![]() |
ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
μου την δινει η συμπεριφορα στα τουριστικα μερη .ΕΚΤΟς κ αν ΠΡΙΝ κατσεις κανεις ειδικη συμφωνια,γιατι δεν υπαρχουν σχεδον παντου τιμοκαταλογοι περνεις οτι σε λεει η μυτη σου κ μετα ερχεται ο παραφουσκωμενος λογαριασμος στον ###### ''γιατι ειναι παραδοσιακο κ αγνο(αμα ειναι)το κρεας, το τυρι ,το αρνι,τα χορτα ,τα αυγα ,τα τσουκνιδια ,το κρασι,οι χαρτοπετσετες -οι διπλανοι σου στο τραπεζι, τα κουφωματα στο μαγαζι ,το τζακι ,η κουρελου,το ava για τα πιατα κτλ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ κ το παραδοσιακο ειναι αγνο κ το πληρωνεις διπλα οσο θα το πληρωνες σε hot gourme εστιατορια σε ακριβη περιοχη στην μεγαλουπολη με σεφ τον ......τσελεμεντε.:u57:
ΡΕΕΕΕΕΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ???????μετα παραπονιεστε ''γιατι δεν εχει κινηση'''. ναι βεβαια κανεις δεν σου ειπε να κατσεις με το ζορι αλλα κ δεν επιτρεπεται να μην υπαρχει τιμοκαταλογος τουλαχιστον εξω.Οχι ενας πινακας που γραφει οτι εχει ΑΡΝΙ-ΚΕΜΠΑΠ-ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ λες κ ειμαι ζωων κ δεν τα βλεπω απο διπλα να γυρναν στις σουβλες.γραψε κ τιμη απο διπλα μεγαλε,αλλα βεβαια τοτε δεν θα μπει ο αλλος μεσα εαν ειναι να παρω δανειο για να μεινω-φαω σε ''παραδοσιακο'' αστο.τρωω ΜΗ παραδοσιακο στο δ'κο μ το χωριο κ ''ζουσαν''.Απλα κ συ δεν θα χεις καταναλωση.:ye35: Υ.Γ.Υπαρχουν κ εξαιρεσεις αλλα για να τις βρεις εχασες τη μιση μερα στο ψαξιμο κ αμα:D ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ-3,5 ευρα ο γυρος κ 15 ευρω η πιτσα(ΣΥΒΟΤΑ)15 ΕΥΡΑ μια ομελετα στην βωβουσα(ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ)40ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ(ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....):eek: .......ρε φουστη νηστικος θα μεινω αλλα οχι δεν τρωω ....σε ενα μηνα εσυ θα βγαλεις ολου του χρονου.-γιατι δεν σκεφτεσαι να δουλευεις ολο το χρονο κ να το μερος να εχει ολο το χρονο κινηση?η για το φπα 23% αλλα οταν δεν κοβεις αποδειξη κ στη ζηταω μουτρωνεις η ζητας κ τα ρεστα κ νιωθει ο ######ς πελατης κ τυψεις........ μπορει να λεω κ μλκιες αλλα ετσι μου βγηκε τωρα,εχω αδικο? |
Απάντηση: ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Απόσπασμα:
|
Σε 2-3 αράδες είπες όλες τις αλήθειες :re26::re26::re26::re26::re26::re26:. Για αυτό από την επόμενη φορά.... http://img831.imageshack.us/img831/1209/dsc0149uk.jpg |
Απόσπασμα:
Φίλε Βαγγέλη, έτσι όπως πάει η κατάσταση, αυτό θα είναι ο κανόνας κ όχι η εξαίρεση ... :( |
Απόσπασμα:
δηλαδη ενας οικογενιαρχης θελει το 1/5 του σημερινου βασικου για να φαει με την οικογενεια του σε ΄΄οικογενιακη-παραδοσιακη'' ψησταρια?Νεύρα ειπαμε κανεις δεν παει με το ζορι ,αλλα ολα κυκλος ειναι |
Απόσπασμα:
Αδυνατώ να σε πιστέψω. Για όνομα του Θεού:u55: |
Απόσπασμα:
:u56:Εγώ αυτό Πρόεδρε το ζω από την ημέρα πού έγινα φαντάρος. :Απορία:Εσείς τώρα το ανακαλύψατε. :u60: :ye32:Άρα πρωτοπόρος όπως πάντα............. |
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Να αεχισουμε να γραφουμε τη
Μαυρη Λιστα σε δικο της ξεχωριστο χωρο οπως αυτος? Ομελετα στην πλατεια της Αρτοτινας 8 ευρω και 8 και η χωριατικη...Ουστ..Νεύρα |
Ετσι ακριβως ειναι!!Νεύρα Πιστευεται οτι αν πεσει το ΦΠΑ στην εστιαση θα αλλαξει κατι στις τιμες????? μη τρελαθουμε :u57: ....
|
Πολλοί δε θέλουν να βάλουν μυαλό! Προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα σε όσους πετύχουν. Μόλις πριν λίγο διάβασα το εξής......που φυσικά δε γίνεται μόνο στη Ζάκυνθο!
Και ενώ η κατάσταση εξομαλύνεται σε ό,τι αφορά τους αλλοδαπούς τουρίστες, μεγάλη πίεση δέχονται οι περιοχές που δούλευαν κυρίως με Ελληνες, καθώς οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δηλώνουν πως αδυνατούν φέτος να κάνουν διακοπές. Αυτός είναι και ο λόγος που η Eνωση Ξενοδόχων Ζακύνθου ετοίμασε ειδικά ολοκληρωμένα εκπτωτικά πακέτα για Ελληνες τουρίστες. Oπως αναφέρει η πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού κ. Χριστίνα Τετράδη, στο εγχείρημα συμμετέχουν περίπου 30 ξενοδοχειακά-τουριστικά καταλύματα, 50 εστιατόρια-καφετέριες-μπαρ και η Κοινοπραξία Πλοίων του νησιού. Ειδικότερα, τα πακέτα περιλαμβάνουν παροχή ύπνου σε ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα (από 20€ έως 110€), έκπτωση 10% έως 15% στους χώρους εστίασης, καθώς και έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 20 Ιουλίου και από τις 25 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63685669 ΠΟΙΟΝ δουλεύουν;! Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πάει διακοπές ( αν πάει φέτος ) τον Αύγουστο! Μιά ζωή τον Ελληνα τουρίστα τον είχαν για πελάτη δεύτερης κατηγορίας κι ας είναι αυτός που τους έκανε τους μεγάλους λογαρισμούς. Ξενόδουλοι! Αντε μην πω τίποτε χειρότερο. |
Δυστηχως η ξενομανια στον τουρισμο ΔΕΝ μπορω να την καταλαβω...τοσα χρονια...
προτημουν τον ξενο τουριστα...που για μεσημεριανο θα φαει μια σαλατα στα 2...απο τον Ελληνα (τις καλες εποχες) που θα παραγγελνε για 3ης και θα ετρωγαν για 1 1/2. οι τιμες στα ξενοδοχεια στον θεο σε σχεση με τα πακετα που κλεινουν οι ξενοι... Εχει ο καιρος γυρισματα...και οποιος δεν εχει μυαλο θα βρεθει σε πολυ δυσκολη κατασταση...Νεύρα |
All included είναι το μέλλον..........
Έχουμε καταντήσει ξένοι στην χώρα μας για να πάμε διακοπές.............. Θα τα κλείνουμε απο εξωτερικό 40% πιο φθηνά. Ζω σε τουριστικό μέρος και το έχουν παραχέσει το θέμα.......... :u59::u59::u59::u59: |
Απόσπασμα:
Αυτά είναι τα ΚΑΛΑ που φέρνει η κρίση. |
Εμείς οι καταναλωτές τους μάθαμε έτσι,
που δεν κοιτάμε ούτε την πρόσθεση στο λοιγαριασμό που μας φέρνουν, μην μας παραξηγήσουν οι γύρω μας.... + όσα στον συντάκτη του άρθρου:ye33: |
Απόσπασμα:
Βλέπω έκανες και το τελευταίο τσιγάρο, 4.00 Ε πήγανε τα άτιμα!!!:mad: |
Γιαυτο ΓΙΩΡΙΚΑ επροχτες σου ειπα φαι απο το σπιτι στην βολτα.
Για να εχουμε το κεφαλι μας ΗΣΥΧΟ!!! Ασε σταματας οπου σου γουσταρη περνας και καλυτερα ρε αδερφε ..... Και δεν μας βγαινει η βολτα στον ΘΕΟ απο εξοδα.... |
Παιδιά το ΣΚ στην Ψάθα δεν έπεφτε καρφίτσα!
Τα εστιατόρια - ταβέρνες, είχανε δεν είχανε 20% πληρότητα στις 15:00! Προσωπικά κι επειδή την είχα πατήσει το προηγούμενο ΣΚ (45€ γάβρος, σαρδέλα ψητή, κολοκυθοκεφτέδες, χωριάτικη και 2 μπύρες) δεν πήρα ούτε καφέ όλο το ΣΚ, αν εξαιρέσω 2 μπύρες που ήπιαμε Κυριακή μεσημέρι, με ελαφρύ μεζέ και πάλι μας ήρθε 30€ το ζεύγος! Αν δεν αλλάξουν νοοτροπία, ο κόσμος θα παίρνει πράγματα από το σπίτι, όπως κάνανε οι γονείς μας...... Αν ήθελαν , με τόσο κόσμο στην παραλία, θα μπορούσαν να είναι παραπάνω από γεμάτοι, να δουλέψουν και να κάνουν τζίρο. Αλλά θέλουν με το τίποτα (ελάχιστο κόπο εννοώ) να βγάλουν μεροκάματο! Θα βρει η ταύλα το καρφί της, έλεγε ο παππούς μου;) |
Απόσπασμα:
+1200!!!! |
Απόσπασμα:
Η ομελετα απο στρουθοκαμηλο ητανε? Αμ το αρνι? 40 ευρω? Ολοκληρο ζωντανο συμφερει καλυτερα!!! |
Απόσπασμα:
Αν δεν τρωγαμε στις ταβερνες ετσι για χαρη γουστου κι αν δεν ψωνιζαμε απο το Σουπερ Μαρκετ οτιδηποτε και οποιασδηποτε τιμης θα ειμασταν αλλου τωρα. καποιοι το εκαναν ετσι οπως το περιγραφεις και καποιοι αλλοι τους κοροιδευαν αφου ηταν λεει υποτιμητικο.......αραγε που ειανι οι μεν τωρα και που οι δε. |
οι γονεις(μεγαλο ποσοστο) μας το καναν πιστευω πιο πολυ απο συνηθεια παρα το οτι δεν εβγαιναν οικονομικα(εποχες 80-90-00)απλα το νοημα της ζωης του ελληνα ηταν η αποκτηση περιουσιας κ οχι η αποκτηση ψυχικης ευχαριστης:confused:
....κ γιατι να μην ειναι ανθρωπινες οι τιμες τους να ναι κ ο κοσμος ευχαριστημενος κ αυτοι γεματοι,να γινεται κ ο κυκλος του χρηματος να παρει κ το κρατος κ οι προμηθευτες κ οι μεταφορεις κ να ειναι ολοι ευτυχισμενοι:wha13: ...αααα ξεχασα στην ελλαδα η θα κλεψω κ θα αρπαξω οσο μπορεσω, η θα κλεισω κ θα κλεγομαι:p |
Απόσπασμα:
Χαχαχαχα Sent by george via Tapatalk |
Τοποθεσια: Χαλκιδικη.
Καταστημα: Μπουγατσα-Καφε. Ατομα: 2 ενηλικες και ενα παιδακι 5,5 ετων. Παραγγελια: 1 γαλλικος(φιλτρου),1 fredocapuchino,1 κακαο,μπουγατσα τυρι και μια με κρεμα και μια σπανακοτυρι..... Εγω: Τι σας χρωσταω παρακαλω? Σερβιτορος: 10 ευρω... Εγω: Οριστε (20αρικο) αλλα με τα ρεστα θελω να μου φερετε και μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ... Σερβιτορος: (αφου ηρθε με ρεστα 10,60 αντι για 10ευρω.)Οριστε κυριε τελικα ειναι 9,40 και οχι 10. Αν δεν ζητουσα αποδειξη θα επαιρνε το μπουρμπουαρ μονος του..... ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ. Επειδη δεν ζητανε και πολλοι αν ζητησεις εσυ σε περνανε και για εφοριακο και εχεις και καλη εξυπηρετηση:sm7:..... |
Eχεις δικιο αλλα ο Ελληνας δεν αλλαζει!
|
Θα αλλάξει, θέλοντας και μη, αλλα θα αλλάξει...
Η large νοοτροπία στην κατανάλωση θα αλλάξει....:rolleyes: |
:ye31::ye31:
|
Απόσπασμα:
|
Πολύ σωστή η πρόταση του Πασχάλη.
Μιας και όλοι λίγο πολύ γυρίζουμε καλό θα ήταν να γίνει η Black και η White list ανά την Ελλάδα για να ξέρουμε που θα καθίσουμε για ένα καφέ ή ένα πιάτο φαγητό και δεν θα μας ξουρίσουν. Δεν είναι κακό ούτε ρουφιανιά τον κακό επαγγελματία να τον στήνεις στον τοίχο και τον καλό επαγγελματία να τον διαφημίζεις. Και θα συμφωνήσω με τα παιδιά που είπαν πως λόγω κρίσης κάποιοι θα διορθωθούν και κάποιοι θα πάνε άκλαφτοι. Και προσωπικά μιλώντας ποσώς με ενδιαφέρει αν τελικά διορθωθούν ή όχι. Έχω μάθει τις πιο πολλές φορές να φροντίζω να έχω το κατιτίς μαζί μου ώστε και να απολαύσω την βόλτα μου και να μην ματώσω οικονομικά. |
Απόσπασμα:
3,30 καφές σε πλαστικό στο Ρίο. Δεν είναι πολλά βρε παιδιά? |
ΠΑΡΑ πολλά.
Εγώ θα τον έδινα πίσω - χωρίς πληρωμή εννοείται - για να μην λέω τρελά, αυτά μόνο αν παράγγελνα χωρίς κατάλογο. Γιατί ΜΕ κατάλογο, φταις εσύ που παράγγειλες (αν παράγγειλες). |
Απόσπασμα:
Αλλα Κωστα μου, αφου υπαρχουν πελατες -που δεν ειναι λιγοι - που τα δινουν γιατι να μην τον εχει και 4ε στο πλαστικο τον καφε? η πιτσα στα 15-17ε ειναι λιγα? το σουβλακι (καλαμακι) στα 1,80-2,00 (σε καποιες πλατειες το δευτερο) ειναι λιγα? κι ομως Κωστα μου, δεν βρισκεις να κατσεις ουτε καθημερινη ουτε φυσικα Σ/Κ. κι επειτα μιλαμε για κριση και οτι ο Ελληνας πειναει.......... Οταν εγραφα για τα τιγκα μαγαζια στην Ερμου οπου εχεις αναμονη 30 λεπτων σε δοκιμαστηρια και αλλα 30 λεπτα στα ταμεια, οταν εγραφα για τις τιγκα καφετεριες σε Νεα Σμυρνη και Θησειο με τον καφε στα 4 και 5ε μου λεγανε οτι ''οι ιδιοι και οι ιδιοι Ελληνες τα γεμιζουν....'' εννοωντας φυσικα το κεφαλαιο και τους πλουσιους.......αμ δε......σιγα μην εχει η Ελλαδα τοσους πλουσιους.........! |
για τα νεα του παρωντος μια ερωτηση-ο φπα αλλαξε στα ''παραδοσιακα'' ?
|
Η Ελλάδα ως προορισμός με αφήνει αδιάφορο. Είναι δυο έως τέσσερις φορές πιο ακριβή από όλες τις άλλες χώρες σήμερα. Από την στιγμή που θα μπω στην διαδικασία να μπω στο πλοίο, που αυτό δεν το γλιτώνω, μού κοστίζει δυο φορές φθηνότερα να περάσω δέκα μέρες στην "χι" χώρα παρά δέκα μέρες στην Ελλάδα.
Έχει παραγίνει το κακό. Έχουμε ξεπεράσει κάποια όρια. Να βάλουν νερό στο κρασί τους, τίποτα. Στην κοσμάρα τους αυτοί! Ε, λοιπόν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια μυαλά και νοοτροπία δεν αξίζουν ούτε μισό ευρώ μου. Ακόμη και στις τοπικές βόλτες που κάνουμε την Κυριακή -που κάναμε γιατί τώρα τελευταία τις κόψαμε κι αυτές- έχουμε καθιερώσει πλέον και παίρνουμε μαζί μας φαγητό, καφέ και νερό από το σπίτι. Μαγαζιά, ταβερνούλες και άλλα κομμένα! Την στήνουμε κάτω απ' τα δέντρα και περνάμε μια χαρά. Ποιος χάνει? Δεν πειράζει, άσ' τους. Κακό τού κεφαλιού τους! Τελευταίο δε ωραίο τού Έλληνα μαγαζάτορα, κάτι αναμενόμενο άλλωστε, η μείωση τού ΦΠΑ. Μειώθηκε ο ΦΠΑ αλλά μειώσεις στις τιμές δεν είδαμε! |
Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μας να επαινούμε τον
καλό επαγγελματία (στη προκειμένη περίπτωση στην εστίαση) όπου παρέχει το ποιοτικό προϊόν σε χαμηλή τιμή κ να διαπομπεύουμε επώνυμα κ με στοιχεία τον απατεώνα-ημιμαθή-κουτοπόνηρο δήθεν επαγγελματία. |
Απόσπασμα:
Οταν μετακομισαμε απο Συρο Πατρα πριν 3 χρονια, μαθημενοι με τον μικροτερο φπα στο νησι κλπ κλπ, πινοντας το καφεδακι μας με 2-2,5 ευρω και γνωριζοντας κ τι θα πει κερασμα μιας κ υπαρχουν κ μαγαζατορες που εκτιμουν την συνεχομενη ή συχνη παρουσια σου στο μαγαζι,μας κακοφανηκε οταν ειδαμε τα εξοδα στην πολη να ανεβαινουν... Ενταξει λεμε, κατι οι βενζινες κατι που ο φπα εκει ηταν κανονικος.... Κ επειδη ειχαμε πολυ καιρο να παμε,κατσαμε μια μερα σε ενα καφε στην Αγ.Νικολαου -προσεξαμε ομως να μην ειναι απο τα "περιφημα" 10 ευρω ο καφες, που ολως παραδοξως ειναι κ παντα γεματα!!!:confused: Παιρνω λοιπον εγω μια πορτικαλαδα κ ο αντρας μου ενα φραπε. Ερχεται η αποδειξη, την κοιταω απο περιεργεια κ μου πεφτει το σαγονι!!!! "9 ευρω και κατι" (δε θυμαμαι ακριβως!) :eek: Και ψαχνω να βρω την καλντερα!!!!!!! Γιατι για να μου τα χρεωνει τοσο,ε τοτε μαλλον ειμαι στη Σαντορινη!!! :u59: Αλλα καλντερα πουθενα.....αντιθετως,πακιστανοι,μαυροι με cd και τσαντες, ρυπανση και μια "βαβουρα" απο τον κοσμο που εμεις ειχαμε ξεσυνηθισει.... Ξανακοιταζω την αποδειξη γιατι δε το πιστευα, περιμεναμε κ μωρο τοτε κ ημασταν οσο να πεις "προσεκτικοι"... Νννναι...τρομαρα μας!!! 4,20 Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΟΥ......Η ΜΠΛΕ!!!!!! Και οπου αλλου κ να πηγαιναμε κατω απο 3,5 το φραπε δεν επεφτε με τιποτα! Ημαρτον δλδ! Κοντα 6 χρονια εφαγα τη ζωη μου στα καφε και ξερω και ποσο κοστιζει ο καφες και τα παγια εξοδα και και και... ε οχι 4,20 η πορτοκαλαδα.....το μπουκαλακι το γυαλινο...!!!!!! Ημαρτον!!! |
Φταίμε κι εμείς κάπου. Μην πηγαίνετε σ' αυτούς, μην τους κάνετε μάγκες. Αφήστε τους να κλείσουν τα λαμόγια!
Βρίσκουν και τα κάνουν. |
Φίλοι μου μερικές φορές υπερβαλετε...
Δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη που να ειναι οικονομικοτερη της Ελλαδος.Φυσικα μέσα δεν μπορώ να βάλω Βουλγαριες,Αλβανιες,Ρουμανιες κτλ. Πόσο πληρώνετε τη βενζίνη στην Ευρώπη;πόσο πληρώνετε το άθλιο φαγητό της Ευρώπης;πόσο πληρώνεις το νερό στην Ευρώπη;πόσο τη διαμονή σε high season;πόσο...πόσο... ;Η Ελλάδα ειναι φτηνή γι αυτό που προσφέρει. Και τα λέω εγω που προτιμώ να ταξιδεύω εξωτερικό.Το κόστος ειναι στα ίδια περίπου επίπεδα. Υπάρχουν στην Ελλάδα μέρη και μαγαζιά σε πολυ λογικές τιμές.Καταναλωτες σωστοί δεν υπάρχουν... |
Αισχροκερδεια υπαρχει παντου...πρεπει απλα να εχουμε ματια κ αυτιά ανοιχτα.
Εξω δεν εχω ταξιδεψει πολύ το λιγο ομως που πηγα δεν υπηρχε νερο ποσιμο, ο καφες ηταν χειροτερος απο ρεβιθακι -στην Τσεχια ανακαλύψαμε οτι υπηρχε φραπε, αποδειχθηκε οτι ηταν σε μαγαζι Ελληνα! :) -και πουθενά μα πουθενα δε μας εφερναν ψωμι αν δε το ζητουσαμε...το οποιο φυσικα ηταν χρεωσιμο.... Αλλα ας πουμε εισαι κατοικος στη Μυκονο για 4 χρονια κ πας στον περιπτερα σου που σε ξερει οτι μενεις εκει κ σου λεει 2, 5 ευρω το κουτακι το αναψυκτικο -εποχη 2005 περιπου-ε τοτε θες να του το κατσεις στο κεφαλι!!!!! sent from the deep ocean.. |
ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Πριν λίγο στη Λουτσα Πρεβεζηςhttp://img.tapatalk.com/d/13/08/21/ypy6uqu2.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/08/21/6eve8ubu.jpg
Και αμέσως μετά στη Λυγια (4€ το ποτό) http://img.tapatalk.com/d/13/08/21/e6ary8yt.jpg Και στο μαγαζι είμαστε 8 άτομα!!!! ΖΗΤΩ Η ΜΥΚΟΝΟΣ!!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!