![]() |
Νέος θρήνος στην Αστυνομία
Νέος θρήνος στην Αστυνομία: Νεκροί δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, Ήταν από το ίδιο χωριό κι αδελφικοί φίλοι Αλλεπάλληλα τα σοκ στην Αστυνομία από θανάτους αστυνομικών. Στη διάρκεια της νύχτας, λίγο μετά τη μία και αμέσως μετά τη λήξη βάρδιας, δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών, ηλικίας 30 και 31 χρόνων, κατευθύνονταν για τον όρχο της Μεσογείων, όταν στη συμβολή της Μεσογείων με τη Φειδιππίδου, η μοτοσικλέτα εξαιτίας της ταχύτητας και του κακού υπολογισμού κλίσης πάνω στην στροφή, ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στα πλευρικά του δρόμου κολωνάκια. Δυστυχώς, ο θάνατος για τα δύο παλικάρια ήταν ακαριαίος. Πληροφορίες λένε ότι οι δύο αστυνομικοί, ήταν από το ίδιο χωριό της Αργολίδας και αδερφικοί φίλοι. Η τραγική μοίρα το θέλησε να ήταν παρέα στη ζωή, παρέα και στο θάνατο. :(:(:(:(:( # 3ος θάνατος αστυνομικού σε 1 μήνα |
Απάντηση: Νέος θρήνος στην Αστυνομία
τι να πεις...κριμα τα παλικαρια...!!!
Κουραγιο στις οικογενειες τους...!!! |
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
|
:(:(:(:( |
Είναι ύποχρέωση στην διοίκηση να κάνει σεμινάρια στους Νέους
|
η μοτοσυκλέτα οδηγείται με το μυαλό και τα χέρια.....Με λύπη διαπιστώνω ότι η Ελλ Αστυνομία εκπαιδεύει (?) νέα παιδιά δίνοντας έμφαση στην ...ισσοροπία πάνω στη μηχανή και μόνον...:hmmm::hmmm::hmmm:
Είναι κρίμα για 10 ώρες σεμινάριο που δεν γίνεται, να σκοτώνονται οι δικυκλιστές της Αστυνομίας |
Κρίμα στα παιδιά.... καλό τους ταξίδι...:hmmm:
|
Απόσπασμα:
όλα τίποτε.... |
κριμα..
|
Αδικα εφυγαν τα παλικαρια ,κριμα!!:(:( |
Κρίμα. Κρίμα κι άδικο... :(:(:(:( R.I.P. |
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα.......κριμα...τοσο νεα παιδια....:(:(:( |
:(:(:(
|
:(
|
:(:cr13::(
|
R.I..P.
Ας είναι καλά εκει που πάνε Sent from my iPhone using Tapatalk |
:(:(:(:(
|
Ανησυχητικά συχνό φαινόμενο που θα πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Μα πρώτα από όλους τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές και της ΔΙΑΣ και ημών των υπολοίπων. Εχω την εντύπωση ότι το μεγάλο "δέσιμο" με τη μοτοσυκλέτα λόγω των πολλών ωρών που βάζουν πάνω σε αυτές τους δημιουργεί μία αίσθηση του απόλυτου ελέγχου της, κάτι που αποδεικνύεται σοβαρότατο λάθος στις πλείστες των περιπτώσεων όταν ο "έλεγχος" αυτός δεν συνεργάζεται με την σωφροσύνη. Όσο για τους αναβάτες, πάντα είναι λυπηρά τέτοια φαινόμενα. |
Τροχαίο ατύχημα είναι. Μην τα ρίχνουμε όλα στην Διοίκηση.
:o:oΚρίμα πάντως νέοι Άνθρωποι να φεύγουν τόσο άδικα..... |
Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό, ακόμη μια προσθήκη στο μακρύ δυστυχώς κατάλογο των αδικοχαμένων δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ. Κουράγιο στις οικογένειες των παιδιών για να αντέξουν το πλήγμα. Ίσως βέβαια αυτό να γίνει η αφορμή να επανεξετάσει το υπουργείο όλες αυτές τις φονικές για τους δικυκλιστές παγίδες (κολονάκια, μεταλλικές μπάρες και εκείνα τα ανεκδιήγητα πλαστικά κολονάκια στη μέση των δρόμων). Όλα αυτά ενώ έχουν περάσει τα τεστ ασφαλείας σε περίπτωση πρόσκρουσης επάνω τους αυτοκινήτων δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις μοτοσυκλέτες. Βέβαια το πιθανότερο είναι στο πόρισμα του συμβάντος να αναγραφεί ως μοναδική αιτία η υπερβολική ταχύτητα και να μην γίνει έρευνα ή συζήτηση για τίποτα άλλο.
|
Η αδερφη της γυναικας μου δουλευει στα εκτακτα στο 401. Ηταν βραδυ εχθες η βαρδια της και τους παρελαβε εκεινη τον εναν δυστηχως να μην ειναι στη ζωη.
Δυστηχως οι εικονες που μου περιεγραψε ηταν συγκλονιστηκες οταν ο ενας εκ των οποιων ηταν με ακρωτηριασμενα ποδια. Το χειροτερο ειναι οτι το παλικαρι ειχε μοιρασει την προηγουμενη ημερα προσκλητηρια ####υ και η αρραβωνιαστικια του δεν ξερει ακομα τιποτα γιατι ειναι εγκυος. Απο το πρωι ειμαι χαλια. Μου εδειξε φωτογραφιες και τρελαθηκα.Τρομερο περιστατικο και δυστηχως απο λαθος δικο τους και μονο απο οτι ειπαν οι συναδελφοι τους που ηταν ολοι μαζεμενοι εξω απο το χειρουργιο.:( |
Απόσπασμα:
ή για να το πω καλύτερα, πρωι - πρωι με την αυγούλα περνάω από το parking, καβαλάω τη μοτο και βουρ στο δρόμο. Δεν πρέπει να είναι έτσι όμως. |
Κρίμα συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών. :(:(:(:(:( |
κριμα.......νεοι ανθρωποι:( |
Οποτε βλέπω κολονάκια και στηθαία ρε παιδιά σκέφτομαι πάντα τι θα γίνει αν για κάποιο λόγο πέσω και σκάσω πάνω τους. Η πρώτη σκέψη είνα.....έλα μωρέ, θα διπλωθώ, τι θα πάθω... η αμέσως επόμενη είναι ότι θα σπάσουν τα κόκκαλά μου κι αν δεν είμαι αρκετά τυχερός την έβαψα.... κι αμέσως "φεύγω" από το γκάζι...
οι άδειοι δρόμοι είναι πρόκληση για όλους μας....μεγάλη προσοχή φίλοι μου.... |
Κρίμα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Έγκυος η αρραβωνιαστικιά... :cr13: :cr13: |
Κρίμα στα παιδιά. Κουράγιο και συλλυπητήρια στους οικείους τους.
R.I.P. |
κριμα, κριμα...
|
:(:(:(:(
|
Κρίμα για τα παιδιά. Συλλυπητήρια για τους δικούς τους.:yz:cr14:
|
:cr005::cr005::cr005:. . .
|
κρίμα τα παιδιά...
|
...και ο άντρας των ΟΥΚ (ο πιτσιρικάς όπως τον υποβαθμίσαμε), πέρασε με τη μηχανή κυριολεκτικά πάνω από τα δίδυμα αδερφάκια σα να πατούσε σκουπίδια, επειδή λέει ......δείραν το γαμπρό του!:cr13:
...και οι 2 ΔΙΑΣ άνοιξαν το γκάζι τέρμα σαν λύτρωση απ τη ζούγκλα της βάρδιας (ποιός ξέρει τι περνάνε)...:cr13: Κάποιοι επικροτούσαν όταν οι ΟΥΚ φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα στην παρέλαση παραβλέποντας ότι το σύστημα μετατρέπει τη νεολαία μας από ανθρώπους σε μηχανές! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ 0, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 0, πόσο... μα πόσο χαρακτηριστικά Ελληνικό! Υ.Γ.....και οι ΗΓΕΣΙΕΣ τους προσβλέπουν στις επόμενες κρίσεις να φορέσουν τα παράσημα, ή να καταγγείλουν το σύστημα που τους αποστράτευσε! :cr13: |
Η μοίρα φταίει???:confused:δεν το νομίζω,κάποια πράγματά τα κατευθύνουμε εμείς κι ήμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι γι αυτό και την κατάληξη πού θα ακολουθήσει.
Καλό τους ταξίδι send from my Samsung GS-III white beast |
ανεπαρκης οδηγικη εκπαιδευση,κακη συντηρηση η κακια στιγμη...λιγο πολυ ολα φταινε.κριμα για τα παιδια
|
:cr14:
|
Πολυ κρίμα για τους συναδέλφους μοτοσυκλετιστές που έσβησαν τόσο νέοι.
Ξερετε έχω παρατηρήσει πολλές φορές άτομα της δίας με δικά τους μέσα και σε ενα μεγάλο ποσοστό είναι παιδιά με παπάκια(εχω δει και με TDM,Versys πχ αλλά μιλάμε για μειοψηφία). Οταν λοιπόν δίνεις σε ένα ατομο που έχει λίγη εμπειρία απο μεγάλη μηχανή μια μοτοσυκλέτα χωρίς να του έχεις παρέχει και κάμποσες ώρες εκπαίδευσης πανω σε αυτη τότε τα ατυχήματα τέτοιου τύπου απλά περιμένεις να συμβούν δυστηχώς. Στον βωμό της κρίσης θα θρνήσουμε πολλούς. Αυτη είναι μια ωμή αλήθεια. |
Κρίμα τα παιδιά, άδικος χαμός εν ώρα δουλειάς….:(
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!