GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Ένοπλη συμπλοκή ληστή οπλισμένου με καλάσνικοφ με αστυνομικούς της ΖΗΤ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=33394)

MARK 26-07-2012 08:37

Ένοπλη συμπλοκή ληστή οπλισμένου με καλάσνικοφ με αστυνομικούς της ΖΗΤ

Ένοπλη συμπλοκή ληστή οπλισμένου με καλάσνικοφ με αστυνομικούς της ΖΗΤΑ

Λίγες ώρες μετά την τραγική απώλεια σε τροχαίο δυστύχημα των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, συνάδελφοι τους της ομάδας ΖΗΤΑ ενεπλάκησαν σε ακόμη ένα "θερμό" επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλος κακοποιός με καλάσνικοφ, εισέβαλε πριν από λίγη ώρα με καλάσνικοφ σε σούπερ μάρκετ της οιδού Βελβενδούς στην Κυψέλη, απέσπασε από τα ταμεία άγνωσυο χρηματικό ποσό κι

ετοιμαζόταν να διαφύγει.

Την στιγμή της εξόδου έγινε αντιληπτός από περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί. Ο ληστής αντέδρασε κι άνοιξε πυρ σε βάρος τους χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Οι αστυνομικοί καλύφθηκαν κι ανταπέδωσαν τα πυρά, όμως ο δράστης, εκμεταλευόμενος τη σύγχυση που προκλήθηκε, ακινητοποίησε τον οδηγό διερχόμενο ΙΧ και διέφυγε με αυτό. Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη αναζητήσεις.

*
Κάθε μέρα γινόμαστε Αμερική ολοένα και περισσότερο

SenseiG 26-07-2012 08:56

Απάντηση: Ένοπλη συμπλοκή ληστή οπλισμένου με καλάσνικοφ με αστυνομικο

Γιαννο περιμεμε να δεις σε λιγο καιρο τι θα γινετε...:(:mad:

ortho 26-07-2012 11:22

Η κατάσταση έχει ξεφύγει....τώρα πιά μιλάνε τα όπλα, το νου μας και μακρυά από κακοτοπιές και τσαμπουκάδες....

jarhead 26-07-2012 12:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 730716)
Η κατάσταση έχει ξεφύγει....τώρα πιά μιλάνε τα όπλα, το νου μας και μακρυά από κακοτοπιές και τσαμπουκάδες....

Eσυ μωρε το λες αυτο?

jarhead 26-07-2012 17:05

Σημερα με πηρε ενας συναδελφος απο την Ομαδα μου και με ειπε οτι ο αδελφος του(εχει κανενα χρονο που βγηκε απο την σχολη και μπηκε στα Ζ) ειχε εμπλακει στο συγκεκριμενο περιστατικο.Ανταπεδωσε τα πυρα μονο το ζευγαρι του γιατι αυτος δεν ειχε ορατοτητα και συνθηκες για ασφαλη βολη.Το θεμα ειναι οτι οι πληροφοριες που δοθηκαν ακομα μια φορα ητανε παραπλανητικες, διαφορετικη περιγραφη του υποπτου χωρις αναφορα στο ειδος οπλισμου του κλπ....Το θεμα ειναι οτι τους περιμενε ανετος στην γωνια και μολις τους αντιληφθηκε αρχισαν τα οργανα....Αυτα...τα συμπερασματα δικα σας!!!

karolos 26-07-2012 17:23

οσο δυσκολευη η κατάσταση τοσο θα εχουμε παρομοια περιστατικα..προσοχη στο δρομο και όχι μαγκίες...

Arkas 26-07-2012 17:24

Καλό κουράγιο στα παλληκάρια
που παίζουν τη ζωή τους καθημερινά
για πενταροδεκάρες !

Sent by Arkas via Tapatalk !

gandreas 26-07-2012 17:31

Είναι μικροί και έχουν τσαμπουκά, δεν πιστεύω η πλειοψηφία των μεγάλων σε ηλικία να έδινε σημασία και να ρισκάρει να μην ξανά δει τα παιδάκια του:o:rolleyes:.
Ότι και να είναι μπράβο τους…

kostasmats 26-07-2012 18:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 730879)
Σημερα με πηρε ενας συναδελφος απο την Ομαδα μου και με ειπε οτι ο αδελφος του(εχει κανενα χρονο που βγηκε απο την σχολη και μπηκε στα Ζ) ειχε εμπλακει στο συγκεκριμενο περιστατικο.Ανταπεδωσε τα πυρα μονο το ζευγαρι του γιατι αυτος δεν ειχε ορατοτητα και συνθηκες για ασφαλη βολη.Το θεμα ειναι οτι οι πληροφοριες που δοθηκαν ακομα μια φορα ητανε παραπλανητικες, διαφορετικη περιγραφη του υποπτου χωρις αναφορα στο ειδος οπλισμου του κλπ....Το θεμα ειναι οτι τους περιμενε ανετος στην γωνια και μολις τους αντιληφθηκε αρχισαν τα οργανα....Αυτα...τα συμπερασματα δικα σας!!!

Μπραβο τους που ειχαν την ψυχραιμια να μην ανταποδωσουν αφου κριναν οτι δεν μπορουσαν,και ετσι δεν θρηνησαμε αθωους .Δυστηχως καλυτερα να ξεφυγει ο ληστης παρα να θρηνησουμε πολιτες η αστυνομικους

jarhead 26-07-2012 19:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats ( 730964)
Μπραβο τους που ειχαν την ψυχραιμια να μην ανταποδωσουν αφου κριναν οτι δεν μπορουσαν,και ετσι δεν θρηνησαμε αθωους .Δυστηχως καλυτερα να ξεφυγει ο ληστης παρα να θρηνησουμε πολιτες η αστυνομικους

Γνωριζω οτι δεχτηκαν τα συνγχαρητηρια απο τους εκπαιδευτες της ΓΑΔΑ για τον τροπο που χειρηστηκαν την ολη κατασταση.

ortho 26-07-2012 22:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 730982)
Γνωριζω οτι δεχτηκαν τα συνγχαρητηρια απο τους εκπαιδευτες της ΓΑΔΑ για τον τροπο που χειρηστηκαν την ολη κατασταση.

Μπα! πως το έπαθαν οι γαλονάδες;!

frits 26-07-2012 23:50

Εγώ πάντως έχω μία απορία,

πως γίνεται να διαφύγεις με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Κυψέλη ενώ προηγουμένως έχεις ρίξει κατά ριπάς σε αστυνομικούς...:Απορία:

KRASOPATERAS 27-07-2012 01:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 730891)
Καλό κουράγιο στα παλληκάρια
που παίζουν τη ζωή τους καθημερινά
για πενταροδεκάρες !

Sent by Arkas via Tapatalk !

+1200:re25:

jarhead 27-07-2012 02:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 731112)

πως γίνεται να διαφύγεις με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Κυψέλη ενώ προηγουμένως έχεις ρίξει κατά ριπάς σε αστυνομικούς...:Απορία:

Γινεται...μεινε συντονισμενος και θα δεις σε λιγες μερες!!!:ye33:

jarhead 27-07-2012 02:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 731070)
Μπα! πως το έπαθαν οι γαλονάδες;!

Δεν καταλαβες....οι της εκπαιδευσης του δωσαν συνγχαρητηρια....Ο Δκτης του ουτε που τον πηρε τηλ να δει αν ειναι καλα...Τους ειπαν μονο αν θελουν να μιλησουν με κανενα ψυχολογο και παπαριες....

J-P-HELLAS 28-07-2012 23:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 731176)
Γινεται...μεινε συντονισμενος και θα δεις σε λιγες μερες!!!:ye33:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 731112)

μονο σε περιπτωση περαιτερω παρακολουθησης,
δεν νομιζω σε καμμια αλλη περιπτωση να ξεφυγει καποιος, ειδικα με αμαξι

mistos 29-07-2012 12:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 730879)
Το θεμα ειναι οτι τους περιμενε ανετος στην γωνια και μολις τους αντιληφθηκε αρχισαν τα οργανα....Αυτα...τα συμπερασματα δικα σας!!!

Σαν να έχει δράκο το παραμύθι μου ακούγεται:sm3:
Ο ληστής τους περίμενε. Αντί να κοιτάξει να την κοπανήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε:confused::confused::confused:
Α ξέχασα.Και άνετος μάλιστα.Λες και ήξερε ποιοί θα έρθουν και ήθελε να τους καθαρίσει. (λες να του είχαν δώσει καμιά κλήση για κράνος οι συγκεκριμένοι και τους την έστησε;;;;):wha13::wha13::wha13:

jarhead 29-07-2012 14:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mistos ( 732344)
Ο ληστής τους περίμενε. Αντί να κοιτάξει να την κοπανήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε:confused::confused::confused:
Α ξέχασα.Και άνετος μάλιστα.Λες και ήξερε ποιοί θα έρθουν και ήθελε να τους καθαρίσει. (λες να του είχαν δώσει καμιά κλήση για κράνος οι συγκεκριμένοι και τους την έστησε;;;;):wha13::wha13::wha13:

Mαλλον δεν καταλαβες πως το εθεσα, αλλα τελος παντων...Οπως προειπα τα συμπερασματα δικα σας.

geolag 29-07-2012 15:25

Αυτο που θα ήθελα να πω είναι ότι οι αστυνομικοι γενικά δουλεύουν με κάποιον τροπο βάση της εκπαίδευσης που έχουν κάνει. Επομένως ας μην σχολιάζουμε με ειρωνία τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την δουλεια τους με τα λιγότερα μέσα που τους παρέχει το κράτος και πάνω απο όλα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωής τους υπέρ της προστασίας όλων μας. επομένως σχόλια του τύπου τους περίμεναν στη γωνία γιατι τους έγραψαν πριν είναι για μένα απαράδεκτα. Αν είμασταν εσείς στη θέση των αστυνομικών τη συγκεκριμένη στιγμή νομίζω θα κάνατε το ίδιο. Δηλαδή θα είχατε πάνω απο όλα την προστασία του κόσμου.

mistos 29-07-2012 15:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mistos ( 732344)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 732375)
ας μην σχολιάζουμε με ειρωνία τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την δουλεια τους με τα λιγότερα μέσα που τους παρέχει το κράτος και πάνω απο όλα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωής τους υπέρ της προστασίας όλων μας..

Γράφω πουθενά για τους αστυνομικούς τους οποιους τους σέβομαι και τους τιμώ;;;;;;
Για τον ληστή μιλάω οτι δήθεν τους περίμενε κρυμένος στην γωνία και μάλιστα ΑΝΕΤΟΣ.
Αλλά αν πάλι κατάλαβα λάθος, όπως λέει το παλικάρι παραπάνω, ζητάω συγνώμη. Αν μπορεί ας διευκρινήσει.Αν όχι, ολα :ye35:

jarhead 29-07-2012 16:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mistos ( 732381)
Γράφω πουθενά για τους αστυνομικούς τους οποιους τους σέβομαι και τους τιμώ;;;;;;
Για τον ληστή μιλάω οτι δήθεν τους περίμενε κρυμένος στην γωνία και μάλιστα ΑΝΕΤΟΣ.
Αλλά αν πάλι κατάλαβα λάθος, όπως λέει το παλικάρι παραπάνω, ζητάω συγνώμη. Αν μπορεί ας διευκρινήσει.Αν όχι, ολα :ye35:

Θεμιστοκλη εγω προσωπικα δεν διεγνωσα καποια ασεβεια η οτιδηποτε αλλο...Απλα μετεφερα αυτουσια αυτα που ειπε ο αδελφος του συναδελφου μου που ηταν στο επεισοδιο.Το ανετος αφορουσε στο γεγονος οτι ενω θα μπορουσε να φυγει παρολα αυτα εμεινε και απλα σημαδεψε και πυροβολησε με την ανεση της υπεροπλιας του και του γεγονοτος οτι υπηρχε πολυς κοσμος γνωριζοντας οτι οι αστυνομικοι αδυνατουσαν να ανταποδωσουν τους πυροβολισμους.Αυτα απο εμενα προς αποφυγη παρεξηγησεων.

GeorgeP 29-07-2012 19:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 732397)
Θεμιστοκλη εγω προσωπικα δεν διεγνωσα καποια ασεβεια η οτιδηποτε αλλο...Απλα μετεφερα αυτουσια αυτα που ειπε ο αδελφος του συναδελφου μου που ηταν στο επεισοδιο.Το ανετος αφορουσε στο γεγονος οτι ενω θα μπορουσε να φυγει παρολα αυτα εμεινε και απλα σημαδεψε και πυροβολησε με την ανεση της υπεροπλιας του και του γεγονοτος οτι υπηρχε πολυς κοσμος γνωριζοντας οτι οι αστυνομικοι αδυνατουσαν να ανταποδωσουν τους πυροβολισμους.Αυτα απο εμενα προς αποφυγη παρεξηγησεων.

κσι προηγουμενως καλα τα ειπες και νομιζω οτι ολοι καταλαβαμε -και ο Θεμιστοκλης τι εννοουσες, δεν χρειαζοντο οι λεπτομερειες......

geolag 29-07-2012 21:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mistos ( 732381)

Αγαπητέ φιλε misto αν ξαναδιαβασεις αυτό που έγραψες και παπαραθέτω και επικεντρωσεις εκεί που λες ΔΡΑΚΟΣ και εκεί που λες για ΚΛΗΣΗ εγώ εντελώς καλοπροαίρετα διακρίνω ότι υπάρχει κάποια ειρωνια και θεωρειται η όλη ιστορία λιγο παραμυθΙ.εγώ αυτο καταλαβα Αν εννοείς κάτι αλλο τότε εγώ εείμαι λαθος

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:01.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!