![]() |
ΠΙΝΑΚΙΔΑ
Θα σας πω τι μου συνέβει προχτές που άφησα την καλή μου GSA για μισή ώρα κάτω από το σπίτι μου επειδή βαρέθηκα να την βάλω στο γκαράζ.
Όταν κατέβηκα και είδα την πινακίδα της, την είχαν κάνει με μαρκαδόρο κάτι ζιγκ ζαγκ και επειδή μάλλον το μετάνιωσαν την έκαναν με οινόπνευμα και ξέβαψαν λίγο τα γράμματα αλλά χωρίς να καθαρίσουν οι μαρκαδόροι. Την έκανα κι εγώ με οινόπνευμα όλοι αλλά είναι μια μακακία πλέον. Και λέω, πόσο μακάκας είναι ο΄κόσμος και τι κατάλαβε τώρα. Αλήθεια γνωρίζει κανείς την διαδικασία για να βγάλω καινούργια από Υπουργείο (κόστη κτλ) ή να πάω σε κάνα κατάστημα να φτιάξω???? |
Απάντηση: ΠΙΝΑΚΙΔΑ
υπάρχουν μαγαζιά που εκτυπώνουν πινακίδες, όχι του υπουργείου αλλά "σαν" του υπουργείου χωρίς όμως το εθνόσημο...
αφού ετοιμάσουν τα ανάγλυφα γράμματα και νούμερα, τα περνούν με μελάνι......εσένα σου λείπει μόνο το μελάνι, οπότε θα είναι εύκολο να σου τη "βάψουν".......δοκίμασε εκεί...:ye33: |
Μην βγάλεις μούφα πινακίδα. Είναι παράνομη και πινανόν να έχεις μπλεξίματα σε τυχόν έλεγχο.
Απλά πας στο υπουργείο και με 30 ευρουλάκια δηλώνεις καταστροφή και παίρνεις καινούργια.:ye33: |
Μάλλον από Υπουργείο θα την πάρω.
Τι να πω ρε γαμώτη, ο κόσμος είναι πολύ κακός πια και ζηλεύει!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μήπως να την έκανα με ασετό ή κάνα πιο δυνατό? Πρέπει να είναι ανεξίτηλος ο μαρκαδόρος, έκαναν καλή δουλειά οι Λαλάκες:u59::u59: |
Απόσπασμα:
Ναι δοκίμασε λίγο ασετόν ή βενζίνη. Λογικά με το δεύτερο θα βγει ό,τι μαρκαδόρος και αν είναι ;) |
Απόσπασμα:
|
καλλιτερα να μη φαινεται η πινακιδα,
περνας ετσι τα διοδια χωρις να σε πιανουν οι καμερες, πως ειπες τα χαλασες τα νουμερα...:sm7: οχι οτι θελω να κανω το ιδιο... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
|
να εχεις κατα νου οτι μαλλον αν πας υπουργειο,αλλαζουν και το νουμερο θες δε θες ,και καινουργια αδεια βγαζουν ,δεν σου φτιαχνουν σκετη πινακιδα,εκτος και εχει αλλαξει το συστημα....
|
Απόσπασμα:
|
Θα σε συμβούλευα να την πας σε ένα κατάστημα που φτιάχνει πινακίδες.Ίσως να επαναφέρεται.Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.Εϊχα παει πινακίδα αυτοκινήτου μετά από χτύπημα και μου την έφτιαξαν.Διαφορετικά πας στη λύση νέα πινακίδα Υπουργείου.
|
Θα περάσω από Υπουργείο και θα ενημερώσω σχετικά.....
|
Αν πας για νεα πινακιδα αλλαζει η αδεια και ο αριθμος φυσικα, δεν μπορεις να παρεις τον ιδιο.
Επισης πρεπει να δηλωσεις το ιδιο στην ασφαλιστικη σου ετσι ωστε να ακυρωθει το υπαρχον συμβολαιο και να κανεις καινουργιο με τη νεα αδεια κυκλοφοριας! Το εχω κανει και στο αυτοκινητο και σε μηχανη παλαιοτερα, αυτο που τη δινει ειναι πως και στις 2 περιπτωσεις ειναι 30€, αναρωτιεμαι τι πληρωνουμε... Ο μαρκαδορος καθαριζετε επισης με καθαριστικο φρενων κτλ αλλα οχι πανω στα νουμερα και αν φαινετε λιγο με τον καιρο και τα πλυσιματα θα φυγει, αν δεν σε πειραζει! |
Αλεξανδρε μην ταλαιπορισε με Υπουργεία τριψτην όσο μπορείς κ πηγενε σε ενα πινακιδα να στην βαψει κ τέλος όλα ,χωρίς να φαίνεται τίποτε ,
|
Απόσπασμα:
λες??????:confused: |
Ναι το έχω κάνει ;)
|
να σου δωσω να βαλεις της βεσπας...?:sm7:
εγω θα βαλω μια απο χαρτονι... τις βεσπες δεν τις σταματανε... |
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19: |
Αν έχεις το κουράγιο, μονωνεις με χαρτοταινία και βάφεις με ένα σπρέι. Μόνο βγάλε την πινακίδα γιατί αν την έχεις πάνω στην μηχανή θα πιαστεί η μέση σου;)
|
Απόσπασμα:
Για 30 ευρώ δεν αξίζει η ταλαιπωρία:( |
Τελικά ο omorfantras άλλαξε πινακίδα και κυκλοφορεί με νέα πινακίδα:ye33:
|
Απόσπασμα:
Με υγεία η νέα σου μοτοσυκλετιστική ταυτότητα. :ye02: :D |
Απόσπασμα:
:th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τουλάχιστον είχαν καινούργια άδεια να σου δώσουν, γιατί μέχρι πρότινος, επαιρνες μια Α4 για άδεια :mad:!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!