GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη για μια θέση πάρκινγκ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=33660)

verni 06-08-2012 23:44

Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη για μια θέση πάρκινγκ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πυροβόλησε 16χρονο για μια θέση πάρκινγκ

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 16χρονο σημειώθηκε χθες στις 4 το απόγευμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesy..._type12128.jpg
Ειδικότερα, ένας 31χρονος, έπειτα από λογομαχία για θέση στάθμευσης, πυροβόλησε τον 16χρονο μία φορά με πιστόλι που έφερε μαζί του, με συνέπεια να τον τραυματίσει στο δεξί χέρι.
Στην συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε -επίσης 31χρονος- συνεργός του. Ύστερα από αναζητήσεις, στις 7 το απόγευμα οι δράστες συνελήφθησαν στην περιοχή των Διαβατών σε οικισμό ROM, σε παράπηγ, ενώ βρέθηκε και το όχημα διαφυγής τους.
Μέσα στο παράπηγμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένας γεμιστήρας και φυσίγγιο, διαμετρήματος 6,35 cal.
Ο 16χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε από οικεία του πρόσωπα σε νοσοκομείο για παροχή Α βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.
Στο σημείο που έλαβε χώρα το συμβάν, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 22 cal.
www.ethnos.gr/

Skyhigh 06-08-2012 23:56

Τι ειναι το ROM ; Κάτι σε CD-ROM μου κάνει.....Έβγαλε πιστόλι λεει σε 16 χρόνων ... Πόσο τζάμπα μάγκας να εισαι άραγε....

TEOSS 07-08-2012 01:41

Απάντηση: Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη για μια θέση πάρκινγκ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh ( 736729)
Τι ειναι το ROM ;....

ROM= βρωμoγύφτoς...

napgeo 07-08-2012 01:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh ( 736729)
Τι ειναι το ROM ; Κάτι σε CD-ROM μου κάνει.....Έβγαλε πιστόλι λεει σε 16 χρόνων ... Πόσο τζάμπα μάγκας να εισαι άραγε....

:re26:Θα μας κατηγορήσουν οι Αριστεροί ότι είμαστε ρατσιστές. Τούς Γύφτους η Τουρκόγυφτους τώρα τους αποκαλούμε ROM.................

alx_k 07-08-2012 01:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 736788)
ROM= βρωμoγύφτoς...

Καλά δεν ντρέπεσαι?

Που νομίζεις ότι είσαι?

Στο τμήμα και μιλάς σε συναδέλφους σου?

Μαζέψου, ανάγωγε και αμόρφωτε!

ckk 07-08-2012 02:01

Απόσπασμα:

ROM= βρωμoγύφτoς...

Τί ήθος... τσ τσ τσ

Βρωμόγυφτος,:sm3: είναι η λέξη.

TEOSS 07-08-2012 02:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 736792)
Καλά δεν ντρέπεσαι?

Που νομίζεις ότι είσαι?

Στο τμήμα και μιλάς σε συναδέλφους σου?

Μαζέψου, ανάγωγε και αμόρφωτε!

ROM= Γύφτος δύσοσμος …:D

Καλύτερα έτσι ?:lo19::lo19::lo19:

NLS 07-08-2012 03:15

Πως βρέθηκε πιστόλι στα χέρια του;

pyrosbestis 07-08-2012 04:35

Παπαδιαμαντης''ο δωδεκαλογος του...ROM!!!"

RATSISTES!!!

verni 07-08-2012 12:49

Φίλε μου κανένας δεν είναι ρατσιστής.Αυτοί οι άνθρωποι είναι μια δική τους ράτσα. Λόγω των βιοτικών δυσκολιών που έχουν, τους έχει κάνει η ζωή να είναι οτι χειρότερο για μια κοινωνία.Ίσως φταίει και η πολιτία που δεν προσπάθησε να τους βάλει στον ίσιο δρόμο. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε οτι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, οτι βαφτίζονται, οτι παντρεύονται και οτι έχουν δυνατή πίστη στην Παναγία.Αλλά όλοι τους μα όλοι τους είναι (αποτέλεσμα της βρωμοζωής τους και είναι η μόνη δικαιολογία που τους δίνω) οτι πιο παράνομο κυκλοφορεί σε μια χώρα. Από ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, μέχρι έμποροι ναρκωτικών και όπλων. Είναι η μόνη ράτσα στον κόσμο που εκπαιδεύει τα παιδιά της από μωρά στην παρανομία. Και να είμαστε ευχαριστημένοι που στην Ελλάδα είναι σε μικρές ποσότητες. Για δείτε τη Ρουμανία και την Γαλλία. Εκεί είναι μάστιγα.

NLS 07-08-2012 13:19

Μα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξουν.
Όσοι ήθελαν έχουν φτιάξει σπίτια κανονικότατα (λεφτά έχουν, μην τους βλέπετε έτσι).
Οι υπόλοιποι θέλουν να ζουν έτσι. Δεν το λέω ρατσιστικά (κάθε άλλο), αλλά έχει ειπωθεί (νομίζω από τους ίδιους) ότι έχουν γενετική προδιάθεση για το στυλ που έχουν.
Νομαδικό και καλά. Βέβαια νομάδες και κλέφτες, δολοφόνοι κλπ. δεν είναι το ίδιο πράγμα...

ilias vara 07-08-2012 13:31

Απόσπασμα:

ROM= βρωμoγύφτoς...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 736795)
ROM= Γύφτος δύσοσμος …:D

Καλύτερα έτσι ?:lo19::lo19::lo19:

ποτε γελαμε ??????????

NLS 07-08-2012 13:41

Θες να εξηγήσεις; Προσεβλήθεις από τους χαρακτηρισμούς;
Γιατί και οι ίδιοι "γύφτο" ονόμαζαν τον εαυτό τους μέχρι να αρχίσει η "politically correct" επίθεση (δηλ. από τα μεγαλύτερα παπατζιλίκια του πολιτισμού μας... τι σημασία έχει ο χαρακτηρισμός και όχι ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ με αυτόν).

Επίσης αν το επίθετο περί καθαριότητας σε ενόχλησε για πες μου, κάθε πότε κάνει μπάνιο ο μέσος "ROM"; (Read Only Memory?) Τα παιδάκια περπατάνε ξυπόλυτα ΠΡΑΓΜΑΤΙ επειδή δεν έχουν παπούτσια; (γιατί για LED TV έχουν πολλοί πάντως)

Skyhigh 07-08-2012 14:19

Κι οοοολο αυτο ξεκίνησε επειδη δεν ήξερα τι σημαίνει ROM;; Ειρήνη υμιν αδέρφια ........

kostasmats 07-08-2012 14:49

ειχα βρεθει 15αυγουστο Τηνο και επαθα. μερσεντες και χαμερ και να βγαινουν απο μεσα γυφτοι με τα σωβρακα.
που το μαζευουν τοσο χρημα απο τις πατατες?

ilias vara 07-08-2012 14:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 736951)
Θες να εξηγήσεις; Προσεβλήθεις από τους χαρακτηρισμούς;
Γιατί και οι ίδιοι "γύφτο" ονόμαζαν τον εαυτό τους μέχρι να αρχίσει η "politically correct" επίθεση (δηλ. από τα μεγαλύτερα παπατζιλίκια του πολιτισμού μας... τι σημασία έχει ο χαρακτηρισμός και όχι ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ με αυτόν).

Επίσης αν το επίθετο περί καθαριότητας σε ενόχλησε για πες μου, κάθε πότε κάνει μπάνιο ο μέσος "ROM"; (Read Only Memory?) Τα παιδάκια περπατάνε ξυπόλυτα ΠΡΑΓΜΑΤΙ επειδή δεν έχουν παπούτσια; (γιατί για LED TV έχουν πολλοί πάντως)

ερωτηση .,.,.,.,.
ολοι ειναι ετσι???????
2.η ερωτηση
εσενα και εμενα που ολοι η υφηλιος μας ονομαζει τεμπεληδεσ και απατεωνες σου αρεσει??????

το γυφτος ειναι προσδιορισμος φυλης οπωσ ποντιος βλαχος κτλ
ολα τα υπολοιπα κοσμητικα επιθετα ει κομπλεξ κατωτερων (ανθρωπων)

και οσο για τις τv που εχουν δεν με αφορα γιατι εχω και εγω :ye33:

ortho 07-08-2012 14:54

Για κοιτάξτε κάτι πατάτες κολλητήρια!

Σαν τα @ρχίδια του πατέρας σας!!

Τόσο μεγάλα είναι μπαμπά;!

ΟΧΙ! Τόσο βρώμικα!!!!

NLS 07-08-2012 15:32

Καλό. (ρατσίσταρε :P)

NLS 07-08-2012 15:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats ( 736996)
ειχα βρεθει 15αυγουστο Τηνο και επαθα. μερσεντες και χαμερ και να βγαινουν απο μεσα γυφτοι με τα σωβρακα.

Έχεις δει γάμο;
Έχεις δει κηδεία;
Εκεί να δεις χρυσάφι.

NLS 07-08-2012 15:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 736998)
ερωτηση .,.,.,.,.
ολοι ειναι ετσι???????
2.η ερωτηση
εσενα και εμενα που ολοι η υφηλιος μας ονομαζει τεμπεληδεσ και απατεωνες σου αρεσει??????

Μου το πας τώρα στο θέμα "στερεότυπα". Εγώ δεν είμαι τόσο εναντίον στα στερεότυπα. Από κάπου ξεκίνησαν (ναι και για εμάς τους Έλληνες).

Όχι δεν είναι όλοι οι γύφτοι βρωμόγυφτοι και φυσικά δεν έχω στατιστικά. ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ότι τουλάχιστον 50%+ένας πλένονται σπάνια. Στερεότυπο; Έστω. Φαίνεται ότι βλέπουμε γύρω μας... δεν... συμβαίνει. Δεν το βλέπουμε.

Το βρομιάρης βέβαια δεν είναι χαρακτηριστικό του γύφτου (ως φυλή) ειδικά. Βρομιάρηδες έχουμε από... όλες τις φυλές. Αλλά όταν κάποια φυλή ΕΠΙΛΕΓΕΙ να ζει μια ζωή η οποία ΔΕΝ έχει εύκολη την καθαριότητα, ε αυτό παίρνει μια ετικέτα τι να κάνουμε.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πεντακάθαροι γύφτοι ή νεαροί που κάτι παθαίνουν αν δεν βάλουν καινούρια παπούτσια και δεν κάνουν ένα ντουζ (έστω με κουβά όπως έχω δει να πλένονται) κάθε μέρα. Δεν νομίζω ότι είναι κανόνας.

NLS 07-08-2012 15:46

Πραγματικά ότι λέω δεν είναι με καμία ρατσιστική διάθεση (τουλάχιστον περισσότερο ρατσιστική από όσο "ρατσισμό" έχω με κάθε στερεότυπο που χαρακτηρίζει υποσύνολα της κοινωνίας μας... το να μην τα ονοματίζουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, ούτε ότι εμείς γίναμε τώρα σωστότεροι).

NLS 07-08-2012 15:48

Ίσως θα έπρεπε να λυθεί κάποτε σε αυτή τη χώρα και η παρεξήγηση του ΤΙ είναι ρατσισμός.

King C. 07-08-2012 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats ( 736996)

drug dealing με την ανεχεια της ΕΛ.ΑΣ.

TEOSS 07-08-2012 16:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 736944)
ποτε γελαμε ??????????

όποτε θέλουμε !!!:lo19::lo19::lo19:

Ρομά - Βικιπαίδεια

https://sites.google.com/site/romeandromania/gypsies

:wha07:

TEOSS 07-08-2012 16:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 736998)
ερωτηση .,.,.,.,.
ολοι ειναι ετσι???????
2.η ερωτηση

Με αυτό που λες παραδέχεσαι ότι είσαι ρατσιστής ...ρατσίσταρος !:ha16:

Τι ? Ποια υφήλιος αποκαλεί έτσι τους Έλληνες ???
Υφήλιος είναι τα 7 δις ανθρώπων που ανήκουν σε πάνω από 200 κράτη (191 στον ΟΗΕ) και όχι μια μικρή ομάδα εκδοτικών συμφερόντων και ελάχιστοι πολιτικοί (κυρίως Ευρωπαίοι) που έχουν εκφραστεί έτσι.

Αυτοί δε, που έχουν εκφραστεί υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολλοί περισσότεροι και από μεγαλύτερο εύρος φυλών, κρατών και δραστηριοτήτων (π.χ. ηθοποιοί, καθηγητές, αθλητές κ.α.).!:cool2::cool2::cool2:

ckalfas 07-08-2012 16:46

Μ' αυτά και τα άλλα ξεχάσαμε την είδηση. Ένας 16χρονος (σαν τον Γρηγορόπουλο, που το θυμήθηκα τώρα...) πυροβολήθηκε από έναν αθίγγανο, γύφτο, ρομά...
Πως βρέθηκε το πιστόλι στα χέρια του αθίγγανου, γύφτου, ρομά- αρκεί να ζει κοντά σε περιοχές - γκέτο όπου ζουν και οι εν λόγο φυλή!

gsmaniac 07-08-2012 16:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 737052)
Μ' αυτά και τα άλλα ξεχάσαμε την είδηση. Ένας 16χρονος (σαν τον Γρηγορόπουλο, που το θυμήθηκα τώρα...) πυροβολήθηκε από έναν αθίγγανο, γύφτο, ρομά...
Πως βρέθηκε το πιστόλι στα χέρια του αθίγγανου, γύφτου, ρομά- αρκεί να ζει κοντά σε περιοχές - γκέτο όπου ζουν και οι εν λόγο φυλή!

Σωστός ο Χρήστος.....
Γιατι παρανομούν και κανεις δεν τολμά να τους πειράξει;;;;;
Καλο είναι να μας πουν οι φίλοι αστυνομικοί, γιατι δεν τους μπαγκλαρωνουν και τους αφήνουν, ιδίως σε κάποια γκέτο, να κάνουν ότι γουσταρουν....
Γιατι μένουν στην ατιμωρησία γενικα;;;;

TEOSS 07-08-2012 16:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 737052)

Οι κουλτουριάρηδες χέζουν μαλλί, που να πλησιάσουν γκέτο γύφτων να διαμαρτυρηθούν ! τι λέμε τώρα … αστυνομικά τμήματα είναι τα γύφτικα ? :lo19::lo19:

NLS 07-08-2012 17:01

Να γίνω πιο κακός;

Όσο εύκολο είναι να πλησιάσουν οι cops σε χωριά όπως τα Ζωνιανά (ΟΠΩΣ, γιατί δεν είναι το μόνο).

makis77 07-08-2012 17:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 737054)
Σωστός ο Χρήστος.....
Καλο είναι να μας πουν οι φίλοι αστυνομικοί, γιατι δεν τους μπαγκλαρωνουν και τους αφήνουν, ιδίως σε κάποια γκέτο, να κάνουν ότι γουσταρουν....

:ye36:
Όσο για το τελευταίο, για τον ίδιο λόγο που δεν πιάνουν τους Πακιστανορουμάνους:cr14:

gsmaniac 07-08-2012 17:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από makis77 ( 737063)
:ye36:
Όσο για το τελευταίο, για τον ίδιο λόγο που δεν πιάνουν τους Πακιστανορουμάνους:cr14:

Νομίζω ότι είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις
Τους παράνομους αλλοδαπούς, ότι ώρα θέλουν τους μαζεύουν, γιατι δεν θα βρουν τρομερή αντίσταση
Στο ζεφύρι και στα λιοσια.....δεν τολμούν να κάνουν τους μαγκες, γιατι θα φάνε φαπες
Όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθον:cool:

dottmicalis 07-08-2012 17:43

Σιγά παιδιά... κινδυνεύετε να σας αποκλείσουν απο την ολυμπιακή αποστολή :D

TEOSS 07-08-2012 17:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 737054)
Σωστός ο Χρήστος.....

Τα γύφτικα είναι γκέτο – άβατο για τις αρχές. Το γιατί … μεγάλη κουβέντα και πολλές οι απόψεις. Καμια ομως σχεση νομικά με αλλοδαπούς, οι ρομά ειναι Έλληνες πολίτες.

Δεν είναι ατιμώρητοι οι γύφτοι. Οι φυλακές έχουν μπόλικους, απλά υπάρχει μια ανοχή στην μικροπαραβατικότητα (π.χ. άδεια μικροπωλητή) και από εκεί και πάνω αναλαμβάνει η δικαιοσύνη που γενικώς και όχι ειδικά στους ρομα, στέλνει <<μέσα>> μόνο κακουργήματα και βαριά πλημμελήματα καθώς και τους … οφειλέτες του δημοσίου !!!:D:D:D

TEOSS 07-08-2012 18:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 737082)
Νομίζω ότι είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις
Τους παράνομους αλλοδαπούς, ότι ώρα θέλουν τους μαζεύουν, γιατι δεν θα βρουν τρομερή αντίσταση
Στο ζεφύρι και στα λιοσια.....δεν τολμούν να κάνουν τους μαγκες, γιατι θα φάνε φαπες
Όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθον:cool:

Εδώ κάνεις λάθος, το άβατο δεν είναι θέμα <<ξύλου>> που οι ρομα έχουν μαζέψει μέχρι και για τα εγγόνια τους από την αστυνομία, αλλά κυρίως λόγο του <<εμπορίου>> που γίνεται… ;)

pyrosbestis 07-08-2012 18:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 737055)
Οι κουλτουριάρηδες χέζουν μαλλί, που να πλησιάσουν γκέτο γύφτων να διαμαρτυρηθούν ! τι λέμε τώρα … αστυνομικά τμήματα είναι τα γύφτικα ? :lo19::lo19:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ-ΝΟΝΟ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!

ilias vara 07-08-2012 20:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 737032)

ενταξει τωρα ξεκηνησα και γελαω.,.,.,.,.,.

χαχαχαχαχαχα

πεσ μου τωρα ποτε σταματαω,.,.,.,?????

χαχαχαχαχαχ α περιμενω:hmmm:

TEOSS 07-08-2012 21:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 737147)
ενταξει τωρα ξεκηνησα και γελαω.,.,.,.,.,.

χαχαχαχαχαχα

πεσ μου τωρα ποτε σταματαω,.,.,.,?????

χαχαχαχαχαχ α περιμενω:hmmm:

Το γέλιο θα σταματήσει μόνο του όταν διαβάσεις και το ποστ Νο 25 …
χαχαχα…:lo19::lo19::lo19:

ilias vara 07-08-2012 22:18

[QUOTE=TEOSS;737155]Το γέλιο θα σταματήσει μόνο του όταν διαβάσεις και το ποστ Νο 25 …
χαχαχα…:lo19::lo19::lo19:[/QUOT

μπα μαλλον θα συνεχισουμε να γελαμε.,.,.,.,.,
γιατι οτι μαθαινεις η ξερεις για ολλα αυτα που γραφεις.,., ειναι μεσα απο εντυπα ιντερνετ τv εφημεριδες και ολα αυτα που κατηγορεις.,.,.,.
αλλλα δεν σου αρεσουν οταν δεν σε βολευουν.,.,.,.,.,.

ο πραγματικος κοσμος δεν σε ξερει και οχι μονο δεν σε ξερει αλλα δεν θελει να σε ξερει γιατι σε θεωρει προβλημα.,.,

ισως ξερει καποιους προγονους της ελλαδος οχι βεβαια δικους σου αλλα ανθρωπους που εφεραν την δημοκρατια.,.,.,.,.

αν δεν με πιστευεις πανε μια βολτα στον κοσμο να το δεις.,(.κανε κανα χιλιομετρο υγεια ειναι).,.,.η αλλαξε λαστιχα στο χειριστηριο :D

εως τοτε ας γελαμε γιατι στην χωρα τις δημοκρατιας και το γελιο ειναι πολυτελια.,.,.

καλη μας συνεχεια λοιπον
:lo19::lo19::lo19::lo19::lo19:

napgeo 08-08-2012 02:04

:Απορία:Ακόμα και για τους Ρομά βρήκαμε αιτία να αλληλοσπαραχθούμε..........

NLS 08-08-2012 03:35

ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΙΝ! ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΙΝ!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!