![]() |
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
Δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Δίας», ενώ επικαλούνται τοποθετήσεις διεθνών οργανώσεων που ζητούν να σταματήσει η εν λόγω επιχείρηση τονίζοντας ότι παραβιάζονται από την κυβέρνηση οι διεθνείς συμβάσεις.
Σύμφωνα τη δήλωση των βουλευτών, «χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσαχθεί στο σωρό, εκατοντάδες στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες και σε ακατάλληλους χώρους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλοί από τους προσαχθέντες έχουν υποστεί ξυλοδαρμό και την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους κρατούμενους που, βάσει συμβάσεων, δικαιούνται διεθνή προστασία». Διεθνείς και εγχώριες οργανώσεις με αδιαμφισβήτητο κύρος, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «έχουν ζητήσει τη διακοπή της επιχείρησης, ασκώντας δριμεία κριτική στη "θεωρητική" της βάση, την απαράδεκτη ταύτιση "παράτυπης μετανάστευσης" και εγκληματικότητας, που απηχεί την απεχθή λογική της συλλογικής ενοχοποίησης» και προσθέτουν ότι η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλλει τη μεταφορά σε αστυνομικά τμήματα μεταναστών που διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα, και σημειώνουν ότι "οι συνεχιζόμενες σκούπες με στόχο τους μετανάστες, βασισμένες μόνο και μόνο στην εμφάνισή τους, παραβιάζουν τις διεθνείς συμβάσεις", επισημαίνει το Human Rights Watch, ενώ το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες τονίζει ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία εμποδίζει στην ουσία την πρόσβαση στο άσυλο». Την ίδια στιγμή, τονίζεται στην ανακοίνωση, αστυνομικοί και κάτοικοι των περιοχών όπου μεταφέρθηκαν - αιφνιδιαστικά, εν μέσω καύσωνα και χωρίς σχεδιασμό - πολλοί από τους συλληφθέντες, δηλώνουν εξοργισμένοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Θράκη, εκτός από την έλλειψη κατάλληλων χώρων, τα προγράμματα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης έχουν διακοπεί ή πρόκειται να διακοπούν, ενώ η μετατροπή αστυνομικών σχολών σε φυλακές έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις ενώσεις αστυνομικών. Το μείζον για την κυβέρνηση, ωστόσο, είναι η αποθήκευση ανθρώπων και η εξεύρεση στρατοπέδων για τη φυλάκισή τους, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν στη δήλωσή τους. «Η ποινικοποίηση της φτώχειας, ο πόλεμος κατά των ξένων φτωχών και ο ρατσισμός δεν αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των όλο και φτωχότερων ελλήνων. Αν κάτι εγγυώνται, αντίθετα, είναι την περαιτέρω κοινωνική αποσύνθεση, την επιβράβευση της ρατσιστικής βίας, κρατικής και παρακρατικής, και βέβαια το διασυρμό της χώρας μας διεθνώς». Τη δήλωση υπογράφουν οι βουλευτές: Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής Α΄ Αθήνας Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτής Β΄ Αθήνας Θοδωρήs Δρίτσα, βουλευτής Α΄ Πειραιά Κώστας Ζαχαριά, βουλευτής Αρκαδίας Μαρία Κανελοπούλου, βουλευτής Αχαϊας Τάσος Κουράκη, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, βουλευτής Ξάνθης Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής Ροδόπης Αφροδίτη Σταμπουλή, βουλευτής Σερρών Δημήτρης Κοδέλα, βουλευτής Αργολίδας Χρήστος Καραγιαννίδη, βουλευτής Δράμας ΑΠΟ ΤΟ <<ΘΕΜΑ>> με κοκκινο μερικα που μου εκαναν εντυπωση προταση μου να παρει ο καθενας απο αυτους 200 <<πολιτικους προσφυγες >> στο σπιτι του ετσι για να νιωσει λιγο υπερυφανος τιμητης των ανθρωπινων δικαιωματων προταση νο 2 να πανε μαζι με τους λαθρομεταναστες βολτιτσα:ye33::ye33: |
Απάντηση: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης έχουν σημειωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Προσήχθησαν 6.690 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 1.555 αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στην χώρα. Συνελήφθησαν 10 άτομα (αλλοδαποί και Έλληνες) για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες. Διενεργήθηκαν 52 έρευνες σε σπίτια παρουσία 9 εισαγγελικών λειτουργών. Από την Οικονομική Αστυνομία ελέγχθηκαν 103 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά και παροχής υπηρεσιών, βεβαιώθηκαν 64 φορολογικές παραβάσεις, συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν 2 ταμειακές μηχανές. Εντοπίστηκαν 2 αποθήκες με συνολικά 2.5 εκατ. προϊόντα και είδη παρεμπορίου. Ελέγχθηκαν 23 οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν 48 άτομα (αλλοδαποί και Έλληνες) για παραβάσεις περί ηθών. Κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης για 22 από τα άτομα αυτά (αλλοδαπές). Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 172 εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και Ελληνίδες) σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις. Από αυτές 10 βρέθηκαν θετικές στο ιό HIV. Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. απο newsit και εδω να πω οτι ολα αυτα με χαλανε τρομερα και η αστυνομια να σταματησει παραυτα:ye28::ye28: |
Τι ψάχνεις να βρεις φίλε, αν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση θα ήταν όπως πάντα στο 3%, αυτό εκπροσωπούν...
|
Το κάθε καρυδιάς καρύδι, έρχεται λαθραία σε τούτο το ξέφραγο αμπέλι, χωρίς να ξέρουμε ούτε ποινικό μητρώο, ούτε ιατρικό ιστορικό (αυτά τα δυο βασικά τουλάχιστον), και χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο από την πολιτεία που να εκδίδει συγκεκριμένες οδηγίες για τον επιτρεπόμενο αριθμό που μπορεί να δεχθεί η χώρα, σε ποιές περιοχές, και για ποιές εργασίες. Αλλά, εδώ ισχύει το "μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δώσετε". Να τους μπαγλαρώσουν και να τους στείλουν από 'κει που 'ρθαν. Ποιές θα είναι οι κυρώσεις στη χώρα από τη διεθνή αμνηστία; Εκεί στις πατρίδες τους, που σφάζουν αλλόθρησκους οι φανατικοί, τι κάνει η διεθνής αμνηστία; Που είναι η πυγμή της, και η εφαρμογή των αρχών της;
Κι αν στην τελική, είναι τόσο ευαίσθητοι κάποιοι, ας τους πάρουν στα σπίτια τους, όπως είπε στην 1η απάντηση ο pits. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τη μετανάστευση, ούτε με τους ξένους. Με το παράνομο και το ανεξέλεκτο έχω. Μόνο όσοι χρειάζονται και μόνο κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις. Ξέρω, ξέρω, μα η διεθνής αμνηστία ... η διεθνής αμνηστία όμως δε μπορεί να με εμποδίσει να έχω την άποψή μου. Ούτε εμένα, ούτε χιλιάδες σαν εμένα. |
Απόσπασμα:
|
Στο ΣΥΡΙΖΑ αναφερεστε προφανως....
Οσο διαβαζω τη διαμαρτυρια τους, τοσο δεν καταβαινω ποιας εθνικοτητασ ειναι.. Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
6.690 - 1.555 = 5.135, δηλαδή όλοι αυτοί ήταν νόμιμοι λαθρομετανάστες;!
Από όλους τους μετανάστες που έχουμε μόνο το 23,24 % είναι παράνομοι; Θα τρελλαθούμε τελείως! Ξέφραγκο αμπέλι.....τους πιάνουν τα σύνορα, τους δίνουν ένα χαρτί που λέει ότι τους ανεχόμαστε για 30 μέρες και τους αφήνουν ελεύθερους.... |
Απόσπασμα:
Από κάπου και κάπως πρέπει να αρχίσουν Γιάννη και εμένα μου έκανε εντύπωση, αλλά το ξαναγράφω στο κέντρο τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο αμέσως όμως. Θα μου πεις κρύβονται ; μπορεί αλλά είναι μία αρχή, το κακό είναι ότι η προϊστορία δεν μας εγγυάται αποτελέσματα, θα δούμε... |
Απόσπασμα:
Να μη σου πω ότι με τη φάση στο τραίνο του ΟΣΕ, το βρώμικο μυαλό μου κι άλλων πήγε στό ότι το σύρμα έπεσα από τη ΧΑ, μην τους πάρει κι η ΕΛΑΣ το λόγο ύπαρξης.....;) Αρκεί φίλε Σταύρο να μην είναι πάλι ένα μέτρο επιπέδου "γράφουμε για ζώνες ασφαλείες", ίσα για να φτιάξει ο Δένδιας το προφίλ του.... |
Απόσπασμα:
Kαι ο Σαμαράς μαζί θα συμπληρώσω....:cool: Θα δούμε Γιάννη, η μόνη ελπίδα είναι ότι παίζουν και αυτοί το τελευταίο τους χαρτί... Πώς του το είχαν γράψει του άλλου...... " 'Η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.... " μέχρι στιγμής βουλιάζουμε....:hmmm: |
Θανάσιμη επίθεση σε αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14:46 http://vstatic.doldigital.net/vimawe...3A460F0F8B.jpg 8 emailεκτύπωσηhttp://www.tovima.gr/themes/1/defaul...home/clear.gif http://www.tovima.gr/themes/1/defaul...home/clear.gif Συγκεκριμένα στις 4.30 το πρωί στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας πέντε άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσυκλέτες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρια νεαρό Ιρακινό. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στη 13.15 την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας οι δράστες στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και έχουν δώσει ήδη σχετικές καταθέσεις στους αστυνομικούς. Για το περιστατικό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ Νίκος Δενδιας ανέφερε «εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης». ΤΟ ΒΗΜΑ - Θανάσιμη επίθεση σε αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας - κοινωνία Αυτό ακριβώς που δεν έπρεπε να γίνει..... η ζούγκλα είναι ήδη εδώ, κάποιοι αυτοδιορίστηκαν δικαστές ντρεντ. |
Και τα γλέντια άρχισαν.....
Ολονύχτιο ανθρωποκυνηγητό Χρυσής Αυγής με πέτρες και ρόπαλα κατά μεταναστών Οικονομία 30% στα Καύσιμα Για Αυτοκίνητα η και για Καυστήρες Και με το 1 + 1 Δωρο έκπληξη 38€ www.fuelxx-economy.gr Προβεβλημένες καταχωρήσεις http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...liko040812.jpg Φωτογραφία αρχείου inShare Μοιράσου τοhttp://news247.gr/skins/news247-v2.0...tsize-plus.png http://news247.gr/skins/news247-v2.0...size-minus.png Text http://news247.gr/skins/news247-v2.0/imgs/email.gif Email http://news247.gr/skins/news247-v2.0/imgs/print2.gif Print tags Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Δύο αλλοδαποί τραυματίες. Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια news247 Αύγουστος 12 2012 13:45 Άγρια επεισόδια εκτυλίχτηκαν στην περιοχή της Λυκόβρυσης μεταξύ ομάδας ροπαλοφόρων και μεταναστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pheme.gr ένας από τους μετανάστες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, ενώ συμπατριώτης του χτυπήθηκε με ρόπαλο στο κεφάλι. Το χρονικό του ανθρωποκυνηγητού Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν έντρομοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης ξύπνησαν από τις φωνές μελών της Χρυσής Αυγής που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους κατά των μεταναστών. Για αρκετή ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι μετανάστες έτρεχαν να κρυφτούν, για να γλυτώσουν από την εγκληματική επίθεση των ροπαλοφόρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μέλη της ακροδεξιάς παράταξης δεν δίστασαν να επιτεθούν στα σπίτια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια νοικιάζουν διαμερίσματα σε αλλοδαπούς που εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Pheme.gr μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ομάδες πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιχειρώντας να σπάσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών που διαμένουν αλλοδαποί. Κάτοικοι της Λυκόβρυσης αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο την εγκληματική συμπεριφορά τους. Πηγή: pheme.gr Ολονύχτιο ανθρωποκυνηγητό Χρυσής Αυγής με πέτρες και ρόπαλα κατά μεταναστών - NEWS247 |
μμμμ μαλιστα φυσικα η βια και ποσω μαλλον η δολοφονια ανθρωπου ειναι καταδικαστεα απο οπου κιαν προερχεται θα ειναι μεγαλη υποκρισια ομως να μου πεις οτι στο μεταναστευτικο μεγαθεμα της χωρας μας αυτη η βια δε σε εχει αγγιξει ή τουλαχιστον δεν την εχεις δει γυρω σου ...εκτος κι αν εισαι κατοικος Β.Π. που οι μεταναστες φιλιπινεζοι -ζες <<ΟΛΟΙ :lo19:>> ειναι νομιμοι οποτε και δεν εχεις αποψη της καθημερινοτητας που ζει το κεντρο και η υπολοιπη χωρα το οτι θα γινουν και απο την αλλη πλευρα χοντρες μλκιες επρεπε να το περιμενουν ολοι αυτοι που πουλανε θανατο στη χωρα μας... και μη χεσω που ειδε ο ρεπορτερ οτι οι ιδιοκτητες ενοικιαζαν δωματια σε ΝΟΜΙΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στη χωρα μας μηπως εψαξε ποτε κανεις τα χαρτια του νοικαρη ή μηπως νοικιαζει με το κεφαλι σε 10-20 ατομα και του χαλασαν τη ΜΠΙΖΝΑ(προς θεου αναρωτιεμε οχι οτι γινονται αυτα στη χωρα μας ) οι χρυσαυγητες αν ισχυει το 2ο (που δεν το νομιζω;)) ξυλο και καψιμο και στο σπιτι ομως:mad::mad::mad: δεν αντεξα εβαλα παλι τη δικη μου γραμματοσειρα!!!:sm7::sm7::sm7:
|
Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ονόμασαν την επιχείρηση εκδίωξης 'Ξένιος Ζεύς'? :Απορία:
Υπάρχει περίπτωση το προσωνύμιο ‘Ξένιος’ να είναι συνδεδεμένο με την φιλοξενία? Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο αμόρφωτοι? |
Βάζε ότι θες.....:p
Να σου πω λοιπόν μιά και ρωτάς, μεγάλωσα στα Ιλίσσια, εκεί υπήρχαν οικογένειες Αράβων και Φιλιπινέζων από όταν ήμουν εγώ πιτσιρίκι. Τώρα στον Καρέα δεν έχει ακόμη, αν κι έχουν ψιλοεμφανιστεί στα φανάρια. Ποστάροντας τα δύο θέματα ουσιαστικά ήθελα να τονίσω ένα και μοναδικό πράγμα. Οταν οι πολίτες (άσχετα αν είναι ΧΑ ή όχι) προχωρούν σε τέτοιους είδους ενέργειες τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα από τα επιδιωκόμενα. Φυσικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα και θα έχουμε μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον με Σύριους "πρόσφυγες". Οι διαρκείς επιθέσεις στους μετανάστες, λάθρο και μη θα τους εξωθήσουν κι αυτούς σε ακραίες συμπεριφορές. Για να σκεφτούμε λιγάκι.... Γιατί να κυκλοφορούν δικά μας "παληκάρια" αρματωμένα και μπουλούκι κινα μην το κάνουν κι οι ξένοι; Θα το κάνουν! Κι ίσως αυτό περιμένουν κάποια ορφανά του Σόρος, ημεδαπά κι αλλοδαπά. Δεν είναι λύση αυτή η συμπεριφορά, θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Προσωπικά ούτε η λύση της μεταφοράς των λάθρο στη Θράκη μου αρέσει.....μου βρωμάει....το τουρκικό προξενείο παραμονεύει και δε θέλει περισσότερο από μιά προβοκάτσια για να αρχίσει να χύνεται αίμα.... και δε θα είναι μόνο των λάθρο. Απαιτείται ουσιαστική φύλαξη των συνόρων κι όσο γίνεται περισσότερες απελάσεις, να πάρουν το μήνυμα ότι τέλειωσε η Ελλάδα, δεν είναι πιά σουρωτό. Απελάσεις όμως, όχι να στέλνουμε φέρετρα.... |
Απόσπασμα:
και οι απελάσεις στη χώρα τους, με βραχυπρόθεσμα φέρετρα ισοδυναμούν ... :( |
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι αρχές δεν έχουν στοιχεία για την προέλευση πολλών. Σίγουρα οι περισσότεροι δεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες.
Κι η μεγαλύτερη "γκάφα" των πολιτικών μας ήταν η υπογραφή της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ. Οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι ήξεραν τι έκαναν, την Ελλάδα ένα απέραντο πάρκιν μεταναστών. Τα δικά μας τα λαμόγια γιατί το δέχτηκαν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τους "αντέχουμε", δεν έχουμε να τους ταϊσουμε. Και βέβαια έχουμε και τους εκμεταλλευτές του προβλήματος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ από την αντίθετη πλευρά... |
Η δράση των δήθεν μεταναστών επί χρόνια στην χώρα έφερε αντίδραση … και αυτή είναι η προσχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων σε ένα κόμμα που επί δεκαετίες βρισκόταν στο 0,2% …;)
Τώρα αυτοί και οι <<προστάτες>> τους ας λουστούν τους κόπους τους… :D:D:D Όταν μετράμε δεκάδες θανάτους ελλήνων από εγκληματίες αλλοδαπούς μέσα στο 2012 …τι άλλο να αναμένει κάνεις, παρά ΠΟΛΕΜΟ.:cool: Τριάντα οι νεκροί Έλληνες από λάθροεισβολείς το 2012 DefenceNet - Συνέλαβαν Βούλγαρο για τη δολοφονία Έλληνα στις Σέρρες |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δηλαδή τόσα χρόνια πως ζούσαν? :confused: |
Απόσπασμα:
<<Ταλιμπάν>> ή <<μέλος της al-Qaeda>> ???:lo19::lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
Όταν έχουμε τόσες δολοφονίες απο μετανάστες.....εγω αναμένω απο το κράτος και την αστυνομία, να δώσει λύση και όχι απο την συμμορία της Χ.Α Πως γίνεται να είσαστε αντίθετοι με την αναρχία και υπέρ των νομών.....και ξαφνικά να σας αρεσει αυτο που συμβαίνει .....:cool: Όταν θα φτιάξουν συμμορίες και οι μετανάστες.....τα θύματα του πολέμου, θα είναι πραγματικα πολλα:hmmm: |
Απόσπασμα:
Λύση από το κράτος… είσαι και λίγο μεγάλος :p :). Θα γίνεις πελάτης σου. :D Και κάτι σοβαρό τώρα. Εσύ που κόπτεσαι υπέρ της δημοκρατίας, πώς χαρακτηρίζεις ένα κόμμα της βουλής ως συμμορία? Λαός τους ψήφισε... :ye33: Και ξέρεις αν είμαι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΧΑ ή οτιδήποτε άλλο. Ο ίδιος λαός που ψήφισε να συνεχίσουν να είναι τα ρεμάλια στην εξουσία. |
Ο λαός δεν ψήφισε την Χ.Α, για να σκοτώνει τους μαύρους.....εκτός και κάνω λαθος:Απορία:
Να κάνω μια τελευταία ερώτηση ;;;;;; Είμαστε σύμφωνοι με τις δολοφονίες;;;;; |
Απόσπασμα:
Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Και βέβαια δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία δολοφονία πολιτών. Πολιτικών όμως... :ye33: Δεν μου απαντάς όμως γιατί εξαντλείται η δημοκρατικότητά σου στην νόμιμα εκλεγμένη ΧΑ... |
Απόσπασμα:
Παρουσίαση στοιχείων και μια γνώμη – εκτίμηση έκανα, δεν είπα ότι μου αρέσει αυτή η εξέλιξη (το αντίθετο) Όπως δεν μου αρέσει και η αιτία της … εξέλιξης ! Το σενάριο, η δική σου εκτίμηση για πιθανή εξέλιξη της … εξελίξεως, με βρίσκει σύμφωνο. Εάν δεν γίνουν γρήγορα σωστές κινήσεις από το κράτος, πολύ άσχημες μέρες έρχονται και σε αυτόν τον τομέα (της εσωτερικής ασφάλειας). |
να πανε απο εκει που ηρθανε!!!
βαρεθηκα να μυριζω ##### κ κατουρα οταν τους πιανουμε!!! |
Απόσπασμα:
Τελικά, τι θα έγραφε ένας ιστορικός του μέλλοντος ότι έφταιξε; Ποια ήταν τελικά η αιτία; "Ότι ανίκανες κυβερνήσεις, οι οποίες είτε ηθελημένα, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λανθασμένης εκτίμησης πολιτικού κόστους ( σε συνάρτηση και της εντόπιας παρακίνησης και κάλυψης άλλων πολιτικών παρατάξεων), άφησαν την χώρα έρμαιο στην αθρόα και παράνομη μετανάστευση λαών τελείως διαφορετικών από τον Ελληνικό, και επέτρεψαν σε λίγο χρονικό διάστημα την κοινωνική έκρηξη..." Η αιτία τελικά δεν είναι η μαζική λαθρομετανάστευση ανθρώπων τελείως διαφορετικών σε μία χώρα τελείως διαφορετική απ' αυτούς; Όταν καταφθάνουν ορδές επί ορδών μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα άνθρωποι ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μία χώρα και κοινωνία που μόνο έτοιμη δεν είναι να τους δεχθεί, τι μπορεί να περιμένει κάποιος; Γιατί δεν αξίζει να συζητάμε θέματα και καταστάσεις, όταν πρώτα πρέπει να αναζητάμε τα αίτια! |
Κάποτε άκουσα τον κύριο << ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ >> να λέει:
Σε όλους τους λάθρο να περάσει το μήνυμα οτι η Ελλάδα δεν είναι παράδεισος και έτσι να ενημερώσουν και αυτοί τους δικούς τους ανάλογα με αποτέλεσμα να μην μαζευτούν άλλοι. Είναι το μοναδικό σωστό που άκουσα από τον κύριο της κυρίας και το ποιό σωστό που θα πρέπει να πράξει από εδώ και πέρα κάθε κυβέρνηση. |
Αυτό θα είχε ελπίδα ισχύος μόνο εάν οι Ασιάτες και Αφρικανοί δεν αποτελούσαν το αντικείμενο ενός τεράστιου εμπορίου.;)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!