![]() |
Αγορα μεταχειρισμενης R1200GS και αποκρυψη ζημιων....
Την τυχη μου μεσα....
Θεωρησα οτι επειδη η BMW δεν ειναι Japan (καθε γωνια και ενας μαστορας) οτι θα ειναι πιο ασφαλης επιλογη απο αποψη πρωτον πωλητη (πιο ειλικρινης με την πραγματικη προιστορια της μηχανης) και κατα δευτερον και ισως κυριοτερον για εμενα μιας και εξουσιοδοτημενα η Αθηνα ισως εχει μετρημενα στα δαχτυλα ενως χεριου, οτι ο μαστορας οταν τον ρωτας αν το μηχανημα που πουλαει ο πωλητης και το εχει αφησει στο δικο του μαγαζι/επιχειρηση για να περνανε οι μνηστηρες να το βλεπουνε... αν ειναι λοιπον ΟΚ, αν ειναι χτυπημενο, αν ειναι τρακαρισμενο, αν θα χρειαστει κατι 'χοντρο' αμεσα, αν ειναι ασφαλες για ταξιδι, αν θελει χρηματα για να μου κανει αυτην την εκτιμηση, αν μπορει να μου υπογραψει ενα χαρτι που να λεει οτι το μηχανημα ειναι σενιο αυτην την στιγμη (φυσικα παλι με το αζημιωτο) και αν αν αν αν ειναι σε δυσκολη θεση διοτι ο πωλητης ειναι πελατης/φιλος/μπαντζανακης αν υπαρχει λογος να το παω στον Παναγιωτοπουλο για ελεγχο. Αν αφησουμε κατα μερος τον πωλητη που το μονο που ηθελε να πουλησει παση θυσια (αν και αυτος θα δεχθει τηλεφωνο μου και αν δεν φερθει εξυπνα τοτε θα υποστει τις νομικες συνεπειες μιας και εμπλεξε με δικηγορο-οικογενεια...), το χειροτερο ειναι ο μαστορας ο οποιος ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ δεν ειδε τα βαμμεννα κ στοκαρισμενα στην γωνια (κατω απο τα προστατευτικα καγκελα) καπακια βαλβιδων... Φανταστειτε οτι κατι ειχε μπει (στοκος, αλουμινιο, μαγνησιο...) και βαφτει κατω ακριβως απο το προστατευτικο καγκελο που σημαινει οτι ειχαν γνωση οι 'φυλακες'... Παλι καλα που ρωτησα τον υπερ-μαστορα που το ειχε αφησει ο τεως αν το εχει ελεγξει... Δηλαδη τι ελεγχο ειχε κανει? Ακουστικο??? Γιατι ρε ουστη μου δεν στο λεει ο αλλος οταν στην πουλαει;;; 'μαγκα επεσα ή επεσε το μοτοσακο, δεν ειχα καγκελα γιατι τα εβαλα αφου εγινε η ζημια, και εσπασε το αριστερο καπακι λιγακι σε μια γωνια κ σταζει λιιιιιγο λαδακι!! Το φτιαξα/κολλησα ομως με 'τσιχλα' κ προσεχε...' Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα να ξεχεζω τον τεως που δεν μου το ειπε, τον μαστορα που νομιζω οτι επρεπε να το ειχε δει... μεχρι να αγοραζω απο την τσεπη μου καινουργιο ή μεταχειρισμενο ή ξανα μανα μπαλωμα στην τρουπα με μαγνησιο απ οτι μου πανε...:mad::mad: Οπως ειπα σκοπευω να 'ενοχλησω' τον πωλητη, ασχετα αν εχει πληρωθει ολο το ποσο, οπου και περιμενω να φερθει τιμια μιας και τον εκοψα για καλο παιδι, και φυσικα, τον υπερ-ντουπερ-μαστορα που ειναι και εξουσιοδοτημενος αλλα και φαινεται καλος μιας και ενδιαφερθηκε να μου λυσει καθε απορια πριν παρω το μηχανημα αλλα πιστευω οτι ΟΦΕΙΛΕ και ΕΠΡΕΠΕ να το ειχε δει και να μου το ειχε πει ετσι ωστε εγω να μιλαγα με τον πωλητη αν σκοπευε να το φτιαξει ή να κοψει απο την τιμη.... θα ηθελα να λυθει αυτο το προβλημα γιατι δεν θελω να βαλει ο νους μου τι αλλλο θα μπορουσαν να μου εχουν αποκρυψει προκειμενου να πουλησουν την μηχανη με αμοιβαιο κερδος πωλητης και μαστορας... Ουτε καν να το σκεφτω δεν θελω αλλα ουτε να μπουμε στην διαδικασια αγωγων, μυνησεων, κουτσομπολιου, διασυρμου διοτι μονο εκεινον δεν συμφερει!!! Επισυναπτω φωτογραφιες απο τα καπακια, αριστερο οπου και φαινεται το σπασιμο στην γωνια εκει που καφετιζει κιολας λιγο και δακρυζει λιιιιιγο λαδακι οταν ειναι στο πλαινο σταντ αλλα και το δεξι οπου φαινεται το σπασιμο μπροστα. Το γελοιν του πραγματος ειναι η ασημι μπογια που εχει βαλει μου μοιαζει σαν μαρκαδορος που φτιαχνω χριστουγεννιατικα στολιδια με τον γυιο μου.... http://i1247.photobucket.com/albums/..._aristero2.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/..._aristero3.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/...h_aristero.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/...s/th_dexi2.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/...s/th_dexi3.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/...s/th_dexi4.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/...as/th_dexi.jpg |
Απάντηση: Αγορα μεταχειρισμενης R1200GS και αποκρυψη ζημιων....
Αν είναι μόνο αυτο φίλε μου, πάλι καλα να λες!
Αν υπάρχουν και άλλες "λεπτομέρειες" που "ξέχασαν" να σου αναφέρουν, τότε... |
με συνχωρεις κιολας αλλα εσυ ενα οπτικο ελενχο δεν εκανες ??:cool:
περιμενεις ο καθε "μαστορας" να σου πει τι ? ο πωλητης απο μερια του λεει αυτα που θελει... το μεταχειρισμενο δυστυχως ειναι κατι σαν λαχειο ... το προβλημα τωρα εοναι οτι χανει λαδι απο καπακι ?? εχει φαει κανα τρακο η μοτο,την εχεις ψαξει γενικα σου εχει κανει αλλα προβληματα για να τραβηξεις την κατασταση οσο δεν παει ..?? |
Απόσπασμα:
|
Παιδια καλησπερα...
Εκανα οσους περισσοτερους μπορω ελεγχους. Κοιταξα, ακουσα και φυσικα ρωτησα. Τα χρωματα και οι στοκοι εμφανιστηκαν μετα απο δικο μου πλυσιμο της μηχανης.... Απο την αλλη οταν την αφηνουν σε αντιπροσωπο εξουσιοδοτημενο σερβις τοτε τι καταλαβαινεις??? Ναι φιλε μου απο car.gr... Εγω την πετυχα στα 6000€ και τελικα την πηρα 5600€... Ξερεις κατι που δεν ξερω??? Ελπιζω να μην επεσα τοοοοοοοοοσο εξω στην επιλογη!!!! |
ρε Πανο κατα ρχας καλοσορησες στη παρεα του gs forum !
χαλας την καλησου για 80 ευρω αφου τοσα στοιχηζη το βαψημο τον δυο καβερ κε το θυμηθηκες μετα απο ενα μηνα..... δοσε τοπο στο θυμο σου αφου το μηχανακη ειναι αστερη !! εξαλου αυτα που λες οτι εχει το gs ειναι πολυ συνηθησμενα θεματα αντε κε καλοριζηκη !!! |
Απόσπασμα:
Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι να με πιανουν κοτσο διοτι χαλανε μια αγορα και μια κοινωνια που μολις μπηκα και περιμενα πολλααααα χρονια για να μπω!! Γι αυτο θελω να παρω την βεργα και να τους κανω ενα καλο ντα στο κολαρακι για να το εχουν και να το θυμουνται την επομενη φορα που θα σκεφτουν να κανουν #######!!! Απο την αλλη θα σου ημουν υποχρεος αν μπορουσες να μου πεις οχι μονο που να βαψω αλλα και που πρεπει να παω για να κλεισουν τις τρυπες διοτι δεν ξερω καπου που μπορει να γινει σωστα με μειγμα μαγνησιου αν μου τα ειπαν καλα... Οχι εναν μηνα αλλα 20 μερες αφου αποφασισα να την πλυνω και εμφανιστηκαν ως δια μαγειας (ξαναλεω οτι επρεπε να τα δω αλλα δυστυχως δεν σκαμπαζω και πολλα απο μηχανικα...) Αν επιτρεπεται που γνωριζεις την μηχανη και λες οτι ειναι 'αστερι'??? |
8000€ αρχική και την παίρνεις στα 5600€......
Δε βρωμάει:wha13::wha13::wha13: Μάλλον αισθάνθηκες τυχερός....:D Αυτό που βλέπουμε στις φώτο δεν τίποτα! Αρκεί να είναι μόνο αυτό. Ασχετα με το χρώμα που υπήρχε κι έφυγε με το πλύσιμο, φαίνεται ο "τσαμπουκάς" στο καπάκι. Ιδιαίτερα στο αριστερό. Αλλά βλέπω χτυπημένο και το δεξί. Αναρωτιέμαι πώς δεν τα είδες. Αφού δεν τα είδες όμως και την εξόφλησες, τι άκρη πας να βγάλεις; Μόνο αν σου βγάλει "κρυφή " ζημιά στον κινητήρα ή στο σαζμάν (που δεν μπορείς να τα λύσεις για έλεγχο) και μπορέσεις να αποδείξεις ότι η ζημιά προϋπήρχε της αγοράς και εμφανίστηκε σε εσένα εντός 6μήνου από την αγοραπωλησία, τότε θα μπορείς να διεκδικήσεις κάτι, ή τα πάντα. Σε διαφορετική περίπτωση και για κάτι το οποίο δεν είδες, ενώ θα μπορούσες, δε νομίζω να βγάλεις άκρη. Δεν είσαι ο μόνος με προβλήματα τέτοιου τύπου πάντως. Εύχομαι να είναι μόνο αυτά τα ψιλολόγια πάντως και να μην υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά από τρακάρισμα και δεν το πήρες χαμπάρι. |
Τίποτε απολύτως δεν είναι αυτό. Να μην σε απασχολεί. Μεταχειρισμένη την πήρες, όχι καινούργια και σε τιμή τζάμπα. GS1200 που κάνει 5600 σίγουρα θα θέλει τα ψιλά της για να συνέρθει. Κάτω από 2 κατοστάρικα κάνει να βάλεις ένα καινούργιο καπάκι.
Και να πας στους μάστορες και τους πεις γι αυτό, θα σε κοιτάνε με απορία. |
ίσως 100Ε ένα καπάκι αν είναι μόνο αυτό.
5600Ε μιά μοτο των 16500Ε ε όλο και κάτι θα τσοντάρεις.Αυτά γίνονται όταν κοιτάμε μόνο το κόστος αγοράς και δεν ψάχνουμε σε δικό μας συνεργείο... :cool: |
φιλε FORESTER: ουδεποτε ειδα την τιμη των 8000. Ειδα 6000 για ενα μοτο του 2006 και αφου εψαξα θεωρω καλα ειπα οτι τοσο κανουνε τα αυτης χρονολογιας.... Λιγο η καψα να την παρω επιτελους και λιγο η διαβεβαιαωση ενως ανθρvπου που εχει την εξουσιοδοτηση της BMW να επισκευαζει BMW με θολωσαν και οντως τωρα αναρωτιεμαι πως δεν τα ειδα!!! Οντως μακαρι να ειναι μονο αυτα...
φιλε GEMARA: ναι οντως να θελει οχι μονο ψηλα αλλα και χοντρα με την μονη διαφορα να γνωριζω τι θελει και οχι να βγαινουν στην πορεια... το ψεμα δεν γουσταρω με την καμια!!! φιλε ALBATROS: ναι οντως καποτε εκανε 16500 ολοκληρα χιλιαρικα... ναι καποτε τα ειχα αυτα τα λεφτα αλλα δεν την πηρα!!! τωρα ομως το θεμα ειναι οτι τα 'δικα μας συνεργεια' ειναι τοσα λιγα που ολα θα επρεπε ουτοπικα να φαιρονται επαγγελματικα για να τους συμφερει κιολας!!! Αλλωστε δεν ειναι και τοοοοσα πολλα!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε καθε περιπτωση ομως αγορασες μια μοτοσυκλετα σε πολυ καλη τιμη.Η εικονιζομενη ζημια δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ακριβο,και ακρως επισκευασιμο.Καλο θα ηταν να κανεις εναν πιο ενδελεχη ελεγχο σε καποιο συνεργειο της επιλογης σου,για να εισαι πανω απ'ολα σιγουρος για το οτι αυτο που καβαλας ειναι πρωτα απ'ολα ασφαλες και μετα λειτουργικο....:);) |
Απόσπασμα:
:ye27: |
Ρε φιλος.... εγω την πρωτη μερα τα εξυσα... τα διαλυσα ηθελα να πω...
ε και? και τι εγινε... ενταξη δεν τα ειδες λογο του οτι δεν τα παρατηρησες ε και? μια χαρα μοτορι το βλεπω... για 160 ευρα μι χαλιεσαι... πανε αλλαξτα και τραβα καμια βολτα.... κανε καμια τσαρκα και οτι σε βγαλει σε εβγαλε... μη σκας κιολας... εγω πηρα ενα τενερε που εκανε 7000 καινουργιο με 2 000 μια χαρα μοτορι... το εχω στα 30 000 χλμ δικα μου... ουτε γατα ουτε ζημια... μη κολλας στην τιμη διοτι σε λιγο ολα τοσο θα εχουν |
Να σου πώ τι τώρα... Πριν ένα μήνα κολλητός ψάχνεται για GS και είναι πολύ ζεστός.Με παίρνει τηλέφωνο μου λέει μπές στο car βρήκα.Με τα πολλά μου λέει μιάς και εδώ και 6 χρόνια τραβιέσαι με BMW πάμε να την δούμε παρέα που εσύ μπορεί να δείς κάτι παραπάνω.Να μην τα πολυλογώ συναντιόμαστε με το παληκάρι(όντως έδειχνε καλό παιδι)μας είπε ότι η μηχανή είναι άριστη ( το έγραφε και στην αγγελία)κοιτώντας την λοιπόν το σε 5 λεπτά είδα αυτό που λές όπως και ένα χτύπημα και στην ουρά λίγο και μπροστά στο τιμόνι από κάτω στο τελελέβελ μπροστά κάπου αν θυμάμαι καλά που και αυτά ήταν περασμένα με πινέλο και ασήμι μπογιά.Ο φίλος μου είναι ψείρας σαν και εμένα του εξήγησα ότι δεν δείχνει (απο αυτα τα λίγα που ξέρω)τρακαρισμένη αλλά για να μαζευτεί και να είναι αγρατζούνιστη όπως την θέλει θα χρειαστεί 1000+€ έτσι ευχαριστήσαμε το παιδί για τον χρόνο του και φύγαμε.Τα συμπεράσματα δικά σου...... |
Απόσπασμα:
:sm3: |
Δεν υπάρχει καμία διαφορετική κοινωνική κάστα αυτών που καβαλάνε BMW από τους λοιπούς πωλητές αναβάτες, δεν υπάρχει ούτε ομερτά. Πας ν' αγοράσεις κι αφού εσύ δεν γνωρίζεις πας μαζί με κάποιον που γνωρίζει. Ο έμπειρος θα δει αυτά που εσύ δεν θα δεις. Πάντως η ζημιά δεν είναι τπτ και η τιμή που την πήρες (αν έχει μόνον αυτή τη ζημιά) είναι σούπερ. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι είσαι κάπως επειδή ανακάλυψες ότι τα πράγματα δεν είναι όπως σου τα παρουσίασαν.
Εμπόριο φίλε μου και μάλιστα αγορά μετχ/σμένου ενέχει κάποιο ρίσκο. Από την άλλη να σου πω ότι εγώ όταν πούλαγα το δικό μου 8/06 με 13000 χλμ, ήρθαν πολλοί πονηράκηδες που με σκότισαν με τα χλμ ότι ντε και καλά τα έχω "γυρίσει". Μάλιστα ένας "φίλος που ξέρει από μηχανάκια" υποψήφιου αγοραστή, ήταν τόσο σίγουρος ότι τα χλμ τα είχα γυρίσει που εμπιστευτικά μου είπε: "Φίλε το μηχανάκι σου δεν θα το πάρουμε (το έχω δει μετά το ατύχημα που είχες και πριν το μαζέψεις) αλλά θα σου φέρω τη δικιά μου να μου γυρίσεις τα χλμ και θα σου δώσω 300 ευρώ να μου δείξεις το κόλπο". Σήμερα που μιλάμε το μηχανάκι μου έχει 15000 χλμ πολύ απλά γιατί έχω άλλα 4 μηχανάκια για να μετακινούμαι, για να πηγαίνω χωμάτινες κλπ.και τη χοντρή την έχω μόνο για τις μεγάλες βόλτες μου,, η χοντρή δεν έχει πέσει ποτέ, δεν είχε ποτέ συμμετοχή σε ατύχημα και τα χλμ είναι πραγματικά. Οπότε απάντησα στον πονηρίδη ότι δεν θέλω λεφτά, θα του πω το κόλπο δωρεάν. "πηγαίνω με την όπισθεν φίλε μου για να κατεβάζω τα χλμ" ήταν η απάντησή μου. Το παράδειγμα αυτό στο έδωσα για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και από τις 2 πλευρές πονηρόπουλοι, και από την μεριά των πωλητών αλλά και από την μεριά των αγοραστών. Η συμβουλή μου είναι να πας το μηχανάκι σου σε κάποιον μάστορα της εμπιστοσύνης σου που να γνωρίζει όμως από τα συγκεκριμένα μηχανάκια, να το τσεκάρει κοντά κοντά και να πράξεις αναλόγως. Αν όλες του οι ζημιές είναι αυτά τα δύο καπάκια, άλλαξέ τα για το γαμώ το και καβάλα το μηχανάκι σου να το χαρείς. Καλοτάξιδη. |
Κατ' αρχή καλορίζικοι και καλοταξιδοι να εισαστε...εσύ κ η μηχαναρα σου;):)
Οπως σου ειπαν και τα άλλα παιδια παραπάνω το σπασμενο καπακι δεν ειναι κατι σοβαρό... Αν όμως θες να δεις τα πως και τα γιατί, κλεισε ενα ραντεβου εδώ να το δει ο Θανάσης ο οποίος θα το συνδέσει και με τη βαση δεδομενων της "μαμας" και θα σου πει όποια προιστορία υπάρχει, αν το πηγαιναν στα επισημα για σερβις κλπ. Επίσης θα δει όποιες ελλείψεις και μικρα η μεγάλα προβλήματα έχει ;) Ετσι θα ξερεις ακριβώς τι έχεις στα χέρια σου και να ιεραρχίσεις τις πιθανες επεμβασεις που θα κανεις για να κοιμασε ήσυχος...:) (Αξίζει τον κόπο να κανεις λίγα παραπάνω χλμ να πας εκει γιατί θα βρεις ανθρώπινη εξυπηρέτηση, χωρίς εξυπνακισμούς και ξερολίες;):D) Σε γενικές γραμμές έχεις αγοράσει μια μηχανή για ωραία γούστα... χρόνο να εχεις να την χαρεις!!!:) Απόσπασμα:
:ye36: |
Καλορυζικο το εργαλειο!!!:ye02:
Αγορασες την κορυφαια μηχανη στην κατηγορια της σε εξευτελιστικη τιμη!:eek::eek::eek: Συμβουλη μου... Πηγαινε την σε ενα "καλο" μαστορα να κανει μια αυτοψια σε οτι χρειαζεται (αν χρειαζεται) και με το καιρο αντικατεστησε αυτα που πονανε και φερε τη μπεμπα στα γουστα σου.;) Μην πλακωθεις να βαλεις ενα σωρο περιττα εξτρα...:rolleyes: πριν κανεις τη μοτο λειτουργικη!:cool: Για το γ@μωτο πηγαινε και δωσε μια μαχη με τον πωλητη, αλλα ο σοφος λαος λεει οτι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, ουδεν λαθος αναγνωριζετε...:mad::mad::mad: Και δικηγορικη οικογενεια που λες οτι εχεις, ποιος λεει οτι δεν αλλαξες εσυ τα καπακια :confused::confused: για να συκοφαντησεις το μαγαζι που την αγορασες? :wo20:καταλαβαινεις το σκεπτικο μου..:( εγω μαζι σου ειμαι. Δεν προκειτε να βγαλεις ακρη και δικιο που εχεις. Θα σκαρφιστουν ενα σωρο δικαιολογιες:u55: Καλες βολτες και παντα ορθιος!!!:ye30: |
Απόσπασμα:
|
Οταν ελεγα για 'γαματη κοινωνια' κατι ηξερα...
Μαγκες, παιδες, συντροφοι ενα απλο ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα και την ψυχολογικη υποστηριξη δεν ειναι αρκετο!!! Θα το πω ομως: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ Σε περιπτωση που θελω να φτιαξω τα ηδη υπαρχοντα τοτε που πιστευετε οτι πρεπει να απευθυνθω? Σε φαρνατζη ή ρεκτιφιατζη? Εχω την εντυπωση οτι καποιος απο το φορουμ ασχολειται με διαφορα τετοια??? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά! Στον βαφέα για τα καπάκια, στον βαφέα που πας τόσα χρόνια Αν θες και κόλλημα, από Αθήνα δεν ξέρω τι παιζει, αλλά σίγουρα κάποιος θα σου απαντήσει;) |
φιλε μου η τιμη που την πηρες ..... ειναι τιμη δωρου!...και στις φωτογραφιες δεν βλεπω τιποτα τραγικο ...οι μισες και παραπανω GS που κυκλοφορανε στο δρομο εχουν τετοια σημαδια απ το "πεδιο της μαχης" !!!...αν δεν χανει λαδια ...μην το αλλαξεις κιολας!
...το παληκαρι που την ειχε πριν επαιρνε τις στροφες λιγο "τσαχπίνικα"...ε και εξυνε λιγο κυλινδρο ...γινοντε και αυτα!..χεχε!:D |
Απόσπασμα:
:sm3: τσαχπίνης ω ναι:D:sm3: |
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%C...5%CF%81-32144/ Αλλα και να μην τα βρειτε,που ειμαι σιγουρος οτι θα τα βρειτε εαν τα εχει ακομα,βρωμαει ο τοπος απο δαυτα....;) Πωλείται BMW GS 1200 06 MONT - € 50 EUR - Car.gr |
Αν και απο τα συμφραζόμενα , παίχτηκε "μπινια" μιας και σε άλλον φαινόταν το βάψιμο και προφανώς μετά έγινε καλύτερη "ζωγραφική" για να φανεί μετά το πλύσιμο , δεν νομίζω να βγάλεις άκρη , όποια και να είναι η οικογένεια σου , καθώς όπως είπε και κάποιος άλλος , μπορεί μέχρι και να το φορτώσουν σε σένα ... Νομίζω ο νόμος σε προστατεύει μόνο σε περίπτωση εμπόρου , και έστω και στιγμιαία είχα κλάψει τα λεφτά που έδωσα για το "χρέπι" καθώς φεύγωντας απο το ταμείο , μου έσβησε απο λάθος μου ...
Παρόλα αυτά , όπως και ο ίδιος είχες γράψει σε άλλο πόστ , αλλά και κάποιοι άλλοι είπαν , η μηχανή είναι κούκλα , και εγώ στη θέση σου θα διόρθωνα μόνο το θέμα με το δάκρυσμα του λαδιού , και αντί να φτιάξω αυτά τα καπάκια , θα έβαζα απο πάνω ένα όμορφο σετ προστατευτικών , που και χρήσιμα είναι , και ομορφιά (υποκειμενικό αυτό) προσδίδουν και θα έκρυβαν τα χτυπήματα ... |
Απόσπασμα:
|
Δυστυχως πρεπει ειτε να στοκαριστουν κ να βαφτουν διοτι το αριστερο δακρυζει λιγο λαδακι οταν ειναι στο σταντ ειτε να αλλαχτουν με μεταχειρισμενα ή με καινουργια!!!
ΥΓ: ρε παληκαρια που μιλατε για τσαχπινιες (Ιωαννης κ siraxanz) μηπως γνωριζατε τον προηγουμενο ιδιοκτητη;;; |
... οχι φιλε μου!...εγω αστιευομαι! :ye33:
|
εδω ειμαι τα καπακια υπαρχουν μαυρα ωραια βαμενα και δινοντε στην τιμη που θα μου υποδειξη ο αγοραστης:sm3::sm3::lo20::lo20:
πρεπει να φτιαχτει και μια φατσουλα που να δειχνη αυτους που εχουν λιγο μυαλο :ye28::u58::u60: |
Απόσπασμα:
Ηλεκτροστατικη βαφη χρειάζονται κ δε θα φαίνεται ούτε γρατσουνια. Κανα 40αρη-50αρη Ευρω μάξιμουμ (κ πολλα λέω) είναι η δουλεια. |
τελικά τι έγινε?
|
Φίλε μου cover....
Απλα για να αισθανθεις λίγο καλύτερα... Εδω και 20 ημέρες περίπου πήρα κ εγω την δικιά μου κάψα....το έψαξα λιγάκι με τον μηχανικό που εμπιστευομουν για το transalp μου και μου έδωσε το ok! Βεβαια ο άνθρωπος δεν εχει και μεγαλη εμπειρία απο αυτήν τη Μηχανη... Αφου έδωσα 5500 € την πήρα και την πήγα σε πολυ καλο Συνεργειο της Αθήνας που μου πρότεινε φίλος με GSA...εκει ο άνθρωπος μου είπε οτι η Μηχανη ναι μεν ειναι ατρακαριστη αλλα ήθελα λίγα χάδακια συνολικής αξίας 500 € και λίγο παραπάνω για να ειναι κόμπλε εντελώς.... Εγω οπως και εσυ δεν σκαμπαζω πολλα απο μηχανικά για να μην πω τίποτα απολύτως... Στην αρχή νευριασα με τον εαυτό μου. Μετα ομως έδωσα οτι έπρεπε να δώσω και χαίρομαι που επιτέλους κατάφερα να πάρω την Μηχανη που ονειρευομουν....και μονο με 6000 € αν σκεφτείς οτι οι περισσότεροι φίλοι εδω μεσα έχουν δώσει 14000 +!οπουε ολα καλα! Απόλαυσε το! Επιτρέπεται να πέσεις..... Επιβάλλεται να σηκώθεις.... |
παιδια εγω αγορασα μια του 05 το περασμενο καλοκαιρι..5.500 χιλιαρικα ..μπορω να πω οτι ηταν σε κακο χαλι..με ενα χιλιαρικο την εκανα αστερι...ολα φτιαχνουν και να ξερουμε οτι οταν αγοραζουμε μεταχειρισμενα εχουν παντα τα θεματακια τους..και εμεις εδω στα χανια λεμε...εγω στραβωνω και πουλω..και εσυ φεγγε να αγοραζεις...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!