GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34108)

white angel 29-08-2012 21:58

ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs

παιδιά το gs μου είναι νεκρό δηλαδή βάζο το κλειδί και ανάβει μονο ο χιλιομετρητής και η ενδείξεις τις βενζίνας και τις θερμοκρασίας .τι μπορεί να φταίει πείτε μου σας παρακαλώ διότι το πρωί ταξιδεύω για θεσσαλονίκη ευχάριστο....το gs είναι του 2004

jarhead 29-08-2012 22:02

Απάντηση: ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748770)
παιδιά το gs μου είναι νεκρό δηλαδή βάζο το κλειδί και ανάβει μονο ο χιλιομετρητής και η ενδείξεις τις βενζίνας και τις θερμοκρασίας .τι μπορεί να φταίει πείτε μου σας παρακαλώ διότι το πρωί ταξιδεύω για θεσσαλονίκη ευχάριστο....το gs είναι του 2004

Mιζαρει καθολου? Αν δεν κανει κιχ αρχινα με αλλαγη μπαταριας και βλεπουμε!!!

zalgs 29-08-2012 22:03

Μπαταρία έχεις;;;

white angel 29-08-2012 22:19

δεν μιζάρει καθόλου ούτε φλας ούτε κόρνα . την μέτρησα την μπαταρία 12.78 έβγαλε

jarhead 29-08-2012 22:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748783)
δεν μιζάρει καθόλου ούτε φλας ούτε κόρνα . την μέτρησα την μπαταρία 12.78 έβγαλε

Μαλιστα αρα απο μπαταρια ειμαστε καλα....ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩς ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ την τελευταια φορα?

jarhead 29-08-2012 22:27

Τσεκαρε το KILL SWITCH μηπως κατα λαθος ειναι κλειστο και δεν δινει ρευμα , τσεκαρε επισης το σταντ....ανοιγοκλειστο μερικες φορες...καμια φορα δεν κανει καλη επαφη.

white angel 29-08-2012 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 748788)
Μαλιστα αρα απο μπαταρια ειμαστε καλα....ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩς ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ την τελευταια φορα?

εχτές το βραδυ το έπλυνα αλλα το πρωί πήρε και πήγα στην δουλειά κανονικά
όταν ανοίγω τον διακόπτη δεν έχω ούτε κόρνα ούτε τα λαμπάκια στα όργανα ανάβουνε

jarhead 29-08-2012 22:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748796)
εχτές το βραδυ το έπλυνα αλλα το πρωί πήρε και πήγα στην δουλειά κανονικά
όταν ανοίγω τον διακόπτη δεν έχω ούτε κόρνα ούτε τα λαμπάκια στα όργανα ανάβουνε

Μισο το δουλευω...εχω μπει σε φορουμ του εξωτερικου....

white angel 29-08-2012 22:41

ok........

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 22:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 748791)
Τσεκαρε το KILL SWITCH μηπως κατα λαθος ειναι κλειστο και δεν δινει ρευμα , τσεκαρε επισης το σταντ....ανοιγοκλειστο μερικες φορες...καμια φορα δεν κανει καλη επαφη.

Θα είχε κόρνα τουλάχιστον ...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 22:43

Βάλε το πολύμετρο πάνω στην μπαταρία και άνοιξε τον διακόπτη ...

Έχει καμιά μείωση στα volt ???

white angel 29-08-2012 22:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 748811)

θα πάω σε λίγο διότι την έχω βάλει επάνω στην φόρτωση.
μόλις το κάνω θα σε ενημερώσω,
που και ποσο θα την βρω την μπαταρία

jarhead 29-08-2012 22:50

Απόσπασμα:

Λοιπον σε μια περιπτωση του εξωτερικου 9 μηνων μπαταρια εδινε τα ιδια βολτ με σενα αλλα ηταν 'επιφανειακα' λογω καποιου βραχυκυκλωματος.Επισης τσεκαρε τα καλωδια που συνδεουν την μπαταρια , μαυρο κοκκινο μηπως και εχει κοπει, αλλοιωθει καποιο.Επισης τσεκαρε και τον CLUTCH SWITCH αν ειναι στην θεση του η βραχηκε και απομονωνει.

jarhead 29-08-2012 22:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748816)
θα πάω σε λίγο διότι την έχω βάλει επάνω στην φόρτωση.
μόλις το κάνω θα σε ενημερώσω,
που και ποσο θα την βρω την μπαταρία

Μπορεις να βρεις Κινεζο με 25-28 ευρω (η δικια μου κλεινει 2 χρονια) η παιρνεις Yuasa με 65-70 ευρω η παιρνεις μια Οdyssey και ξενοιασες για τα επομενα 5 χρονια.

white angel 29-08-2012 22:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 748818)
Λοιπον σε μια περιπτωση του εξωτερικου 9 μηνων μπαταρια εδινε τα ιδια βολτ με σενα αλλα ηταν 'επιφανειακα' λογω καποιου βραχυκυκλωματος.Επισης τσεκαρε τα καλωδια που συνδεουν την μπαταρια , μαυρο κοκκινο μηπως και εχει κοπει, αλλοιωθει καποιο.Επισης τσεκαρε και τον CLUTCH SWITCH αν ειναι στην θεση του η βραχηκε και απομονωνει.

το μηχανάκι σήμερα ήταν όλη τι μέρα στον ήλιο άρα αν ο διακόπτης είχε πάρει υγρασία θα την έχει αποβάλει

phoenix 29-08-2012 22:59

Έχει συναγερμό;

jarhead 29-08-2012 23:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748820)
το μηχανάκι σήμερα ήταν όλη τι μέρα στον ήλιο άρα αν ο διακόπτης είχε πάρει υγρασία θα την έχει αποβάλει

Πλακα πλακα αμα εχεις λιγο αφυγραντικο σπραυ ριξε λιγο και δοκιμασε...και κανε ενα κοπο να βγαλεις την μπαταρια και να την επανασυνδεσεις ξανα.

white angel 29-08-2012 23:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 748822)
Έχει συναγερμό;

όχι δεν έχω απλός από την παροχή τις ψείρας έχω τραβήξει γραμμή για το "μπριζακι" αλλα την έχω πάνω από 1 μηνα

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 23:26

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 748818)

Σωκράτη, αυτό έχω στο μυαλό μου ... το βραχυκλωμένο πόλο ...

white angel 29-08-2012 23:32

το λοιπόν έβαλα την μπαταρία επάνω έβαλα και το πολύμετρο και δεν είδα καμια μεταβολή .
τσέκαρα τα καλώδιο (-) (+) και είναι όλα ok παιδιά S.Ο.S

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 23:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748865)
το λοιπόν έβαλα την μπαταρία επάνω έβαλα και το πολύμετρο και δεν είδα καμια μεταβολή .
τσέκαρα τα καλώδιο (-) (+) και είναι όλα ok παιδιά S.Ο.S

Δηλαδή ... με το πολύμετρο πάνω στην μπαταρία και τον διακόπτη στο OFF, βλέπεις επί παραδείγματι ... 12,5 V

Γυρίζεις τον διακόπτη και βλέπεις ΠΑΛΙ ... 12,5 V ??? :confused:

white angel 29-08-2012 23:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 748870)
Δηλαδή ... με το πολύμετρο πάνω στην μπαταρία και τον διακόπτη στο OFF, βλέπεις επί παραδείγματι ... 12,5 V

Γυρίζεις τον διακόπτη και βλέπεις ΠΑΛΙ ... 12,5 V ??? :confused:

NAI....

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 23:52

Αυτό που μπορώ να φανταστώ, είναι πρόβλημα στον διακόπτη,

γιατί με το που τον άνοιγες, έπρεπε να έχεις - μια μικρή έστω - πτώση τάσεως ...

white angel 29-08-2012 23:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 748875)
Αυτό που μπορώ να φανταστώ, είναι πρόβλημα στον διακόπτη,

γιατί με το που τον άνοιγες, έπρεπε να έχεις - μια μικρή έστω - πτώση τάσεως ...

μην με πήζεις τι να κάνω θα τρελαθώ

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 23:57

Λογικά μετά τον διακόπτη, θα πρέπει να υπάρχει κάτι (σαν ρελλαί)

που ανοίγοντας τον διακόπτη, δίνει το "γενικό" ρεύμα σε όλη την μηχανή ...

Ίσως να είναι εκεί το πρόβλημα ...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-08-2012 23:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748877)
μην με πήζεις τι να κάνω θα τρελαθώ

Δεν είναι και για τρέλα ... :D

Mobile care και στο συνεργείο ... ;)

Μηχανές είναι ... χαλάνε ... :rolleyes:

kosta12gs 29-08-2012 23:59

Πρεπει ν είχε μια μικρή πτώση τάσης όπως εδώ
Η μπαταρία δε πρέπει ν έχει πρόβλημα. Είνα μάλλον κάπου αλλού η αιτία.

Sent from my GT-I9100

vpentza 30-08-2012 00:07

Η μοναδική ένδειξη ηλεκτρικής λειτουργίας είναι η ένδειξη στο display και μόνον ?
Ούτε φώτα, φλας, φώτα STOP και από τους δύο διακόπτες, ούτε λαμπάκια ούτε κάποιος ηλεκτρομηχανικός ήχος με το γύρισμα στο ΟΝ ?

white angel 30-08-2012 00:08

πήρα τον μηχανικό μου και του εξήγησα πως έχει το θέμα και αυτός μου είπε ότι πάμε για μπαταρία. ποσο να έχει τώρα αυτή και από που να προμηθευτώ δεν ξέρω, την έχω βάλει στην φόρτιση για να μπορέσω να φύγω το πρωί από την βάρδια που έχω. έχω τρελαθεί

jarhead 30-08-2012 00:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748897)
πήρα τον μηχανικό μου και του εξήγησα πως έχει το θέμα και αυτός μου είπε ότι πάμε για μπαταρία. ποσο να έχει τώρα αυτή και από που να προμηθευτώ δεν ξέρω, την έχω βάλει στην φόρτιση για να μπορέσω να φύγω το πρωί από την βάρδια που έχω. έχω τρελαθεί

Eιπαμε ποιο πανω, απο 28 μεχρι 135 ευρω...

white angel 30-08-2012 00:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 748892)
Η μοναδική ένδειξη ηλεκτρικής λειτουργίας είναι η ένδειξη στο display και μόνον ?
Ούτε φώτα, φλας, φώτα STOP και από τους δύο διακόπτες, ούτε λαμπάκια ούτε κάποιος ηλεκτρομηχανικός ήχος με το γύρισμα στο ΟΝ ?

έτσι ακριβώς είναι δεν έχω καμια ένδειξη πουθενά παρα μονο στην οθόνη που ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα ο χιλιομετρητής και ενδείξεις θερμοκρασία βενζίνας και μετά νεκρή και η οθόνη

vpentza 30-08-2012 00:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748897)

Παίρνει και με καλώδια, εάν είναι αυτό που σε καίει......είναι η έσχατη λύση αλλά γίνεται......εφόσον το θέμα σου είναι με τη μπαταρία και μόνον....

Eftixis 30-08-2012 00:21

Βραχυκύκλωμένη μπαταρία άλλαξε τη και τέλος μη σκάς
Ένα έστω στοιχείο βραχικυκλομένο δεν πέσει μπροστά να χτυπιέσαι
Βγάλε τους πόλους πάρε καλώδια απο μπαταρία αυτοκίνητου και δοκίμασε

vpentza 30-08-2012 00:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748900)
έτσι ακριβώς είναι δεν έχω καμια ένδειξη πουθενά παρα μονο στην οθόνη που ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα ο χιλιομετρητής και ενδείξεις θερμοκρασία βενζίνας και μετά νεκρή και η οθόνη

Εφόσον λες ότι μετά από πολύ λίγο σβύνει η οθόνη (καινούρια πληροφορία αυτή), τότε είναι αρκετά πιθανόν να έχεις θέμα με μπαταρία....
Το γεγονός οτι το πρωι δούλευε κανονικά και τώρα οχι , σημαίνει οτι δεν εκφορτίστηκε λόγω υπερβολικής χρήσης ή παλαιότητάς της , αλλά πιθανόν να κόπηκε στοιχείο/βραχυκύκλωσε και να μην αποθηκεύει "ρεύμα", οσο ήταν στο ΟΝ, έδινε ρεύμα αλλά δεν αποθήκευε που σημαίνει οτι οσο και να την έχεις στο φορτιστή δεν θα "κρατήσει" ρευμα για μια μιζιά...
Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όμως καλού και κακού , ψάξου για καινούρια...

white angel 30-08-2012 00:30

αυτό θα κάνω το πρωί θα παο για άλλην μπαταρία βρήκα YUASA 65E θα την βάλω επάνω και θα φύγω για θεσσαλονίκη

nivam 30-08-2012 00:34

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια ελέγχονται απ΄την ZFE που δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό όλα αυτά τα χρόνια. Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?

vpentza 30-08-2012 00:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748911)
αυτό θα κάνω το πρωί θα παο για άλλην μπαταρία βρήκα YUASA 65E θα την βάλω επάνω και θα φύγω για θεσσαλονίκη

Value for money επιλογή, βάλε τη .....:ye02:

vpentza 30-08-2012 00:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 748913)
Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?

Σωστός....... Αυτό εννούσα με το ερώτημα για ηλεκτρομηχανικούς ήχους στο ΟΝ...:ye02:

white angel 30-08-2012 00:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 748913)
Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια ελέγχονται απ΄την ZFE που δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό όλα αυτά τα χρόνια. Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?

όπως έχω προαναφέρει είναι νεκρά όλα δεν δουλεύει τι ποτά παρα μονο για λίγα δευτερόλεπτα η ενδείξεις τις οθόνης
:yz:yz:yz:yz

nivo 30-08-2012 01:20

βαλε τα κλειδια και ανοιξε διακοπτη κανονικα,αρχισε με τα χερια σου να κουνας τα καλωδια κατω απο τον κεντρικο διακοπτη,δες μηπως εχεις εκει θεμα ,και γενικα με ανοιχτο διακοπτη ψηλαφισε και ταυτοχρονα κουνα κανα καλωδιο

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!