![]() |
ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs
παιδιά το gs μου είναι νεκρό δηλαδή βάζο το κλειδί και ανάβει μονο ο χιλιομετρητής και η ενδείξεις τις βενζίνας και τις θερμοκρασίας .τι μπορεί να φταίει πείτε μου σας παρακαλώ διότι το πρωί ταξιδεύω για θεσσαλονίκη ευχάριστο....το gs είναι του 2004
|
Απάντηση: ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs
Απόσπασμα:
|
Μπαταρία έχεις;;;
|
δεν μιζάρει καθόλου ούτε φλας ούτε κόρνα . την μέτρησα την μπαταρία 12.78 έβγαλε
|
Απόσπασμα:
|
Τσεκαρε το KILL SWITCH μηπως κατα λαθος ειναι κλειστο και δεν δινει ρευμα , τσεκαρε επισης το σταντ....ανοιγοκλειστο μερικες φορες...καμια φορα δεν κανει καλη επαφη.
|
Απόσπασμα:
όταν ανοίγω τον διακόπτη δεν έχω ούτε κόρνα ούτε τα λαμπάκια στα όργανα ανάβουνε |
Απόσπασμα:
|
ok........
|
Απόσπασμα:
|
Βάλε το πολύμετρο πάνω στην μπαταρία και άνοιξε τον διακόπτη ...
Έχει καμιά μείωση στα volt ??? |
Απόσπασμα:
θα πάω σε λίγο διότι την έχω βάλει επάνω στην φόρτωση. μόλις το κάνω θα σε ενημερώσω, που και ποσο θα την βρω την μπαταρία |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Έχει συναγερμό;
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
το λοιπόν έβαλα την μπαταρία επάνω έβαλα και το πολύμετρο και δεν είδα καμια μεταβολή .
τσέκαρα τα καλώδιο (-) (+) και είναι όλα ok παιδιά S.Ο.S |
Απόσπασμα:
Γυρίζεις τον διακόπτη και βλέπεις ΠΑΛΙ ... 12,5 V ??? :confused: |
Απόσπασμα:
|
Αυτό που μπορώ να φανταστώ, είναι πρόβλημα στον διακόπτη,
γιατί με το που τον άνοιγες, έπρεπε να έχεις - μια μικρή έστω - πτώση τάσεως ... |
Απόσπασμα:
|
Λογικά μετά τον διακόπτη, θα πρέπει να υπάρχει κάτι (σαν ρελλαί)
που ανοίγοντας τον διακόπτη, δίνει το "γενικό" ρεύμα σε όλη την μηχανή ... Ίσως να είναι εκεί το πρόβλημα ... |
Απόσπασμα:
Δεν είναι και για τρέλα ... :D Mobile care και στο συνεργείο ... ;) Μηχανές είναι ... χαλάνε ... :rolleyes: |
Πρεπει ν είχε μια μικρή πτώση τάσης όπως εδώ
Η μπαταρία δε πρέπει ν έχει πρόβλημα. Είνα μάλλον κάπου αλλού η αιτία. Sent from my GT-I9100 |
Η μοναδική ένδειξη ηλεκτρικής λειτουργίας είναι η ένδειξη στο display και μόνον ?
Ούτε φώτα, φλας, φώτα STOP και από τους δύο διακόπτες, ούτε λαμπάκια ούτε κάποιος ηλεκτρομηχανικός ήχος με το γύρισμα στο ΟΝ ? |
πήρα τον μηχανικό μου και του εξήγησα πως έχει το θέμα και αυτός μου είπε ότι πάμε για μπαταρία. ποσο να έχει τώρα αυτή και από που να προμηθευτώ δεν ξέρω, την έχω βάλει στην φόρτιση για να μπορέσω να φύγω το πρωί από την βάρδια που έχω. έχω τρελαθεί
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Βραχυκύκλωμένη μπαταρία άλλαξε τη και τέλος μη σκάς
Ένα έστω στοιχείο βραχικυκλομένο δεν πέσει μπροστά να χτυπιέσαι Βγάλε τους πόλους πάρε καλώδια απο μπαταρία αυτοκίνητου και δοκίμασε |
Απόσπασμα:
Το γεγονός οτι το πρωι δούλευε κανονικά και τώρα οχι , σημαίνει οτι δεν εκφορτίστηκε λόγω υπερβολικής χρήσης ή παλαιότητάς της , αλλά πιθανόν να κόπηκε στοιχείο/βραχυκύκλωσε και να μην αποθηκεύει "ρεύμα", οσο ήταν στο ΟΝ, έδινε ρεύμα αλλά δεν αποθήκευε που σημαίνει οτι οσο και να την έχεις στο φορτιστή δεν θα "κρατήσει" ρευμα για μια μιζιά... Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όμως καλού και κακού , ψάξου για καινούρια... |
αυτό θα κάνω το πρωί θα παο για άλλην μπαταρία βρήκα YUASA 65E θα την βάλω επάνω και θα φύγω για θεσσαλονίκη
|
Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια ελέγχονται απ΄την ZFE που δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό όλα αυτά τα χρόνια. Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:yz:yz:yz:yz |
βαλε τα κλειδια και ανοιξε διακοπτη κανονικα,αρχισε με τα χερια σου να κουνας τα καλωδια κατω απο τον κεντρικο διακοπτη,δες μηπως εχεις εκει θεμα ,και γενικα με ανοιχτο διακοπτη ψηλαφισε και ταυτοχρονα κουνα κανα καλωδιο
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!