GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   SOS ΚΛΟΠΗ GS1200 ADV (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34527)

AKIS_21 14-09-2012 23:06

SOS ΚΛΟΠΗ GS1200 ADV

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΙΑ R1200 GS ADV 08-09 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΗΜΙ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΒΚΗ 920 ΕΙΧΕ ΤΙΣ 2 ΠΛΑΙΝΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

jmar 14-09-2012 23:08

Απάντηση: SOS ΚΛΟΠΗ GS1200 ADV

:( κατανταει μαστιγα, δεν εχουν αφησει bmw για bmw :u55:

Με το καλο να την βρεις φιλε :(

saitman 14-09-2012 23:08

περαστικα φιλε!!

BOXER 14-09-2012 23:28

Μπα που να τους κοπούν τα χέρια απο την ρίζα....

Μάστιγα :mad:;

Μάστιγα :mad:;

Δεν λες τίποτα φίλε μου!!!
Νεύρα Νεύρα Νεύρα

nivo 15-09-2012 00:16

Ακη για το δικο σου μηλας ?να τους κοπουν τα χερια πια στους π@στ$δες....:mad:

MARK 15-09-2012 00:19

Έλεος πια με τους #αμημένου#
Νεύρα:u59:Νεύρα

siraxanz 15-09-2012 00:21

Κρίμα:(

Μακάρι να το βρεις γρήγορα...

Κάτι τρέχει στα Νότια, κάπου στον Πειραιά δεν ήταν και η προηγούμενη κλοπή που αναφέρθηκε στο φορουμ?

AKIS_21 15-09-2012 00:30

Μακάρι παιδιά η μηχανή είναι του κουνιαδου μου φυσικά χωρίς ασφάλεια κλοπής το χαρακτηριστικό είναι οι άλλοι καθρέφτες αλλιώς η μηχανή είναι νορμαλ ασήμι με μαύρο

nyo_gs 15-09-2012 00:41

Όχι ρε π@ύστη μου:u55::u55::u55:

Space 15-09-2012 02:00

γεια σου φιλε.
ψαξε εκει στην γειτονια μηπωσ ειχε κανεις καμερες ασφαλιας!!

nanoshophellas 15-09-2012 10:35

Aνατε παλι τα ιδια......Εναν κ@ριολη δεν μπορουμε να τον βρουμε να δεις τι θα παθει.Νεύρα Πολυ παραγγελια ρε παιδι μου σε αυτα τα gs. Ευχομαι να την βρεις αν και το βλεπω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ δυσκολο

nyo_gs 15-09-2012 12:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas ( 758623)
.Νεύρα Πολυ παραγγελια ρε παιδι μου σε αυτα τα gs.

Όλοι έχουμε αναζητήσει ένα <<μεταχειρισμένο>> ανταλλακτικό από τον κυρμήτσο της γειτονιάς μας και μας είπε ο κυρμήτσος.Άσε θα σου βρω εγώ από κάτι <<τρακρισμένα>> με ελάχιστα χιλιόμετρα:cr13::cr13::cr13:

nanoshophellas 15-09-2012 12:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nyo_gs ( 758687)
Όλοι έχουμε αναζητήσει ένα <<μεταχειρισμένο>> ανταλλακτικό από τον κυρμήτσο της γειτονιάς μας και μας είπε ο κυρμήτσος.Άσε θα σου βρω εγώ από κάτι <<τρακρισμένα>> με ελάχιστα χιλιόμετρα:cr13::cr13::cr13:

Δεν παει ετσι ρε φιλε.....Αν δεν μπορει καποιος να το συντηρησει ας μην το παρει το gs και το καθε gs:ye33:.....Εγω αδερφε αν ποτε πιασω κανεναν να βαζει χερι στην περιουσια μου η σε περιουσια αλου την λυσει θα την δωσει ενα pit bull που εχω. Ειμαι σιγουρος οτι το 4ποδο κοριτσι μου θα κανει πολυ χαρα!

PACO 15-09-2012 12:55

εχει αγριεψει το θεμα των κλοπων σε GS 1200...:(
ΔΥΝΑΜΗ αρχηγε και ευχομαι τυχη μηπως και....
αν και προκειται περι οργανωμενου δικτυου "κ@λοπαιδων"-αποθηκης επεξεργασιας-"πωλησεων"...(προσωπικη αποψη και οχι ερευνας)...

nanoshophellas 15-09-2012 13:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 758699)
αν και προκειται περι οργανωμενου δικτυου "κ@λοπαιδων"-αποθηκης επεξεργασιας-"πωλησεων"...(προσωπικη αποψη και οχι ερευνας)...

Eτσι ειναι και εγω την ιδια αποψη εχω. Πιστευω πως ειναι απο πολυ γνωστες του gs.Το θεμα ειναι ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ; και μετα βγενει η ακρη ευκολα

paraky 15-09-2012 13:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 758699)
εχει αγριεψει το θεμα των κλοπων σε GS 1200...:(
ΔΥΝΑΜΗ αρχηγε και ευχομαι τυχη μηπως και....

+ 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (στα εξουσιοδοτημένα πάντως που σου δίνουν τιμολόγιο δεν πάνε)

gs77 15-09-2012 13:12

Να τουσ κοπουν τα χερια:cr13::cr13:

PACO 15-09-2012 13:17

Κυριοι απλα πρεπει να εχουμε και το πορτοφολι να μπορουμε να βαζουμε ανταλλακτικα στη moto μας καινουργια η τουλαχιστον μεσα απο εδω που ειμαστε τοσα μελη...
οχι απο αγγελιες η αλλες πηγες ...αλλιως συμμετεχουμε στο μεγιστο ξενερωμα των παιδιων που εχασαν την αγαπημενη τους..
ειλικρινα ξενερωνω σε λιγοτερο ποσοστο απο τα παιδια βεβαια και ευχομαι μια μερα να φανω τοσο τυχερος ωστε να πεσει στην αντιληψη μου καποιον να προσπαθει να κανει την μλαξκια!!
θα αναρτησω βιντεο εδω μεσα για το πως θα γινει μετα απο αυτο...:mad::cool:
...το π..ξα το thread αλλα ειναι που διαβαζω συχνα εδω κλοπη...κλοπη...κλοπη...

BOXER 15-09-2012 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paraky ( 758706)
+ 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (στα εξουσιοδοτημένα πάντως που σου δίνουν τιμολόγιο δεν πάνε)

Εκτός αυτού, δεν σου δίνουν ποτε μεταχειρισμένα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που σε εξυπηρετούν όμως, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ;)!!!

AlexCorfu 15-09-2012 17:40

Καλησπερα κατ' αρχας να απει κατ' ευχην και να βρεθει η μηχανη !!!!!!
κατα δευτερον θα πω κατι που ισως στεναχωρησει μερικους , οσοι πηγαινουν σε μη εξισιοδοτημενα συνεργεια και αγοραζουν και καλα φτηνα και << εξυπνα >> ανταλακτικα ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτες τις ληστειες γιατι ειναι ληστειες και οχι κλοπες . Αν δεν σταματησει αυτη ολη η νεοπονηρια του Ελληνα << εγω εχω ακρει , και καλα το φτιαχνω οικονομικα , ειμαι μαγκας και δεν μου τα παιρνουν οι αντιπροσωπειες >> τωρα σε περιοδο οικονομικης κρισης θα αυξανονται τα κρουσματα ληστειων των gs και αναγερω αυτα τα μηχανακια γιατι σε τετοιο φορουμ ειμαστε . Αε κποει λοιπον ο γνωστος του γνωστου ο πονηρος του πονηρου γιανα σωθουν τα μηχανακια μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paschalis 15-09-2012 17:54

Κριμα παιδια..:mad::mad::mad:

Εμενα η υποψια μου ειναι οτι αυτα τα μηχανακια φευγουν ολοκληρα παραγγελια εκτος Ελλαδος με σκοπο την επανακυκλοφορια.

Ειναι λετε τυχαιο που ειναι ΟΛΑ adve?:confused:

kilulu 15-09-2012 18:02

Κρίμα και εγω δεν πάω πουθενά με τη μηχανη έχει γίνει μάστιγα. ΤΑ συνεργεία που πήγαινεται να πρόσεχετε. Τα κλέβουν τα adv για να κάνουν τα απλά adv. :u59:

Giof 15-09-2012 18:26

Μου έτυχε περίπτωση με φίλο που ψάχναμε να αγοράσει μηχανή (άλλης εταιρίας ) και πετύχαμε μια σε καλή τιμή . Όταν ρωτήσαμε για τον έμπορο μας είπαν τα χειρότερα . Στην τελική ευθεία πριν πάμε να το δούμε μάθαμε απο κάτι καλοπαιδα ότι η μηχανή είναι μαϊμού , σκελετός απο εξωτερικό και όλα τα υπόλοιπα απο ελληνικό κλεμμένο. Άντε να βγάλεις άκρη . Αν δεν μας το σφυριζαν σιγά μπάς και το καταλαβαιναμε. Γι αυτο όλοι το νου μας

nanoshophellas 15-09-2012 18:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giof ( 758824)
Στην τελική ευθεία πριν πάμε να το δούμε μάθαμε απο κάτι καλοπαιδα ότι η μηχανή είναι μαϊμού , σκελετός απο εξωτερικό και όλα τα υπόλοιπα απο ελληνικό κλεμμένο.

Στην γρ. λαμπρακη ηταν ο εμπορος;

Marmav 15-09-2012 18:41

Oxi re pali!!! Kai th dikh mou apo to p.faliro th phran... Eleos pia!!

Giof 15-09-2012 18:49

Δυτικά προάστια . Οδό δεν ξέρω , όταν μας το παν ούτε το σκεφτήκαμε να πάμε . Μπήκα τώρα να δώ αλλα δεν υπάρχει .

spartiatis 15-09-2012 19:27

Πολλές πηγαίνουν Αλβανία....τη δική μου δεν την αφήνω απο τα ματιά μου στιγμή, έχω πάρει κι ένα σκουτερακι για τις καθημερινές.

Alkinoos 15-09-2012 19:29

Για τον Σμυρναιο λες;
Αυτόν που έκλεισε πέρσι γιατι τον έπιασαν με 14-15 κλεμμένες μηχανές;

Alkinoos 15-09-2012 19:31

Άσχετο, τέτοια ποστ διαβάζω κ Δευτέρα που θα πάω να πάρω το Νεο ασφαληστηριο της μηχανής μου, θα κάνω κ ασφάλεια κλοπής.
Κάλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε λέει η γιαγιά μου...

NLS 15-09-2012 19:33

Δεν είναι δυνατόν... Γκρρρ...

Καλώς να την βρει και ολόκληρη.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nyo_gs ( 758687)

Εγώ τελευταία φορά το έκανα πριν περίπου 12 χρόνια σε ένα Honda που είχα.
Από τότε δεν το έχω ξανακάνει.

thanpit 15-09-2012 20:50

Μόλις έλαβα το μέιλ του φόρουμ και ξαναβλέπω το ίδιο έργο που είχα ξαναδεί πριν από 3 χρόνια.
:cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13:

Alkinoos 15-09-2012 21:16

Εγω πιστεύω ότι δε τα σπάνε κομμάτια. Η τα κυκλοφορούν η τα στέλνουν έξω.
Θυμάστε πέρσι τέτοιο καιρο που συζηταγαμε για ένα GS που το έδωσε το παλικκαρι για test drive, του το πήραν κ το ξαναβρήκε μετα απο καιρο κατ´οπιν απόπειρας εξαγωγής της μηχανής στη Κύπρο;;;
Εγω πιστεύω ότι απ´οσες κλέβουν, οι περισσότερες βγάζουν φτερά για εξωτερικό.

Παίδες το νου σας. Μην την αφήνεται απο τα ματια σας ΠΟΤΕ!

fotisI 15-09-2012 22:12

Παιδιά βάλτε όλοι τρακινγ συσκευές εντοπισμού με gps. Δεν είναι ακριβό και όσο γνώστης και να είναι ο κλέφτης δύσκολο να το ξηλώσει. Μόνο τότε μπορείς να το βρείς. Εχω παραγγείλει ένα, με λιγότερο από 100ευρό(ebay), και σκέφτομαι να το παρεμβάλω και στους hall sensors που κατασκευάζω για μπλοκάρισμα του μοτερ...

steliosioa 15-09-2012 22:53

Μια μέθοδος που ακολούθησε φίλος που του έκλεψαν το αυτοκίνητο και απέδωσε.ήταν να έρθει σε επαφή με καλόπαιδα που γνωρίζουν την 'πιάτσα',του έδωσαν τις πληροφορίες που να το βρει(το είχαν μακελέψει λίγο) και τους έδωσε ένα ποσό για τη 'δουλειά' τους.Μακάρι να βρεθεί σε καλή κατάσταση αν δεν έχει ασφάλεια κλοπής,αν έχει, παρακάλα να μην βρεθεί ούτε η ζάντα....

Alkinoos 15-09-2012 23:36

Έκλεψαν ένα Mazda 6 του πατέρα μου.
Μετα απο περίπου ένα μήνα ψαξιματος το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω το "συνεργείο/Πηλωτη/υπόγειο που κατέληξε.
Ωραία θα πεις...
Α και; Να πάω να του πω τι; Έκανες κομματάκια το αμάξι μου;
Δε βρήκα βιδα απο το αυτοκίνητο παρα μόνο τα χαρτια του.
Άκρη δεν έβγαλα. Κ με την ασφάλεια που μίλησα (αστυνομία) μου είπαν μονάχα να τους δείξω που είναι το chop shop κ απλα να το έχουν στο νου τους για το μέλλον σε περίπτωση που γίνει τίποτα.
Χάος λέμε!
Δε βγάζεις άκρη.

Εν το μεταξυ η αλητεια σε περιπτώσεις κλοπής δε περιορίζεται καθεαυτου στα κλεφτρονια αλλα επεκτείνεται κ στους ίδιους τους μπατσους η έστω σε μια κλίκα αυτών.
Εκμεταλλεύονται την πίκρα του κοσμάκη που έχασε το αυτοκίνητο/μηχανη του κ πανε κ παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη ότι ταχα μου έχουμε το αυτοκίνητο σου κ βαλε λεφτα σε έναν λογαριασμό κ θα στο φέρουμε.

Ξερεται πόσοι την έχουν πατήσει;

Εμάς μας πουλαγαν το παραμύθι μέρες κ αρνηθηκαμε να δώσουμε λεφτα. Μετα απο ερωτήσεις του τύπου "ποσα χιλιόμετρα έχει το κοντέρ, πιο κάθισμα είναι σκισμενω, ποιος προφυλακτιρας έχει γρατσουνιες κλπ" συμπεραναμε ότι δε παίζει να έχουν αυτοί οι βλάκες που μας παίρνουν τηλέφωνο το αμάξι μας.
Πέρα απο το τμήμα που αναφέραμε το συμβάν, ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει ότι μας έκλεψαν το αμάξι κ τα στοιχεία μας;

Ολοι είναι μέρος του συστήματος.

ANASTAZ 16-09-2012 00:17

να βαλετε gps εντοπισμου-στιγματος παιδια....δν εχει γιατρεια η κλεψια...μακαρι να την βρεις αδερφε...

fotisI 16-09-2012 02:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ANASTAZ ( 758991)
να βαλετε gps εντοπισμου-στιγματος παιδια....δν εχει γιατρεια η κλεψια...μακαρι να την βρεις αδερφε...

Αυτο δεν είπα και εγώ?

FONGEORGE 16-09-2012 05:06

:u52::u40: ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ Π...Η ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙς ΒΙΔΕΣ! ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...:u59:....ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

manousos 16-09-2012 11:01

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΔΙΚΤΗ.

forester 16-09-2012 11:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 758985)
Έκλεψαν ένα Mazda 6 του πατέρα μου.
Μετα απο περίπου ένα μήνα ψαξιματος το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω το "συνεργείο/Πηλωτη/υπόγειο που κατέληξε.
Ωραία θα πεις...
Α και; Να πάω να του πω τι; Έκανες κομματάκια το αμάξι μου;
Δε βρήκα βιδα απο το αυτοκίνητο παρα μόνο τα χαρτια του.
Άκρη δεν έβγαλα. Κ με την ασφάλεια που μίλησα (αστυνομία) μου είπαν μονάχα να τους δείξω που είναι το chop shop κ απλα να το έχουν στο νου τους για το μέλλον σε περίπτωση που γίνει τίποτα.
Χάος λέμε!
Δε βγάζεις άκρη.

Εν το μεταξυ η αλητεια σε περιπτώσεις κλοπής δε περιορίζεται καθεαυτου στα κλεφτρονια αλλα επεκτείνεται κ στους ίδιους τους μπατσους η έστω σε μια κλίκα αυτών.
Εκμεταλλεύονται την πίκρα του κοσμάκη που έχασε το αυτοκίνητο/μηχανη του κ πανε κ παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη ότι ταχα μου έχουμε το αυτοκίνητο σου κ βαλε λεφτα σε έναν λογαριασμό κ θα στο φέρουμε.

Ξερεται πόσοι την έχουν πατήσει;

Εμάς μας πουλαγαν το παραμύθι μέρες κ αρνηθηκαμε να δώσουμε λεφτα. Μετα απο ερωτήσεις του τύπου "ποσα χιλιόμετρα έχει το κοντέρ, πιο κάθισμα είναι σκισμενω, ποιος προφυλακτιρας έχει γρατσουνιες κλπ" συμπεραναμε ότι δε παίζει να έχουν αυτοί οι βλάκες που μας παίρνουν τηλέφωνο το αμάξι μας.
Πέρα απο το τμήμα που αναφέραμε το συμβάν, ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει ότι μας έκλεψαν το αμάξι κ τα στοιχεία μας;

Ολοι είναι μέρος του συστήματος.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι.....;)
Αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές, τα μαθαίνουν όλα και εύκολα!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!