![]() |
SOS ΚΛΟΠΗ GS1200 ADV
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΙΑ R1200 GS ADV 08-09 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΗΜΙ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΒΚΗ 920 ΕΙΧΕ ΤΙΣ 2 ΠΛΑΙΝΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ |
Απάντηση: SOS ΚΛΟΠΗ GS1200 ADV
:( κατανταει μαστιγα, δεν εχουν αφησει bmw για bmw :u55:
Με το καλο να την βρεις φιλε :( |
περαστικα φιλε!!
|
Μπα που να τους κοπούν τα χέρια απο την ρίζα....
Μάστιγα :mad:; Μάστιγα :mad:; Δεν λες τίποτα φίλε μου!!! Νεύρα Νεύρα Νεύρα |
Ακη για το δικο σου μηλας ?να τους κοπουν τα χερια πια στους π@στ$δες....:mad:
|
Έλεος πια με τους #αμημένου# Νεύρα:u59:Νεύρα |
Κρίμα:(
Μακάρι να το βρεις γρήγορα... Κάτι τρέχει στα Νότια, κάπου στον Πειραιά δεν ήταν και η προηγούμενη κλοπή που αναφέρθηκε στο φορουμ? |
Μακάρι παιδιά η μηχανή είναι του κουνιαδου μου φυσικά χωρίς ασφάλεια κλοπής το χαρακτηριστικό είναι οι άλλοι καθρέφτες αλλιώς η μηχανή είναι νορμαλ ασήμι με μαύρο
|
Όχι ρε π@ύστη μου:u55::u55::u55:
|
γεια σου φιλε.
ψαξε εκει στην γειτονια μηπωσ ειχε κανεις καμερες ασφαλιας!! |
Aνατε παλι τα ιδια......Εναν κ@ριολη δεν μπορουμε να τον βρουμε να δεις τι θα παθει.Νεύρα Πολυ παραγγελια ρε παιδι μου σε αυτα τα gs. Ευχομαι να την βρεις αν και το βλεπω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ δυσκολο
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
εχει αγριεψει το θεμα των κλοπων σε GS 1200...:(
ΔΥΝΑΜΗ αρχηγε και ευχομαι τυχη μηπως και.... αν και προκειται περι οργανωμενου δικτυου "κ@λοπαιδων"-αποθηκης επεξεργασιας-"πωλησεων"...(προσωπικη αποψη και οχι ερευνας)... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Να τουσ κοπουν τα χερια:cr13::cr13:
|
Κυριοι απλα πρεπει να εχουμε και το πορτοφολι να μπορουμε να βαζουμε ανταλλακτικα στη moto μας καινουργια η τουλαχιστον μεσα απο εδω που ειμαστε τοσα μελη...
οχι απο αγγελιες η αλλες πηγες ...αλλιως συμμετεχουμε στο μεγιστο ξενερωμα των παιδιων που εχασαν την αγαπημενη τους.. ειλικρινα ξενερωνω σε λιγοτερο ποσοστο απο τα παιδια βεβαια και ευχομαι μια μερα να φανω τοσο τυχερος ωστε να πεσει στην αντιληψη μου καποιον να προσπαθει να κανει την μλαξκια!! θα αναρτησω βιντεο εδω μεσα για το πως θα γινει μετα απο αυτο...:mad::cool: ...το π..ξα το thread αλλα ειναι που διαβαζω συχνα εδω κλοπη...κλοπη...κλοπη... |
Απόσπασμα:
|
Καλησπερα κατ' αρχας να απει κατ' ευχην και να βρεθει η μηχανη !!!!!!
κατα δευτερον θα πω κατι που ισως στεναχωρησει μερικους , οσοι πηγαινουν σε μη εξισιοδοτημενα συνεργεια και αγοραζουν και καλα φτηνα και << εξυπνα >> ανταλακτικα ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτες τις ληστειες γιατι ειναι ληστειες και οχι κλοπες . Αν δεν σταματησει αυτη ολη η νεοπονηρια του Ελληνα << εγω εχω ακρει , και καλα το φτιαχνω οικονομικα , ειμαι μαγκας και δεν μου τα παιρνουν οι αντιπροσωπειες >> τωρα σε περιοδο οικονομικης κρισης θα αυξανονται τα κρουσματα ληστειων των gs και αναγερω αυτα τα μηχανακια γιατι σε τετοιο φορουμ ειμαστε . Αε κποει λοιπον ο γνωστος του γνωστου ο πονηρος του πονηρου γιανα σωθουν τα μηχανακια μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Κριμα παιδια..:mad::mad::mad:
Εμενα η υποψια μου ειναι οτι αυτα τα μηχανακια φευγουν ολοκληρα παραγγελια εκτος Ελλαδος με σκοπο την επανακυκλοφορια. Ειναι λετε τυχαιο που ειναι ΟΛΑ adve?:confused: |
Κρίμα και εγω δεν πάω πουθενά με τη μηχανη έχει γίνει μάστιγα. ΤΑ συνεργεία που πήγαινεται να πρόσεχετε. Τα κλέβουν τα adv για να κάνουν τα απλά adv. :u59:
|
Μου έτυχε περίπτωση με φίλο που ψάχναμε να αγοράσει μηχανή (άλλης εταιρίας ) και πετύχαμε μια σε καλή τιμή . Όταν ρωτήσαμε για τον έμπορο μας είπαν τα χειρότερα . Στην τελική ευθεία πριν πάμε να το δούμε μάθαμε απο κάτι καλοπαιδα ότι η μηχανή είναι μαϊμού , σκελετός απο εξωτερικό και όλα τα υπόλοιπα απο ελληνικό κλεμμένο. Άντε να βγάλεις άκρη . Αν δεν μας το σφυριζαν σιγά μπάς και το καταλαβαιναμε. Γι αυτο όλοι το νου μας
|
Απόσπασμα:
|
Oxi re pali!!! Kai th dikh mou apo to p.faliro th phran... Eleos pia!!
|
Δυτικά προάστια . Οδό δεν ξέρω , όταν μας το παν ούτε το σκεφτήκαμε να πάμε . Μπήκα τώρα να δώ αλλα δεν υπάρχει .
|
Πολλές πηγαίνουν Αλβανία....τη δική μου δεν την αφήνω απο τα ματιά μου στιγμή, έχω πάρει κι ένα σκουτερακι για τις καθημερινές.
|
Για τον Σμυρναιο λες;
Αυτόν που έκλεισε πέρσι γιατι τον έπιασαν με 14-15 κλεμμένες μηχανές; |
Άσχετο, τέτοια ποστ διαβάζω κ Δευτέρα που θα πάω να πάρω το Νεο ασφαληστηριο της μηχανής μου, θα κάνω κ ασφάλεια κλοπής.
Κάλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε λέει η γιαγιά μου... |
Δεν είναι δυνατόν... Γκρρρ...
Καλώς να την βρει και ολόκληρη. Απόσπασμα:
Από τότε δεν το έχω ξανακάνει. |
Μόλις έλαβα το μέιλ του φόρουμ και ξαναβλέπω το ίδιο έργο που είχα ξαναδεί πριν από 3 χρόνια.
:cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13::cr13: |
Εγω πιστεύω ότι δε τα σπάνε κομμάτια. Η τα κυκλοφορούν η τα στέλνουν έξω.
Θυμάστε πέρσι τέτοιο καιρο που συζηταγαμε για ένα GS που το έδωσε το παλικκαρι για test drive, του το πήραν κ το ξαναβρήκε μετα απο καιρο κατ´οπιν απόπειρας εξαγωγής της μηχανής στη Κύπρο;;; Εγω πιστεύω ότι απ´οσες κλέβουν, οι περισσότερες βγάζουν φτερά για εξωτερικό. Παίδες το νου σας. Μην την αφήνεται απο τα ματια σας ΠΟΤΕ! |
Παιδιά βάλτε όλοι τρακινγ συσκευές εντοπισμού με gps. Δεν είναι ακριβό και όσο γνώστης και να είναι ο κλέφτης δύσκολο να το ξηλώσει. Μόνο τότε μπορείς να το βρείς. Εχω παραγγείλει ένα, με λιγότερο από 100ευρό(ebay), και σκέφτομαι να το παρεμβάλω και στους hall sensors που κατασκευάζω για μπλοκάρισμα του μοτερ...
|
Μια μέθοδος που ακολούθησε φίλος που του έκλεψαν το αυτοκίνητο και απέδωσε.ήταν να έρθει σε επαφή με καλόπαιδα που γνωρίζουν την 'πιάτσα',του έδωσαν τις πληροφορίες που να το βρει(το είχαν μακελέψει λίγο) και τους έδωσε ένα ποσό για τη 'δουλειά' τους.Μακάρι να βρεθεί σε καλή κατάσταση αν δεν έχει ασφάλεια κλοπής,αν έχει, παρακάλα να μην βρεθεί ούτε η ζάντα....
|
Έκλεψαν ένα Mazda 6 του πατέρα μου.
Μετα απο περίπου ένα μήνα ψαξιματος το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω το "συνεργείο/Πηλωτη/υπόγειο που κατέληξε. Ωραία θα πεις... Α και; Να πάω να του πω τι; Έκανες κομματάκια το αμάξι μου; Δε βρήκα βιδα απο το αυτοκίνητο παρα μόνο τα χαρτια του. Άκρη δεν έβγαλα. Κ με την ασφάλεια που μίλησα (αστυνομία) μου είπαν μονάχα να τους δείξω που είναι το chop shop κ απλα να το έχουν στο νου τους για το μέλλον σε περίπτωση που γίνει τίποτα. Χάος λέμε! Δε βγάζεις άκρη. Εν το μεταξυ η αλητεια σε περιπτώσεις κλοπής δε περιορίζεται καθεαυτου στα κλεφτρονια αλλα επεκτείνεται κ στους ίδιους τους μπατσους η έστω σε μια κλίκα αυτών. Εκμεταλλεύονται την πίκρα του κοσμάκη που έχασε το αυτοκίνητο/μηχανη του κ πανε κ παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη ότι ταχα μου έχουμε το αυτοκίνητο σου κ βαλε λεφτα σε έναν λογαριασμό κ θα στο φέρουμε. Ξερεται πόσοι την έχουν πατήσει; Εμάς μας πουλαγαν το παραμύθι μέρες κ αρνηθηκαμε να δώσουμε λεφτα. Μετα απο ερωτήσεις του τύπου "ποσα χιλιόμετρα έχει το κοντέρ, πιο κάθισμα είναι σκισμενω, ποιος προφυλακτιρας έχει γρατσουνιες κλπ" συμπεραναμε ότι δε παίζει να έχουν αυτοί οι βλάκες που μας παίρνουν τηλέφωνο το αμάξι μας. Πέρα απο το τμήμα που αναφέραμε το συμβάν, ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει ότι μας έκλεψαν το αμάξι κ τα στοιχεία μας; Ολοι είναι μέρος του συστήματος. |
να βαλετε gps εντοπισμου-στιγματος παιδια....δν εχει γιατρεια η κλεψια...μακαρι να την βρεις αδερφε...
|
Απόσπασμα:
|
:u52::u40: ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ Π...Η ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙς ΒΙΔΕΣ! ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...:u59:....ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....
|
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΔΙΚΤΗ.
|
Απόσπασμα:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι.....;) Αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές, τα μαθαίνουν όλα και εύκολα! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!