![]() |
Διήμερη .... στα Λουτρά Σμοκόβου 22 & 23-9-2012
... Οταν το καλοκαιράκι, πραγματοποίησα τις "Πράσινες Βουτιές", είπα στην συνεπιβάτισα/γυναίκα μου: Αrgi - "Κυρία Φωτεινή, αυτές τις ομορφιές που ζούμε θέλω να τις ξαναζήσω με Gs Forum! Τι λές?" Φωτεινή -"Μέσα διπλοί, και καιρός είναι να οργανώσετε κάτι και για εμάς τα κοριτσάκια!!":rolleyes: Έτσι έχουμε, διήμερη μοτοεξόρμηση με τις μηχανές και τις συμβίες μας στο πανέμορφο χωριό των Λουτρών Σμοκόβου, στην Καρδίτσα κοντά στο Κέδρο Καρδίτσας και την Λίμνη Σμοκόβου, για καλοπέραση και spa!:ha16: Οι ημερομηνίες είναι Σάββατο 22/9/2012 & Κυριακή 23/9/2012. Οι τιμές που έχουν κανονιστεί ειδικά για το GS FORUM είναι οι παρακάτω: Τιμή ανά άτομο 15€ με πρωινό !!! Τιμή για πλήρες σετ υδρομασάζ, σάουνα, γυμναστήριο κ.α 7€ ανά άτομο. Η διαμονή μας θα είναι στο Ξενοδοχείο Μετέωρα. Δεν χρειάζεται να δώσουμε προκαταβολή, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχω. Το βράδυ του Σαββάτου, θα φάμε στο εστιατόριο του χώρου (ανεξάρτητη επιχείρηση από το ξενοδοχείο) Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα κανονιστεί το φαγητό, για το μεσημέρι του Σαββάτου. Εχω υπόψη μου, μαγαζιά που μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Την Κυριακή μετά τα spa μας, θα "κτυπήσουμε" κάτι ελαφρύ, μιας και θα ακολουθήσει επιστροφή. Το Σάββατο 22/9 ραντεβού ΟΛΩΝ των φίλων, θα δωθεί απευθείας στα Λουτρά. Εγώ θα βρίσκομαι μετά τις 11.00 εκεί, όπου θα σας περιμένω. :ha15: Υπάρχουν δύο τρόποι να έρθει κάποιος. Είτε από Δομοκό-Κέδρο-Λουτρά Σμοκόβου είτε από Λαμία-Φουρνά-Ρεντίνα-Λουτρά Σμοκόβου (για στριφτερούληδες:D). Το concept είναι να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΧΑΛΑΡΑ & ΟΜΟΡΦΑ και χωρίς ιδιαίτερα προγράμματα!! Εμφαση στην καλοπέραση όλων μας!:ye36: Αρα πάρτε τις γυναικούλες σου, βάλτε βενζίνα στα εργαλεία σας, φορέστε το χαμογέλο σας και την θετική σας ενέργεια και βουρ για "πράσινες" & "γαλάζιες" βουτιές ... Το μαγιώ είναι προαιρετικό..!!:D:D Συμμετοχές: Παρακαλώ, θα κρατηθεί η σειρά προτεραιότητας όπως δηλωθεί στο συγκεκριμένο νήμα. Για να υπάρχει σωστή καταστάση των πραγμάτων, δεν θα γίνονται κρατήσεις απευθείας στο ξενοδοχείο, αλλά μέσω του thread. Εάν κάποιος επιθυμεί παραπάνω ημέρες, παρακαλώ να με ειδοποιήσετε. Ηδη υπάρχουν οι πρώτες συμμετοχές οι οποίες είναι: 1. Argi - διπλός 2. Mark - διπλός 3. Aleckan - διπλός 4. SenseiG - διπλός 5. Ακις - διπλός 6. Tsitsos - διπλός 7. 8... Τηλ. Argi 6972566866 Απέραντες "Μπλέ Βουτιές" στα Λουτρά Σμοκόβου Καρδίτσας.... Σας περιμένουμε... :ye33::ye33::ye33: |
Απάντηση: Koπάνα.... στα Λουτρά Σμοκόβου!
:re27::re27::re27:
|
:ye02: Παίζει να ΄ρθω Κυριακή πρωί για καφέ, αν σχολάσω νωρίς το βράδυ του Σαββάτου. |
Απόσπασμα:
|
Μπράβο Αργυράκο!!! καλά να περάσετε:ye33:
|
Απάντηση: Διήμερη .... στα Λουτρά Σμοκόβου 22 & 23-9-2012
Πολύ ωραία πράγματα Αργύρη !
Μέσα ! (Μονός, διπλός ..... θα δείξει ! :D ) . |
:re27: |
Kαλα να περασετε Αργυρη !!!:ye36:
|
Eσεις οι βορειοι κ@λο δεν βαζετε μεσα....:ha16:
Και καλα το κανετε φυσικα... :ha15: Καλα να περασετε Αργυρακοοοοοο :sm2: |
:re27::re27::re27:
|
[QUOTE=ARGI;758838]
Έτσι έχουμε, διήμερη μοτοεξόρμηση με τις μηχανές και τις συμβίες μας στο πανέμορφο χωριό των Λουτρών Σμοκόβου, Ν αφησουμε δηλ.τις συμβιες μας στο πανεμορφο χωριο που λες,για οσο καιρο θελουν και μεις να συνεχισουμε,μαλλον δεν παιζει σαν σεναριο Εεεε? (Βρε ελατε να οργανωθουμε)!!! :ye33: |
[quote=aleckan;759135]
Απόσπασμα:
|
[quote=tsitsos;759143]
Απόσπασμα:
|
:ye02:
|
... Kαι συνεχίζοντας παραθέτω μερικές φωτογραφίες, ποιές "άσχημες καταστάσεις" (!!:D:D) θα συναντήσουμε!:ye33: Ομοίως υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθεί ένα μέρος της πετυχημένης περιπέτειας του Πασχάλη με τα Ασφάλτινα Βουνά σε μικρογραφία. Μια εξαιρετική μοτοδιαδρομή από όπου ξεκινά από τα Λουτρά, ανηφορήζουμε προς Αηδονοχώρι, στάση για καφέ στην Ρεντίνα, επιστροφή πίσω Λουτροπηγή, δεξιά στροφή προς την Λίμνη Σμοκόβου, Φράγμα Σμοκόβου, Ανάβρα, Κέδρο και πίσω Λουτρά. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι χαλαρή, όλο άσφαλτο, μέσα στο δάσος, ποτάμια και Λίμνη (70χλμ)... Ενδείκνυται για όσους δεν συμμετείχαν στα Ασφάλτινα Βουνά και θέλουν να πάρουν μια γεύση από αυτά!;) Οι ομορφιές μας περιμένουν! :ha16::ha16: |
Η ιδέα είναι καταπληκτική, πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Το προσπαθώ μέχρι τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων το Σάββατο. Ίδωμεν....:(
|
κριμα που δεν ταιριαζει να ερθουμε παρεα σας .,.,,.,.,
θα ειμαστε κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα να περασεται που ειναι σιγουρο:ye02::ye02: |
Για διανυκτέρευση δεν το βλέπω ...... για καφέ την Κυριακή είμαι μέσα απο πρωί ..... έχω αφήσει και εκκρεμότητες ( φωτογραφικές ) από το προηγούμενο πέρασμα απο εκεί :D :D |
Απόσπασμα:
Δώσε χαιρετισμούς στα φιλαράκια όλα.. :ye36::ye36: |
Απόσπασμα:
Τσίπουρο δεν θα πιείς??? Να μην σε υπολογίζουμε...!!:D:D http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020473.gif |
Απόσπασμα:
:u15::u15::u15::u15: Ένα μεζέ θα πάρω ......απο το δικό σου ...... αφού εσυ θέλεις μόνο να πιεις :D:D:D |
Απόσπασμα:
:ye30: |
Δυστυχώς, (για την βόλτα το δυστυχώς), από Πέμπτη απόγευμα μέχρι και Κυριακή, θα βρίσκομαι Πάτρα που παντρεύεται η αδελφούλα μου. Στην επόμενη παιδιά. Καλά να περάσετε!!
|
Καλά να περάσετε φιλαράκια μακάρι να βόλευε αλλά θα λείπω Κρήτη:ye33:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Την επόμενη φιλαράκια,καλά να περάσετε με το καλό η αδελφή σου Λάκη :) |
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιαννάκη μου, να είσαι καλά!! :) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλη διασκεδαση παιδια στα Λουτρα αλλα μην χασετε τη βολτα γυρω απο τη λιμνη. Μονοι παντα:) |
Απόσπασμα:
|
[quote=paschalis;760224
Καλη διασκεδαση παιδια στα Λουτρα αλλα μην χασετε τη βολτα γυρω απο τη λιμνη. Μονοι παντα:)[/QUOTE] Απόσπασμα:
ασε να γινει το μαντρωμα πρωτα:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Μεσα και εγω αν και δυστυχως η γυναικα μου ειναι με τον γιο μου στη Κυπρο.Πηγε να τακτοποιησει τον κανακαρη μας που σπουδαζει εκει. Αν βρω αντροπαρεα μπορει να ελθω απο Σαββατο αλλιως Κυριακη με τους αλλους
|
Απόσπασμα:
να σε δούμε λίγο ... |
Απόσπασμα:
Και εγω θελω πολυ να σας δω Δημητρο απλα για να μην ειμαι μονος μου |
Μόνος, μπορώ να παίξω μπάλα κι εγώ μαζί σας;
|
όλο εκπλήξεις σας έχει ο Αργύρης!!!!
|
Απόσπασμα:
Καταρχήν, και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα, μπορείς να έρθεις και μονός..:ye02: Αλλα με την ευκαιρία αυτή πρέπει να σας εξηγήσω ότι ο Ξενοδόχος μας έκανε μια καλή τιμή αλλά υπολογίζοντας ζευγάρια! Συνεννοήθηκα μαζί του, και συμφώνησε ότι εάν έρθουν μέχρι 2-3 μονόκλινα, θα πάρει ο καθένας δωμάτιο με τιμή 15€. Δηλαδή ως έχει..;) Εάν όμως έρθουν πολλοί μονοί, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20€ με πρωινό! Το ξενοδοχείο δεν έχει μονόκλινα, μόνο δίκλινα δωμάτια...:) Καλώς να ορίσετε μονοί & διπλοί... :ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
|
χχχμμ |
Απόσπασμα:
Σκέψου το καλά πριν αποφασισης !! εμείς πάντως όσοι περισσότεροι μπορέσουν να έρθουν τους θέλουμε ! |
Απόσπασμα:
το νουμερο 6 τις λιστας Πρεπει να παρω αδιαβροχα βαρκα βατραχοπεδιλα...:lo19::lo19: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!