|  | 
| 
 H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Sorry αλλα, δεν εβρισκα αλλη κατηγορια να βαλω το θεμα.. :o Εν πρωτοις λοιπον, ας "μιλησουμε" για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.. ..Και, μετα, ας δουμε.. (..Και μετα, ας κανουμε το σταυρο μας!! :sm7: ) | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Το ποτάμι δεν ανοίγει:( | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :ye33: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! εντυπωσιακος χειρισμος!!!!!!!!! | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Πόρωση σκέτη λέμεεεεεεεεεε ... :cool2: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! παιδια τον αναγνωρησα ειναι ο σταγκα και που και που κανει και κανενα μεροκαματο εκει στο ποταμι:cool2::cool2: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Εγώ πάλι... όπως λέει και ο πατέρας μου...."ούτε γράμμα δεν θα εστελνα με αυτόν":sm7::sm7: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :wo20::wo20: καταπληκτικο........!!!!!!!!!!!!!!!! | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! τις ταυτοτητες στο στομα ...........................και φυγαμε!!! | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! εχει μουρλους...................:wo20::wo20::wo20: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Να το οδηγείς ο ίδιος το καταλαβαίνω, αλλά να σα πάνε βόλτα έτσι με ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!:wo20: Πολύ ωραίο Video, Τhanks Θανάση...:re25: | 
| 
 Σαν να βλεπω πουλμανακι wrc :) Send by Forester via iPhone using Tapatalk | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :re25: πραγματικά προκαλεί φόβο. Δεν θα μπορούσα να το επιχείρησω με τίποτα. | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! GS ειναι και στριβη ετσι?? :ye02::ye02: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :re27: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Απόσπασμα: 
 Στο από κάτω του Κώστα του maniac είμαι ......που στο πέμπτο λεπτό το βγάζω έξω να βοσκήσει Ηθελα να πάω από χώμα ....:sm3::sm3::sm3: Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Cool...!!!:re27: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Έχει κάνει πολύ προπόνηση το άτομο........Παντός ταπα το πάει ......:) | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! ωραίο ......:ye02: εγώ με τους πολλούς στο πρώτο video ..... δεν έμπαινα με τίποτα...:wo20: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Καπως ετσι παει και ο Μανιακος το σκαρι του....:) | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Καλώς ο Μάγκας αλλά τον έχω με το Attack 74 μίλια και όποιος αντέξει. | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :ye32::ye32::ye32: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :o:cool: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! :ye32::ye32::ye32: | 
| 
 Απάντηση: H τρελλα κατεβηκε απο τα βουνα, ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!! Οι επιβαίνοντες  πλήρωσαν για να πάνε με τον παλαβό?:eek: | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:17. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!