GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ GS 1100!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34870)

dennis76 27-09-2012 12:42

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ GS 1100!!!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Αφου τελειωσε το βαψιμο,εγινε η συναρμολογηση βγηκε εξω για βολτουλα.να μην τα πολυλογω αφου εκανα μερικες δουλειτσες την πηγα για πλυσιμο σε βενζιναδικο!!!ΚΑΙ λογω οτι ετοιμαζομαι για #### δεν ειμουν παρον κατα την διαρκεια του πλυσιματος.ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΕΣΠΑ ΕΚΑΝΑ 2-3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ!!!!.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΑΝΤΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΤΛ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΟΥΖΙ,ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΦΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΨΕΚΑΣΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΖΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΚΑΓΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΜΙΖΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΤΟ σαββατο παντρευομαι και ειναι για να παω με τη μηχανη!!!!!Μηπως στραβωσε μαζι μου???:yz

dennis76 27-09-2012 12:44

Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ GS 1100!!!

ξεχασα να γραψω οτι ολες οι ενδειξεις στο καντραν λειτουργουν κανονικα και γενικα δεν εχει θεμα με ηλεκτρικα.

dennis76 27-09-2012 12:51

Περιμενω την βοηθειας σας καλοι μου συμφοριτες.:cr13:

Gasgs 27-09-2012 12:52

Μήπως σε θέλει αποκλειστικό ;:D:D

Gasgs 27-09-2012 14:06

Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο μάλλον προήλθε από το πλύσιμο επειδή πήγε νερό με πιεση μπροστά στον καθρεπτη, οπότε θέλει αλλαγή ο αισθητήρας που είναι εκεί μέσα

JohnGS1100 27-09-2012 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dennis76 ( 766761)
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Αφου τελειωσε το βαψιμο,εγινε η συναρμολογηση βγηκε εξω για βολτουλα.να μην τα πολυλογω αφου εκανα μερικες δουλειτσες την πηγα για πλυσιμο σε βενζιναδικο!!!ΚΑΙ λογω οτι ετοιμαζομαι για #### δεν ειμουν παρον κατα την διαρκεια του πλυσιματος.ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΕΣΠΑ ΕΚΑΝΑ 2-3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ!!!!.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΑΝΤΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΤΛ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΟΥΖΙ,ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΦΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΨΕΚΑΣΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΖΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΚΑΓΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΜΙΖΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΤΟ σαββατο παντρευομαι και ειναι για να παω με τη μηχανη!!!!!Μηπως στραβωσε μαζι μου???:yz

Βγάλε τον καθρέπτη κ ψέκασε με wd 40 κάπου πάνω δεξιά είναι οι αισθητήρες. Μη φορβάσαι δε κάνει ζημιά στεγνώνει μετά από 1-2 ώρες.. Επίσης ξεβίδωσε το σωληνάκι παροχής βενζίνης (στον αριστερό κύλινδρο δίπλα στο ιντζεκτιον) γύρνα τον διακόπτη κ δες αν πιέζει η τρόμπα κ βγάζει βενζίνη. Εναλλακτικά βγάλε το ένα μπεκ κ πάτω μιζιές να δεις αν ψεκάζει το μπεκ (φαίνεται). Μήπως έγινε κάτι με το βάψιμο του ρεζερβουάρ δε μπήκε σωστά ή πιέζει κάπιο σωληνάκι.

panagiotis.farmer 27-09-2012 14:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gasgs ( 766807)
Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο μάλλον προήλθε από το πλύσιμο επειδή πήγε νερό με πιεση μπροστά στον καθρεπτη, οπότε θέλει αλλαγή ο αισθητήρας που είναι εκεί μέσα

:ye02:

panagiotis.farmer 27-09-2012 14:58

Η BMW απαγορευει το πλυσιμο με πιεστικο.
Το λεει και το βιβλιαρακι της.

kostas_366 27-09-2012 15:19

sensor
Γυρνάει η μίζα και δεν σκάει έτσι?

ntopouz 27-09-2012 15:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 ( 766822)
Μήπως έγινε κάτι με το βάψιμο του ρεζερβουάρ δε μπήκε σωστά ή πιέζει κάπιο σωληνάκι.

Κάνε και ένα ακόμα. Άνοιξε την τάπα του ρεζερβουάρ και ξαναβάλε μπρος.Μια στο εκατομμύριο να έχει τσακίσει το σωληνάκι εξαέρωσης:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

staikosn1 27-09-2012 16:30

Hall sensor λεγεται και ειναι απλο! Ψαχνεις μεσα στα φορουμ για επισκευη του και οχι αλλαγη για κανει ενα σκασμο λεφτα!! google και ψαξε για επισκευη hall sensor.Παθων και μαθων! Με το καλο να ξεμπερδευεις!

dennis76 27-09-2012 23:05

εχω κανει τα παντα εκτος απο το να κοιταξω τον καθρεπτη,αυτο αυριο.πρωτα θα παω για καθαρισμο τα μπεκ.

dennis76 27-09-2012 23:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 ( 766822)
Βγάλε τον καθρέπτη κ ψέκασε με wd 40 κάπου πάνω δεξιά είναι οι αισθητήρες. Μη φορβάσαι δε κάνει ζημιά στεγνώνει μετά από 1-2 ώρες.. Επίσης ξεβίδωσε το σωληνάκι παροχής βενζίνης (στον αριστερό κύλινδρο δίπλα στο ιντζεκτιον) γύρνα τον διακόπτη κ δες αν πιέζει η τρόμπα κ βγάζει βενζίνη. Εναλλακτικά βγάλε το ένα μπεκ κ πάτω μιζιές να δεις αν ψεκάζει το μπεκ (φαίνεται). Μήπως έγινε κάτι με το βάψιμο του ρεζερβουάρ δε μπήκε σωστά ή πιέζει κάπιο σωληνάκι.

Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια αυτο το αφησα για αυριο,τα σωληνακια τα ειδα ειναι οκ.το απογευμα ξαναπηγα και σκαει πιο πολυ.αυριο πρωι θα δω καθρεπτη και θα παω μπεκ για καθαρισμα.Το θεμα ειναι οτι μενω μυτιληνη και ακομα μαθαινω να φτιαχνω διαφορα μονος μου.

commander 27-09-2012 23:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dennis76 ( 767124)
εχω κανει τα παντα εκτος απο το να κοιταξω τον καθρεπτη,αυτο αυριο.πρωτα θα παω για καθαρισμο τα μπεκ.

τα μπεκ και να τα καθαρισεις καλο θα κανεις αλλα δεν ειναι αυτο που σου παρουσιαζει το προβλημα.....Μονο ο χαλφ σενσορ στα κανει αυτα ...παθών....

dennis76 27-09-2012 23:23

MIA ερωτηση ακομα,εαν ηταν hall sensor φυσιολογικα μετα το πλυσιμο δεν θα επαιρνε μπροστα?εγω εμεινα μετα απο το πλυντηριο και μετα απο 3-4 στασεις.με σβησιμο αναμα μηχανης.

dennis76 27-09-2012 23:29

νομιζω οτι εαν ηταν ο αισθητηρας δεν θα επαιρνε αμεσως

tsitsos 27-09-2012 23:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dennis76 ( 767152)
νομιζω οτι εαν ηταν ο αισθητηρας δεν θα επαιρνε αμεσως

αυτος ο hall sensor ειναι που ειναι και αλλεργικος στους ####υς.;)
αλλαξε τον και πηγαινε στην εκκλησια με την ευχη μας;););)

commander 27-09-2012 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dennis76 ( 767145)
MIA ερωτηση ακομα,εαν ηταν hall sensor φυσιολογικα μετα το πλυσιμο δεν θα επαιρνε μπροστα?εγω εμεινα μετα απο το πλυντηριο και μετα απο 3-4 στασεις.με σβησιμο αναμα μηχανης.

δεν ειναι απαραιτήτως οτι φταιει οτι την μπουγαδιασες........ Ηταν η ωρα του.

Και ναι ετσι κανει μπορει να παρει πολλες φόρες μπροστα,και μετα :....................................σιγή ιχθύος....:eek::D:D

dennis76 28-09-2012 01:07

οποτε να μην ασχοληθω αλλο σκεπασμα και καλο χειμωνα !!!Κλα ειναι και η παππια!!!

dennis76 28-09-2012 01:16

σορρυ που ρωταω αλλα εαν εχει θεμα ο hall sensor σπινθ'ηρα τα μπουζι δινουν??

dennis76 28-09-2012 01:48

καλο βραδυ απλα μου κανει εντυπωση διοτι ο σπινθηρας ειναι δυνατος που δινει
:wo20:

dennis76 29-09-2012 01:43

Παρακαλω να κλεισει το θεμα!!!η μικρη μου ειναι ετοιμη,στολιστηκε και παει μια χαρα.καθαριστηκε ολη απο την αρχη αλλαχτηκανε μπουζι αντισκωριακα πολλα μπινελικια αλλα με γλυκα.παιρνει μπροστα καλυτερα απο πριν.Ασχοληθηκα πολυ για το αποτελεσμα.Δεν ηταν κατι σοβαρο,εχουμε κατι μα κατι βενζινες στα νησια αστα να πανε......τελος καλο ολα καλα.Απλα νομιζω οτι συμπεριλαβουντος και εμου καμια φορα τα μεγαλοποιουμε τα πραγματα.ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ

JohnGS1100 29-09-2012 03:17

:ye02::ye02: Καλές βόλτες πλέον κ όλα καλά να πάνε στη στέψη :ye33:

Gasgs 29-09-2012 08:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dennis76 ( 768024)
Παρακαλω να κλεισει το θεμα!!!η μικρη μου ειναι ετοιμη,στολιστηκε και παει μια χαρα.καθαριστηκε ολη απο την αρχη αλλαχτηκανε μπουζι αντισκωριακα πολλα μπινελικια αλλα με γλυκα.παιρνει μπροστα καλυτερα απο πριν.Ασχοληθηκα πολυ για το αποτελεσμα.Δεν ηταν κατι σοβαρο,εχουμε κατι μα κατι βενζινες στα νησια αστα να πανε......τελος καλο ολα καλα.Απλα νομιζω οτι συμπεριλαβουντος και εμου καμια φορα τα μεγαλοποιουμε τα πραγματα.ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ

Μπράβο ρε Διονύση ! :)

Άντε η ώρα η καλή ! :)

Περιμένουμε φωτο από το γάμο :)

dennis76 29-09-2012 08:55

Φυσικα,θα εχετε!!!!καλημερες

staikosn1 29-09-2012 09:58

Τελος καλο ολα καλα.... 1100 ειναι το θηριο...

Η ωρα η καλη να ειναι....

fotisI 29-09-2012 16:41

Διονύση, εγώ θα σου πρότεινα να ξανά ρίξεις νερό σαν να την πλένεις.

Παιδιά, η άποψή μου, μιας έχω ασχοληθεί με το θέμα, είναι πως καλύτερα να το πάθεις στο πλυντήριο παρά σε κάποιο μεγάλο ταξίδι. Οπότε ίσως το να πλύνεις το σημείο είναι για μένα ένα τεστ που μπορεί να σε γλιτώσει από πολύ φασαρία. Άλλωστε με γύρω στα 100ευρό ξενοιάζεσαι(Archon Cnc), από το να ξεμείνεις κάπου μακριά
Αν έχει το μηχανάκι καινούργιο αισθητήρα, όσο και να το πλύνεις ή να βρέχει, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κλείνοντας να πω ότι από όσα έχω μελετήσει σχετικά με το θέμα, οι εργοστασιακοί αισθητήρες χαλάνε πιο εύκολα διότι παγιδεύουν μέσα στις ρωγμές του πολυμερισμένου καλωδίου, υγρασία ή νερό και λόγω της όχι τόσο καλής γείωσης του μοτερ, σκαέι ρεύμα υψηλής τάσης από τον πολλαπλασιαστή πάνω στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά τσιπ που βάζει η BMW.

Συμβουλή...
Αν θέλετε να αντέξουν περισσότερο οι αισθητήρες ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε το μηχανάκι αναμμένο και σταματημένο...
Ο πολυμερισμός-κάψιμο του καλωδίου επιταχύνεται πολύ .

dennis76 01-10-2012 03:07

Συντομα θα εχετε φωτο και βιντεο!!!!ευχαριστω και παλι

Gasgs 01-10-2012 08:00

Να ζήσετε Διονύση !!!
Και καλά χιλιόμετρα με τη μπέμπα σας !

dennis76 21-10-2012 11:57

Καλημεριζω το φορουμ να γραψω οτι η μηχανη δουλευει αψογα,την ξαναεπλυνα και δεν εδειξε το παραμικρο προβλημα:ye33:ΤΟ Μονο που εχω παθει πλακα και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι μετα τον καθαρισμο στα μπεκ,εχει αλλαξει θεαματικα η καταναλωση προς το καλυτερο!!!Δεν εχω κανει ακριβης μετρησεις αλλα δεν το περιμενα οτι η αυτονομια θα μεγαλωσει τοσο πολυ,βεβαια λογω βαψιματος καθαριστηκε το ντεποζιτο εσωτερικα και η τρομπα βενζινης,καλα και ασφαλη χλμ σε ολους μας.:re25::re26::re26::re26::re26::re26::re26:

gianniwths 21-10-2012 17:04

Ρε παιδιά, μην τις πάτε για πλύσιμο σα σε αυτοκίνητο.. Ούτε οι Γιαπωνεζάκηδες δεν τα κάνουν αυτά! Προστατέψτε τα όργανα, τους αισθητήρες η όπου αλλού η μηχανή ακούσατε ότι πονάει και καθήστε δίπλα να του λέτε συνεχώς να κρατάει χαμηλά την πίεση... Έλεος, μηχανή είναι όλα γυμνά και έξω!!! :u55:

panagiotis.farmer 21-10-2012 18:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gianniwths ( 781835)
Ρε παιδιά, μην τις πάτε για πλύσιμο σα σε αυτοκίνητο.. Ούτε οι Γιαπωνεζάκηδες δεν τα κάνουν αυτά! Προστατέψτε τα όργανα, τους αισθητήρες η όπου αλλού η μηχανή ακούσατε ότι πονάει και καθήστε δίπλα να του λέτε συνεχώς να κρατάει χαμηλά την πίεση... Έλεος, μηχανή είναι όλα γυμνά και έξω!!! :u55:

:ye02:

dennis76 23-11-2013 18:46

να ενημερωσω τουσ φιλους οτι τελικα οσοι λεγαν για hall sensor ειχαν απολυτο δικιο!!!!αλλαχτηκε μετα απο καιρο και η μηχανη ειναι πολυ διαφορετικη.Ανεβαζει πιο γεματα και αρχισε να ροπιαζει.Το κοστος δεν ηταν πολυ υψηλο,με 60 ευρα καθαρισα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:51.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!