![]() |
Το τέλος, πλήρης απουσίας άσκησης . . . 29/09/2012
Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά από πολλές πιέσεις, η απουσία μου από τους δρόμους του οβελία και η πλήρη απουσία άσκησης σε αυτούς, επέφεραν την κατάθληψη και είχε σαν αποτέλεσμα να απωλέσω 7+ κιλά.
Από έρευνα που έκανα και με τη βοήθεια φίλων, μου είπαν πως τα είδανε, (τα 7+ κιλά), κάπου στην Επανομή. Η πληροφορία είναι αξιόπιστη, γιατί το 2009-10 και 11, είχαν καταφύγει στην ίδια τοποθεσία. Τηλεφωνώ στο φιλαράκι μου, τον ckalfas, να μου μαρινάρει μερικά σουβλάκια, πανσετούλες και λουκανικάκια . . . φορτώνω στο δισάκι μου μαχαιροπίρουνα, περούκα, σκηνούλα, λακ, κολόνια και είμαι έτοιμος προς αναχώρηση . . . :hmmm: Έχουμε χρόνο ακόμη. Έτσι . . . όποιος φίλος θέλει . . . το Σάββατο 29/09 . . . μετά της 12:00 και μέχρι την Κυριακή 30/09, θα μας βρει στην Ακτή Ρετζίκα Δεν υπάρχουν μοτοβόλτες, δεν υπάρχει πρόγραμμα. Ψήσεν, πίνεν, συζητήσεν και στο σκηνάκεν για τούφεν. (αν γνωρίζει κάποιος Γερμανικά, ας το μεταφράσει και στους υπόλοιπους, ευχαριστώ). Χρήσιμαι πληροφορίαι. Πώς θα φτάσετε στην "Ακτή Ρετζίκα" Χάρτης Και μερικές φωτογραφίες. http://i53.tinypic.com/ayoazc.jpg Με τον Βασιλάκη μου από Ορεστιάδα, στο ρόλο του σεφ. Στην παρέα κι ένα ζευγάρι Γερμανών, που έκαναν τον γύρω της Μεσογείου μ' ένα MAGIRUS, καθώς κι ένας Αυστραλός που 'φερνε φούρλες, (γύρες), τον κόσμο. http://i51.tinypic.com/kee0ea.jpg Το σκυλί, τα καλάμια και οι ομπρέλες, δεν είναι δικά μας. http://i54.tinypic.com/2uj13s0.jpg Δεν τον πήδηξα, με παγιδεύσανε. |
Απάντηση: Το τέλος, πλήρης απουσίας άσκησης . . . 29/09/2012
ωραία πραματα Νικ.......καλα να περασεις....
|
:u55::u55::u55:
|
...κατι ακουσα οτι θα σκασεις μυτη με μπεμπα 800αρα......
μαλιστα ακουσα οτι δεν την αφηνεις ...:sm3:...απ τα χερακια σου γιγαντα:p:p:p....και την ονειρευεσαι:rolleyes: καλα να περασετε!!!! γκαρντασακο:D |
Νικόλα καλά να περάσεις. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι. Δεν ξεχνώ τι μου είπες στα Λουτρά Σμοκόβου. 5-6 χρόνια.
|
Σου λείψανε τα κιλα και πας να τα ξαναπρομηθευτεις εεε?????
Καλα να περασεις αδερφακι........:ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
Αν είναι στο δρόμο σου, ξέρεις. :) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η ιστορία, αυτό μας λέει . . . ευχαριστώ Παναγιώτη μου :) Απόσπασμα:
|
καλα να περασετε κυριε Νικο...προσοχη ομως στα 7+ κιλα. οσο δυσκολα φευγουν τοσο ευκολα γυρνανε τα ατιμα... :ye08:
|
καλα να περασετε :):D:)
με την ημερομηνία τα εχεις κανει λίγο τουτανα αλλα δεν πειραζει οσοι θενε καταλαβανε:p:D:) |
Απόσπασμα:
:ha16: |
Απόσπασμα:
Την στεναχώρια για την εκ των πραγμάτων αδυναμία της παρουσίας μου παρηγορεί το γεγονός πως την ίδια πάνω κάτω «μη-μοτοβόλτα» θα κάνουμε κι εμείς τις ίδιες μέρες στο Αστρίτσι (ή μάλλον εμείς θα χλαπακιάζουμε μια μέρα παραπάνω μιας και πάμε από αύριο!! :p:p ) Καλά να περάσουμε λοιπόν όλοι οι φαγανοί αυτό το ΠΣΚ! :D |
Νικο θελω να δω αποτελεσματα ζυγισματος
μετα το Π Σ Κ και μετα την αλλη τεταρτη.... Παντως το 8οοαρι σε δεχετε και ετσι...:D:D Καλα να περασετε βρε κρυφομπεμβεδουλη :ye33::ye02: |
Απόσπασμα:
1 Αυτοι που εχουν BMW 2 Αυτοι που θα ηθελαν να εχουν......:):):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Α πα πα τι του γραφεις τωραααα!!!!!! Νικολα καλα να περασεις η φαση ειναι πολυ γνωστη απο παλια και με μεγαλη φημη.... Και καλη μεγαλη φημη!!;) |
Απόσπασμα:
να μπει στο σωστο δρομο βρε αδερφε:D:D |
Απόσπασμα:
Γειά σου Νικόλα...:) Kανονικά πρέπει να βάλεις φωτό "πριν και μετά" για να αξιολογήσουμε την προσπάθεια...:D Kαλά να περάσετε....;) |
Ψήσεν, πίνεν, συζητήσεν και στο σκηνάκεν για τούφεν. (αν γνωρίζει κάποιος Γερμανικά, ας το μεταφράσει και στους υπόλοιπους, ευχαριστώ).
braten, saufen,diskutieren, schlafen, und von f 800gs traumen:u58::u58::u58: ησουνα κρυφος και δεν το ξεραμε:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΔΙΑΙΤΑ?????? http://imageshack.us/a/img707/2545/30674172.jpg :sm3::sm7::sm3::sm7::sm3::sm7::sm3::sm7::sm3::sm7: Το ακουσαμε και αυτο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
καλα να περνατε και παντα τετοια φιλε μου καλε:ye33:
|
Καλό ξελασκάρισμα Νικόλα το έχουμε ανάγκη δώστου να καταλάβει:ye33: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ήταν η ημερομηνία πληρωμής και η ημερομηνία εξαΰλωσης του μισθού. :) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε. :) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Νικόλα είσαι μουρλοκομείο :D
Καλά να περάσετε :) |
αν δεν πάω πάνω και είμαι εδώ.,
και αν είμαι εδώ και δεν πάω πάνω.,.,:D λέω να περάσω .,.,.:ye33: |
Απόσπασμα:
|
Καλά να περάσετε που είμαι σίγουρος γι' αυτό:ye33:
Μακάρι να μπορούσα:cr13: |
πότε, που και τι θα πρέπει να έχω μαζί μου;;;;;;
μέσα και εγώ.......:ye36:000 το ίδιο πρόβλημα έχουμε Νίκο :ye33: μαγιό να πάρουμε;;;;;;; |
Απόσπασμα:
:confused::confused::confused: τι τι ?????? ελλα πες να μαθουμε.,.,.,.,.,.,:cool::cool: |
Απόσπασμα:
και γω ειμαι περιεργος να μαθω...... τι τι!!!!!!!!!ελα πες να μαθουμε.,.,.,.,.,.,.:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε φιλαράκι. Απόσπασμα:
Ή μήπως είσαι εδώ; Κι αν είσαι εδώ, θα περάσεις; :ha16: Απόσπασμα:
ΥΓ: Αύριο θα έχω το τηλέφωνό τους. :) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Me 2...;)...:ye33: |
Με το καλό Νικόλα μου ... με το καλό ... :) . |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
13:30 Ξεκινάμε με mariog και marabu, από Εύοσμο.
Ο Γεοκάλλης θα μας κάνει παρουσίαση το πρώτο του Tattoo, φιλοτεχνημένο από τον tattoopanther Κάποια φιλαράκια από τον σύλλογο ΜΟ.ΛΕ.Κ. έχουν στήσει τα σκηνάκια τους από την Παρασκευή . . . νομίζω :rolleyes: Θέματα που θα συζητηθούν γύρω από τη φωτιά: 1. Σφαγή σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα 2. Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ" θα ανάψει φωτιές" 3. Ο Μεϊμαράκης και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος 4. Η Χιονάτη ήταν "βρώμικη" 5. Ο ολονύκτιος βιασμός της πάπιας σε αστυνομικό τμήμα, από παπά 6. Κρέμες νυχτός, αξίζουν; |
Απόσπασμα:
καλά το Γεωκάλη όταν λέμε οτι δεν τον αφήσαμε καμιά παρθενιά το ενοούμε,,.,.:sm7: και για τα θέματα που θα τεθούν στον φανερό δύπνο.,.,.,.,:D:re26::re26::re26: ειδικά απο την χιονάτη., δεν το περίμενα αυτό το πράμα.,., άσε για τον παπά με την πάπια στο μπατσικό.,.,.,, |
Νικο τωρα ειδα το θεμα:eek: σχετικα με τα 7+κιλα κ το θεμα με την κρεμα νυχτας μ ενδειαφερει μπορω να ειμαι εκει για σχετικη ενημερωση:D:lo19:καλα να περασετε γκαρντασια ,αυτα μενουν
|
Απόσπασμα:
η χιονάτη έχει παίξει σε πορνό???? ο παπάς πήρε προφυλάξεις????και αν ναι ήταν σε γεύση?? και χρώμα???κάτι σαν"λάμπεις Μητσιομ"?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :u58::u58::u58::u58::u58: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!