![]() |
Οι κάτοχοι BMW είναι «οι χειρότεροι οδηγοί»
Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα έρχονται και οι έρευνας από τη Γερμανία και έχουν αποτελειώσει τους ήδη πεσμένους ψυχολογικά κατόχους των Γερμανικών...
Μόναχο, Γερμανία Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που κατασκευάζει η εδρεύουσα στο Μόναχο αυτοκινητοβιομηχανία BMW είναι οι χειρότεροι οδηγοί, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Motorwelt. Σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι αντιμετώπισαν επιθετική, αγενή και απερίσκεπτη οδήγηση στους γερμανικούς δρόμους από κατόχους BMW. Οι οδηγοί των ακριβών και ταυτόχρονα μεγάλων δυνατοτήτων αυτοκινήτων εμφανίζονται μέσα από την έρευνα ως οι πιο απειλητικοί στο δρόμο. Πρώτοι στη λίστα είναι οι ιδιοκτήτες BMW (σε ποσοστό 50,6%) ακολουθούμενοι από τους κατόχους Mercedes (32,2%), Audi (25,9%), Porsche (8,7%) και VW (5,4%). Η έρευνα διεξήχθη σε ένα χαρακτηριστικό δείγμα από τα 45,5 εκατομμύρια οδηγούς στη Γερμανία τον Αύγουστο. Πρόσφατη έρευνα της βρετανικής ιστοσελίδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Compucars.co.uk επίσης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κάτοχοι BMW είναι οι χειρότεροι οδηγοί στους βρετανικούς αυτοκινητοδρόμους. Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα, τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι οδηγοί αυτοκινήτων BMW είναι ότι δεν προσέχουν τους άλλους οδηγούς και δεν είναι συγκεντρωμένοι όταν οδηγούν. Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό |
Απάντηση: Οι κάτοχοι BMW είναι «οι χειρότεροι οδηγοί»
:re25::re25:Σωραιοοοοοοοος :ye02:
|
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:\\
:sm3: Χωρις Ελεος ο Ναπο...Χωρις ελεος...:sm3::sm3::sm3: και που να δεις αποψη Αγγλων για οδηγους BMW...!!! |
Επέκταση του ανδρικού τους μορίου:)
|
Αμα ειχα μια τσου τσου 360 αλογα, θα χα και τους δρομους δικους μου.
Μια κουβεντα θα πω και το 90% θα στραβωσει με αυτο αλλα δε με νοιαζει. Ειναι τελειως διαφορετικο οδηγαω και γουσταρω το αμαξι μου και αλλο μεταφερω εμενα και αλλους απο το σημειο Α στο σημειο Β με ενα αμαξι. Το 10% καταλαβαινει πληρως τι εννοω..... ;) |
ναι, αναφέρεσαι σε οδηγούς λεωφορείων:)
|
Μυρίζομαι Ιαπωνικό δάκτυλο.......:ha16::cool::cool::ha16:
|
Έλεοοοος τι άλλο θα ακούσουμε για τις BMW, σε λίγο θα βγάλουν και ποσοστό για το πόσο Αρσενικοί είναι οι οδηγοί BMW.
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού .........:ye33: |
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΑΠΟ!!:ha15:
|
Το να εισαι ψιλοαντικοινωνικος, σε μια κοινωνια ασχετων, δε σε κανει κακο οδηγο;)
Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ;) |
Ο άντρας απο 2 πράγματα ξεχωρίζει.....
Το ενα ειναι ότι οδηγεί......προπελα:ha16: ΝΑΠΟ....έλα κοντά μας, έλα μαζι μας Καλα θα περάσεις....:D |
Απόσπασμα:
Ρε φιλαράκι σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις τέτοιο εργαλείο αλλά και εγώ που πάω την ανηψιά μου στο σχολείο τι φταίει το μωρό να κινδυνεύει. Πάνε στη πίστα και κάνε ότι θες. |
Επιβεβαιώνω! κλασσική έκφραση στη Γερμανία για να δείξει τον οδηγό που κάθεται στην αριστερή λωρίδα, ανάβει προβολείς, κολλάει στον προφυλακτήρα του προπορευόμενου....BMWfahrer! Na klar! με το χαρακτηριστικό τόνο απαξίωσης....
|
εγω δε γουσταρω αυτους με τις φεραρι...:rolleyes:
ελα μωρε,τους κομπλεξικους...:p |
:re26:Θερμή παράκληση σε όλους τους φίλους.:ye30:
:u56:Προσπάθεια μου είναι να σας δείξω το δρόμο της Αρετής και της ποιότητας. :ye33:Να ξεφύγετε από τους εφιάλτες που σας έχει ρίξει η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία προβάλλοντας μηχανολογικά τερατουργήματα. :ye36:Επιστρέψτε στον κόσμο της σιγουριάς και της ασφάλειας. :ye28:Αυτά μόνο με αξιόπιστα μπορούν να επιτευχθούν................. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλά σε μυρίστηκα Ναπούλη.....:u58::u60::u58: |
Και ήθελες την έρευνα για να το καταλάβεις αυτό. Γνωστό απο χρόνια πίσω .
Επίσης στην Ελλάδα είναι και πρώτη επιλογή των ROM. |
Απόσπασμα:
|
Άρε ΦΙΑΤ... με τα καλύτερα παιδιά...!!!:D:D:D
|
και τι μας νοιαζει.............εμεις οδηγαμε μηχανες:ha16:
τα αυτοκινητα ειναι για τους ανισορροπους:p:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
"Ευτυχώς":cr13: που ακρίβυνε η βενζίνη, τεκμήρια, τέλη κλπ Τα σώβρακα τύπου Rallye,vts, punto πάλιωσαν.............. Τα RX8, evo, sti και τα M3 σαπίζουν στις μάντρες μαζί με τις τζιπούρες........ Άδεισαν οι δρόμοι για τις μηχανές............. |
Απόσπασμα:
Σήμερα είναι η μέρα της αλήθειας στο forum:ye33: |
Απόσπασμα:
Την Λουκά http://imageshack.us/a/img40/6756/capture1hkz.jpg την ξέρεις? |
BMW UBER ALLES |
Απόσπασμα:
Διακρίνω μια επιθετικότητα και μια απερισκεψία στα γραφόμενα σου :D! Δεν μας είπες λοιπόν, το Κ θα πάρεις τελικά ή κανένα GS :p;;; Ολα τα στοιχεία της "έρευνας" μου, σε αυτο το συμπέρασμα οδηγούν πλέον :u58:... |
Απόσπασμα:
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η 0ΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....... :lo19::lo19: |
Ρε, σας "παίζει" όλους ο Νάπο... Εγώ τον κατάλαβα γιατί είμαι κοντοχωριανός του, (επτανήσιος). Σου λέει λοιπόν: 1ον. Άντε να αρχίσουν να πουλάνε, για να έχει να διαλέξει... ;), και 2ον να είμαστε πιο λίγοι όταν πάρει κι αυτός GS, για να κάνει περισσότερη φιγούρα... ;):D
Γεια σου ρε Νάπο αλεπού!!! Ρε σε τα μας, ρε σε τα μας...?? :p |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!