![]() |
ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ..
σημερα παιδια πήρα τη μηχανή απο το συνεργείο με καινούργια μπαταριά τις bmw και πριν μου άναψε το λαμπάκι απο τη μπαταρία και δεν σβήνει... μου το εκανε και πριν αυτο αλλα σε 500 μετρα έσβηνε τι μπορει να φταίει? αυριο θα παω και bmw να το δω αλλα να μου φύγει η περιέργεια περισσότερο...δεν φορτίζει το δυναμό ??
ευχαριστώ !!!! |
Απάντηση: ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ..
Πολύ πιθανό αυτό που λες. Για κάνε ένα μέτρημα με το πολύμετρο με την μηχανή αναμένη να δεις σου βγάζει 14 - 14,5 βόλτ;;;
Αν όχι, ετοιμάσου για βαριά τσέπη:( |
δλδ τη βαριά τσέπη τη εννοείς? ολο το δυναμό θέλει αλλαγή ? έχει τύχει σε κανέναν αυτό ?
|
Μπορει να εχει κοπει ο ιμαντας του δυναμο;)
|
δεν νομιζω να ειναι ο ιμαντας γιατι στιν αρχι αναβε και μετα απο 500 μέτρα έσβηνε το λαμπακι το εκανε αυτο 3-4 φορες και τιν τελευτεα που ερχόμουν σπιτι δεν έσβησε για 4χιλ..
|
η
Απόσπασμα:
|
απο τη BMW μου λένε οτι δεν δεινει ανταλακτικα για δυναμο η εταιρία... μου λεει περπατατο μηπος και στρώσει...36000km εχει πφφφφφφ!
|
Μετρησες το βολταζ....?????
|
Απόσπασμα:
|
δεν εχω πολυμετρο...πρεπει να παω σε ηλεκτρολογο και δεν ΘΕΛΩ να ΠΑΩ αλλου γιατι ο καθένας λεει και βγάζει συμπεράσματα χωρίς να ξέρει το πρόβλημα..θα το περπατησω λιγο μηπος ΕΧΕΙ κολλήσει κατι και ΕΙΜΑΙ τυχερός και ξεκολλήσει..
|
Κοίταξέτο γιατί μπορεί να σου ξελιγώσει την μπαταρία:(
|
ανάβει και σε 1km σβήνει πρώτη φορά βλεπω ΚΑΤΙ τετοιο... ΕΓΩ δεν το ΒΛΕΠΩ να στρώνει παντος ΑΠΟ μονο του..
|
Απόσπασμα:
|
Ακουγετε κουλο αλλα δοκιμασε να βγαλεις τους πολους και να τους ξανασυνδεσεις παλι....Που ξερεις καμια φορα!!!
|
Απόσπασμα:
|
thanks πολυ aleckan αλλα στα Χανια βρησκομαι γαμ... με τη μηχανη αλλιος σε 5' ημουν εκει να το βλεπαμε..φοβαμε μην μου αχρηστεψη την μπαταρια και ειναι καινουρια απο bmw (110 ευρο...) λογικα οσο ειναι αναμενο το λαμπακι τις μπαταριας δεν θα φορτιζει αλλα οταν σβηνει φορτιζει...
|
Απόσπασμα:
|
Οπως και να χει,αν θες να χεις μια πληρη εικονα της καταστασης της μπαταριας σου,αλλα και του συστηματος φορτισης, χρειαζεται ελεγχος με αμπερομετρο.
(Σκετος ελεγχος απο βολτομετρο δεν βοηθαει σε τιποτα). |
Έλα στο σπιτικό να σε μετρήσω έχω στην μηχανή φορητό όργανο.
|
ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΓΟΓΟΝΗ?
|
Μετα ΑΠΟ ψάξιμο στη BMW η κατάληξη ΗΤΑΝ να περπατήσει η μηχανή για κάποια χιλιόμετρα ακόμη και αν δεν στρώσει εξονηχηστικο έλεγχο η δυναμο η τα καλώδια τις μοτοσικλέτας.. παρατήρησα όμως ΟΤΙ χτυπώντας ελαφρά το διακόπτει που ΕΙΝΑΙ στην μίζα ΕΚΕΙ που βάζεις το κλειδί σβήνει... μηπος τα ΕΧΕΙ παίξει το διακόπτακι το συγκεκριμένο;;
|
Απόσπασμα:
α πες στον μαστορα που σου ειπε να το "περπατήσεις" για να στρώσει.... να πάει στο λιμάνι να δουλέψει στα φορτω-ξεφορτώματα ... μόνο για εκεί κάνει και πες του ποιος το είπε.... Που βρισκομαστε ρε φίλε????? Ακου αντιμετώπιση... και λες ότι ειναι εξουσιοδοτημένος? Προσωπικα ουτε τα λαδια δεν θα του εμπιστευόμουν να μου αλλάξει(θα στραβοβιδωσει την τάπα) Καλό ηλεκτρολόγο βρες.. και αγόρασε και ενα σπρει σιλικονης να ριχνεις σε διακοπτες, πλαστικα και γενικα οτι κινηται στη μηχανη |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!