![]() |
Extreme makeover...
Απο τη στιγμή που έβαλε πάνω πριν από ένα μήνα τις διχρωμες σελες του Adve δεν μου καθόταν καλά το χρωμα...
http://img.tapatalk.com/d/12/11/24/jeva6eru.jpg Ειδικά τα αλουμινένια πλαινά εδώ μου κάθονταν... Σκεφτόμουν να τα βαψω μαύρα ματ. Μετά υπήρχε προβληματισμος: να την αφήσω κοκκινη ή κάτι άλλο; Τελικά η μεταμόρφωση ήταν πιο ριζική... http://img.tapatalk.com/d/12/11/24/tapatasy.jpg Να ευχαριστήσω το Βασίλη και τον Παρασκευά στο γνωστό συνεργείο της Βουλιαγμενης για τις συμβουλές και την άψογη δουλειά τους. Το μόνο ρε παιδί μου τρώνε λίγο παραπάνω... Εχουν, δε, μια αδυναμία στη γλυκά... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απάντηση: Extreme makeover...
:re27::re27::re27:Αλλά και κόκκινο δεν θα ήταν άσχημο!Να είσαι καλά να το απολαμβάνεις!:ye02::ye02::ye02:
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
αιμιλιε καλορίζικο το καινούργιο χρώμα.........Κάνε και μια έτσι και 'βαλες τΑ νεοπρεν στα καλάμια για να γίνει τούμπανο......;)
|
Βήμα βήμα. Να έχουμε με κατι να ασχολούμαστε. Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλα το ταξίδι ρε παιδί μου...
|
:ye02: |
Ρε παιδια, δε λέω, όμορφο έγινε αλλα μονο σε εμένα φαίνεται πολυφορεμενος αυτός ο συνδυασμός;;;
Ολα τα GS όταν αποφασίζουν να αλλάξουν χρωμα, ξαφνικά γίνονται άσπρα! Τοσο μόδα ειναι; Προς Θεού φίλε, το μηχανάκι σου ειναι πανέμορφο κ ελπίζω να μην παρεξηγηθουν τα γραφόμενα μου. Απλα σκεφτόμουν γιατι μπηκες στο κόπο να το βαψεις κ να το κανεις "μια απο τα ίδια". |
Απόσπασμα:
οχι και ΟΛΑ.........:rolleyes: ο φιλος το εβαψε στα χρωματα του 07 adve..........ο καλυτερος συνδυασμος για μενα, αλλα θα συμφωνησω με εσενα..πολυφορεμενο:cool: καλοταξιδος ο φιλος.............:) |
Αυτο πραγματικά μου άρεσε. Επίσης το κόκκινο που είχα νομίζω οτι για το μοντέλο ήταν το πιο συνηθισμένο.
Επίσης δεν θα ήθελα να πεσω στην παγίδα για να ξεχωρίσω να κανω μ..κιες και να ξεχωρισω αρνητικά και όχι θετικά... |
φιλε απλα ,τελειο,
|
:re27:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μάλλον επεσες στην παγίδα που ήθελες να αποφύγεις μου φαίνεται. Έχεις ενα κατα τ´αλλα πανέμορφο μηχανακη το οποιο δεν εχει να πει το κάτι παραπάνω απο οποιοδήποτε άλλο GS ώστε να ξεχωρίσει. Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι βλέπω εδω στο φόρουμ παρα πολλούς που για να "ξεχωρίσουν" βαφουν τη μηχανη τους ακριβώς όπως κ εσυ ενω , κατα την γνώμη μου πάντα, υπάρχουν ενα σωρό διαφορετικα χρώματα, γραφικά κ συνδυασμοί αυτών που μπορείς να πάρεις το κυριολεκτικά ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ουσιαστικά τώρα έχεις ενα replica 30th anniversary? Δε σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κυκλοφορεις μαϊμού μηχανακη; Δηλαδή τώρα ξεχωριζεις θετικοτερα απο πριν;;; |
Αλκινοε δεν ανέφερα πουθενά ότι ήθελα η μηχανή να ξεχωρίσει. Συνεπώς δεν έπεσα σε καμία παγίδα.
Οπως είπα μου άρεσε έτσι. Υ.Γ. Δηλαδή να νοιώθει άσχημα ένας κάτοχος κοκκινης Alfa Romeo; Νομίζω ότι υπάρχουν αξεσουάρ που ακόμη και σε ένα "πολυφορεμενο" χρωμα μπορείς να βάλει ο καθένας τις προσωπικές του πινελιές. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
Με συγχωρεις αν κατάλαβα λάθος. Οσο για τον ιδιοκτήτη Alfa Romeo, θεωρείς ότι ξεχωρίζει απο κάποιον που οδηγεί πράσινη η κίτρινη η μπλε;;; Δέχομαι κ επικροτω το γεγονός ότι την έκανες έτσι γιατι πραγματικά σου άρεσε κ δεν ήθελες να ξεφυγεις στους χρωματικους συνδυασμούς συν ότι ειναι κλασσικός χρώματισμος GS πλέον (εκει πήγαινε το αρχικό μου σχόλιο για το "πολυφορεμενο"). Απο εκει κ πέρα, σορρυ, αλλα η γνωμη μου ειναι πως ξεχωριστό δεν ειναι. Ειναι ενα απο τα παρα πολλα ωραια (κ ιδια) που κυκλοφορούν. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
κακός που τα γράφεις αυτά............Έκανες αυτό που κανείς κέφι..;) |
Αιμίλιε..έκανες αυτό που ήθελες..σε μερικούς θα αρέσει..σε μερικούς θα αρέσει λιγότερο..ο καθένας έχει την άποψη του για το θεματάκι. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι, όπως ορθός παρατήρησε ο Θεολόγος.
Βασικά αν ¨μαύριζες¨το μπροστινό και λίγο σκούρινες και τις ζαντούλες!..:ye33: |
Ρε παιδια, προς Θεού, δεν είπα πως δεν μου αρέσει η ότι δεν ειναι ωραίο.
Κουβέντα κάνουμε. Εγω στάθηκα στο ποστ περί διαφορετικότητας κ στο ξεχωριστό της υπόθεσης. Ε, πως να το κάνουμε; Ξεχωριστό κ διαφορετικό δεν ειναι. Ομορφο σίγουρα ειναι. Δεν είπα κάτι για την μηχανη. |
εγω νομιζω οτι οι μηχανες μ αυτο το χρωμα καινε λαδια...:rolleyes::p
|
Το γούστο βέβαια είναι υποκειμενικό.
Εγω πάντως πιστεύω ότι το κόκκινο που έχει τώρα η σέλα είναι εντελώς άσχετο γιατί δεν υπάρχει πουθενά αλλού στη μηχανή σου κόκκινο. |
Απόσπασμα:
|
Εχει σίγουρα κόκκινα γράμματα στο τεποζιτο και κόκκινο σφαγγαρακι στο τιμόνι
|
Καλοριζικη η ''νεα'' σου μοτο!!!;);) |
Σορυ παιδιά οδηγούσα για Κοζάνη και τώρα είδα τα posts.
Κάνουμε λίγο σαν τα τηλεοπτικά Πανελ που κάποιος τη λέει σε κάποιον και ανεβαίνει η τηλεθέαση.. Εξελαβα τα σχόλια του Αλκινοοου στα πλαίσια του φόρουμ. Οπως είπε και ο ίδιος "κουβέντα να γίνεται". Γι αυτο υπάρχει το φόρουμ. Αν καθένας που σχολιάζει έχει άλλο κίνητρο, δικό του πρόβλημα. Η εμφάνιση της Μηχανης φυσικά και είναι υποκειμενική... Θεολόγε είχα τα νεοπρεν στην αποθήκη και τα φόρεσα... |
Μπράβο Αιμιλιε καλορίζικο το βάψιμο !
Αντε καλό στριψιμο Αυριο |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!