![]() |
ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ
Για να μην ισοπεδώσουμε την ωραία (αν και σπάνια) πρόταση του Δαναού για τη γνωριμία με φωτό...παίρνω το θάρρος και μεταφέρω τα πειράγματα εδώ.....
Λοιπόν φίλε Νεκτάριε προτιμώ να έχω μασέλα,πι κτλ. παρά να χ@ζομαι επάνω μου...:D Δαναέ κρατήσου λίγο γιατί αν ξεκινήσω ..........γρήγορα ξέχασες..:D |
Απάντηση: ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ
Σε προκαλω.....ΣΤΟΛΤΙΔΗ!!!!!
|
Τι προκαλείς Δαναέ αφού ο Mexicanos έχει 1150 τι μπορεί να πεί πέρα από :yz ?????
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλά ρε,...δεν φταις εσύ,...εγώ φταίω που σε βοηθούσα να κουβαλήσεις τις αιμορροΐδες σου που χτυπούσαν τις ακτίνες της μηχανή σου, θαρρούσες πως ήτανε τα χαρτάκια που βάζαμε με μανταλάκια στα BMX!!! :oοοοoh: :Μπερδεμέν :Γελάω: :Γελάω: :Γελάω: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εννοείτε,....θα προτιμούσα να τον λέμε Καραγκούνη!!! Σαν δυο σταγόνες νερό ρε,............ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τι να κάνουμε μόνο εσείς έχετε το προνόμιο να ρίχνετε την Ελλάδα βαθμολογικά.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οπότε μη μιλάς τώρα για αυτό που συνέβαινε πριν 55 χρόνια που ήσουν παιδί...:Γελάω::Γελάω::Γελάω: |
Απόσπασμα:
|
βαστα γερα Γιωργο αστους να λενε.......;)
|
Απόσπασμα:
........το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν που ήσουνα με 1150 :):):):) |
Απόσπασμα:
:):):):):) |
Απόσπασμα:
|
Ειναι και το μαυρο χρωμα που σου δεινει και 20 αλογα παραπανω Γιωργακι χιχιχιχιχιχιχιχ α να μην ξχασω και τα ξενν προβολακια χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
150 Χλμ;;;; Ρε σει,..πλάκα κάνεις; Εσύ ο ίδιος δεν μου είχες πει πως το γρηγορότερο που έχει τρέξει το όχημά σου, ήταν όταν βρισκόταν πάνω σε φορτηγό της Express Servise;;; :Απορία: :Γελάω: :Γελάω: :Γελάω: |
Σου έχω πει Νεκτάριε να μη βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας...:D
|
Απόσπασμα:
Τώρα θίγεις τον φίλο μου τον Γιώργο τον Μexicano!!! Δηλαδή τι θέλεις να πεις πως εκείνη την στιγμή μιλούσα με UFO; :Γελάω: :Γελάω: :Γελάω: |
Πω πω,....τον έσκισα!!!!!!!!!!! Ρε παιδιά,...μετράει κανένας πόντους;;;;
:Γελάω: :Γελάω: :Γελάω: |
Απόσπασμα:
Οχι βρε.......απλά είνα κάτι που φαντάζεσαι να γίνει επειδή το έχει πάρει μονοπώλιο το 1200άρι σου και έχει κάνει πλούσιες τις οδικές βοήθειες.... |
Απόσπασμα:
Για να σκάσεις ρε!!!!!! :cool2: :cool2: :cool2: |
Απόσπασμα:
:Γελάω::Γελάω::Γελάω::Γελάω::Γελάω::Γελάω: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!