GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Moto Bazaar (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=36783)

vaska 05-12-2012 09:16

Moto Bazaar

Στις 23/12/12 από 10:00 έως 17:00 στο Ammos Club Ammos Beach Club | Contact θα υλοποιηθεί η ιδέα του φίλου Αντώνη (από αδελφό φόρουμ) για ένα Bazzar, από μοτοσυκλετιστές για μοτοσυκλετιστές. Κάποιοι ίσως ψάχνουν εξοπλισμό, κάποιοι πουλάνε εξοπλισμό, οπότε είναι μια καλή ιδέα να βρεθούμε, να γνωριστούμε, να τα πούμε από κοντά και ίσως ν΄αγοράσουμε ή πουλήσουμε μοτο-πραγματάκια.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για αγορά, πώληση ή ακόμα ακόμα για μπλα μπλα με φίλους, θα έχει ενδιαφέρον.

Το θέμα τρέχει εδώ (1ο Moto-Bazaar Μηχανόβιων 23/12/12) μπορείτε να το παρακολουθείτε ή και να δηλώσετε συμμετοχή ως πωλητές. Χώρος πάρκιν για τις καλές μας υπάρχει, ελπίζω μόνο ο καιρός να κρατήσει.

Τα λέμε εκεί.
:):)

mario 05-12-2012 11:35

Ωραία ευκαιρία για οποιν ενδιαφέρετε!

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

jtnakos 05-12-2012 17:15

Απάντηση: Moto Bazaar

Που να παμε ρε τρελε???αφου ΔΕΝ μας θελουν....

Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock http://www.moto.gr/forums/images/but...post-right.png ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!

Να ενημερώσουμε και άλλα φόρα (πχ forumtriumph.gr) ?
Αρκεί να μην είναι φόρουμ με BMW, θα είναι σα να σκάσουν μύτη Πακιστανοί σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock http://www.moto.gr/forums/images/but...post-right.png ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!

www.dirtbike.gr
www.mototriti.gr
www.motomaz.gr
www.ebike.gr
www.bmwforum.gr
www.gsforum.gr
www.mybike.gr
www.transalpforum.gr
www.vstromhellasforum.com

και άλλα..

[QUOTE=MikeG;2263349]www.bmwforum.gr
www.gsforum.gr

Bλασφήμεια!!!!

εδώ

tolhs 05-12-2012 17:20

Αυτο κοιτουσα και γω τωρα ρε Γιαννη
Γιατι δε μας θελουν?
Ακου Πακιστανοι....

paschalis 05-12-2012 17:46

[quote=jtnakos;805914]Που να παμε ρε τρελε???αφου ΔΕΝ μας θελουν....

Αρκεί να μην είναι φόρουμ με BMW, θα είναι σα να σκάσουν μύτη Πακιστανοί σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

www.dirtbike.gr
www.mototriti.gr
www.motomaz.gr
www.ebike.gr
www.bmwforum.gr
www.gsforum.gr
www.mybike.gr
www.transalpforum.gr
www.vstromhellasforum.com

και άλλα..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MikeG ( 2263349)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tolhs ( 805921)
Αυτο κοιτουσα και γω τωρα ρε Γιαννη
Γιατι δε μας θελουν?
Ακου Πακιστανοι....

Γιαννη εχεις κανει καποιο λαθος στην παραθεση!!
Καμμια σχεση ο διοργανωτης περα απο το οτι δεν του κανει μια συσταση.
Αυτος που κανει τους χαρακτηρισμους ειναι ο κυριος http://www.gsforum.gr/members/aufgebracht.html

paschalis 05-12-2012 17:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 805735)
Στις 23/12/12 από 10:00 έως 17:00 στο Ammos Club Ammos Beach Club | Contact θα υλοποιηθεί η ιδέα του φίλου Αντώνη (από αδελφό φόρουμ) για ένα Bazzar, από μοτοσυκλετιστές για μοτοσυκλετιστές. Κάποιοι ίσως ψάχνουν εξοπλισμό, κάποιοι πουλάνε εξοπλισμό, οπότε είναι μια καλή ιδέα να βρεθούμε, να γνωριστούμε, να τα πούμε από κοντά και ίσως ν΄αγοράσουμε ή πουλήσουμε μοτο-πραγματάκια.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για αγορά, πώληση ή ακόμα ακόμα για μπλα μπλα με φίλους, θα έχει ενδιαφέρον.

Το θέμα τρέχει εδώ (1ο Moto-Bazaar Μηχανόβιων 23/12/12) μπορείτε να το παρακολουθείτε ή και να δηλώσετε συμμετοχή ως πωλητές. Χώρος πάρκιν για τις καλές μας υπάρχει, ελπίζω μόνο ο καιρός να κρατήσει.

Τα λέμε εκεί.

Βασιλη επειδη τα παιδια στο αδελφο φορουμ ειναι διαμαντια και η προσπαθεια τους
πραγματικα αξιζει τον κοπο να δημοσιοποιηθει και να δυναμωσει σε συμμετοχες
βοηθησε με τις επαφες που εχεις ωστε να αφαιρεθει ο ηλιθιωδης χαρακτηρισμος των
μελων του μεγαλυτερου ελληνικου μοτοφορουμ.
Μιλαω για τα ποστ του αουφγκεμπραχτ που μαλλον
στα Γερμανικα σημαινει εξυπνακιας
Δεν βοηθανε σε τιποτα αυτες οιι κορωνες:)

yns 05-12-2012 17:58

Θα το πω κι εγώ στον MikeG που γνωρίζω.

Μπράβο στα παιδιά!

gian75 05-12-2012 18:02

[quote=jtnakos;805914]Που να παμε ρε τρελε???αφου ΔΕΝ μας θελουν....

και άλλα..

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

www.gsforum.gr

Bλασφήμεια!!!!
Stoning - YouTube

εδώ

Τα διάβασα από το πρωί και έχω χαλαστεί.:cr14: Όχι πως θα πήγαινα γαι να πουλήσω τίποτα. Αλλοίμονο, δεν πάω και στο μοναστηράκι να τα δώσω;;;;

gian75 05-12-2012 18:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 805933)

Φίλε μου με το ζόρι αφαίρεση δεν έχει αξία. Αν ήθελαν να το αφαιρέσουν θα το είχαν κάνει από μόνοι τους από προχτές.:cr14:

yns 05-12-2012 18:05

Παιδιά, μην μπερδεύεστε!! Την αρνητική άποψή του για το φόρουμ μας την εξέφρασε ΜΟΝΟ ο AUFGEBRACHT, ο οποίος ούτε σχέση έχει με την εκδήλωση, ούτε μέλος της συντονιστικής ομάδας του moto.gr είναι!

paschalis 05-12-2012 18:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gian75 ( 805942)
Φίλε μου με το ζόρι αφαίρεση δεν έχει αξία. Αν ήθελαν να το αφαιρέσουν θα το είχαν κάνει από μόνοι τους από προχτές.:cr14:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 805944)
Παιδιά, μην μπερδεύεστε!! Την αρνητική άποψή του για το φόρουμ μας την εξέφρασε ΜΟΝΟ ο AUFGEBRACHT, ο οποίος ούτε σχέση έχει με την εκδήλωση, ούτε μέλος της συντονιστικής ομάδας του moto.gr είναι!

Γιαννο μπες να δεις τι μου απαντουν οι διαχειριστες
οταν αναφερομαι στο μηνυμα του φιλου!!
Εσωτερικο αστειο το gsforum???
Καποιος χρειαζεται επειγοντως καθρεφτη φιλε!!!

vaska 05-12-2012 18:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 805933)

Και τι να κάνω βρε Πασχάλη??? Να του τραβήξω το αφτί???

Δεν υπάρχει τπτ το ανταγωνιστικό ανάμεσα στα φόρα που να δικαιολογεί εκνευρισμό, ανέκαθεν όλοι δέχονταν πειράγματα απ' όλους, οι BMWδάκηδες ήταν οι που καβαλάνε μαστόδοντα, οι SUZUκάκιδες αυτοί με τα κομμένα πλαίσια, οι Τριουμφάκιδες αυτοί που καβαλούν εσώρουχα για να μην πω γι' αυτούς με τα Ντουκάτι και τα ΚΤΜ και τις λοιπές λαδιέρες. Στα πλαίσια λοιπόν του συναδελφικού πειράγματος βγήκε ένας και είπε μια παπαριά. Εγώ μόλις το διάβασα χαμογέλασα και το προσπέρασα. Άλλωστε η εκδήλωση γίνεται από εμάς για εμάς μετά την κοινή παρατήρηση ότι οι αγγελίες στα μοτοφόρα έχουν πολλαπλασιαστεί. Δεν είναι ο αουφγκεμπραχτ ούτε πνευματικός πατέρας αλλά ούτε κι εκφράζει την άποψη του κόσμου του μοτο.
Ταπεινή μου άποψη, προσπέρασέ το.

vaska 05-12-2012 18:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 805945)
Γιαννο μπες να δεις τι μου απαντουν οι διαχειριστες
οταν αναφερομαι στο μηνυμα του φιλου!!
Εσωτερικο αστειο το gsforum???
Καποιος χρειαζεται επειγοντως καθρεφτη φιλε!!!

Με λύπη μου παρατηρώ ότι για μια ακόμη φορά η τρίχα έγινε τριχιά. Κανείς δεν καταφέρθηκε εναντίον του gs.forum και για μένα δεν υπάρχει καν λόγος
συζήτησης. Γράφω και στα 2 φόρα πολλά χρόνια τώρα, πάω βόλτες και με τους μέν και με τους δε και πάντα περνάω άψογα.
Το "εσωτερικό αστείο" το εξήγησα παραπάνω σε προηγούμενο ποστ, όλοι πειράζουν όλους.
Μην δίνετε περισσότερη έκταση σε μια κουβέντα (ακόμα κι αν είναι 100% άστοχη) που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να απασχολήσει στο ελάχιστο.

Υ.Γ.
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132477) να δεις τι καζούρα κάνουν σε μέλος του μοτο από 2002 που τόλμησε και είπε ότι πήρε BMW !!!!!

jtnakos 05-12-2012 19:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 805959)
Και τι να κάνω βρε Πασχάλη??? Να του τραβήξω το αφτί???

Δεν υπάρχει τπτ το ανταγωνιστικό ανάμεσα στα φόρα που να δικαιολογεί εκνευρισμό, ανέκαθεν όλοι δέχονταν πειράγματα απ' όλους, οι BMWδάκηδες ήταν οι που καβαλάνε μαστόδοντα, οι SUZUκάκιδες αυτοί με τα κομμένα πλαίσια, οι Τριουμφάκιδες αυτοί που καβαλούν εσώρουχα για να μην πω γι' αυτούς με τα Ντουκάτι και τα ΚΤΜ και τις λοιπές λαδιέρες. Στα πλαίσια λοιπόν του συναδελφικού πειράγματος βγήκε ένας και είπε μια παπαριά. Εγώ μόλις το διάβασα χαμογέλασα και το προσπέρασα. Άλλωστε η εκδήλωση γίνεται από εμάς για εμάς μετά την κοινή παρατήρηση ότι οι αγγελίες στα μοτοφόρα έχουν πολλαπλασιαστεί. Δεν είναι ο αουφγκεμπραχτ ούτε πνευματικός πατέρας αλλά ούτε κι εκφράζει την άποψη του κόσμου του μοτο.
Ταπεινή μου άποψη, προσπέρασέ το.

Βασιλη ΔΕΝ εχεις αδικο σε ΟΛΑ αυτα που λες και μην αρπαζεσαι... .Και μαλιστα για ΕΝΑΝ που βγηκε και ειπε μια παπαρια ΔΕΝ μπορεις να σχηματισεις γνωμη για ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ forum :ye33:

Θα μπορουσες ομως να εκλαβεις και τον δικο μου σχολιασμο ως ΑΣΤΕΙΟ ;) και ας ηταν λιγο καυστικος...αλλωστε ΟΥΤΕ και εγω δεν εβαλα καμια αστεια φατσουλα ηηη γελιου για να δειξω οτι το σχολειο μου ειναι χιουμοριστικο..:ye33::ye33: οπως και αυτος.....:D:D

Μια τετοια εκδηλωση πρεπει να την ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ,να την ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ, να την ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΜΕ και μαλιστα να την ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ εγκαρδια και σε πληροφορώ οτι ΑΝ ηταν καπου κοντα στην Κεντρικη Ελλαδα θα ημουν ΕΚΕΙ....

ΟΧΙ μονο για να αγορασω ηη πουλησω ΑΛΛΑ για να βρεθω σε εναν χωρο με ανθρωπους που μας ενώνει κατι κοινό,η αγαπη για την μοτοσικλετα και το μικροβιο του μοτοσικλετισμου ;) για να κανω ΦΙΛΟΥΣ να ανταλαξουμε εικονες ,ομορφες διαδρομες,ταξιδια και επειριες....και που ξερεις καποια στιγμη οταν ειμαι η ειναι κοντα στα μερη μου-μας να πιουμε και ενα καφεδακι....

Αυτο που θα μας μεινει απο το χομπι που εχουμε ....ειναι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.......:ye33::ye33:οποτε ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός μεταξη forum απλα ενας σχολιασμός σε ενα κουτό σχόλιο κάποιου που αν το εκανε χιουμοριστικα ΔΕΝ εδωσε να το καταλαβουμε....ειπαμε ο γραπτος λογος ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολος...

gsmaniac 05-12-2012 19:56

Συμφωνώ με τον Βασίλη......;)
Μην ασχολείστε με πειράγματα τέτοιου τύπου.....:rolleyes:
Ωραία συγκέντρωση θα ειναι....:)

ntinopoulos 05-12-2012 20:13

Οτι και να λέμε οι διαχειριστές θα πρέπε να χουν κατεβάσει την παπαpια του κομπλεξικου...
Αλλωστε αυτο δεν ειναι στο χιούμορ,ουτε σε ένα θεμα όπου γίνεται πλάκα...
Αντίθετα,ειναι σε ένα θεμα που εχει να κάνει με μια εκδήλωση-πρόσκληση!
Αφήστε που αυτο δεν ειναι αστείο,κακεντρεχεια ειναι!

vaska 05-12-2012 21:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 806016)
....και μην αρπαζεσαι... .........
Μια τετοια εκδηλωση πρεπει να την ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ,να την ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ, να την ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΜΕ και μαλιστα να την ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ εγκαρδια και σε πληροφορώ οτι ΑΝ ηταν καπου κοντα στην Κεντρικη Ελλαδα θα ημουν ΕΚΕΙ....

ΟΧΙ μονο για να αγορασω ηη πουλησω ΑΛΛΑ για να βρεθω σε εναν χωρο με ανθρωπους που μας ενώνει κατι κοινό,η αγαπη για την μοτοσικλετα και το μικροβιο του μοτοσικλετισμου ;) για να κανω ΦΙΛΟΥΣ να ανταλαξουμε εικονες ,ομορφες διαδρομες,ταξιδια και επειριες....και που ξερεις καποια στιγμη οταν ειμαι η ειναι κοντα στα μερη μου-μας να πιουμε και ενα καφεδακι....

Αυτο που θα μας μεινει απο το χομπι που εχουμε ....ειναι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.......:ye33::ye33:οποτε ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός μεταξη forum απλα ενας σχολιασμός σε ενα κουτό σχόλιο κάποιου που αν το εκανε χιουμοριστικα ΔΕΝ εδωσε να το καταλαβουμε....ειπαμε ο γραπτος λογος ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολος...

Δεν αρπάχτηκα ρε παιδιά, με την καμία όμως, απλά το παράπονό μου είπα. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να βοηθήσω όλο και κάτι θα γίνει σε σημείο που να σε κάνει να σκέφτεσαι "δεν ξανα ασχολούμαι".

Μένω στα υπόλοιπα που είπες, εγώ είμαι πρώτα μοτοσυκλετιστής και μετά Μπεμβεδάκιας και φορουμάκιας. Μέσω των φόρουμς μας δίνεται απίστευτη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφορίας, μια απίστευτη δυνατότητα να μοιραζόμαστε πράγματα, εικόνες συγκινήσεις, που μπροστά τους η όποια χαζομάρα που θ' αμολήσει ο οποιοσδήποτε (συμπεριλαμβανομένου κι εμού), απλά ωχριά.
Σε όλες μου τις μοτο εκδηλώσεις ποτέ δεν έβαλα ταμπέλα σε κανέναν σύμφωνα με το χρήμα του ή με το μηχανάκι που καβαλάει, αντίθετα υπήρξαν φορές που χαρακτήρισα κάποιον μ*λ*κα (και πάλι ανεξάρτητα από το πορτοφόλι του ή το μηχανάκι που καβαλάει) και πολύ απλά δεν ξαναβγήκα μαζί του.

Ας μείνουμε λοιπόν στην εκδήλωση που κάλλιστα μπορεί να γίνει σοβαρός πόλος έλξης ομότρελων.

jtnakos 05-12-2012 22:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 806088)
Δεν αρπάχτηκα ρε παιδιά, με την καμία όμως, απλά το παράπονό μου είπα. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να βοηθήσω όλο και κάτι θα γίνει σε σημείο που να σε κάνει να σκέφτεσαι "δεν ξανα ασχολούμαι".

Μένω στα υπόλοιπα που είπες, εγώ είμαι πρώτα μοτοσυκλετιστής και μετά Μπεμβεδάκιας και φορουμάκιας. Μέσω των φόρουμς μας δίνεται απίστευτη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφορίας, μια απίστευτη δυνατότητα να μοιραζόμαστε πράγματα, εικόνες συγκινήσεις, που μπροστά τους η όποια χαζομάρα που θ' αμολήσει ο οποιοσδήποτε (συμπεριλαμβανομένου κι εμού), απλά ωχριά.
Σε όλες μου τις μοτο εκδηλώσεις ποτέ δεν έβαλα ταμπέλα σε κανέναν σύμφωνα με το χρήμα του ή με το μηχανάκι που καβαλάει, αντίθετα υπήρξαν φορές που χαρακτήρισα κάποιον μ*λ*κα (και πάλι ανεξάρτητα από το πορτοφόλι του ή το μηχανάκι που καβαλάει) και πολύ απλά δεν ξαναβγήκα μαζί του.

Ας μείνουμε λοιπόν στην εκδήλωση που κάλλιστα μπορεί να γίνει σοβαρός πόλος έλξης ομότρελων.

:ye36::ye36::ye36::ye36::re25::ye30:

vaska 06-12-2012 15:41

1 Συνημμένο(α)
Φτιάχτηκε και αφισάκι από τον Gallos (ψηλός μεν με καλλιτεχνικές ανησυχίες δε)

Υπάρχει και σύνδεσμος για μεγαλύτερη ανάλυση

https://dl.dropbox.com/u/101333866/postera3.jpg

asotosios 07-12-2012 16:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 805964)
Υ.Γ.
Ρίξε μια ματιά εδώ (ΠΗΡΑ BMW 1200 GS...) να δεις τι καζούρα κάνουν σε μέλος του μοτο από 2002 που τόλμησε και είπε ότι πήρε BMW !!!!!

Ελιωσα λεμε...:sm3::sm3::sm3:

Παιδια νομιζω οτι ολα αυτα ειναι στα πλαισια πειραγματος...Λαδωμενο Πατζακι Speaking...!!!:D

siraxanz 09-12-2012 21:38

Πήγε κανείς?

ειχε κινηση?

vaska 09-12-2012 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 807692)
Πήγε κανείς?

ειχε κινηση?

Χάρη βιάζεσαι, στις 23/12 είναι.

Sakis 09-12-2012 22:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 807692)
Πήγε κανείς?

ειχε κινηση?

Xαρούλη Κυριακή 23/12/12 θα γίνει...;)

AUFGEBRACHT 12-12-2012 02:18

Ρε παιδιά μία λέξη μόνο ΉΜΑΡΤΟΝ!!! Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που διάβασα εδώ μέσα!!! Ότι είμαι κομπλεξικός με τους αναβάτες BMW και ας είμαι κι εγώ ένας από αυτούς, ότι είμαι παπάρας, κουτός, ότι σας αποκάλεσα Πακιστανούς, ότι είμαι ρατσιστής..., μέχρι ζητήθηκε από μοντεράτορες του άλλοθ φόρουμ να κατέβουν τα σχόλιά μου.ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Δύο άτομα είπαν μια σωστή κουβέντα, ο Vaskas προς το πρόσωπο του οποίου τρέφω απεριόριστη εκτίμηση, ότι πάνω και πρώτα από όλα είμαστε μοτοσυκλετιστές και κάποιος άλλος ότι δυστυχώς ο γραπτός λόγος ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. Και αμφιταλαντεύτηκα αρκετά για το εάν είναι σωστό να απαντήσω, μιας και όταν ο άλλος έχει ήδη βγάλει λάθος συμπεράσματα και είναι προκατειλημμένος, μπορεί να παρεξηγήσει ακόμα και την εξήγηση. Δημιούργησε κάποιος θέμα χωρίς να υπάρχει!!!
Μπάινω σήμερα μετά από καιρό εδώ μέσα και λαμβάνω προσωπικό προειδοποιητικό μήνυμα από κάποιον μοντεράτορα, ότι για σχόλιο που έκανα ΑΛΛΟΥ παραβιάζω τις αρχές του φόρουμ ΕΔΩ και με προτρέπει να φύγω από εδώ γιατί οι απόψεις μου είναι προσβλητικές και ότι εν ολίγοις σας αποκάλεσα Πακιστανούς!!! ΕΛΕΟΣ!!! Να φτάνω στο σημείο να απολογούμαι για κάτι που ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΑΘΟΣ. Άλλος πάλι εδώ κατάλαβε ότι οι διαχειριστές του Moto δε σας θεωρούν ευπρόσδεκτους στην εκδήλωση!!! Το τραγελαφικό είναι πως το σχόλιό μου, το περίφημο "εσωτερικό αστείο" γράφτηκε για να σαρκάσει την αντίληψη που υπάρχει για τους αναβάτες BMW και το κάζο που γίνεται όπως με τους αναβάτες VStrom, ΤDM,KTM, GSXR,κτλ ο Vaskas σας παρέθεσε και σχόλια για μέλος που πήρε BMW προς επίρρωσην. Το να προσπαθήσω να εξηγήσω το περίφημο πλέον αστείο -που για κάποιους δεν είναι αστείο- είναι περιττό και δύσκολο, εάν κάποιος δεν έχει παρακολουθήσει το άλλο φόρουμ εξαρχής. Για να τελειώνει αυτό το χαζό θέμα που δεν έπρεπε ΚΑΝ να δημιουργηθεί, ούτε παρακατιανούς σας θεωρώ, ούτε Πακιστανούς σας είπα, ούτε Χρυσαυγίτης είμαι, ούτε έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας, έχω ιδιαίτερο στύλ γραφής και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Οι εξηγήσεις δόθηκαν στο άλλο φόρουμ και από εμένα και από άλλα μέλη, αλλά κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα χωρίς να υπάρχει, υπερβολικά εύθικτος και χωρίς διάθεση να καταλάβει παρόλες τις εξηγήσεις που δόθηκαν ΕΓΚΑΙΡΑ. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, τις 2 ρόδες, αλλά δυστυχώς κάποιοι είναι πρώτα οπαδοί και ζητούν πιστοποιητικά μοτοσυκλετιστικής νομιμοφροσύνης που έχει σαν σημείο αναφοράς την πίστη σε αυτό που οδηγούν είτε λέγεται BMW, HONDA,LIFAN, δεν ξέρω κι εγώ τί...Οι κολλημένοι ας ξεκολλήσουν, μόνο κακό κάνουν... Και λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς την λανθασμένη εικόνα που μπορεί να έχουν οι υπόλοιποι αναβάτες για τους αναβάτες BMW, κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συντηρήσουν αυτό το στερεότυπο. Και το λέω με πλήρη επίγνωση, καθώς όπως ανέφερα και στο άλλο φόρουμ, πρίν κάποια χρόνια γνώρισα τυχαία κάποιον που μου συστήθηκε ως ένας εκ των ιδρυτών του GS Forum, μου έπιασε συζήτηση γιατί με είδε να φοράω τζάκετ της BMW και με ρώτησε που έχω παρκαρισμένη την 1200...Όταν του είπα πως έχω την 650 μου απάντησε πως δεν είναι πραγματική BMW και δε θεωρεί τις 650 BMW, όπως χαρακτηριστικά είπε "μόνο όσες έχουν άξονα και boxer είναι BMW" και μου γύρισε την πλάτη απαξιωτικά. Δεν ξέρω εάν όντως ήταν πράγματι ιδρυτής του GS Forum, ξέρω όμως πως με έκανε και ντράπηκα που θεωρούσε τον εαυτό του μοτοσυκλετιστή και συντήρησε το στερεότυπο του κακού αναβάτη BMW στους άλλους που ήταν παρόντες. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, ελπίζω να έγινα κατανοητός, πραγματικά το ελπίζω... Καλές βόλτες σε ΟΛΟΥΣ και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ. Αντί να ψάχνουμε να ξεσκίζουμε τις σάρκες μας και να στεναχωρούμαστε χωρίς λόγο, αντί να δημιουργούμε αντιπαλότητες εκεί που δεν υπάρχουν, ας κάνουμε αυτό που μας αρέσει με 2 ρόδες. Καλό σας βράδυ.

paschalis 12-12-2012 07:36

Χσνω τελικα λογω υποχρεωσεων τη μεγαλη ευκαιρια!!:D
Να συναντησω ολους αυτους τους υπεροχους
συνοδοιπορους με την εξαιρετικη αισθηση του
χιουμορ και την ελευθερη κλειδωμενη αποψη περι δημοκρατιας..
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟ.GR KAI ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΤΟ FORUM!!!

Καλη επιτυχια στο Bazaar...

ntinopoulos 12-12-2012 08:56

Οταν σ ένα θεμα που αφορά μια εκδήλωση προσκαλούνται όλοι οι μοτοσικλετιστές και εσύ υποτιμάς μέρος αυτών,αμφισβητώντας τη χρησιμότητα της παρουσίας τους στην εκδήλωση,τοτε μόνο τιμητης του μοτοσυκλετιστικου ιδεώδους δε μπορείς να χαρακτηριστεις και φυσικά ουτε ...χιουμοριστας!:rolleyes:
Και αντί να δώσεις μια απάντηση ρίχνοντας τους τόνους και λύνοντας την παρεξήγηση,εσυ εξακολουθεις να είσαι προκλητικός και προσπαθείς να δημιουργησεις εντυπώσεις γράφοντας οτι ...κάποιος,που σου συστήθηκε καπως,κάπου,κάποτε σου είπε οτι δεν έχεις BMW...
Καλα κρασιά...:rolleyes:
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος...

stavrouliasp 12-12-2012 11:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AUFGEBRACHT ( 808639)
Ρε παιδιά μία λέξη μόνο ΉΜΑΡΤΟΝ!!! ....Καλό σας βράδυ.

+1

Καλή επιτυχία στη διοργάνωση!

Arkas 12-12-2012 12:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 805735)

Τα λέμε εκεί.

Kαλή επιτυχία στην διοργάνωση Βασίλη.

Είμαι σίγουρος πως όποιος συμμετάσχει,
είτε ως πωλητής,
είτε ως αγοραστής,
θα έχει κάτι να κερδίσει.

Και πάλι καλή δύναμη
και καλή επιτυχία !

Sakis 12-12-2012 12:50

Ο Τρωϊκός πόλεμος ξεκίνησε για τα μάτια της "όμορφης Λενιώς"
εμείς ας μην τον ξεκινήσουμε για μια ωραία ιδέα σαν αυτό το bazaar.
Όλοι είμαστε "κάπως" αυτούς τους καιρούς...μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα:di59::di59:

Καλή επιτυχία!!!

spyrakos35 12-12-2012 13:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 808741)
..............Όλοι είμαστε "κάπως" αυτούς τους καιρούς...μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα:di59::di59:
.............

το αυτό

για γενικότερα και όχι (μόνο) για το μπαζάρ...

vaska 12-12-2012 13:35

Θέλω να ζητήσω μια προσωπική χάρη από όλους όσους είχαν, έχουν και ίσως να έχουν διάθεση να γράψουν στο νήμα.
Σταματήστε παρακαλώ να γράφετε ύβρεις και χαρακτηρισμούς οι μεν για τους δε. Ας περιοριστούμε όλοι στην εκδήλωση που ούτε δικιά μου είναι ούτε του μοτο ούτε του gs αλλά και ούτε κανενός. Μια ωραία ιδέα είναι για μια εκδήλωση που όσοι συμμετάσχουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, μόνο ωφελημένοι μπορεί να είναι. Ακόμα κι αν δεν αγοραπουλήσουν τπτ, το να πιεις έναν καφέ με ομότρελους, μόνο κέρδος μπορείς να έχεις.
Θα είναι χάρη προσωπική σε μένα, να σταματήσει το "μέτρημα του ποιος την έχει πιο μακρυά" εδώ.

Σας ευχαριστώ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!