![]() |
Πωλείται κάμερα Contour GPS &αδιάβροχη θήκη + βάση κράνους + κάρτα 4GB
Η κάμερα είναι χρησιμοποιημένη φυσιολογικά περίπου 1 χρόνο και κάτι.
Έχει μόνο ελαφριές φθορές στο εμπρός δακτύλιο (φωτό 3) , και από το καπάκι πίσω, δεν πετάγεται αυτόματα το κάλυμμα προς τα πίσω, το ελατήριο έχει χαθεί. Δίνεται με :
ΣΥΝΟΛΟ όλα μαζί 160,00 ευρώ . Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ :) Στην ουσία η κάμερα δίνεται σχεδόν ούτε 50 Ε !! Αν κάποιος θέλει να μάθει τα χαρακτηριστικά του, ας μου πει https://dl.dropbox.com/u/11374872/Ph...%2057%20PM.jpg https://dl.dropbox.com/u/11374872/Ph...%2008%20PM.jpg https://dl.dropbox.com/u/11374872/Ph...%2015%20PM.jpg |
Απάντηση: Πωλείται κάμερα Contour GPS &αδιάβροχη θήκη + βάση κράνους +
εγω θέλω μια κάμερα για το αυτοκίνητο που να γράφει συνεχόμενα για ώρες και να τροφοδοτείτε απο τον αναπτήρα. Το κάνει αυτή βρε Γιάννη;;; και αν το κάνει θέλω μόνο την κάμερα και την κάρτα... Ζητάω πολλά έ;; το ξέρω... Φιλιά!!!!
|
Γεια σου Βασίλη !!
Δυστυχώς δεν το κάνεις αυτό ! παρολα αυτά , η αυτονομία της είναι από 75 - 100 λεπτά :) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το κάνει αρκεί να έχεις το δικό της τροφοδοτικό αυτοκινήτου- για τον φίλο μου τον Βασίλη κόστος μία ποικιλία κερασμένη στον Μάριο....:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
για λύστε το πρώτο θέμα παρακαλώ γιατί έχω και ένα δεύτερο θέμα που περιμένει απάντηση απο τον Γιάννη.... χαχα είπαμε θέλω πολλά αλλά να δώσω λίγα!! Σταύρο αρκεί που βρήκες λύση φίλε(αν ισχύει). Δε θέλω να σε χρεώσω κιόλας. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω να χρεώσω τον(την) Άγιο Βασίλη!!!!! η ποικιλία περιμένη πάντα τα καλά τα φιλαράκια και ο Μάριος δεν κρατιέται....
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κρίμα να την καταδικάσεις σε έργο μάρτυρα μια τέτοια action camera... Σκιπάκο;) Υπάρχουν κινεζιές αξιόπιστες και λειτουργικότατες... Έχει και από Ελλάδα και από Κίνα στα 50 ευρώ έως κανα 70αρι maximum :) Καλοπούλητη η κάμερα πάντως!!!:ye02: |
siraxanz, και αυτό που θέλει ο Βασίλης (νομίζω) action είναι βρε, έχει μια χαρά κίνηση :)
|
Απόσπασμα:
Είπα ότι υπάρχουν άλλες λύσεις προς μελέτη...;) αυτό που θέλει ο Βασίλης, action είναι σίγουρα:D... και μπορεί να την κάνει και άλλες χρήσεις, για τις οποίες είναι φτιαγμένη:ye02: |
σίγουρα !!
|
Το συνεχόμενo ή όχι δεν εξαρτάται μόνο απ'την αυτονομία της μπαταρίας, υπάρχει περιορισμός και στο μέγεθος του αρχείου λόγω FAT32.
|
Απόσπασμα:
Το καμεράκι του Γιάννη είναι για αααααλλες φάσεις:D Υπαρχουν κάμερες για το τουτού που γράφουν 10 ωρες συνεχόμενα....:D |
για 12ωρη καθημερινή εγγραφή ενδιαφέρομαι. Φυσικά δεν θα αποθηκεύω όλα τα αρχεία. Απλά θα τα διαγράφω καθημερινά και πάλι απο την αρχή αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Θα ήθαλα να είναι και στο μέγεθος μικρή σαν αυτή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια μπας και βγει άκρη...
|
Απόσπασμα:
Σε μία απλή videocamera όταν το άρχειο φτάσει στα 4 Gb αυτόματα δημιουργείτε άλλο, νέο, και μπορείς να τραβάς όσο αντέχει η κάρτα ή η μπαταρία. Με μία χαμηλή ανάλυση οι Βασίλης μπορεί να βγάζει όλη μέρα σε μία 32άρα εφόσον λυθεί το θέμα της τροφοδοσίας για το οποίο και εγώ δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Από έρευνα που έκανε στο ΝΕΤ δεν βρίσκω κάτι αξιόπιστο 100% και πιστεύω ότι μόνο με απευθείας δοκιμή μπορούμε να είμαστε σίγουροι...:rolleyes: |
Nα συμπληρώσω ότι η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή η κάμερα καινούργια κάτω από 300 ευρώ δεν πουλιέται με τίποτα...:ye33:
|
ευχαριστώ Σταύρο. Πάντως η αγγελια παραμένει ανοικτή για όποιον ενδιαφέρεται. Ελπίζω καλό να κάνουμε με την συζήτηση του προβλήματός μου στο θέμα αυτό και να μην το θαύουμε. γιάννη σόρυ...
|
Σώπα βρε Βασίλη ! Σιγά το θέμα :)
Μην έχετε θέμα βρε |
Απόσπασμα:
Συγνώμη για το spam,αλλά να μαθαίνουμε κιόλας. :) Σταύρο το όριο αφορά μέγεθος αρχείου ή χρονική διάρκεια? Στις κάμερες με tape πχ γιατί έγραφες μέχρι και >2hrs σε LP? Είναι κάποια καινούρια συμφωνία των κατασκευαστών? |
Υπάρχει μια υποψηφιότητα έως αύριο το μεσημέρι, οπότε για την ώρα είναι κρατημένη. Αν αλλάξει κάτι, θα ενημερώσω εκ νέου :)
Σχετικά με το θέμα της κάρτας , θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω εκ νέου |
Λοιπον, μετά από ενα τεστ σήμερα, η κάμερα μπορεί να γράψει έως περίπου 42 λεπτά συνεχόμενα σε hd ανάλυση , δηλαδή αρχεία 3,60- 3,66 GB . Μετά αλλάζει αυτόματα χωρίς να χάσεις ούτε ενα δευτερόλεπτο σε άλλο όνομα αρχείου, και είσαι μια χαρά :)
|
Απόσπασμα:
τα 30 λεπτά είναι για να μην θεωρηθεί μία συσκευή (φωτογραφική μηχανή, κινητό) Βιντεοκάμερα. Οι Βιντεοκάμερες πληρώνουν ήδη δασμό για πνευματικά δικαιώματα κατά την εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή ένωση οπότε δεν υπόκειτε σε περιορισμό χρόνου. Υπάρχει ο περιορισμός από το μέγεθος αρχείου λόγω του Fat32 αλλά όπως γράφει ο Γιάννης μέσω του λογισμικού τους δημιουργούν άμεσα νέο αρχείο χωρίς να σταματήσει η εγγραφή. Τελικά δεν υπάρχει videocamera που να έχει περιορισμό χρόνου εγγραφής. Φωτογραφικές μηχανές υπάρχουν οι οποίες είτε σταματούν όταν το αρχείο φτάσει στα 4Gb είτε στα 30 λεπτά. Αν όμως έχεις μία ¨καλή" μηχανή που γράφει 1080p με 60fps τα 4 Gb θα συμπληρωθούν πριν την μισή ώρα οπότε και αυτή θα δημιουργήσει νέο αρχείο αλλά θα σταματήσει στα 30 λεπτά. Εννοείτε ότι πατώντας το κουμπί μπορείς να ξαναγράψεις άλλα 30' αρκεί να έχεις μεγάλη κάρτα. Αυτός είναι και ο λόγος που μερικοί προτιμούν μοντέλα της αμερικάνικης αγοράς μέσα από ebay κ.λ.π που δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς. Eλπίζω να μας συγχωρέσει ο Γιάννης...:o |
Σταύρο...απο αυτα που γραφεις δειχνεις να γνωριζεις απο βιντεο και φωτογραφια....μοντέλο εισαι;:sm7::p
|
Απόσπασμα:
|
με την τροφοδοσία απο το αυτοκίνητο ξέρουμε σίγουρα αν ισχύει;;;;
|
Απόσπασμα:
Η GoPro Hero3 (white, silver & black) έχει αυτήν τη δυνατότητα. Τραβάει και όταν γεμίζει η κάρτα πάει πάλι απ΄την αρχή, σβήνοντας προηγούμενα αρχεία... http://i982.photobucket.com/albums/a...4at92327AM.png |
Απάντηση: Πωλείται κάμερα Contour GPS &αδιάβροχη θήκη + βάση κράνους + κάρτα 4GB
Ναι, αυτό το κάνει και η interphone .
Σχετικά με την αγγελία παιδιά, η κάμερα επωλήθει (όχι σε συμφορουμίτη) . Ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα αυτή. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!