GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Από σήμερα τέλος η δούλεια στην Motion N style (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=37318)

THANASIS 28-12-2012 22:25

Από σήμερα τέλος η δούλεια στην Motion N style

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum
Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι απο σήμερα έπαψα να είμαι ο μηχανικός του Motion n style.
Δυστηχώς κάποιες συνθήκες με ανάγκαζουν να σταματήσω την συνεργασία μου με την εταιρία και συνεπώς δεν θα με ξαναβρείται εκεί.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την εμπιστοσύνη που όλο αυτό τον καιρό δείξατε στο πρόσωπο μου και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος σε αυτήν.
Θα σας ενημερώσω για την επόμενη δουλειά μου και μέχρι τότε αν χρεαστείται κάτι είμαι στην διάθεση σας.

Σας Ευχαριστώ πολύ και πάλι και Χρόνια Πολλά

siraxanz 28-12-2012 22:45

Απάντηση: Από σήμερα τέλος η δούλεια στην Motion N style

Θανάση καλή συνέχεια σου εύχομε και καλή ευκολία στα επόμενα βήματα σου!!!

Χρόνια καλά και πολλά:D

Χάρης από Άργος!:)

SenseiG 28-12-2012 23:00

Οτι το καλυτερο Θαναση...

teo71 28-12-2012 23:04

Καλή συνέχεια Θανάση..

vpentza 28-12-2012 23:28

Θανάση, έκανες τη σωστή κίνηση

Καλή τύχη, τελώ εν αναμονή των κινήσεών σου :)

frits 28-12-2012 23:30

Οι άξιοι δεν χάνονται Θανάση,

Καλή δύναμη και τύχη σε ότι κάνεις από δω και πέρα.

tolhs 28-12-2012 23:34

Χρονια πολλα και καλα
Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο
Η τυχη με το μερος σου

nivam 28-12-2012 23:35

Κάθε εμπόδιο για καλό!!
Εσύ να είσαι καλά!:)

MARK 28-12-2012 23:42

Θανασάκο τι να πώ;Κάθε εμπόδιο για καλό.Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις και πόσο καλά το κάνεις.Για μένα ήσουν πάντα και θα είσαι ο μοναδικός μηχανικός(χωρίς θέλω να μειώσω άλλους συναδέλφους σου) που με κλειστά μάτια σου εμπιστευόμουν και θα σου εμπιστεύομαι την μπουμπου μου όπου και αν βρίσκεσαι.Ευχομαι το καλύτερο απο εδώ και πέρα και περιμένουμε τον επόμενο σταθμό της δουλειάς σου για να σου εμπιστετούμε και πάλι τις μπουμπούδες μας .

http://i207.photobucket.com/albums/b...ewithangel.gif

marioman 29-12-2012 00:39

Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
Σήμερα μιλούσαμε για τις δυσκολίες, τις αναποδιες αλλά και τις "καραμέλες" που αναμασουν κάποιες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό. Πρώτον είναι ντροπή τους, διοτι δεν ειναι οι μισθοι που εχουν την μεγαλητερη αξια εξοδων κ συγκεκριμενα οταν αφορα επαγγελματιες-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν τον Θαναση, που ποτε δεν αισθανθηκα οτι με εβλεπε σαν Ευρω. Δεύτερον είναι στρατηγικά πλάνα χωρίς στρατηγική. Τρίτον αποδεικνύει την ερασιτεχνικοτητα του επιχειρείν ακόμα κι αν μπροστά υπάρχει ένα ισχυρό έμβλημα. Τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλο ειναι οι "μεγάλες" εταιρείες κι άλλο οι γνωστές εταιρείες.

Θανάση, πιστευω οτι οι μηχανικοι ειναι σαν τους γιατρους, δεν πας στο νοσοκομειο αλλα στον γιατρο σου. Κάθε εμπόδιο για καλύτερο. Περιμένουμε τα νεότερα σου, που θα είσαι και από πότε.

Ακιs 29-12-2012 00:40

:wo10::wo10::wo10:

nanoshophellas 29-12-2012 00:52

Δεν αφηνεις ποτε εναν (υπαλληλο) σαν τον Θαναση,που παλευει να κρατησει τους πελατες (προσωπικη εμπειρια) να σου φυγει και ειδικα σε τετοιες εποχες που μαζι με αυτον θα χασεις και παρα πολυ κοσμο που δεν θελουν αλλα χερια πανω στις μοτο τους.......Λαθος κινηση του επιχειρηματια!

Καλη δουλεια να εχεις εκει που θα πας.

Γουβαλης Ηλιας

vaska 29-12-2012 01:08

Κύριε Θανάση δεν σε ξέρω προσωπικά (επέτρεψέ μου τον ενικό) αλλά μέσα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο όλοι σ' έχουν σαν Θεό.
Από την μία λυπάμαι που διέκοψες την συνεργασία σου με την Μ&S από την άλλη είμαι σίγουρος ότι δεν θα είσαι για πολύ καιρό "ελεύθερος" γιατί όπως ειπώθηκε και πιο πάνω "οι άξιοι δεν πάνε χαμένοι".

Εύχομαι γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση και με τους όρους που εσύ θα θέσεις.

Καλή χρονιά.

vasorfa 29-12-2012 03:55

Τωρα απλα δεν θα ξαναπα αγιο στεφανο...εχω πει.....δεν ειναι η motion ειναι ο Θανασης

Καλη τυχη φιλε αν και ειμαι σιγουρος θα την εχεις!!!

Περιμενουμε νεα σου απο το νεο σου στεκι:ye33:

ntinopoulos 29-12-2012 10:01

καλη συνεχεια φιλε οτι και να κανεις!;)

ARGI 29-12-2012 10:15

Οπως λένε και οι παλιακοί,
"Κάθε τι σε καλό"!
Δεν σε γνωρίζω Θανάση, αλλά μου έχουν μιλήσει για εσένα,
με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ!:ye02:
Οι Αξιοι δεν χάνονται ποτέ...
Keep Walking my friend, keep Walking!

O "ήλιος" βγαίνει για όλους.
Και για τον εργαδότη σου αλλά και για ΣΕΝΑ....
:ye33::ye33::ye33:

lepanto 29-12-2012 10:43

Φιλε ειναι βροχερη μερα για πολλους απο το forum αλλα ξερω οτι συντομα θα βγει παλι ο ηλιος σου ευχομαι καλη συνεχεια γιατι αξιοι ανθρωποι κ τεχνιτες σαν εσενα δεν σβηνουν ,περιμενουμε το νεο σου --στεκι--,καλη χρονια

Lepanto ii 29-12-2012 10:44

Αποκλείεται να διαβάζω σωστά.Η μηχανή μου είναι βιδες στη MOTION &STYLE από το Θανάση ποιος θα την (κουμπωσει) τώρα ;:u55:

lepanto 29-12-2012 10:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Lepanto ii ( 815136)
Αποκλείεται να διαβάζω σωστά.Η μηχανή μου είναι βιδες στη MOTION &STYLE από το Θανάση ποιος θα την (κουμπωσει) τώρα ;:u55:

εχει ο ΘΕΟΣ........

ntinopoulos 29-12-2012 10:51

Απόσπασμα:

ολο και καποιος μηχανικος απο τα αυτοκινητα θα βρεθει να τη μονταρει...:p

Albatros 29-12-2012 11:10

Παντού τα ίδια, χρεώνουν χρυσάφι τους πελάτες και πληρώνουν κάρβουνο τους μηχανικούς, στο τέλος θα μας ακουμπάνε τις μηχανές μας κομπογιαννίτες.
Άντε να μαζευτούν μερικά παιδιά να κάνουν ένα συνεργείο και θα φέρνω τις μηχανές και στη Ξάνθη αν χρειαστεί.
Καλή συνέχεια Θανάση , δεν σε ξέρω αλλά ξέρω άλλα καλά παιδιά και τεχνικούς στην ίδια κατάσταση.
:hmmm::hmmm:

Lepanto ii 29-12-2012 11:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 815146)
Παντού τα ίδια, χρεώνουν χρυσάφι τους πελάτες και πληρώνουν κάρβουνο τους μηχανικούς, στο τέλος θα μας ακουμπάνε τις μηχανές μας κομπογιαννίτες.
Άντε να μαζευτούν μερικά παιδιά να κάνουν ένα συνεργείο και θα φέρνω τις μηχανές και στη Ξάνθη αν χρειαστεί.
Καλή συνέχεια Θανάση , δεν σε ξέρω αλλά ξέρω άλλα καλά παιδιά και τεχνικούς στην ίδια κατάσταση.
:hmmm::hmmm:

Οταν τους πληρωνουν!!!

aeriko 29-12-2012 11:58

Η ανεργία τους χτυπάει όλους, θεούς αλλά και κοινούς θνητούς, υπομονή.

marioman 29-12-2012 13:21

Απόσπασμα:

Κ λίγο χιούμορ να ελαφρύνουμε το κλιμα:
Γιωργη, πόσο σου είπε ο Θανασης? 15 μερες?
Ξέρω κ το άλλο με τον Τοτο..... :):):)

Λοιπόν, ετοίμαζε τα emails γιατί δεν σε βλέπω ούτε ως το Πάσχα!

GEO_K 29-12-2012 14:16

Καλη συνεχεια φιλαρακο!!!

Lepanto ii 29-12-2012 14:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από marioman ( 815199)
Κ λίγο χιούμορ να ελαφρύνουμε το κλιμα:
Γιωργη, πόσο σου είπε ο Θανασης? 15 μερες?
Ξέρω κ το άλλο με τον Τοτο..... :):):)

Λοιπόν, ετοίμαζε τα emails γιατί δεν σε βλέπω ούτε ως το Πάσχα!

Δεν έχω πρόβλημα ο άλλος εκεί μέσα με το κίτρινο GS θυμάσαι που έλεγε ότι έκανε 6 μήνες να το φτιάξουν όταν κάρφωσε βαλβίδα .Εγω έχω μόνο 2 μήνες

klagenfurt 29-12-2012 18:14

Θαναση, δεν σε ξερω, αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα,το RT μου ειναι 3ο χερι του 2003 και ειναι συντηρημενο απο εκει που ησουν, οποτε σιγουρα θα εχει περασει απο τα χερια σου και ειναι αψογο,
σου ευχομαι καλη τυχη και ειναι σιγουρο οτι οι καλοι δεν χανονται
και εσυ εισαι καλος

saitman 30-12-2012 18:56

Θαναση μην αγχωνεσαι κανεις καλο δεν χανετε!!εγω δουλευα σε μεγαλη εταιρεια της Κρητης στο χωρο του αυτοκινητου!!την εκανα τετοιο καιρο περυσι και τωρα εχω παρει το 90 % των πελατων του!!εμεις στηριζαμε το μαγαζι,εμεις ειμαστε το μαγαζι!καποιους ανθρωπους στελεχη δεν τους πειραζεις.καλη συνεχεια φιλε μου!!

κωστης 30-12-2012 21:52

θαναση Αυστραλια σερβις μοτορας 600 αυ δολλαρια,

kostaskyriakos 31-12-2012 11:49

θαναση ότι καλυτερο σου ευχομαι το 2013 ......εισαι ο μονος μηχανικος ο οποιος δεν εβλεπε τους άλλους σαν ευρω κ το εκτιμησα ιδιαιτερα!!!περιμενουμε νεα σου...χαιρετισματα απο Καλαματα!!

Dent 31-12-2012 20:57

Τις καλυτερες ευχες μου για εναν πραγματικα καλο μηχανικο.
Περιμενουμε εναγωνιως νεα σου.

klri 01-01-2013 01:07

Θανάση φίλε μου χρόνια πολλά καλή χρονιά και υγεία. Ελπίζω στα καλήτερα για μια νέα εργασεία. Και που είσαι σύντομα για το σέρβις στο εργαλείο μου. Φιλικά Τάσος.

poko 01-01-2013 02:18

Είχα καθυστερήση για λίγο το service λόγω υποχρεώσεων και τώρα μάλλον θα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη !!!

Καλή Χρονιά να έχουμε και καλή τύχη στα επόμενα σχέδια του Θανάση που είμαι σίγουρος οτι θα ειναι για καλύτερο. Πολυ εδώ μέσα θα αναμένουμε νεα με ανυπομονησία ...

THANASIS 01-01-2013 14:11

Χρονια πολλα καλη χρονια σε όλους με υγεία πάνω απ'ολα.Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μου και σας εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου καλη χρονια

j.v. 02-01-2013 01:11

Θαναση χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια!καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις!αναμενουμε...

spirossam 04-01-2013 09:53

Θανάση καταρχήν καλή χρονιά σου εύχομαι.
Όπως ειπώθηκε οι περισσότεροι ερχόντουσαν για σένα εκεί πέρα,βέβαια υπήρχε και η προσφορά του φόρουμ.

Να πω και εγώ ότι πήγαινα από Π.Φάληρο πολλές φορές και μόνο για λάδια στον Α.Στέφανο.
Σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα η επικοινωνία ήταν άψογη,όπως και η δουλειά του Θανάση αλλά και η εξυπηρέτηση....

Μην ανησυχείς για τίποτα,οι καλοί ΔΕΝ χάνονται,αυτό είναι το μόνο σίγουρο....Γλίτωσες και το Πειραιά-Α.Στέφανο με τον πάπο ρε!!;)

Καλημερα φίλε και υπομονή!:)

BOXER 04-01-2013 18:53

Να ξαναπώ και εγω αυτο το πολυ σωστο που είπε φιλαρακι πιο πάνω:
"δεν υπήρχε η motion, υπήρχε ο άνθρωπος/μηχανικός Θανάσης"!!!

Αναμένουμε νέα σου Θανάση για την νέα σου εργασία. Καλη χρόνια με υγεια και ευτυχία σου εύχομαι :).

TARKAS 05-01-2013 13:00

Θαναση τωρα το εμαθα και μου την εδωσε. Καλη χρονια καταρχας και οπως φαινεται απο την υποστηριξη των παιδιων εδω σιγουρα λαμβανεις την μεγιστη αναγνωριση και εμπιστοσυνη μας. Αν μια "εταιρια" ρισκαρει για 200-300 ευρω να χασει 20-30,000 ευρω τοτε χρειαζεται να αλαξει αφεντικα.Ελπιζω να παρουν τα μηνυματα και να ξαναρθουμε κοντα. Αν οχι παλι δεν με νοιαζει γιατι τα 100 χιλιομετρα πηγαινε ελα τα εκανα μονο για σενα. Περιμενουμε την εναλακτικη προταση σου και ειμαι σιγουρος λυση θα βρεθει. Να θυμησω στους Πειραιωτες και περιξ οτι απο ελειψη μαστορων και τεχνογνωσιας εκλεισε πριν χρονια η πειραιωτικη αντιπροσωπεια.

allen 06-01-2013 19:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 817634)
Να ξαναπώ και εγω αυτο το πολυ σωστο που είπε φιλαρακι πιο πάνω:
"δεν υπήρχε η motion, υπήρχε ο άνθρωπος/μηχανικός Θανάσης"!!!

Αναμένουμε νέα σου Θανάση για την νέα σου εργασία. Καλη χρόνια με υγεια και ευτυχία σου εύχομαι :).

και καλη χρονια θαναση!!!!!

johntsip 06-01-2013 23:54

οχι ρε φιλε......και ηθελα να σας ερθω για service....και ειναι και πολυ κοντα στο σπιτι μου.....anyway....ειμαι σιγουρος οτι την ακρη θα την βρεις και οτι τα τυπακια θα χασουν πολυ κοσμο. Κυριως γιατι ολοι ξεραμε εσενα και ελαχιστα τους υπολοιπους χωρις να αδικο κανεναν ....νασαι καλα!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:50.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!