![]() |
Δεν περνει μπροστάαααα!
Λοιπόν πως έχουν τα πράγματα η μηχανή έχει να πάρει μπροστά κανά 5μηνο και όταν παταω την μίζα κάνει τον γνωστό -ηλίθιο υχο -Τσακ Τσακ και δεν περνει!ωραία βασικά μπαταρία ,την φωρτιζω την βάζω πάνω και κάνει πάλη τον ίδιο υχο ,αντε λέω δεν την έσωσα πάμε για καινούργια!!
Βγάζω τα καλοδια να την βάλω μπρωστα με το αμάξι αλλά κάνει παλυ τον ίδιο υχο !!! Μπορεί να φτεει το ρεύμα που παει στην μίζα η έχει καλησει κάτι και την πατησαμε; Καμία ιδέα ; Για να δούμε !!κλάψ. Κλάψ !!! |
Απάντηση: Δεν περνει μπροστάαααα!
...εννοεις φιλε μου ...βαζεις τα καλωδια απ το αυτοκινητο και γυριζει η μιζα ενω δεν παιρνει μπρος?
|
ή δεν γυριζει η μιζα καθολου?
|
Δεν πατάνε καλά τα καλώδια.:ye33:
|
αν το πρωτο ...πας για εντολεα τρομπας βενζινης ή οπως αλλιως το λενε τελος παντων στα Ελληνικα(μικρο τα κακο|)
...αν το δευτερο ...χμμ...δεν μπορει θα εκανες κατι λαθος με την συνδεσμολογια ...δεν μπορω να φανταστω οτι μια μπαταρια αυτοκινητου ακομα και μικρου ...δεν μπορει να δωσει ρευμα αρκετο για να εκκινησει το GS... ...γραψε κανα 2 παραγματακια ακομα... να παρουμε μια καλυτερη εικονα |
Απόσπασμα:
|
Φίλε Zitso, μάλλον έχει κολλήσει η μίζα από την ακινησία.
Βγάλε το προστατευτικό της μίζας και πάρε μια ματσόλα και κτύπησε την τρεις με τέσσερις φορές διαδοχικά αριστερά και δεξιά και ξαναπροσπάθησε. Με την μπαταρία γεμάτη βεβαίως, βεβαίως. Θα σου πάρει λίγο χρόνο να βγάλεις το καπάκι με την άλλεν που βρίσκετε από την μέσα μεριά. Τώρα αν γύριζε η μίζα και δεν έπαιρνε εμπρός είναι αλλού το πρόβλημα, φυσικά με τον ρελέ και ότι συνεπάγετε. Το έπαθα πέρσι μετά από καιρό ακινησίας αφού με κατεύθηναν αρκετά παιδιά από εδώ μέσα να ακολουθήσω αυτήν την μέθοδο.:):) Καλή προσπάθεια... |
Απλά άλλαξε μπαταρία!
Δυστυχώς οι καλές μας έχουν ιδιαίτερο θέμα με τις μαμίσιες μπαταρίες... Αν η μπαταρία ξελιγωθεί τελείως τότε δεν παίρνει μπροστά ούτε με φορτηγό! Δυο φορες την πάτησα και έμαθα! Πάντως έτσι κι αλλιώς θέλεις μπαταρία... Άλλαξε την και βλέπεις μετά. Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα - δινω 5%, από προσωπική εμπειρία - τότε τα ξαναλέμε.... :ye33: |
Απόσπασμα:
αυτο ειναι σου εχει κολλησει η μιζα για βαρα την |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
κύριοι σας μερσο πολύ...αυτο που μελον σημβενει ειναι να έχει κολλήσει η μίζα .......οχι δεν μπερνει μπροστά δεν σκάει αλλά πατώντας την μίζα ακούς μόνο τα ηλίθιο ήχο του τσακ τσακ τσακ... θα δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα,,,,,,,κάθε πρόταση δεκτή....!!!!:re25:
|
Μίζα δείχνει, ``παίξε`` και λίγο ...ζίμενσ :sm3:
Μπουτον. Για χτύπα το λίγο. |
Απόσπασμα:
|
Έτσι όπως το περιγράφεις δεν πιστεύω να είναι κολλημένο τπτ. Η μπαταρία σου δεν έχει "δύναμη" και κάνει το γνωστό τσακ τσακ το ρελέ της μίζας. Επίσης τα καλώδια που έδωσες ρεύμα από το αυτοκίνητο πρέπει να είναι μάπα. Πάρε ένα ζευγάρι καλά καλώδια, πήγαινε με το αυτοκίνητο κοντά και με αναμμένη την μηχανή του αυτοκινήτου δώσε στην μπαταρία σου. Κανονικά θα πρέπει να πάρει.
Άλλο πιθανό πρόβλημα (αν δεν πάρει με τον παραπάνω τρόπο) είναι ο διακόπτης της μίζας (πάνω στο τιμόνι). Αν τη μηχανή την είχες παρατημένη έξω κι έχει φάει νερά, ρίξε αρκετό σπρέυ επαφών, άσε να στεγνώσει και ξαναπροσπάθησε. PS Αν η μπαταρία σου δεν έχει δουλέψει πολύ, μ' έναν καλό φορτιστή και αργή φόρτιση θα την αναστήσεις. |
λοιπόν ακόμα δεν έχουμε κανένα νεότερο έφαγε τις σφαλιαριτσες τις η μίζα αλλά ούτε λαλαει ουτε μιλαει περιμένω αύριο να μου φέρουν ενα ζευγάρι καλώδια για να κάνω το δεύτερο πείραμα.....θα σας κραταω ανήμερους!!!!:yz
|
Απόσπασμα:
Άντε ρίξε και λίγο σπρέι επαφών στο διακόπτη της μίζας και επανέρχεσαι στη λύση αυτήν την φορά. Κατά την δικιά μου γνώμη μην χρησιμοποιήσεις ακροδέκτες να βάλεις μπροστά θα έχεις άλλο πρόβλημα μετά. Δοκίμασε και μας λές. :);) |
Δεν εχεις κανενα γνωστο με gs να σου δανεισει την μπαταρια του για μια μιζια;;; Θα σε γλυτωσει απο πολυ κοπο....
|
Λοιπόν νέα από το μέτωπο.....
1. άλλαξα καλώδια αλλά τίποτα. 2.έριξα μερικές- αρκετές-αναποδες στην μίζα αλλά τίποτα. και λέω τώρα εγώ.... αν η μπαταρία ΕΊΝΑΙ παιθαμενει παίζει ρόλο πορολο που βάζω μπροστά με καλώδια.....δηλαδή δεν έπρεπε να πάρει κανονικά με καλώδια ακόμα και χωρίς καθόλου μπαταριά...!! Χαζή ερώτηση ....αλλά θα χαζέψω σε λίγο η μίζα δεν είναι κάτω αριστερά στην μηχανή με ενα βαρελάκι από ΠΆΝΩ....?και οταν λεμε την βαραμε....την βαραμε καλα η πολυ καλα? ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΑ φψτα ΣΑς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΒΓΕΙ:cr13: |
Απόσπασμα:
καταρχήν η μιζα ειναι εκει.......2 δεν υπάρχει περίπτωση να βαζεις καλωδια και να μην γυρναει ........μια τελευταία προσπάθεια βαλε μια 2ΤΕΡΑ μεσα και κλωτσα λιγο με σπροξηματα αν και δε θα εχεις δυναμη να γυρισεις τη μηχανη ετσι αλλα εχω κολλήσει στο γραναζι εγω............Εξον ποια και τα έφτυσε η μιζα χωρις να σε προειδοποιηση......... |
Αν την χτυπησεις (που δεν θα δεις αποτέλεσμα κανενα έτσι- δεν ειναι, ουτε 20 χρονων η μιζα, ουτε εχει δουλεψει πολυ), μόνο με μια ματσολα και ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ!!! Μην τις αλλάξεις τα φώτα.
Εγω προσωπικά, αποκλείω το ενδεχόμενο της μίζας! |
Λοιπόν επανέρχομαι για να κανουμε και καμια ιστορια έτσι!!! ολο και κάτι θα γράψω με το τελος του συριαλ δεν μπέρνει μπροστα!!!
Ε βγαλα με το καλο την μιζα και ανακαληψα οτι δουλευει!!! την εβαλα επανω και ξανα μανα το κλακ κλακ !! εβαλα ρευμα στην μιζα με καλοδια παραπεμτοτας το σταρτερ επητα απο αρκετο ζωρισμα πηρε μπροστα ...αρα αυριο θα ανοιξω τον διακοπτη για ενα καθαρησμα για αρχη και μετα βλέπουμε !!!!:hmmm: |
μηπως ειναι κατι που δεν αφηνει καν ρευμα να φτασει στην μιζα για να γυρισει? λεω εγω τωρα... γιατι με καλωδια και αυτοκινητο θα επρεπε να παρει αφου δουλευει η μιζα... μηπως κανενα αντενα ρινγκ κ απλα δεν σου βγαζει την ενδειξη? τι αλλο μπορει να κοβει το ρευμα να φτασει μεχρι εκει? |
τελικα ποιο ηταν το προβλημα?
γιατι εχω και εγω το ιδιο θεμα, :confused: |
o αυτοματος:lo20:
|
δηλαδη? ο ρελες που οπλιζει την μιζα?
ή ο κλασικος αυτοματος που ρυθμιζει την φορτιση της μπαταριας? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
φαντασου!!!!! να εχω και δικαιο!!! παγκοζμιο ρεκορ!!!!!:ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
χρονια πολλα σε ολους,
τελικα για να μην πονοκεφαλιαζουμε, η βλαβη ηταν η μπαταρια, μετα απο τηλεφωνημα σε εξουσιοδοτημενο, μου ειπαν οτι πιθανον να εχει χαλασει στοιχειο στην μπαταρια και για αυτο δεν δινει ολο το ρευμα που χρειαζετε, και με καλωδια απο αμαξι παλι δεν παιρνει εφοσον η παλια μπαταρια ειναι βραχυκυκλωμενη στην ουσια, οποτε αγορασα μια μπαταρια, την εβαλα επανω και με την πρωτη μιζια πηρε αμεσως |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:u56: Aχ....... 4 μήνες πριν στα έλεγα!! Θα είχες κάνει τόσες βόλτες τόσο καιρό!!!! Βουρ λοιπόν να αναπληρώσεις τα χλμ.... και πάρε κανέναν φορτιστή αν την αφήνεις καιρό σε αχρηστία! :ye33: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!