![]() |
Βοήθεια System 6 και μουσική...
Αγόρασα πρόσφατα το system 6 απο μέλος του φόρουμ. Ζευγοποιηθηκε κανονικά με το iPhone 4 αλλά δε βλέπω τροπο να ακούσω μουσική.
Στο manual δεν αναφέρει ότι πλοιρεί το πρότυπο A2DP Bluetooth profile. Με το σύστημα BT ενδοεπικοινωνιας η μουσική παίζει κανονικά. Ομως σε prospectus της BMW που βρήκα στο διαδίκτυο αναφέρει ότι το system 6 συνδέεται κανονικα με το BMW Navigator IV που ειναι συμβατό με το A2DP Bluetooth και ακούς μουσική. Καμία ιδέα; Μήπως χρειάζεται firmware update? Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απάντηση: Βοήθεια System 6 και μουσική...
το δικό μου παίζει κανονικά κ στο 4 & 4S!!!
|
Κανεις κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για να παίξει μουσική ;
Στα τηλεφωνήματα δουλεύει κανονικά... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
τι να πω:Απορία: το εκανες connect με αλλο κινητο???? τι λειτουργικο εχεις στα iphone?? |
Στο iPhone έχω το τελευταίο.
Πως να το ενεργοποιησω manually? Στο κινητό δεν μου δίνει τέτοια επιλογή. Γ...το μου!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
iPhone 4, 4S & 5,
απολύτως συμβατά με όσα BT handsfree έχω δοκιμάσει και με Midland BT2 ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
Έχω την αίσθηση ότι θέλει update το σύστημα του System 6. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Αιμίλιε, και στο system 5 αλλά και στο 6,
προτίμησα Midland και όχι μαμά. Φθηνό, δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Καταλαβαίνω απο τους συμφοφουρητες το system 6 θα πρέπει να έχει bluetooth ver .2 ενω το iphone 4 και 5 ver.3..υπό αυτές τις συνθήκες το sgstem 6 που έχεις χρειάζεται update.
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Λοιπόν το πρόβλημα το ελυσα μόνος μου. Δίνω τη λύση μήπως το πάθει κι άλλος.
Πρέπει να κάνεις unpairing όλες τις προηγούμενες καταχωρίσεις στο κράνος. Στη συνέχεια κάνεις ξανά ζευγοποιηση (pairing) με το κινητό και αυτο ήταν. Music in my ears... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
;) |
Το unpairing γίνεται με μια απλή κίνηση:
Ενεργοποιούμε κανονικά το κράνος. Στη συνέχεια πατάμε ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα το κουμπί της ενεργοποίησης και της μείωσης της έντασης. Αυτο ήταν. |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!