![]() |
Aprilia Caponord 1200 - 2013
|
Πανέμορφο!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Απάντηση: Aprilia Caponord 1200 - 2013
:ye02::ye02::ye02:
|
δεν λεω ωραιο!!!!!!
αλλα πραγματικα μου ειναι μεγαλο θεμα να οδηγησω μηχανη με τηλεσκοπικο πηρουνι μου φαινεται αδεια πολυ μπροστα και πολυ ελαφρια αισθηση και θεωρω εκτος πλακας οτι ολες οι εταιρειες εχουν κανει αξιαιπενες προσπαθειες για την δευτερη και τριτη αλλα και για τις υπολοιπες θεσεις διοτι σαφως η πρωτη ειναι καταλειμενη απο το 1993!!!!!!!!!!!!!!!:ye33: |
μμμμμμ δεν θα λεγα οτι περναει απαρατήρητη. ........ |
Πολύ στριτάδικο...:cool:
|
:re28::re28:
|
Πολυ ομορφο και πολυ On......το Off μας τελειωσε!!;):D
|
Πολύ όμορφη όντως αλλά κατα την γνώμη μου θα έχει την ίδια "τύχη" με το Super Tenere. Θεωρώ οτι άργησαν πολύ αυτές οι 2 να πλασαριστούν στην αγορά και ήδη βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο (με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και μόνο).
Οταν μια μοτοσυκλέτα σαν την Super Tenere βγαίνει πιο βαριά, με ίδια ιπποδύναμη, ελάχιστα πιο φτηνή απο την κορυφαία της αγοράς (η μπουμπού μας βρε) και χωρίς ηλεκτρονικές αναρτήσεις τότε κατ'εμέ η πορεία της είναι προδιαγεγραμμένη. Μπορεί να είναι μια φανταστική κατα τ'άλλα μοτοσυκλέτα (προσωπικά ενα test ride έκανα οπότε οι ιδιοκτήτες της θα μας διαφωτίσουν καλύτερα) αλλά δυστυχώς οι πωλήσεις άλλα δείχνουν :(:(:(. Ετσι και με το Caponord την στιγμή που έχει απέναντί του το Multistrada των 150 ίππων (στην 2η "γενιά" του για το 2013) και το ανανεωμένο Tiger θα τα βρεί πολύ δύσκολα. Φυσικά αυτά είναι προσωπική μου άποψη και η σύγκριση μου έγινε με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά οπότε μή βαράτε :p:p:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
Καλή φαίνεται να δούμε και τιμή λόγω ανταγωνισμού...
:hmmm: |
Πολύ ομορφο!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σαν εμφανιση ειναι πολυ ωραιο και μαζεμενο....αν και περιμενα κατι ομορφοτερο.... μεσα στην κριση και μεσα στην αναξιοπιστια στης aprilia δυσκολα θα κανει δυνατη εμφανιση(επανεμφανιση).. |
Απόσπασμα:
η super tenere πολυ καλοστημενο μηχανημα αλλα στην ελλαδα δεν πουλησε.και λογω κρισης και λογω μη ενδειξης χαρακτηριστικου εμβληματος. η capo φαινεται πολυ δυναμη εργαλειο,δειχνει και μεγαλυτερη απο την ducati σαν ογκος,εχει ομως δυσκολο δρομο μπροστα της λογω ανταγωνισμου...καλα για ελλαδα δεν ελπιζω κατι,δυσκολοι καιροι για τα πολλα κυβικα. το tiger ειναι παντως τουμπανο. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPad 64gb 4g |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στην περίπτωση την δική μου όμως τα ηλεκτρονικά έχουν δουλέψει άψογα μέχρι στιγμής (εκτός απο εναν αισθητήρα πίεσης που έκανε λαλακία το συνεργείο και τον έσπασε ΝεύραΝεύραΝεύρα) και με έχουν βολέψει πολύ, όπως και αρκετούς άλλους φαντάζομαι. Οσο για το μασάζ στα @ρχίδι@ γι'αυτό φροντίζει ο boxer μετά τις 5000 στροφές :D:D:D:D:D:D |
|
:re25:
|
Πάντως δείχνει πολύ αξιόλογο και νομίζω σε λογική για την κατηγορία τιμή
send from my Xperia P smartphone |
Eγω λεω να μαθουμε να πηγαινουμε εμεις τις μοτ/τες μας κ οχι αυτες εμας.
Οσο για το Caponord μια χαρα μηχανη φαινεται,φτανει να μας αποδειξει την αξιοπιστια του κ οχι μονο! |
Ωραίa μηχανή άντως.
Άς περιμένουμε μέχρι να βγεί το νέο της Honda pan european....... |
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk |
Το οτι είναι πιο πολύ on απο off τους περισσότερους δεν τους χαλάει.:sm2:Γιατί πόσοι μπαίνουν κάθε βδομάδα χώμα;;;;:ye33:
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
παιδια εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι πιο καλο απο το ktm:ye33:
|
Απόσπασμα:
χθες στον λιθοτοπο σε θυμηθηκε ένας επισκεπτης...περυσι στο κοπη τη πιτα τον ειχες βοηθησει οταν καηκε η πλεξουδα του δικου του Κ100;) |
ναι μπραβο!!! το θυμαμαι το παλικαρι
στεναχωρεθηκε που δεν ηρθε στην πιτα ωραιο το κ του αλλα ηταν ατυχος πολλα χαιρετιζματα δωστου |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!