![]() |
Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
Καλησπέρα σας
Μιας και δεν πρόλαβα να λάβω μέρος στα προηγούμενα training track I που διοργανώθηκαν μέσω του forum , θα ήθελα να αποταθώ στους συμφορουμιτες μου. Επειδή πρέπει να υπάρχει κάποιος αριθμός συμμετοχής, παρακαλώ πολύ όποιος θέλει να συμμετάσχει στο training αυτό ας δηλώσει συμμετοχή για να πραγματοποιηθεί. Το διάστημα που θα επιθυμούσα είναι μέσα στο Μαρτη η και έως τα μέσα Απριλη. Ευχαριστώ Νίκος Παπαδόπουλος :ye33: |
Απάντηση: Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
Ενδιαφέρον για επαναληπτκό;):)
|
Έλα να βλέπω κοσμο
|
Απόσπασμα:
|
μεσα! :ye02: |
Νικόλα είμαι και εγώ μεσα και ο αδελφός μου που θελεΙ να το ξανά,κάνει.
Αν γίνει προς Απρίλιο όμως γιατι Μάρτιο θα λείπω Sent by danaos via...dirty phone! |
πολυ καλο σχολειο...
βουρ μαγκες..... να κανουμε το 2 μετα... Στάλθηκε από Λελοφον |
Κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο!
Προσθέτει γνώση κι αυτοπεποίθηση. Διορθώνει λάθη κι υπερβολές. Το μεγαλύτερο κέρδος, που αποδυκνείεται εμπράκτως στην πίστα, είναι ότι καταρίπτεται ο μύθος της υπερβολικής κλίσης της μοτό στις στροφές;) Μαθαίνουν όλοι να στρίβουν με ασφάλεια και σβέλτα, με την ελάχιστη δυνατή κλίση! Αυτό προσθέτει πολλά στις ασφαλείς καθημερινές μετακινήσεις και δυστυχώς, δεν διδάσκεται αλλού, παρά μόνο σε πίστα! Οπότε βουρ παλικάρια να γίνει και το level II:ye33: |
....για μέσα Απριλίου είμαι "μέσα"....
Μακάρι να έχω καταφέρει να αλλάξω και τα λάστιχα μέχρι τότε...:o |
Άνοιξε λίστα Νίκο:ye33:
Ψήνεται το μάθημα και δεν έχεις χρόνο:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
+1200..!! ;):) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μεσα για επαναληπτικο. Να συντονιστουμε και για το ΙΙ μετα. :ye02: |
Καλημέρα
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων. Να φιξάρουμε λοιπόν την ημερομηνία, αν και εφόσον πάρουμε και το πράσινο φως του forum.. (θα επικοινωνήσω εγώ με την ηγεσία ) Επειδή κάποιοι δεν μπορούν τον Μάρτιο (λόγο δουλειάς ) προτεινόμενη ημερομηνία είναι το πρώτο ΣΚ του Απριλίου δηλαδή 6 η 7 Απριλίου. :th11: ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. ???? :ye33: |
Και εγώ μέσα!
|
Βάλε και εμένα στη λίστα!
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. ????? |
Νίκο βάλε τον Δαναό χ2 ( +αδερφός) για να φαντάζει και η λιστα μεγαλύτερη αφού έτσι είναι κιόλας..:ye33::ye33:
:re25::re25: με το καλό να το καταφέρετε.. |
Απόσπασμα:
Ειναι φιλος μου :lo13: δαναος |
Υπολογίστε κι εμένα ;););) :ye02:
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. ??????? |
θα δηλώσω κι εγώ ενδιαφέρον,αλλά με αρκετά ερωτηματικά λόγω εγκυμοσύνης της γυναίκας...αν ήταν μια βδομάδα νωρίτερα τότα θα το ελέγα το ναι πιο χαλαρά...βάλτε με στην λίστα,εκεί στο 10. todor ??????? (έτσι)
|
Ειναι για το California Scool ή κατι αντιστοιχο...???
ποσο θα στοιχησει εχουμε υπ'οψιν μας... Βαλτε και εμενα στην λιστα νουμερο 11...καθοτι νιουφι στο μοτοτιμονι...!!! και ελπιζω να ειναι λογικο το κοστος και να μπορω να ακολουθησω...!!! Ευχαριστω...!!! |
ο καθενας μας πρεπει να παει, αξιζει...;)
|
Απόσπασμα:
από προηγούμενα μάθηματα που οργάνωσε το GS Forum, από εδώ, εδώ κι εδώ !!! :ye33: |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. :wha13::wha13::wha13::wha13: |
Μέσα και εγώ παίδες, βάλτε το όνομα μου στο δώδεκα παρακαλώ!!! :ha16::ha16::ha16:
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. Stathoulas1200 13. :wha08::wha08::wha08::wha08: |
Αν το χερι μου μου επιτρεψει να οδηγησω μεχρι τοτε ειμαι μεσα κι εγω.(Αρκει να ειναι κυριακη ομως γιατι λογω δουλειας ειναι η μονη ελευθερη μερα)
|
Απόσπασμα:
Γιώργο καλημέρα έχω την εντύπωση ότι το μάθημα είναι σαββατοκύριακο . Εγώ θα σε βάλω στη λίστα και θα μιλήσουμε. Το πολύ πολύ ωα πούμε στον Πάρη να σου δώσει άδεια το Σάββατο χαχαχα:ye02::ye02::ye02::ye02: |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. Stathoulas1200 13. Ziumann ? 14. :wha13::wha13::wha13: |
Ωραίο training. Μέσα κι εγώ..Navigator στο 14 παρακαλώ!!!
|
Και εγώ μέσα παιδιά, ο 15ος!!! Κατά προτίμηση Απρίλιο.
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. Stathoulas1200 13. Ziumann ? 14. Navigator 15. Tsil bill 16. :wha09::wha09::wha09::wha09: |
Έχει και μέγιστο όριο 16 συμμετέχοντες:D
Καλό μάθημα φιλαράκια!!!!!! Μπράβο Νικόλα καλή κίνηση:ye33: |
Κλεισε την λιστα σε παρακαλω νεαρε.....Νο 16 Ακιs..:);)
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. Stathoulas1200 13. Ziumann ? 14. Navigator 15. Tsil bill 16. Akis :ye35::re25::re25::ye32: |
Καλημερα απο εμενα...
λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα μπορω, στις 24-03 εως και 31-03-2013 θα ειμαι στα Γαλλικα εργοστασια... και λογω διακοπων πασχα 01-05 εως και 06-05-2013... Ελπιζω να μην χαλαω τα πλανα των διοργανωτων... |
Απόσπασμα:
|
Αφού καταφέραμε να κλείσουμε τη λίστα ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα:
Πιστεύω ότι η ημερομηνία που βολεύει όλους ειναι η πρώτη Κυριακή του Απριλίου δηλαδή 7-4 -2013. Αν είμαστε όλοι σύμφωνη θα πρέπει δωσουμε μια προκαταβολη της τάξης των 20 ευρω για μπορεσουμε να κλείσουμε την ημερομηνία στη σχολη. Τα χρήματα θα τα καταθεσουμε στον λογαριασμό του Δημήτρη (ΑΡΚΑΣ) Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας στην επιθυμίας μου , αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο :ye33: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!