|  | 
| 
 Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! μακρυα απο εμας... το νου σας... και παντα ορθιοι... | 
| 
 Πω Θεέ μου δεν αντεχεις να βλέπεις σε μερικά... | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! 2 λεπτά για εμένα ήταν ΑΡΚΕΤΑ!!!:( | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! :eek::eek::eek::eek: ουφφφφ ψυχοπλακωμα | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! η αληθεια ειναι οτι στο μεγαλυτερο ποσοστο εγιναν απο υπερβολικη ταχυτητα για την περιπτωση,κ καγκουριες | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! μ έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι.... | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! :hmmm::hmmm::cr14: | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! αδελφε ανατριχιλα!!πωπωπωπωπω!! | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! και εγω μεχρι 4 λεπτα καταφερα να δω....Βεβαια αυτα ειναι καλα να τα βλεπουμε ΟΛΟΙ.... :th11::th11: άσωτε ;);) | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! :eek::eek::eek::eek::eek: | 
| 
 Απάντηση: Δεν λεω τιποτε αλλο...παρα ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! Δεν το είδα όλο, αλλά είδα το μεγαλύτερο μέρος του video. Πρόσεξα κάτι και ο λόγος που το πρόσεξα είναι γιατί ''παλεύω'' να το αυτοματοποιήσω και εγώ ώστε να μου βγαίνει σαν πρώτη αντίδραση .  Κανένας μα κανένας μοτοσικλετιστής σε επερχόμενη στούκα με αυτοκίνητο η σε κατάσταση που μυρίζει κίνδυνο ,δεν χρησιμοποιεί .....την κόρνα του. | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:53. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!