GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Επιτέλους Φυλακή. Καλά να περνάτε 'Παλικάρια' (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=38907)

IOTH1X 27-02-2013 17:01

Επιτέλους Φυλακή. Καλά να περνάτε 'Παλικάρια'

Στις φυλακές Διαβατών οδηγήθηκε ο Β. Παπαγεωργόπουλος
Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών οδηγούνται, αυτή την ώρα, οι τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης - μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης- ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.

Συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, οι τρεις καταδικασθέντες αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο, χωρίς να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.
Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε καταδικάσει σε ισόβια τους Β. Παπαγεωργόπουλο και Μ. Λεμούσια και σε ισόβια και επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη τον Π. Σαξώνη.

:re28::re27::wo19::re25::re25::ye36:

Εκτός από μπουγάτσα με απ΄όλα, μάλλον έχουμε και δικαστές με απ' όλα

Καταδικάστηκε σε ισόβια ο Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης - Ελλάδα - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

siraxanz 27-02-2013 17:03

Απάντηση: Επιτέλους Φυλακή. Καλά να περνάτε 'Παλικάρια'

Το άκουσα πριν λίγο κ χάρηκα που αποδόθηκε δικαιοσύνη.....

Για το μαρούλι δεν μιλήσανε όμως κ μου αφησαν ενα κενο...

Μήπως τελικά κάτι αλλάζει?

ckalfas 27-02-2013 17:06

Άντε να δούμε και την συνέχεια...:cool:

xntinou 27-02-2013 17:19

Ο Ατσαλάκωτος στην ψειρού :wha13:

:eek: :eek:

Αυτό και αν είναι έκπληξιςςς

Dionisis 27-02-2013 17:19

ολα καλα ......τα λεφτα που ειναι ομω??ς θα βρουνε τιποτε η.......................:wo20:

ilias vara 27-02-2013 17:20

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...43767941_n.jpg

:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:

Skyhigh 27-02-2013 17:23

20 μύρια και κατι φραγκοδυφραγκα μοναχα.... παρεξήγηση θα ήταν ρε παιδιά. ... σκευωρια.... :);)

Στάλθηκε από τα κουλαδια μου....

MARK 27-02-2013 17:42

Σε ισόβια δεσμά καταδικάστηκε ο επί 12 χρόνια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Οπως γράφει το aixmi.gr το κακουργιοδικείο έδειξε συνολικά πολύ αυστηρότερη στάση από τον δημόσιο κατήγορο, καθώς μετέτρεψε και την πρόταση καταδίκης του από ηθική αυτουργία σε άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση. Κατόπιν αυτού ο εισαγγελέας πρότεινε ισόβια για τον δήμαρχο (επί 12 χρόνια) της Θεσσαλονίκης. Kαι τελικά το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ούτε καν του προτέρου εντίμου βίου, όπως πρότεινε ο εισαγγελέας.

Ένοχος είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και δεξί χέρι του Β. Παπαγεωργόπουλου Μ. Λεμούσιας. «Όλα γίνονταν με τη γνώση και τη συγκατάθεσή του» αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Προστέθηκε επίσης πως υπεξαίρεσαν χρήματα με προφανές πρόσχημα να στηρίξουν οικονομικά την παράταξη του Β. Παπαγεωργόπουλου «Αναγέννηση».

Το δικαστήριο πρότεινε την ενοχή του και του Π. Σαξώνη για την υπεξαίρεση του ποσού των 17.962.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Σαξώνης κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Την ενοχή και των δύο πρώην διευθυντών της ταμειακής υπηρεσίας Θωμά Γκόλα και Γεώργιο Γκαϊτατζή πρότεινε το δικαστήριο με την κατηγορία ότι διευκόλυναν τον Σαξώνη για την παράνομη δραστηριότητα της υπεξαίρεσης.

Αθώοι οι αντιδήμαρχοι, σύμφωνα με το δικαστήριο, καθώς και οι υπόλοιποι υπάλληλοι που φαίνονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, αφού όπως αναφέρθηκε, από τη θέση τους δεν μπορούσαν να αποτρέψουν την υπεξαίρεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών Μ. Ζορπίδης ξέσπασε σε λυγμούς.

Πηγή: newsbeast.gr

Albatros 27-02-2013 17:51

Βάζουν κάτι αντιδημάρχους τα λαμόγια που και το σώβρακο να τους πάρουν δεν το καταλαβαίνουν...
Ο φτερωτός γιατρός προσγειώθηκε ανώμαλα...
:cool:

IOTH1X 27-02-2013 17:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 853990)

μέσα έπεσες μεγάλε :sm3::sm3:

IOTH1X 27-02-2013 17:59

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=260239

και limo service

άλλος για την βάρκα μας ...

giclas 27-02-2013 18:01

κρατατε μηκρο καλαθη !

επειδη ειναι πολλα τα λεφτα τους βλεπω να βγενου συντομα απο την κυρια εισοδο με εφεση !!

ilias vara 27-02-2013 18:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 854022)
κρατατε μηκρο καλαθη !

επειδη ειναι πολλα τα λεφτα τους βλεπω να βγενου συντομα απο την κυρια εισοδο με εφεση !!

ΤΡΙΜΕΛΕς ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ.,.,,.,.,.,:ye33:

Xarleas 27-02-2013 19:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 853990)

Μα γιατί <σκάτε> ρε φιλαράκια αφού πάλι αυτούς θα ψηφίσουν στις επώμενες εκλογές...... Για έναν κάνετε έτσι???? Έχουμε ακόμα.....

tattoopanther 27-02-2013 20:12

Δήμαρχος,.,.
απόδρασε .,.,
,., με απροσδόκητο τρόπο
http://i1167.photobucket.com/albums/...ps0b4a9267.jpg

frits 27-02-2013 20:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 854108)
Δήμαρχος,.,.
απόδρασε .,.,
,., με απροσδόκητο τρόπο
http://i1167.photobucket.com/albums/...ps0b4a9267.jpg

:sm3::sm3::sm3:

Έγραψες....

paschalis 27-02-2013 20:33

Να βοηθησω στις αποριες σας περι των υπεξαιρεθεντων.
Ο ταμιας εχει διπλα μου εξοχικο.Ενα δυαρακι περασε
τα καλα τα χρονια σε μορφη καθε ειδους τετρατροχου
απο εκει.Αλλο ενα δυαρακι να εφυγε κανοντας επιχειρησεις
νυχτας και θαλασσιων σπορ τυπου σεζ λονγκ και μπιτσομπαρων.
Οι αθλιοι προισταμενοι του δεν πηραν χαμπαρι αυτο
που φωναζε ο κοσμος ολος??
Και δεν εννοω αυτους που ειναι μαζι του
τωρα στο συσσιτιο των Διαβατων..:mad:

gsmaniac 27-02-2013 21:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 854062)
Μα γιατί <σκάτε> ρε φιλαράκια αφού πάλι αυτούς θα ψηφίσουν στις επώμενες εκλογές...... Για έναν κάνετε έτσι???? Έχουμε ακόμα.....

δυστυχως.......
εμεις φταιμε για αυτα τα φαινομενα:hmmm:

jmar 27-02-2013 21:16

Αντε ΟΛΟΙ μεσα σιγα σιγα!! Στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ!! :mad:

ortho 27-02-2013 22:31

Για να δούμε, θα βρουν και τα "ψιλά". διότι προς το παρόν αγνοείται η τύχη τους....Βρήκαν βέβαια ένα μύριο σε λογαριασμό του Παπαγεωργόπουλου που δε δικαιολογείται και θα δικαστεί και για ξέπλυμα χρήματος.

Ολοι μαζί τα φάγαμε!;)

napgeo 28-02-2013 00:12

Κομμούνια του Κερατά είναι.

:u56:Οι συμπολίτες μας στην συμπρωτεύουσα τον ψήφισαν 2 τετραετίες όμως.

:Απορία:Αυτοί δεν είναι συνένοχοι............

vpentza 28-02-2013 00:19

για κάποιον λόγο κλείνουν μέσα ανενεργούς πολίτες.
Τσοχατζό = με το ένα βήμα στον λάκκο απομακρυσμένος από το κόμμα
Παπαγεωργό = στο περιθώριο εδώ και χρόνια

κανέναν "ενεργό" θα μαγκώσουν για να με πείσουν ότι το κράτος δουλεύει πραγματικά ???
:wha13:

napgeo 28-02-2013 00:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 854290)
για κάποιον λόγο κλείνουν μέσα ανενεργούς πολίτες.
Τσοχατζό = με το ένα βήμα στον λάκκο απομακρυσμένος από το κόμμα
Παπαγεωργό = στο περιθώριο εδώ και χρόνια

κανέναν "ενεργό" θα μαγκώσουν για να με πείσουν ότι το κράτος δουλεύει πραγματικά ???
:wha13:

Πέραν της πλάκας που κάνουμε διότι είναι και η πίκρα μας για τα Λαμόγια αυτά είναι δύσκολο να μπορέσεις να στοιχειοθετήσεις κατηγορία σε αυτόν που ελέγχει τους μηχανισμούς ελέγχου.
Υπομονή και όχι Ανθρωποφαγία είναι η καλύτερη συνταγή αυτή τη στιγμή.
Προσωπικά εύχομαι να τους εκτελούσαν στην πλατεία Συντάγματος…………..

kosta12gs 28-02-2013 00:47

Καλή η φυλακή.
Μπουτάρηηηηηηη φέρε τα λεφτά πίσω.

KRASOPATERAS 28-02-2013 01:32

Καλή η καταδίκη και τίμια για πολλούς, εγώ θέλω να δω σε πόσα χρόνια τελικά θα είναι έξω….. εδώ για φόνο και σε 15 – 20 άλλοι την έκαναν… αυτοί σε δέκα το πολύ θα πίνουν καφέ και το χρήμα θα το τρώνε λίγο λίγο για πέντε γενεές…

ilias vara 28-02-2013 01:39

ρε παιδια το προβλημα το δικο μας ειναι να ειναι φυλακη???????

εγω προτιμω να του κανουν κατασχεση τα δικα τους

και ολα τα υπαρχωντα σε ολους του πρωτου βαθμου συγγενεις.,.,.,,

και να τους υποχρεωσουν σε κοινωνικη εργασια ισοβια .,.,.,

vchri 28-02-2013 04:38

Μημπος. Λέω μηπμος. όταν γεννούν τα άλογα τα σκοτώνουν ;

Hekima 28-02-2013 10:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 854332)

:ye31::ye36:

LakisGS 28-02-2013 11:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 854332)

+1200 φιλαράκι..!! :re25::re25:

aeriko 28-02-2013 11:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 854286)
Κομμούνια του Κερατά είναι.

:wha13::wha13::wha13::confused::confused::confused:

ortho 28-02-2013 15:19

Πάντως για να είμαι ειλικρινής δε χάρηκα καθόλου! Αντιθέτως τρόμαξα! Απ'ότι κατάλαβα δεν έχουν βρει τίποτε εναντίον του Παπαγεωργόπουλου. Καταδικάστηκε μόνο λόγω της κατάθεσης του συγκατηγορουμένου του. Αν αυτό ισχύει, τότε μάλλον πρέπει να ανησυχούμε! θεωρητικά η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο του λαού.... 17 εκατομμύρια δεν είναι ψύλλοι στ'άχυρα, κάπου πρέπει να είναι και δεν τα βρήκαν στον πρώην δήμαρχο.

Οσο κι αν τέτοιες αποφάσεις ικανοποιούν το λαϊκό αίσθημα, ουσιαστικά είναι προθάλαμος για ανείπωτες αυθαιρεσίες.

Ελπίζω να έχουν τα στοιχεία που δικαιολογούν την καταδίκη κι αυτή την ποινή.

asotosios 28-02-2013 16:02

Δεν τον ηξερα μεχρι χθες τον παραπανω κυριο...

αλλά...
εμενα ολο αυτο μου κανει (χωρις να γνωριζω πολλα πολλα γυρω απο την υποθεση) αιμα στην αρενα για να ξεδυψασει ο κοσμος...οχι οτι ο συγκεκριμενος δεν εφταιγε δεν μπορω να ξερω...αλλα ετσι μου φαινεται εμενα...

Μην ξεχναμε οτι σε αλλες περιπτωσεις...βλεπε δημαρχος Ζακυνθου με 12εκ ευρω αποδεδειγμενα οτι τα εφαγε ο ιδιος και ειναι σπιτακι του και δεν τον ενοχλει κανενας...!!!

Απλα μια παρατηρηση κανω...καποιος μπορει να πει οτι ειναι μια καλη αρχη...αλλα για να δουμε...!!!

απο την αλλη οποιος εφαγε να πληρωσει και οχι μονο με φυλακη αλλα και με χρημα...αν και δεν πιστευω οτι ακομα και αυτα τα χρηματα να πανε στο κρατος οτι το κρατος θα τα αξιοποιησει σε τιποτα παραπανω απο αλλες ρεμουλες...!!!

ortho 28-02-2013 16:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 854571)
...αν και δεν πιστευω οτι ακομα και αυτα τα χρηματα να πανε στο κρατος οτι το κρατος θα τα αξιοποιησει σε τιποτα παραπανω απο αλλες ρεμουλες...!!!

Αυτό είναι το δυστύχημα, ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αυτό που λέμε κράτος. Και πως άλλωστε;!:hmmm:

AKIS_21 28-02-2013 16:24

Χωρίς να διαφωνώ για την φυλάκιση διαφωνώ με την κοινωνική,πολιτική παρέμβαση στις αποφάσεις δικαστών.ισοβια για σπατάλη δημοσίου χρήματος και 10 χρονια για βιασμό με φόνο ε δε ειναι και τα ίδια νομίζω!!α υπάρχουν και άλλοι που σφαζουν για μια κάμερα κα κρίνονται για αναμωρφωτηριο και για φύλαξη μια μάντρα

vrider 28-02-2013 17:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 854544)
Πάντως για να είμαι ειλικρινής δε χάρηκα καθόλου! Αντιθέτως τρόμαξα! Απ'ότι κατάλαβα δεν έχουν βρει τίποτε εναντίον του Παπαγεωργόπουλου. Καταδικάστηκε μόνο λόγω της κατάθεσης του συγκατηγορουμένου του. Αν αυτό ισχύει, τότε μάλλον πρέπει να ανησυχούμε! θεωρητικά η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο του λαού.... 17 εκατομμύρια δεν είναι ψύλλοι στ'άχυρα, κάπου πρέπει να είναι και δεν τα βρήκαν στον πρώην δήμαρχο.

Οσο κι αν τέτοιες αποφάσεις ικανοποιούν το λαϊκό αίσθημα, ουσιαστικά είναι προθάλαμος για ανείπωτες αυθαιρεσίες.

Ελπίζω να έχουν τα στοιχεία που δικαιολογούν την καταδίκη κι αυτή την ποινή.

Συμφωνω απολυτα! Δηλ για τον Ακη και τα λεφτα που λενε οτι 'διαχειριστηκε' τι θα πρεπει να γινει? Να επαναφερουμε τη θανατικη ποινη?
Το χειροτερο, κατα τη γνωμη μου, ειναι οτι δεν του αναγωριστηκε κανενα ελαφρυντικο. Κατα τα αλλα, πολυ σωστα ειναι 'μεσα'.

Να δεις ομως που με τετοιο δεδικασμενο, θα χρωστανε οι φουκαραδες ΦΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ κλπ και θα 'πεφτουν βροχη' οι 20αρες και τα ισοβια!

Ενταξει ειπαμε οχι ανοχη στη διαφθορα και τη φοροδιαφυγη, αλλα οταν αναγνωριζεις ελαφρυντικα σε βιαστες και δολοφονους, πως το αρνεισαι σε οικονομικους εγκληματιες?

IOTH1X 28-02-2013 17:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vrider ( 854638)
Συμφωνω απολυτα! Δηλ για τον Ακη και τα λεφτα που λενε οτι 'διαχειριστηκε' τι θα πρεπει να γινει? Να επαναφερουμε τη θανατικη ποινη?
Το χειροτερο, κατα τη γνωμη μου, ειναι οτι δεν του αναγωριστηκε κανενα ελαφρυντικο. Κατα τα αλλα, πολυ σωστα ειναι 'μεσα'.

Να δεις ομως που με τετοιο δεδικασμενο, θα χρωστανε οι φουκαραδες ΦΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ κλπ και θα 'πεφτουν βροχη' οι 20αρες και τα ισοβια!

Ενταξει ειπαμε οχι ανοχη στη διαφθορα και τη φοροδιαφυγη, αλλα οταν αναγνωριζεις ελαφρυντικα σε βιαστες και δολοφονους, πως το αρνεισαι σε οικονομικους εγκληματιες?

Το σκεπτικό της μη αναγνώρισης ελαφρυντικών λόγω πρότερου εντίμου βίου είναι το ακόλουθο και με βρίσκει σύμφωνο.

'Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ότι έκλεβαν χρήματα και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, σε άλλα αξιώματα που κατείχαν και πάλι.'

vrider 28-02-2013 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 854652)
Το σκεπτικό της μη αναγνώρισης ελαφρυντικών λόγω πρότερου εντίμου βίου είναι το ακόλουθο και με βρίσκει σύμφωνο.

'Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ότι έκλεβαν χρήματα και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, σε άλλα αξιώματα που κατείχαν και πάλι.'

Κοιτα δεν ειμαι νομικος οποτε θα το παρω με τη λογικη.

Προσεξε και πες αν εχω λαθος, ειναι λιγο 'ακροβατικη' η σκεψη μου αλλα το ιδιονομιζω ειναι και του δικαστηριου, μιας και ολοι οι κατηγορουμενοι θεωρουνται αθωοι μεχρις αποδειξεως του εναντιου.
Μεχρι λοιπον την τελεση του αδικηματος δεν εχω ποινικο μητρωο, δεν εχω καταδικαστει ποτε κλπ κλπ
Επειδη ομως με συνελαβαν και με καταδικασαν γιατι πρωτα βιασα και μετα σκοτωσα μια γυναικα, σημαινει οτι το ειχα στο μυαλο μου απο παιδι ........και σιγουρα θα το εχω ξανακανει αλλα δεν ετυχε να με πιασουν !!!

Ισως και να εχει δικιο ο δικαστης, αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα τον κρινω. Εγω μονο την ταπεινη μου αποψη καταθετω και ξαναλεω οτι πολυ σωστα να μπουν 'μεσα', απ την αλλη νομιζω οτι για ενα τετοιο αδικημα τα ισοβια μου φαινονται υπερβολη .
Μαλιστα αν δεν κατω λαθος η κατηγορια για τον Π'γεωργοπουλο ηταν συνεργεια σε υπεξαιρεση.
Διορθωστε με αν κανω λαθος η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα!

asotosios 28-02-2013 18:12

Εμενα παλι δεν μου φαινεται υπερβολη η καταδικη του σε ισοβια...αν εκρινε ομως το δικαστηριο οτι πρεπει να μπει ισοβια τοτε καλως...ΙΣΩΣ ετσι να σταματησει τον επομενο που θα παει να φαει εκκατομυρια...

απλα να δω οσους χρωστανε / φαγανε / εκκατομυρια να μπαινουν μεσα για τον ιδιο χρονο...
και οχι ενας που ΙΣΩΣ καπου δεν τα βρηκανε καποιοι μαζι του...(που προσωπικα αυτο πιστευω οτι καποιοι τα χαλασανε στην μοιρασια μαζι του)...γιατι τοτε η δικαιοσυνη παιζει τον ρολο του γιαγκουλα...
Οσο τα τρωμε μαζι ειναι καλα...αν κουνηθεις τοτε σε περιμενει η ψειρου...!!!

IOTH1X 28-02-2013 18:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vrider ( 854663)
Κοιτα δεν ειμαι νομικος οποτε θα το παρω με τη λογικη.

Προσεξε και πες αν εχω λαθος, ειναι λιγο 'ακροβατικη' η σκεψη μου αλλα το ιδιονομιζω ειναι και του δικαστηριου, μιας και ολοι οι κατηγορουμενοι θεωρουνται αθωοι μεχρις αποδειξεως του εναντιου.
Μεχρι λοιπον την τελεση του αδικηματος δεν εχω ποινικο μητρωο, δεν εχω καταδικαστει ποτε κλπ κλπ
Επειδη ομως με συνελαβαν και με καταδικασαν γιατι πρωτα βιασα και μετα σκοτωσα μια γυναικα, σημαινει οτι το ειχα στο μυαλο μου απο παιδι ........και σιγουρα θα το εχω ξανακανει αλλα δεν ετυχε να με πιασουν !!!

Ισως και να εχει δικιο ο δικαστης, αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα τον κρινω. Εγω μονο την ταπεινη μου αποψη καταθετω και ξαναλεω οτι πολυ σωστα να μπουν 'μεσα', απ την αλλη νομιζω οτι για ενα τετοιο αδικημα τα ισοβια μου φαινονται υπερβολη .
Μαλιστα αν δεν κατω λαθος η κατηγορια για τον Π'γεωργοπουλο ηταν συνεργεια σε υπεξαιρεση.
Διορθωστε με αν κανω λαθος η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα!

δεν τίθεται θέμα διόρθωσης. Την άποψη μας λέμε

Το σκεπτικό του δικαστή είναι το εξής

Ο Παπαγεωργόπουλος δεν ξύπνησε μία μέρα όντας τοπικός άρχοντας και είπε να ξεκινήσει να κλέβει. Το έκανε και από άλλα αξιώματα.

Προφανώς όπως και ένας ηρωινομανής δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ξύπνησε μια μέρα και άρχισε τη πρέζα και δεν έχει δοκιμάσει κανένα άλλο ναρκωτικό.

Επίσης δεν μπορεί από εκεί που είσαι τιμιότατος να αρχίσεις να υπεξαιρείς μαύρες σακούλες.

Για να χρησιμοποιήσω ένα αθλητικό όρο αφού ήταν και αθλητής 'θέλει πνευμόνια' για να φτάσεις στα 17εκ

Τώρα για το βάρος της ποινής..... όταν μιλάμε για δημόσιο χρήμα, δηλαδή δημόσια περιουσία, δηλαδή για υστέρημα του κόσμου για το κοινό καλό, Ε τότε η ποινές θα πρέπει να είναι σαν τις μηχανές μας UNLIMITED - UNSTOPPABLE

diomiles 28-02-2013 18:47

Πάντως οι ¨ειδικοί¨ που παρακολούθησαν την διαδικασία αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να γίνουν τόσο φοβερά λάθη.Κατά συνέπεια λοιπόν η βιαστική απόφαση ¨ισόβια¨ να θεωρείται απο πολλούς ένα έξυπνο τρικ για να είναι και ο κόσμος ικανοποιημένος αφου είναι κοινή απάιτηση το ¨βάλτε τους κλέφτες φυλακή¨ και ο γιατρός
αφου ασκήσει όλα τα «νόμιμα δικαιώματά του» (5μελές Εφετείο, Άρειος Πάγος) θα βγει έξω πάρα πολύ σύντομα …. «ατσαλάκωτος» και χωρίς δημοσιότητα για να μην το πάρουμε χαμπάρι.

Δεν είναι δυνατόν να στέλνεις ισόβια κάποιον με μόνο στοιχείο εναντίον του την κατάθεση ενός ενόχου! Που ακόμα και αυτός δεν είπε ότι του έδωσε εντολή ο Παπαγεωργόπουλος , είπε ότι ο συνεργός του στο έγκλημα άφησε να εννοηθεί ότι ήξερε ο Παπαγεωργόπουλος.

ΔΕΝ είχαν αποδείξεις ενοχής , ΔΕΝ βρήκαν πουθενά σε λογαριασμό του χρήματα που δεν μπορούσε να αποδείξει την προέλευση τους , ΔΕΝ υπήρξε καμία μαρτυρία εναντίων του Παπαγεωργόπουλου από ΜΗ ένοχο.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!