![]() |
Καλώς ήρθα :)
Με πολλούς γνωριζόμαστε, μιας και είμαι η γυναίκα του forester και έχουμε βρεθεί σε καφέδες, σε εκδρομές και φυσικά στην πίτα:)
Μετά από αυτό που ζήσαμε στην Ερέτρια, αποφάσισα να μην κάνω τη λαθραναγνώστρια:D:D:D:D και να γίνω κι εγώ ενεργό μέλος της παρέας:ye33: Καλώς σας βρήκα!!!! |
Καλως ηρθες στην παρεα μας κι ας σε πειραζαν εχτες οτι δεν μπορεις να γραφτεις κι οτι πρεπει να παρεις εγκριση απο 3 moderators!!!!!!
|
Απάντηση: Καλώς ήρθα :)
|
Έπ!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
Τι έχουμε 'δω? Καλώς τη γυναίκα μου:ye33: Μόνο μη μου ζητήσεις κανά F650 :D:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
Σταμάτα εσύ! Μαρτυριάρη:D |
Ουπς δεν θα το ξανακανω,χαχαχαχα
|
Απόσπασμα:
Αν σε ενοχλει.....πες μου, να την μπαναρω:ha16: |
Απόσπασμα:
Έχουμε executive:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Όχι παίζουμε:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: , ΥΓ: κοιμάται τώρα και γράφω εγώ.... αύριο που θα τα δει, θα πέσει:u34::u35::u35::u35: |
Καλώς την!..:wh13:
|
Απόσπασμα:
|
Μαίρη καλώς ήρθες και διαδικτυακά στην παρέα!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
:wh13: και καλή παραμονή στην κοινότητα!!!!:wh13:
|
Απόσπασμα:
Εσύ τώρα είσαι φίλος μου:wha13::wha13::wha13::wha13: :Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία: Για λέλος μου κάνεις....:D :sm3::sm3::sm3::sm3::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19: |
Kαλώς την δικιά μας την Μαιρούλα !!!
Καλά ποσταρίσματα και καλά και όμορφα χιλιόμετρα με το αγόρι σου !!!! :ye33: |
Με πρόλαβε ο σύζυγος....
Καλώς την στην πιο ωραία παρέα με τα πιο καλά παιδιά...:):):) |
Αγαπητή Μαίρη, καλωσόρισες κ επίσημα στην παρέα του GS Forum !!!! Καλή διαμονή και πολλά καλά χιλιόμετρα με την χοντρούλα σaς ....;););) |
:hi50:καλως ηρθες:wh13::wh13:
|
|
:wh13::wh13::wh13:
|
:wh13:
|
:wh01::wh01:
|
Απόσπασμα:
Άντε να ετοιμάζονται και τα Λελοκόριτσα για νέες περιπέτειες.........................................:lo20: Απόσπασμα:
Όσο για το 650 ετοιμάσου.....................πάρε σειρά...................:ha11: |
Απόσπασμα:
[/QUOTE] Καλώς τη δέχτηκες...................:ha10: Όσο για το 650 ετοιμάσου.....................πάρε σειρά...................:ha11: [/QUOTE] Εσύ είσαι βαλτή... αλλά:u12::u12::u12::u12: :D:D:D:D:lo17::lo17::lo17::lo17::lo17::lo17::lo17::lo17: |
Καλως ηρθες Μαιρη και καλα χιλιομετρα.
|
:th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για το καλωσόρισμα!:) Να έχετε πολλά και καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι:ye33: |
Καλώς μας ήρθες Μαιρούλα!! Και να ξέρεις, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στον άντρα σου, γι αυτό και να τον προσέχεις.;):) Κρίμα που δεν βρήκαμε χρόνο να τα πούμε περισσότερο στην πίτα...:o Την επόμενη φορά να 'μαστε καλά...!! Και πάλι καλώς μας ήρθες!! |
:wh13::wh13:
|
Καλως ηρθες Μαιρηηηηηη πάντως σαν πρωτη διαδικτυακη συμβουλη θα σου πω οτι δεν αξιζει να μιλαμε για F650 αφου εχει βγει 700 πλεον :D:D:D
Απλα καποιος θα πρεπει να κανει 1 ταξιδάκι παραπανω;););) Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Καλως ηρθες στην παρεα μας.
|
Απόσπασμα:
Λέτε ότι θέτε:D:D:D:D:D:D Η γυναικάρα μου -ευτυχώς....- δεν οδηγεί μηχανή:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Ψαρώσατε γατάκια και αμέσως, να πουλήσω το κορμί μου για να αγοράσω:u58::u58::u58::u58::u58::u58::u58::u58: |
:wh13:
|
:re27:καλώς ήλθες στο club. καλά και ασφαλή απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.:re25:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!