GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Καλώς ήλθατε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Κατοχος Varadero!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=3902)

Gemat 03-07-2009 13:02

Κατοχος Varadero!!

Φιλοι BMWακηδες σας χαιρετω!

Με λενε Γιώργο και ζω στη Μυτιλήνη. Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου. Για μενα τα φορουμς ειναι η καλυτερη πηγη για να βρει κανεις στοιχεια που αφορουν μια μοτοσυκλετα και οχι ο ειδικος τυπος!

Ηρθα λοιπον και στο φορουμ σας για να ενημερωθω αλλα και για να διαφωνησω ως δικηγορος του Ντερο μου..... γιατι καλα να συμφωνουμε, αλλα να διαφωνουμε ειναι καλυτερα!!

wolferin 03-07-2009 13:03

Απάντηση: Κατοχος Varadero!!

καλως ορισες Γιωργο,καλα χιλιομετρα και καλες διαφωνιες να εχεις:)

doukas tasos 03-07-2009 13:17

Καλώς τον .Πάντα όρθιος :)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-07-2009 13:32

Φίλε Γιώργο,

είσαι ο "άνθρωπός" μας ....

Τί το καλύτερο από μια "ευγενή" διαφωνία,

με σκοπό την ενημέρωση (κ ψυχαγωγία :D)

των μελών μας ;;;;;;

Καλωσόρισες στο GS Forum,

ένα φόρουμ, που αγκαλιάζει ΟΛΟΥΣ τους φίλους της μοτοσυκλέτας ....

Καλή διαμονή

και πολλά "όρθια" χιλιόμετρα !!!!!

.

Gazi 03-07-2009 14:09

Καλώς τον ....
Το να διαφωνείς με κάποιον είναι μία πολύ ωραία πηγή ερωταπαντήσεων,που σε σωστό κλίμα και ύφος,καλλιεργούν και αποσκοπούν σε λύσεις με καλύτερο αποτέλεσμα!!
Άλλωστε ο Σοφός Πλάτωνας είπε:
Θα δέχομαι και θα ακούω πάντα την γνώμη σου,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι πάντα σωστή ή και οτι θα συμφωνήσω μαζί σου!

W E L C O M E TO GS FORUM

NLS 03-07-2009 14:35

Gemat θα τα πούμε στις 6 του μήνα... μένεις στο νησί της γυναίκας μου το οποίο για οικονομικούς (*) και οικογενειακούς αλλά και γιατί μου αρέσει πολύ το νησί, λόγους, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μόνιμος σχεδόν τόπος διακοπών μου

δυστυχώς το 1200GS μου δεν έχει πατήσει ακόμα εκεί (βλέπε: μπέμπης στη μέση), αλλά το dakar είχε πατήσει πολλές περίεργες γωνιές του ;)

(*) οικονομικό; τρομάααααρα μας... 500 ευρώ τα εισιτήρια να πάνε και να έρθουν 2 άνθρωποι, ένα μωρό και ένα αυτοκίνητο... δεν πηγαίναμε Μαρόκο καλύτερα;

Arkas 03-07-2009 14:38

Καλωσόρισες φίλε Γιώργο στην παρέα μας!

zitsos 03-07-2009 14:58

φιλε Γιωργο καλός ήρθες στην παρέα και καλες βόλτες να έχεις! Όσο για τις διαφωνίες το μονο που μπορουμε να διαφωνίσουμε ειναι αν το ουζο Μυτιλήνης είναι καλύτερο απο το τσίπουρο της Κοζάνης!! τα περι μηχανες, μαρκας, μοντέλο, ειναι για αυτούς που μπερδευουν την οδοντοβουρτσα με το τιμονι!!;)

skippybi 03-07-2009 15:33

καλώς τον φίλο μας από τη πανέμορφη Μυτιλήνη!!!(πρόπερσι πήγα:D)

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 03-07-2009 15:53

Γιώργο καλώς όρισες στη παρέα μας.Η παρουσία αναβατών
με διαφορετικά μοτόρια είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Black_Shadow 03-07-2009 16:42

http://sl.glitter-graphics.net/pub/6...i085p8my3i.gif συνονόματε απ' την όμορφη Μυτιλήνη!

Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχεις με το ωραίο varadero σου !!! ;)

NLS 03-07-2009 16:56

για ποιον;

:sm7:

ntinopoulos 03-07-2009 17:27

καλωσ ορισες!

Gemat 03-07-2009 19:06

Παιδια, ευχαριστω πολυ για το ενθερμο καλωσορισμα!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 46275)
Gemat θα τα πούμε στις 6 του μήνα... μένεις στο νησί της γυναίκας μου το οποίο για οικονομικούς (*) και οικογενειακούς αλλά και γιατί μου αρέσει πολύ το νησί, λόγους, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μόνιμος σχεδόν τόπος διακοπών μου

δυστυχώς το 1200GS μου δεν έχει πατήσει ακόμα εκεί (βλέπε: μπέμπης στη μέση), αλλά το dakar είχε πατήσει πολλές περίεργες γωνιές του ;)

(*) οικονομικό; τρομάααααρα μας... 500 ευρώ τα εισιτήρια να πάνε και να έρθουν 2 άνθρωποι, ένα μωρό και ένα αυτοκίνητο... δεν πηγαίναμε Μαρόκο καλύτερα;

Τι να πω και εγω που καθε φορα που θελω να παω εκδρομη πρεπει να πληρωσω το παραπανω ποσο...(ψεματα... 330 για δυο + μοτο με επιστροφη)

Α, αν ερχοσουν αυριο (4/7) θα προλαβαινες και τη συναυλια των Scorpions !

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zitsos ( 46291)
φιλε Γιωργο καλός ήρθες στην παρέα και καλες βόλτες να έχεις! Όσο για τις διαφωνίες το μονο που μπορουμε να διαφωνίσουμε ειναι αν το ουζο Μυτιλήνης είναι καλύτερο απο το τσίπουρο της Κοζάνης!! τα περι μηχανες, μαρκας, μοντέλο, ειναι για αυτούς που μπερδευουν την οδοντοβουρτσα με το τιμονι!!;)

Για αυτο φιλε ζιτσο δεν προκειται να διαφωνησουμε μια και ειναι ξεκαθαρο οτι το ουζο Μυτιλήνης είναι μακραν καλύτερο απο το τσίπουρο της Κοζάνης!!

riko46 03-07-2009 19:11

Καλώς τον πάντα όρθιος...................:cool:

giorgos_gs 03-07-2009 21:34

καλως ορισες φιλε

konstantinos 03-07-2009 21:37

καλως τον συντοπιτη θα ειμαι στο νησι στις 22-08 ευχομαι να τα πουμε

VILLY 04-07-2009 10:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 46221)
Φιλοι BMWακηδες σας χαιρετω!

Με λενε Γιώργο και ζω στη Μυτιλήνη. Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου. Για μενα τα φορουμς ειναι η καλυτερη πηγη για να βρει κανεις στοιχεια που αφορουν μια μοτοσυκλετα και οχι ο ειδικος τυπος!
Ηρθα λοιπον και στο φορουμ σας για να ενημερωθω αλλα και για να διαφωνησω ως δικηγορος του Ντερο μου..... γιατι καλα να συμφωνουμε, αλλα να διαφωνουμε ειναι καλυτερα!!

Φίλε Γιώργο καλωσόρισες και καλή διαμονή στο forum.

Θα ήθελανα σε ενημερώσω για 2/3 πραγματάκια.
Λες παραπάνω :
Απόσπασμα:

"Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου."
To Varadero είναι OnOff συνεπώς αν ψάχνεις για καλό OnOff μηχανάκι... έχεις το δικό σου!

Από την άλλη να σε πληροφορήσω επίσης, ότι έχεις και το καλύτερο OnOff!
Στο λέει ένας Βαραντεριστής που τάχει αλλάξει σχεδόν όλα!
Με αυτή μου την ατάκα μάλιστα ξεκινά και ο κύκλος των αντιπαραθέσεων που ορθά προφήτεψες. Θα βγούν οι έταιροι συνφορουμίτες Bmwδάκηδες τώρα και θα με φάνε .αχαχαχαχα:sm7:
Αστους να λένε! Honda και πάλι Honda!:sm1:

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω χαιρετισμούς στο όμορφο νησί του από ένα άλλο μεγανήσι στο άλλο άκρο της Ελλαδας, τη Κρήτη!

Βασίλης
Αλλος ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος Varadero

Gemat 04-07-2009 11:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 46434)
Φίλε Γιώργο καλωσόρισες και καλή διαμονή στο forum.

Θα ήθελανα σε ενημερώσω για 2/3 πραγματάκια.
Λες παραπάνω :
To Varadero είναι OnOff συνεπώς αν ψάχνεις για καλό OnOff μηχανάκι... έχεις το δικό σου!

Από την άλλη να σε πληροφορήσω επίσης, ότι έχεις και το καλύτερο OnOff!
Στο λέει ένας Βαραντεριστής που τάχει αλλάξει σχεδόν όλα!
Με αυτή μου την ατάκα μάλιστα ξεκινά και ο κύκλος των αντιπαραθέσεων που ορθά προφήτεψες. Θα βγούν οι έταιροι συνφορουμίτες Bmwδάκηδες τώρα και θα με φάνε .αχαχαχαχα:sm7:
Αστους να λένε! Honda και πάλι Honda!:sm1:

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω χαιρετισμούς στο όμορφο νησί του από ένα άλλο μεγανήσι στο άλλο άκρο της Ελλαδας, τη Κρήτη!

Βασίλης
Αλλος ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος Varadero

Μεγαλη κουβεντα ξεκινας φιλε Βασιλη.

Δεν θα διαφωνησω στο οτι το Βαραντερο ειναι το καλυτερο ον-οφ μηχανακι. Αποδειξη τουτου ειναι..... το οτι αυτο αγορασα!! :D:D

Απλα δεν βλεπω τη χοντα να φιλοτιμητε να βγαλει κανενα νεο μοντελο και οταν θα ερθει η ωρα να το αλλαξω θα πρεπει να γνωριζω τα νεα δεδομενα!

Παντως απο οτι διαβαζω εδω... τα παραπονα για GS ειναι καμποσα!

vp_68 04-07-2009 11:14

καλώς όρισες φίλε στην όμορφη παρέα μας.

Kimwnas 04-07-2009 12:05

Καλωσόρισες!

Σαν τέως κάτοχος Varadero κι εγώ (και νυν 2 διαφορετικών εκδόσεων του GS -1150adventure και 1200) θα έχουμε αρκετά να συζητήσουμε!

Και για να πω τα πρώτα 1-2 πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην αρχή ήταν ότι το GS έχει την αίσθηση ότι είναι πολύ καλύτερα ζυγισμένο (χαμηλό κέντρο βάρους) και ότι είχε καλύτερα φρένα (σε συνδυασμό βέβαια με το telelever).

Επίσης το GS έχει πραγματικά δυνατότητες off-road (σε λογικά πλαίσια βέβαια) σε αντίθεση με το Vara που δεν σε εμπνέει για οτιδήποτε περισσότερο από πατημένη φλαταδούρα.

Κατά τα άλλα σαν γνήσιο Honda δεν σπάει δεν χαλάει, αν και στο δικό μου είχα βαρεθεί να του βάζω βενζίνη!! (1η γενιά) - το VTR μου λιγότερο έκαιγε!

Α! και για να μην το ξεχάσω... δεν ξανασχολούμαι με αλυσίδες! :)

VILLY 04-07-2009 12:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 46458)
Καλωσόρισες!

Επίσης το GS έχει πραγματικά δυνατότητες off-road (σε λογικά πλαίσια βέβαια) σε αντίθεση με το Vara που δεν σε εμπνέει για οτιδήποτε περισσότερο από πατημένη φλαταδούρα.

Εξαρτάται τη ζητά κανείς.
Το GS σαφώς υπερτερεί στο χώμα μακράν, αλλά το Vara στην άσφαλτο είναι κλάσεις ανώτερο!
Τα καβαλάω και τα δύο και αυτό καταθέτω.

GSMAN 05-07-2009 13:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 46464)
Εξαρτάται τη ζητά κανείς.
Το GS σαφώς υπερτερεί στο χώμα μακράν, αλλά το Vara στην άσφαλτο είναι κλάσεις ανώτερο!
Τα καβαλάω και τα δύο και αυτό καταθέτω.

Κλάσεις ανώτερο????:hmmm:

Εν πάσει περιπτώση να πω τα χαιρετίσματα μου στο παληκάρι με το VARADERO και πάντα να είναι γερός

essel 05-07-2009 14:02

εγώ να καλοσωρίσω το παλληκάρι μπήκα...............:):):)

NNN 05-07-2009 22:47

Καλώς ήρθες φίλε Γιώργο .....

fire red! 06-07-2009 08:45

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020121.gif

NLS 06-07-2009 12:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 46368)
Α, αν ερχοσουν αυριο (4/7) θα προλαβαινες και τη συναυλια των Scorpions !

εκτός του ότι στο κάστρο έχω πάει, εκτός του ότι τους scorpions τους έχω ξαναδεί (όπως και τον Βασίλη), σήμερα θα είναι η συναυλία στο Καραϊσκάκη δηλ. 200 μέτρα από το σπίτι μου... οπότε...

NLS 06-07-2009 12:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 46464)
αλλά το Vara στην άσφαλτο είναι κλάσεις ανώτερο!

Γμτ, είναι 12:30, έπρεπε να το έχω διαβάσει νωρίτερα αυτό να μπορώ να πω ότι μου έφτιαξες τη διάθεση για την βδομάδα

:sm7::sm7::sm7:

ευχαριστούμε και πάλι (admins να το μεταφέρετε στη σελίδα με τα ανέκδοτα)

(btw και εγώ οδηγούσα παλιότερα και τα δυο - είχε φίλος μέχρι που κατάλαβε το λάθος - και μάλιστα και "κατ'αντιπαράθεση")

ανόμοια πράγματα... εξάλλου ακόμα κάνει εντύπωση στον κόσμο πως μπορείς να πάρεις την στροφή με ένα GS :) - εκτός αν για δρόμο εννοείς κάτι τεράστιες ευθείες (που έτσι κι αλλιώς αν τις προτιμάς έχουμε και οι δυο λάθος μηχανή και ήθελες κάτι πιο "touring")

Albatros 07-07-2009 20:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 46443)
Μεγαλη κουβεντα ξεκινας φιλε Βασιλη.

Δεν θα διαφωνησω στο οτι το Βαραντερο ειναι το καλυτερο ον-οφ μηχανακι. Αποδειξη τουτου ειναι..... το οτι αυτο αγορασα!! :D:D

Απλα δεν βλεπω τη χοντα να φιλοτιμητε να βγαλει κανενα νεο μοντελο και οταν θα ερθει η ωρα να το αλλαξω θα πρεπει να γνωριζω τα νεα δεδομενα!

Παντως απο οτι διαβαζω εδω... τα παραπονα για GS ειναι καμποσα!

Έχω 2 κοινά μαζί σας φίλοι μου, είμαι Μυτιληνιός (Λέσβιος για την ακρίβεια) και μένω στη Κρήτη.
Αλλά και μια βασική διαφορά , R 1200 GSA,
αλλά όπως λένε τα ετερώνυμα έλκονται...
:)

EOD-K9 20-07-2009 05:22

http://i439.photobucket.com/albums/q...it_welcome.png

gsa1200 21-07-2009 01:22

http://i424.photobucket.com/albums/p...me/welcome.gif

Jefe 21-07-2009 11:06

Καλώς ήρθες φίλε μας, κ καλά χιλιόμετρα!

Jefe

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:17.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!