![]() |
13/3/13 Αχαϊκή εσπερινή σύναξη μετά αφεψημάτων (καφές-τσάϊ-χαμομήλι...)
Θέλοντος Θεού
http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif κ ανθρώπων την Τετάρτη κ ώρα 6η εσπερινή (μετά την ακολουθία του Εσπερινού κ πριν από το Απόδειπνο) στο γνωστό κ φιλακόλουθο "στέκι" Mariba στη όμορφη παραλία των Βραχνεΐκων θα μαζευτούμε όλη η παρέα για να τα πούμε από κοντά. Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι κ όσοι διανύσουν πάνω από 60 χλμ για να μας τιμήσουν θα κεράσω τον καφέ τους. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: -18:20 Άφιξη "μοντεράτορα" (Mario) :sm3: -18:30 Έλευση υπολοίπων μετά "αμάχου" πληθυσμού(γυναικόπαιδα) -19:00 Φωτογράφιση υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του ζεύγους Γρηγόρη (Grs1)- Νάταλι(natali) -19:20 Κατανάλωση όποιου γλυκίσματος βρεθεί στα τραπέζια -20:00 Ανατροπή ΟΛΩΝ των προγραμματισμένων διαδικασιών κ το "γυρίζουμε" σε μπύρες ή ποτάκια κ ότι ώρα μας πάρει...:di59: Η παρουσία ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ μέλους ή φίλου επιθυμεί κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ κ ευκταία. Guest star: Η όρεξη κ το σπιθηροβόλο βλέμμα του moderator (φτου σου να μην σε ματιάσω... :u58:) http://i1157.photobucket.com/albums/...Picture205.jpg |
...βρε φιλε μονο και μόνο για τον τρόπο σου...είμαι μέσα!!!!!!!!!:)
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Απάντηση: 13/3/13 Αχαϊκή εσπερινή σύναξη μετά αφεψημάτων (καφές-τσάϊ-χαμομήλι...
Καλα να περασετε φιλαρακια..:ye02:
|
Απάντηση: 13/3/13 Αχαϊκή εσπερινή σύναξη μετά αφεψημάτων (καφές-τσάϊ-χαμομήλι...
[QUOTE=Papadopaidi;861689]Θέλοντος Θεού
http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif κ ανθρώπων την Τετάρτη κ ώρα 6η εσπερινή (μετά την ακολουθία του Εσπερινού κ πριν από το Απόδειπνο) στο γνωστό κ φιλακόλουθο "στέκι" Mariba στη όμορφη παραλία των Βραχνεΐκων θα μαζευτούμε όλη η παρέα για να τα πούμε από κοντά. Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι κ όσοι διανύσουν πάνω από 60 χλμ για να μας τιμήσουν θα κεράσω τον καφέ τους. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: -18:20 Άφιξη "μοντεράτορα" (Mario) :sm3: -18:30 Έλευση υπολοίπων μετά "αμάχου" πληθυσμού(γυναικόπαιδα) -19:00 Φωτογράφιση υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του ζεύγους Γρηγόρη (Grs1)- Νάταλι(natali) -19:20 Κατανάλωση όποιου γλυκίσματος βρεθεί στα τραπέζια -20:00 Ανατροπή ΟΛΩΝ των προγραμματισμένων διαδικασιών κ το "γυρίζουμε" σε μπύρες ή ποτάκια κ ότι ώρα μας πάρει...:di59: Η παρουσία ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ μέλους ή φίλου επιθυμεί κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ κ ευκταία. εγω που θα ερθω 45χλμ θα κεραστω? οσα για τα γλυκα να δω ποιος θα φερει εκτος απο εμενα τωρα που σας καλομαθα:ha16::ha16::ha16: |
[QUOTE=mario;861696]...βρε φιλε μονο και μόνο για τον τρόπο σου...είμαι μέσα!!!!!!!!!:)
Επειδη ακουσες για γλυκο ετσι?? |
Eγω κανω διαιτα :hmmm: μην με υπολογιζεται για γλυκο.......λεω να απεχω :(
Θα ερθω κατευθειαν για μπυρες και ποικιλιες εαν εχει καλο ματς champions League......:lo19::lo19::lo19: |
[quote=alpe;861720]
Απόσπασμα:
Εσύ τέκνον Αλέξανδρε με όνομα βαρύ κ αυτοκρατορικό θα δώσεις εντολή στη φιλτάτη συμβία σου να δημιουργήσει μια γευσιγνωστική πανδαισία ώστε να αναφωνήσομεν όλοι το ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ...:u58: |
Απόσπασμα:
[quote=Papadopaidi;861759]
Απόσπασμα:
Εγγυημενο ζαχαροπλαστειο Βρε παλιοπαιδα δεν φτανει που καθε φορα κανω 90 χλμ πηγαινε ελα για τον καφε να σας κερασω κιολας??? Θα με βγαλετε στον δρομο |
[quote=alpe;861774]
Απόσπασμα:
Αυτα παθαινεις αμα μπλεκεις με παλιοχαρακτηρες......:u55: Αυτοι μεχρι και το μουστακι θα σε βαλουν να ξυρισεις (λεμε τωρα εαν ειχες):sm3::sm7::sm3: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Βρε superMario που το θυμήθηκες; :re26: Αααααα άμα σου έταξε πρέπει να παρασκευαστεί το γλύκισμα.:ye32: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
[quote=alpe;861774] Απόσπασμα:
Νάταλι η Μαριτίνα θα έρθει? |
Ευτυχως εφερε κ ο Δημητρης με την Μαιρα ενα τσουρεκι γεμιστο. Η μηλοπιτα ηταν σπιτικη ζαχαροπλαστειου
|
καλο καφε να εχετε........ και ξερετε εεεεεεε τον Οθωνα να μου προσεχετε..... :lo20::lo20::lo20::lo20: |
Καλά να περάσετε αδερφοί!Τις ευλογίες σας..:D:D:D
|
Καλα αφεψηματα...λοιπον...:):)
|
Θα είμαι και εγώ εκεί! Αφου θα έχει γλυκάκια παλι...
|
Eκτος ελεγχου και οι Πατρινοι καφεδες!super!:cool:
|
Απόσπασμα:
Εσένα σε "κόβω" να σε στέλνουμε μόνιμα στο Αγιο Ορος, να τακτοποιείς τις εκδρομές του forum εκεί... ;):D P.S. Ευλόγησον |
βλεπω κακοπερνατε κατω εε???
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να λείπω από μια τέτοια συνάντηση. Άσε που μου ανοίξατε πάλι την όρεξη.
Δημήτρη λέω να φέρω και την Μαριτίνα πάλι. Άλλωστε τελευταία όπως έλεγε και η Βίσσυ σε ένα απο τα τραγούδια της "Χωρίς το μωρό μου, χωρίς το μωρό μου.... δεν πάω πουθενά". Ελπίζω βέβαια να έρθει και η Μάιρα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλο καφεδακι στην Πατρινη παρεα!!:):)
|
[QUOTE=mario;862155]..και σε είχα για φιλο μου!
Μην μασάς βρε Μαριουκο εσυ μπορεί να τρως πολύ αλλά τα καις αλλιώς....:ye33: |
Καλο αγιασμενο καφε στους φίλους
|
Καλό καφέ φιλαράκια........................ βοήθεια σας:p:p:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Kαρτερ,ημων.το εν της μηχανης αγιασθητο το βολαν,σου ελθετο η μπαταρια σου γεμισθητο το ρεζερβουα σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης το στροφαλον ημων των επιουσιον σωσε ημην σημερων και αφησε ημην απο τα μηκροπροβληματα των ηλεκτρικων και ωσ ημην αφιωμεν τις βαλβιδες ημων στον αντιπροσοπων[ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΝ[ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον ΑΜΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
Μεσα για μεσα θα ημε:hi22::re11: |
Έρωντας, φλισκούνι, καρτεράκι και πολλά αλλα Κρητικά αφεψίματα
Να φροντίσετε την επομενη φορά να τα δοκιμασετε Καλά να περάσετε κοπέλια:ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Αντε θα φερω τουρτα παγοτο να γλυψουμε ;;;;;;;;;;;;;; παρακαλο περιμενο να ακουσω γευσεις:ha16::ha16::ha16::ha08::ha08::ha07::ha07::ha12::ha12::ha02::re10::wh11:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!