GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κόσμος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Βρέθηκε το φάρμακο που σε ξεμεθά σε δευτερόλεπτα! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=39283)

SenseiG 16-03-2013 17:08

Βρέθηκε το φάρμακο που σε ξεμεθά σε δευτερόλεπτα!

http://www.techgear.gr/wp-content/up...1182507125.jpg
Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί σε κατάσταση μέθης και γνωρίζουμε πώς είναι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το κέφι και η ευθυμία που νιώθεις να μετατρέπονται σε ζαλάδα, το δωμάτιο να αρχίζει να γυρίζει και δίχως να καταλάβεις το πώς και το γιατί να βρίσκεσαι αγκαλιά με τη λεκάνη της τουαλέτας…
Ερευνητές του MIT ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ένα δραστικότατο αντίδοτο για το αλκοόλ που σε ξεμεθά και σε απαλλάσσει από όλα τα δυσάρεστα που συνεπάγεται η χρήση του σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Πρόκειται για μια νανοκάψουλα που περιέχει μια ευρεία γκάμα ενζύμων που διασπούν το αλκοόλ με τον ίδιο τρόπο που το διασπά και το συκώτι αλλά σε πολύ λιγότερο χρόνο.
Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια έδειξαν ότι η η δράση του συγκεκριμένου φαρμάκου είναι πράγματι πολύ αποτελεσματική, με τα ποντίκια στα οποία χορηγήθηκε να επανέρχονται σε κατάσταση νηφαλιότητας πολύ πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα. Οι επιστήμονες φιλοδοξούν ότι μελλοντικά το φάρμακο θα μπορεί να χορηγείται και στον άνθρωπο, συμβάλλοντας ουσιαστικά και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

giclas 16-03-2013 17:18

Απάντηση: Βρέθηκε το φάρμακο που σε ξεμεθά σε δευτερόλεπτα!

ιστοριες της χαλημας!

εγω οταν καταναλονω μπηρες κε κρασια μετα πηνω ενα red bul κε στο δεκαλεπτο δηχνει το μηχανακη κοντα στα 15 μηκρογραμαρια

δοκημαστετω

intruder 16-03-2013 17:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 864713)
ιστοριες της χαλημας!

εγω οταν καταναλονω μπηρες κε κρασια μετα πηνω ενα red bul κε στο δεκαλεπτο δηχνει το μηχανακη κοντα στα 15 μηκρογραμαρια

δοκημαστετω

απο οτι ξερω το red bull ειναι αρκετα επικινδυνο οταν υπαρχει κ αλκοολ.εαν κανω λαθος διορθωστε με

giclas 16-03-2013 17:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από intruder ( 864718)
απο οτι ξερω το red bull ειναι αρκετα επικινδυνο οταν υπαρχει κ αλκοολ.εαν κανω λαθος διορθωστε με

ολα τα ισοτονηκα συγουρα

αλλα μην νομηζης οτι πηνω τον βοσπορο

αυτο που εγραψα πιο παω μηλαμε για μια καταναλοσει στα 2,5 μπουκαλια κρασι η 10-12 μπηρες μηκρες

ortho 16-03-2013 17:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 864721)
ολα τα ισοτονηκα συγουρα

αυτο που εγραψα πιο παω μηλαμε για μια καταναλοσει στα 2,5 μπουκαλια κρασι η 10-12 μπηρες μηκρες

ίσα που βρέχεις τα χείλη σου δηλαδή!:lo19::lo19::lo19:

πέρα από την πλάκα, αυτό το πράγμα του διαβόλου μιά φορά το ήπια κι έκανα να κοιμηθώ 30 ώρες.

παλιά δεν το έκανα κοκταίηλ με βότκα;

SenseiG 16-03-2013 17:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 864721)
ολα τα ισοτονηκα συγουρα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 864726)
ίσα που βρέχεις τα χείλη σου δηλαδή!:lo19::lo19::lo19:

πέρα από την πλάκα, αυτό το πράγμα του διαβόλου μιά φορά το ήπια κι έκανα να κοιμηθώ 30 ώρες.

παλιά δεν το έκανα κοκταίηλ με βότκα;

:lo14::lo14:

gsmaniac 16-03-2013 17:47

Η απολυτη ξενεδα.......θα πινεις χωρις να μεθαςΝεύρα
Ποιος ο λογος να πιεις??????:hmmm:

Τι αλλη λαλακια θα βγαλουν???

LakisGS 16-03-2013 17:47

Οι παλιοί λένε ότι αν πιείς ένα κουταλάκι ελαιόλαδο, μετά πιές όσο οινόπνευμα θέλεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα... Δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί "δεν το έχω" το άθλημα, αλλά εάν κανένας μας το δοκιμάσει, άσ' μας πει. Καλό είναι φυσικά οι δοκιμές να γίνουν σπίτι ή έξω, ΧΩΡΙΣ οδήγηση μετά...;)

tsitsos 16-03-2013 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 864735)
Οι παλιοί λένε ότι αν πιείς ένα κουταλάκι ελαιόλαδο, μετά πιές όσο οινόπνευμα θέλεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα... Δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί "δεν το έχω" το άθλημα, αλλά εάν κανένας μας το δοκιμάσει, άσ' μας πει. Καλό είναι φυσικά οι δοκιμές να γίνουν σπίτι ή έξω, ΧΩΡΙΣ οδήγηση μετά...;)

δεν ισχυει Λακη μου, το αλκοολ παει στο αιμα ;)
κριμα τα εξοδα αν ειναι να ξενερωνεις σε δευτερολεπτα:D

Ακιs 16-03-2013 19:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 864734)
Η απολυτη ξενεδα.......θα πινεις χωρις να μεθαςΝεύρα
Ποιος ο λογος να πιεις??????:hmmm:

Τι αλλη λαλακια θα βγαλουν???

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsitsos ( 864741)
δεν ισχυει Λακη μου, το αλκοολ παει στο αιμα ;)
κριμα τα εξοδα αν ειναι να ξενερωνεις σε δευτερολεπτα:D

Εσεις μην πτοειστε.....
δεν πιανει σε αυτους που ειχαν πεσει μεσα μικροι.....:lo20::lo20:

yns 16-03-2013 20:57

Πότε θα βγει αυτό που τρως «αλά GSForum» και μετά, με μια νανοκάψουλα, χάνεις αυτόματα όλες τις θερμίδες;
:ye33:
:di59:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 16-03-2013 21:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 864793)
Πότε θα βγει αυτό που τρως «αλά GSForum» και μετά, με μια νανοκάψουλα, χάνεις αυτόματα όλες τις θερμίδες;
:ye33:
:di59:

Αυτο ειναι πιο δυσκολο κ απο το φαρμακο της παλιοαρρωστιας...:D

aeriko 16-03-2013 21:43

Το θέμα είναι να ξέρεις πότε θα σταματήσεις ή όπως λένε ποιά θα είναι η επόμενη σταγόνα που θα σε στείλει αδιάβαστο.

tolhs 16-03-2013 22:56

Kαλα ρε σεις...τοσα εδωσα για να την ακουσω,...

Και θα μου την χαλαση αυτο??

ΕΕΕ οχι..

kostas_366 17-03-2013 16:47

Απόσπασμα:

Λίγο ανάποδα το είπες.
Στο τε΄λος ελαιόλαδο, κάθετε από πάνω και δεν έχεις τις αναθυμιάσεις που έρχονται όταν ξαμπλώνεις.
Και γράφει λίγο λιγότερο και το όργανο.

Arkas 17-03-2013 17:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 865069)
Λίγο ανάποδα το είπες.
Στο τε΄λος ελαιόλαδο, κάθετε από πάνω και δεν έχεις τις αναθυμιάσεις που έρχονται όταν ξαμπλώνεις.
Και γράφει λίγο λιγότερο και το όργανο.

Τό 'χεις δοκιμάσει δάσκαλε ; :rolleyes::D

Giof 17-03-2013 18:15

Μετα το μεταπτυχιακό που έκανα μπορω να πω ότι :
Το λάδι έχει την ιδιότητα να κάθεται πάνω πάνω στο στομάχι και βοηθάει στις αναθυμιασεις όπως είπε και ο φίλος πριν.
Για το χανγκοβερ μια κουταλια μέλη μετα το ποτό και πριν πέσεις στο κρεβάτι.
Για το αλκοτεστ βοηθάει πολυ το νερό. Οχι με μεγάλη διαφορά, αλλα σημαντική σε κάποιες περιπτώσεις.
Vodka redbull παίζει ακόμα. Βλέπεις περίεργα όνειρα μετα, σε βαθμό σχιζοφρενιας. Καρατσεκαρισμενο.
Για το ανακάτεμα , ένα σφηνακι amaro η undeberg η fernet η γιεγκερμαιστερ. Στις περισσότερες περιπτώσεις κάνει δουλεια ( βοηθάει και όταν έχεις σκάσει απο το φαγητό)
Ευτυχώς που έχω πολλα λίτρα υγρά στο σώμα μου και πέρασα τα τεστ με άριστα.

Giof 17-03-2013 18:16

Αααααα και το μέλη είναι μέλι

Gasgs 17-03-2013 18:21

Γεια σου ρε ρε Γιώργη Επιστήμων !!! Διατριβή έχεις κάνει :D:D

tsitsos 17-03-2013 21:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tolhs ( 864851)
Kαλα ρε σεις...τοσα εδωσα για να την ακουσω,...

Και θα μου την χαλαση αυτο??

ΕΕΕ οχι..

αγορι αστους να λενε,
αυτα ειναι για το αλκοολ, οχι για το γαλα:p:p:p
εμεις συνεχιζουμε κανονικα;)

todor 17-03-2013 22:02

Απόσπασμα:

οι παλιοί έχουν μέχρι ένα σημείο δίκιο....Υποτίθεται ότι το ελαιόλαδο θα "καλύψει" τα τοιχώματα του στομαχιού και έτσι το αλκοόλ θα αργήσει να περάσει στο αίμα. Η αλήθεια (και η εμπειρία) λέει ότι ισχύει, αλλά αν περάσει στο αίμα (πολύ απλά όταν πίνεις και βλέπεις ότι δεν μεθάς, συνεχίζεις και πίνεις...) τότε όχι απλά μεθάς, αλλά πας καρφί στο νοσοκομείο... το πιο απλό??ή δεν πίνεις (1-2 ποτήρια) ή απλούστατα πίνεις τον Βόσπορο,αλλά δεν οδηγείς... :ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!