![]() |
Ακουσατε ακουσατε!!!
Λοιπον πως να σας δελεασω μετα τοσες κραιπαλες τις προηγουμενες Τεταρτες? Εε? πως??:hmmm:
Τοσες βδομαδες τρεχατε να τον παρετε να τον πιειτε,να τον ρουφηξετε...(και ξερω γω τι αλλο)...σκεφθηκαν αλλοι φιλοι να σας υποσχεθουν, για να σας ξεγελασουν και να κλεψουν τον πολυτιμο χρονο σας.Νεύρα Ακουσατε ακουσατε λοιπον! Ελατε να τον παρετε μαζι μας την ερχομενη Τεταρτη 3 Απριλη στο γνωστο και μη εξαιρετεο Kitchen Bar και σε ανταποδωση μετα τον καφε ,μπορειτε να βαλετε απο 20 ευρω βενζινη ο καθενας δωρεαν,στη Shell στην εισοδο της μαρινας του Αλιμου!!! Ευγενικη προσφορα των : Λεοντοκαρδου,Αρκα και Αleckan!!!:u58: (Τυχον πληροφοριες ,οτι ειναι Πρωταπριλια κρινονται ως ανυποστατες κακοηθειες του...ΣΥΡΙΖΑ)!:D Ας τον παρετε λοιπον μαζι μου για τελευταια φορα μιας και στο εξης εγω θα τον παιρνω στη Σαχαρα με τσαι...(και οχι μονον)!:re27: Φιλουρες!:hi14: Απόσπασμα:
|
Απάντηση: Ακουσατε ακουσατε!!!
Ζωγραφιζει ο εορταζομενος........;):):)
|
Αλεκαρα η Ζαχαρα δεν ειναι παραλια...μη μπερδευτης...:u58:
Καλα να τον παρετε παιδια....:) Φιλουρες... |
Αλέκο και λοιποί καλά να περάσετε και στα Kitchen Bar αλλά και στας Σαχάρας :ye33: |
Πολύχρονος και από εδώ φιλαράκι !!!
Αν και είναι πρίν από τις 12 που αλλάζει και η μέρα είμαι πάντα φουλαρισμένος !!! Ευχαριστώ πολύ !!! Στον καφέ μέσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ye33::ye33: |
Καλαααααααα μεσααααα με χίλια :re27:
|
:lo20: |
Ορεξάτος ο Αλέκος! Καα να τον πάρετε λοιπόν και με τα τεποζιτα άδεια!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Απόσπασμα:
στη ζαχαρω θα πάει το ''παιΝτί'' :cool: Έχει και κατι ιαματικά νερά κατα 'κει. :D . . . Καλά να περάσετε με τον Αλεκαρο. :) |
Αυτα τα παρε δωσε με προβληματιζουν..:D
Εκει διπλα θα ειμαι για δουλεια και μπορει να περασω για ενα τσαι με αρωμα Τυνησιας;);) |
:lo20::sm7::lo20:
|
Mεσααααα!!!! :cool2::cool2::cool2::cool2: |
Αλεκο μη ξοδεύεσαι στη shell εμείς θα έρθουμε να σου ευχηθούμε καλό ταξίδι και εσύ θα μας φέρεις ένα μπιτονι βενζίνη απο κει που θα πας
|
Καλά να τον πιείτε το καφεδάκο σας.:ye33:Εγώ δουλεύω :u59: |
Απόσπασμα:
εεεεε πολυ δεν παει..........θα σουλατσαρεις 15 μερες στην Απέναντι οχθη........κανε και καμια βαρδια παραπανω..........:D |
Να δουλευετε και προπαντος να πληρωνετε τις κρατησεις σας.Υπαρχουν και συνταξιουχοι που απο σας περιμενουν,να βγει κανα ταξιδακι.:D
|
Απόσπασμα:
|
Μέσα για τον Αλεκάρα και για την παρέα μας!!!!!!!!!!!!!
ΜΑRK εσύ μπορείς να ζηλεύεις!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: |
:ye35:Μέσαααααα
|
Μέσα...:ye02:
|
ε, δεν γινεται να μην ερθω να σας φιλησω...!!!
|
Απόσπασμα:
Όσοι δεν έχουν παραλάβει το δώρο από την πίττα, να μου στείλουν με pm τί έχουν κερδίσει (αριθμό λαχνού κ δώρο) για να το παραλάβουν στον καφέ ... ;) |
ΜΕΣΑ ΑΛΕΚΑΡΑ..!!!
|
Μέσα, να χαιρετίσουμε το παρεάκι που φεύγει ταξίδι :)
|
http://3.bp.blogspot.com/-C-uj0nKDQu...00/2366699.jpg Με το καλό ο επόμενος καφές στην αραπιά με τους βεδουίνους !:ye02: :D:D:D |
Καλά να περάσετε φιλαράκια:ye33:
|
Μεσα για τα τελευταια νεα...
http://img856.imageshack.us/img856/8...a90987002b.jpg Uploaded with ImageShack.us |
... μη φύγει κανένααααας ... έρχομαι ... :)
|
Καλά να περάσετε φιλαράκια........................see u next time..................:)
Στην παρέα της Τυνησίας εύχομαι καλούς δρόμους και με το καλό να μας έρθετε γεμάτοι χαμόγελα, εξωτικές εικόνες και εμπειρίες ........................:ha15: |
Με το μαλακό οι ..... σαλάτες !!! :D:p:D
|
|
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
|
... αυτή την φορά, λόγω της πολύ καθυστερημένης αφίξεώς μου στον καφέ, είχαν φύγει οι περισσότεροι ...:( Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να απαθανατίσω κ τους υπόλοιπους ... :rolleyes: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:48. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!