GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Νέος για βραδυνή εργασία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=39811)

gandreas 08-04-2013 12:41

Νέος για βραδυνή εργασία

Καλημέρα σας, για να δούμε πρώτα από φίλους του Φόρουμ, ζητάω άντρα για βραδυνή εργασία σε αναψυκτήριο με απαραίτητη προϋπηρεσία μια και δεν εχω περιθώριο χρόνου για πολύ εκπαίδευση . ( βασικός μισθός + όλες τις νομιμες προσαυξήσεις, ΙΚΑ από την πρώτη μέρα.)
Περιοχή Αμπελόκηποι Αθήνα. Τηλ. 6984.23.33.34

Eftixis 08-04-2013 12:42

Απάντηση: Νέος για βραδυνή εργασία

:ye02::re25::ye36:

ilias vara 08-04-2013 12:46

:re25::re25:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 08-04-2013 12:48

Μπραβο ρε φιλαρα

Astakos82 08-04-2013 12:52

:re25:

nikos-x 08-04-2013 13:30

:re25: Ανδρέα . . . Επιβεβαιώνεις όσα ενοιωθες, στο ''θέμα'' που ανεβασες πριν λίγα χρόνια . . . Κι απ' τα πρώτα που διάβασα. :)

PACO 08-04-2013 14:08

:re25:.....αλληλεγγυη

vasorfa 08-04-2013 15:50

Για μια ακόμα φορά απέδειξες αυτό που κάποτε είχες πει και πλέον είναι......

σλόγκαν :re26::re26::re26:

silvestros 08-04-2013 16:39

:re25::re25:

siraxanz 08-04-2013 16:40

:re25: BRAVO !

Arkas 10-04-2013 23:06

:re25:

VDR 11-04-2013 00:34

:re25::ye02:

nordkapp 11-04-2013 01:23

Συνχαρητηρια!!:re25:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 11-04-2013 08:00

Μπράβο Αντρίκο για την σκέψη σου ... http://i247.photobucket.com/albums/g...th_BRAV-82.gif

Κι αν δεν βρεθεί κάποιος, αρκεί που είχες την καλή πρόθεση ...

paschalis 11-04-2013 08:09

Εισαι ωραιος,,,, σαν συμφορουμιτης:re25:

Στο Gs Forum :ye33:

PanLampro 11-04-2013 22:55

Πολυ καιρο ειχα να ακουσω ζητείται,
για οποιαδήποτε θεση
Ακουγεται παρηγορο,
Μπραβο...

mario 12-04-2013 00:25

Μπράβο σου φίλε!

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

LakisGS 12-04-2013 01:46

Πολλά-πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον Ανδρέα!!! Παράδειγμα προς μίμηση!!! :re25:

gandreas 12-04-2013 08:31

Σας ευχαριστώ όλους. Ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος, υπάρχει ενδιαφέρον από μερικούς για λογαριασμό τρίτων.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

GEO_K 12-04-2013 08:55

απλα :re25::re25::re25:

8avos 22-04-2013 17:40

Αντρέα,χίλια μπράβο σου!:re25:

asotosios 22-04-2013 19:20

:re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25:

GeorgeP 23-04-2013 13:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 879574)
Σας ευχαριστώ όλους. Ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος, υπάρχει ενδιαφέρον από μερικούς για λογαριασμό τρίτων.

Eιτε βρεις ειτε οχι γνωστοποιησε μας αν θελεις ποσες αιτησεις ειχες.......απο Ελληνες.

Ετσι για να εχουμε ενα μετρο ποση πεινα υπαρχει.....ηδη εχουν περασει καμποσες ημερες.

gandreas 23-04-2013 14:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 885506)
Eιτε βρεις ειτε οχι γνωστοποιησε μας αν θελεις ποσες αιτησεις ειχες.......απο Ελληνες.

Ετσι για να εχουμε ενα μετρο ποση πεινα υπαρχει.....ηδη εχουν περασει καμποσες ημερες.

Γιώργο πολύ πετυχημένη παρατήρηση.
Μόνο 2 υπήρξαν που τους ευχαριστώ . Δυστυχώς όμως λόγο ότι εγω δεν έχω το περιθώριο να τους εκπαιδευσω δεν τα βρήκαμε. Δεν θέλω να αναφέρω όνομα μια και δεν ποσταρε εδώ, αλλά μιλήσαμε από το τηλέφωνο , υπάρχει φίλος που ήταν διατεθειμένος να έρθει από επαρχία και να μείνει Αθήνα για να δουλέψει.:thumbup:
Για να έχεις μέτρο σύγκρισης γράψε για μια θέση γραφείου και θα δεις τι θα γίνει.:D:rolleyes:

GeorgeP 23-04-2013 15:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 885523)
Γιώργο πολύ πετυχημένη παρατήρηση.
Μόνο 2 υπήρξαν που τους ευχαριστώ . Δυστυχώς όμως λόγο ότι εγω δεν έχω το περιθώριο να τους εκπαιδευσω δεν τα βρήκαμε. Δεν θέλω να αναφέρω όνομα μια και δεν ποσταρε εδώ, αλλά μιλήσαμε από το τηλέφωνο , υπάρχει φίλος που ήταν διατεθειμένος να έρθει από επαρχία και να μείνει Αθήνα για να δουλέψει.:thumbup:
Για να έχεις μέτρο σύγκρισης γράψε για μια θέση γραφείου και θα δεις τι θα γίνει.:D:rolleyes:

απο της 8 απριλιου και μονον δυο............
Φανταζομαι το εχεις βαλει και σε καμια εφημεριδα...........

Ετσι για να δει ο κοσμος που μιλαει για πεινα και συσσιτια οτι ειναι βαθεια νυκτωμενος..............

Ειμαι στο γραφειο 7 εργασιμες ημερες και κοιτωντας τα εμαιλς για την αγγελια που ειχαν βαλει για ασχετη θεση απο την δικη μου αλλα για θεση γραφειου οπως λες το συστημα ειχε καταχωρησει μεχρι την παρασκευη 7000 αιτησεις....επτα χιλιαδες ολογραφως..............φανταζομαι οτι η πεινα παει συνεφο εεεεεεε? Αμ δε......
Ανοιξα μερικα απο αυτα και ειδα ηλικιες των 20 μεχρι 30 χωρις προυπηρεσια, χωρις διπλωματα και παπλωματα, χωρις καν μια ξενη γλωσσα. Μετα πηγα στα ιδια ονοματα και ειδα τα interviews results απο το human resourses dept. και προσεξα οτι ολοι ζητουν 8ωρο, οχι εργασια Σ/Κ και αργιες (για Ναυτιλιακο γραφειο μιλαμε ετσι? που δεν εχει ωρες και ημερες....οταν εχει βαπορι δουλευεις δεν λες εχει αργια...) και μισθο? Ας ηταν ΕΝΑΣ Αντρεα μου μα ΕΝΑΣ ¨η ΜΙΑ που να ζηταει κατω απο 2000 μικτα ητοι 1500 καθαρα.
Κι εσυ μου λες για βασικο και βραδυνη εργασια? Αμ δεν πειναει ο Ελληνας για να δουλεψει με τον βασικο μισθο και βραδυ Αντρεα μου, τρωει απο εκει που εχει αποθεματα, κι εχει πολλαααααααααα αποθεματα Αντρεα μου.

Κατι λεγαμε για μαζωξη ελιων σε αλλο ποστ........απο Ελληνες? δεν εισαι καλα μου φαινεται!!!!!

Giof 23-04-2013 16:10

Εγώ πάντως μετα απο 17 μήνες ανεργία κάνω δυο νυχτερινές δουλειές γιατι τόσο καιρο που έψαχνα ημερήσια .........
Μια χαρα είναι και νύχτα , το μπαγιοκο να πέφτει και ας είναι και σε άλλο πλανήτη

GeorgeP 23-04-2013 17:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giof ( 885561)
Εγώ πάντως μετα απο 17 μήνες ανεργία κάνω δυο νυχτερινές δουλειές γιατι τόσο καιρο που έψαχνα ημερήσια .........
Μια χαρα είναι και νύχτα , το μπαγιοκο να πέφτει και ας είναι και σε άλλο πλανήτη

Oποιος εχει αναγκη δουλευει και νυκτα και μερα και διπλοβαρδιες.........

Απ'οτι φαινεται ειναι ελαχιστοι αυτοι που εχουν αναγκη στην Ελλαδα.....

asotosios 23-04-2013 18:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 885532)
απο της 8 απριλιου και μονον δυο............
Φανταζομαι το εχεις βαλει και σε καμια εφημεριδα...........

Ετσι για να δει ο κοσμος που μιλαει για πεινα και συσσιτια οτι ειναι βαθεια νυκτωμενος..............

Ειμαι στο γραφειο 7 εργασιμες ημερες και κοιτωντας τα εμαιλς για την αγγελια που ειχαν βαλει για ασχετη θεση απο την δικη μου αλλα για θεση γραφειου οπως λες το συστημα ειχε καταχωρησει μεχρι την παρασκευη 7000 αιτησεις....επτα χιλιαδες ολογραφως..............φανταζομαι οτι η πεινα παει συνεφο εεεεεεε? Αμ δε......
Ανοιξα μερικα απο αυτα και ειδα ηλικιες των 20 μεχρι 30 χωρις προυπηρεσια, χωρις διπλωματα και παπλωματα, χωρις καν μια ξενη γλωσσα. Μετα πηγα στα ιδια ονοματα και ειδα τα interviews results απο το human resourses dept. και προσεξα οτι ολοι ζητουν 8ωρο, οχι εργασια Σ/Κ και αργιες (για Ναυτιλιακο γραφειο μιλαμε ετσι? που δεν εχει ωρες και ημερες....οταν εχει βαπορι δουλευεις δεν λες εχει αργια...) και μισθο? Ας ηταν ΕΝΑΣ Αντρεα μου μα ΕΝΑΣ ¨η ΜΙΑ που να ζηταει κατω απο 2000 μικτα ητοι 1500 καθαρα.
Κι εσυ μου λες για βασικο και βραδυνη εργασια? Αμ δεν πειναει ο Ελληνας για να δουλεψει με τον βασικο μισθο και βραδυ Αντρεα μου, τρωει απο εκει που εχει αποθεματα, κι εχει πολλαααααααααα αποθεματα Αντρεα μου.

Κατι λεγαμε για μαζωξη ελιων σε αλλο ποστ........απο Ελληνες? δεν εισαι καλα μου φαινεται!!!!!

Γιωργο παλι βγαζεις βιαστικα συμπερασματα,

σε αντιστοιχη αγγελια που εβαλε ο γαμπρος μου για το κυλικειο του (απο το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ σπαστο ωραριο μιας και θελει να τον καλυπτει οταν αυτος δεν μπορουσε να ειναι εκει ή οταν εχει πιο πολυ κινηση κτλ) στην Θεσαλλονικη με τον ιδιο μισθο, με του φιλου παραπανω θα σου πω οτι την επομενη ημερα τον περιμενε μια ουρα πανω απο 50 ατομα ακομα και με βιογραφικα πτυχια/διπλωματα/παπλωματα και ξενες γλωσσες κτλ...ειχε μεινει αναυδος...

μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι ενιωθε ασχημα μιας και τι μισθο να τους πει και τι να το κανει το πτυχιο για καποιον που τον χρειαζεται για να φτιαχνει καφεδες και κανενα τοστακι/σαντουιτς κτλ κτλ...

ακομα και οταν καλυψε την θεση (μεσα σε 1-2 μερες) τον επερναν τηλεφωνο πανω απο 15 μερες μετα...και δεν μιλαμε για 10-20 ατομα αλλα πολλα παραπανω...

σε ενα απο αυτα τα τηλεφωνα ετυχε να ειμαι παρων...αποφοιτος αρχιτεκτονικης ηταν η υποψηφια...

Δεν ειναι ολοι χορτατοι...πως να το κανουμε...

GeorgeP 23-04-2013 18:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 885611)
Γιωργο παλι αρχισες τα βιαστικα συμπερασματα,

σε αντιστοιχη αγγελια που εβαλε ο γαμπρος μου για το κυλικειο του (απο το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ σπαστο ωραριο μιας και θελει να τον καλυπτει οταν αυτος δεν μπορουσε να ειναι εκει ή οταν εχει πιο πολυ κινηση κτλ) στην Θεσαλλονικη με τον ιδιο μισθο, με του φιλου παραπανω θα σου πω οτι την επομενη ημερα τον περιμενε μια ουρα πανω απο 50 ατομα ακομα και με βιογραφικα πτυχια/διπλωματα/παπλωματα και ξενες γλωσσες κτλ...ειχε μεινει αναυδος...

μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι ενιωθε ασχημα μιας και τι μισθο να τους πει και τι να το κανει το πτυχιο για καποιον που τον χρειαζεται για να φτιαχνει καφεδες και κανενα τοστακι/σαντουιτς κτλ κτλ...

ακομα και οταν καλυψε την θεση (μεσα σε 1-2 μερες) τον επερναν τηλεφωνο πανω απο 15 μερες μετα...
σε ενα απο αυτα τα τηλεφωνα ετυχε να ειμαι παρων...αποφοιτος αρχιτεκτονικης ηταν η υποψηφια...

Δεν ειναι ολοι χορτατοι...πως να το κανουμε...

φαινεται οτι στην Θεσσαλονικη εχουν αναγκη να δουλεψουν, στην Αθηνα ΟΧΙ.
Στην Θεσσαλονικη ειναι πιο εξυπνοι ανθρωποι και κανουν οτι δουλεια βρεθει μεχρι να βρεθει κατι αλλο, στην αθηνα ΟΧΙ.

Στην Αθηνα αγαπητε μου οι αποφοιτοι Λυκειου, Πανεπιστημιου και ΤΕΙ δεν καταδεχονται να δουλεψουν για 586ε, το ακουσα με τα αυτια μου ουκ ολιγες φορες απο νεους στο ταξι μου.......ουκ ολιγες φορες στο ξαναλεω.
Και ποτε δεν ακουσα εναν να μου πει οτι θα εκανε οτι δουλεια βρισκοταν......στην Αθηνα παντα.
Αν υπολογισεις οτι στις 180 ημερες που ημουν ταριφας μετεφερα 5000 ανθρωπους εκ των οποιων το 95% ηταν ηλικιας 20-35 ετων και το 70% ανεργοι παλιοι και νεοι που χρησιμοποιουσαν το ταξι για να πανε για καφε/βολτα στο κεντρο αλλα δεν δουλευαν για 586ε....τοτε συμφωνω, βγαζω βιαστικα συμπερασματα.

Δεν πειραζει ομως παιρνω θαρρος απο τις χιλιαδες αιτησεις ανεργων που καταφθανουν στην εταιρεια οι οποιοι ζητουν εργασια φυσικα και στην παραγραφο ''τι μισθο ζητατε?'' βαζουν 2000ε........
Αυριο θα εχουν εργασια σε γραφειο με γραμματεα .............να'ναι σιγουροι.

Στην Αθηνα και στην Κρητη που μπορω να ξερω κατι τις....ειναι χορτατοι.........

asotosios 23-04-2013 18:31

Δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο...

εγω παντως ειμαι πεπισμενος...
βλεπω τι γινεται με τα βιογραφικα στις εταιριες που εχω γνωστους ή συνεργαζομε...αλλα και στην εταιρια που δουλευω...
για 4 θεσεις εργατων δεν προλαβε να βγει αγγελια γιατι καλυφθηκε απο γνωστους των εργαζομενων...
Ολοι και οταν λεω Ολοι (μεσα σε αυτους και εγω) φεραμε απο 2-3 βιογραφικα ο καθενας μας...και μιλαμε για κυλιωμενο ωραριο...και φυσικα τον βασικο μισθο...και συμβασιουχοι χωρις δικαιωμα να γινουν αοριστου...

αυτα απο εμενα δεν νομιζω οτι μπορουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον...

GeorgeP 23-04-2013 18:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 885623)
Δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο...

εγω παντως ειμαι πεπισμενος...
βλεπω τι γινεται με τα βιογραφικα στις εταιριες που εχω γνωστους ή συνεργαζομε...αλλα και στην εταιρια που δουλευω...
για 4 θεσεις εργατων δεν προλαβε να βγει αγγελια γιατι καλυφθηκε απο γνωστους των εργαζομενων...
Ολοι και οταν λεω Ολοι (μεσα σε αυτους και εγω) φεραμε απο 2-3 βιογραφικα ο καθενας μας...και μιλαμε για κυλιωμενο ωραριο...και φυσικα τον βασικο μισθο...και συμβασιουχοι χωρις δικαιωμα να γινουν αοριστου...

αυτα απο εμενα δεν νομιζω οτι μπορουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον...

Βρε Ευγενιε,

δεν διαφωνω στα βασικα του θεματος μαζι σου..........
Διαφωνω μονο στο οτι, αντε και για 1 θεση εχεις 40 βιογραφικα...την θεση την παιρνει ενας με το βασικο μισθο κ.λ.π. οπως τα λες, οι αλλοι 39 γιατι δεν παει κανεις τους στον gandreas να δουλεψει βραδυ μεχρι να βρεθει κατι σε ημερα μερια? Εχουν αναγκη να δουλεψουν,πεινανε κι εχουν το δικαιωμα επιλογης της ωρας εργασιας? Εχουν δικαιωμα στο ειδος εργασιας?
Οοοοοοοοχι Ευγενιε ο ανθρωπος που εχει αναγκη να δουλεψει δεν εχει κανενα δικαιωμα επιλογης στην εργασια και στην ωρα που θα εργαζεται...ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα επιλογης στα πιο πανω....μα Κ Α Ν Ε Ν Α!!!!!!!
Ο συναδελφοςμ πιο πανω κανει δυο νυκτερινες δουλειες.....ειναι βλακας αυτος? μηπως πειναει περισσοτερο απο τυος 39 πιο πανω?
Ο Δ/της με τα 4000ε μισθο που ξαφνικα γινεται ταριφας και δουλευει 14 ωρες για 20-30ε την ημερα ειναι ηλιθιος?
Οχι αγαπητε Ευγενιε, ειναι απλο και δεν θα σταματησω να το φωναζω ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ..... το μπαγιοκο εστω και το βασικο να πεφτει και κοιταει για κατι καλλυτερο συνεχως.

Πεινας=δουλευεις παντου και οποιαδηποτε ωρα
Δεν πεινας=κανεις επιλογες παντος ειδους.

ortho 23-04-2013 22:39

Θα συμφωνήσω με το Γιώργο, δουλεύεις όπου υπάρχει εργασία μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο ή αυτό που θες.

Arkas 23-04-2013 22:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 885769)
Θα συμφωνήσω με το Γιώργο, δουλεύεις όπου υπάρχει εργασία μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο ή αυτό που θες.

Πας κι εσύ .... :cr13::yz:u55: .......... :lo19:

frits 23-04-2013 23:17

Ο Γιώργος πάντως είναι φοβερός στο να κάνει το άσπρο, μαύρο...:D

8avos 24-04-2013 16:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 885793)
Ο Γιώργος πάντως είναι φοβερός στο να κάνει το άσπρο, μαύρο...:D

:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!