GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=53)
-   -   3 χρόνια αναμονή… (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=39834)

vaggos73 08-04-2013 23:24

3 χρόνια αναμονή…

Η φιγούρα της με γοήτευε και με συνάρπαζε :cool:….. για τρία χρόνια. Δυστυχώς τα χειρότερα χρόνια για αυτόν τον τόπο , και του ανθρώπους του. Τα καθημερινά βιώματα από φίλους που έμειναν χωρίς εργασία :u55:, ο συνεχής βομβαρδισμός από τα ΜΜΕ για αυτά που ζούμε αλλά και τα χειρότερα που έρχονται Νεύρα, πολλές φορές με αποθάρρυναν ακόμα και στην σκέψη να προσπαθήσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Τρία χρόνια μια συνεχή πάλη μέσα μου :hmmm: , από την μια πλευρά η λογική από την άλλη το συναίσθημα. Η λογική μου έλεγε….. Βαγγελάκη κάτσε στα αυγά σου αγορίνα, το v-stromaki τουμπανάκι το έχεις και μετά από 4 χρόνια και 42.000 χλμ. εντός και εκτός συνόρων κιχ δεν σου έχει κάνει.

http://i1280.photobucket.com/albums/...psec01a67e.jpg

Το συναίσθημα από την άλλη είχε άλλη γνώμη…..αγορίνα εάν δεν το προσπαθήσεις και δεν το τολμήσεις τώρα απλώς θα ζήσεις μια ζωή με την γνωστή βασανιστική απορία: γιατί δεν το τόλμησες :u60: ; Αυτή την συζήτηση την είχα κάνει άπειρες φορές με την σύντροφο μου Ιωάννα , που με ενθάρρυνε να κάνω αυτό που πραγματικά λέει η καρδιά μου, όπως και ο adventureφιλαράκoς μου LakiGS. Τελικά η απόφαση πάρθηκε, το v-stromakiπουλήθηκε και μετά από μια μικρή αλλά περιπετειώδης αναζήτηση για μεταχειρισμένο ADV , ένα πρωινό βρέθηκα στην τοπική αντιπροσωπεία.

Ο έρωτας κεραυνοβόλος :di53: και μετά από κανά 2 ωρίτσες το προξενιό έκλεισε :di38:.
Και έτσι την προηγούμενη Παρασκευή μετά από 3 χρόνια αναμονής επιτέλους έγινα ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος ενός καινούριου R 1200 GSA :ha07:.

Προσωπικά αυτή η απόφαση ήταν σημαδιακή για μένα…..υποθέτω ότι θα την χαρώ σε αμέτρητα ασφαλή χλμ. μαζί με την σύντροφο μου αλλά και φίλους. Για ένα πράγμα πάντως είμαι απόλυτα σίγουρος ….Πως ποτέ δεν θα ξυπνήσω ένα πρωινό και θα σκεφτώ μέσα μου ότι δεν τόλμησα να κάνω αυτό που αγαπούσα!
Καλούς δρόμους σε όλους!

silvestros 08-04-2013 23:27

Απάντηση: 3 χρόνια αναμονή…

καλοτάξιδο!:ye02:

N4pSt3R 08-04-2013 23:28

Βαγγέλη καλορίζικο φίλε και μακάρι να σου δώσει τις χαρές που επιθυμείς!!!

Καλά έκανες και τόλμισες!!!!Πάντα όρθια με πολλά πολλά όμορφα χλμ!!!
:ye30:

commander 08-04-2013 23:31

να και λιγο φως στην ακρη του "####τουνελ" μου θύμησες το εργο "the perfect storm" οπου για λιγο και ο καπετανιος ειδε να ανοιγει ο καιρος και το τόλμησε..........

Μπραβο φιλε που το τόλμησες. .........Ευχομαι να τις κανεις τα τριπλα χιλιομετρα απο το στομα σου .......καλοταξιδι και παντα ορθιος.....

napgeo 08-04-2013 23:32

:ye35:Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για ότι δεν τόλμησες να το κάνεις.

:ye30:Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος αδερφέ.

thomavridis 08-04-2013 23:33

Καλοτάξιδη φίλε να την χαίρεσαι.

Σου εύχομαι πάντα όρθιος.

:ye02::ye33:

VDR 08-04-2013 23:33

:re27:Καλοτάξιδη!:ye36:

anegis 08-04-2013 23:36

Εύχομαι πολλά ταξίδια... και πάντα όρθιος.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ckalfas 08-04-2013 23:37

Καλοτάξιδο το θηρίο σου κι εσύ γερός, τρισευτυχισμένος και κοσμογυρισμένος με την αλανιάρα "χοντρή" κυρία...!!!

Ακιs 08-04-2013 23:40

Kαλοριζικη να ειναι και να την γεμισεις με ομορφα και ασφαλη χιλιομετρα....:):)

AlexCorfu 08-04-2013 23:42

Φίλε καινσυαρρωστε Βαγγέλη μου θυμίσει τον εαυτό μου πριν τρία χρόνια , την έβλεπα την κοίταγμα την ζαχαρωνα σαν μωρό παιδί το σκεφτόμουν απο δώ απο και με φοβιζαν ολα ακριβώς και εσένα και πέρσι τον Μάιο την έκανα δική μου καινούργια και απο τότε πίστεψε με ειναι σαν να μην έχει περάσει μια βδομάδα απο την στιγμή που την είδα την ακουμπισα την οδηγησα . Σε καταλαβαίνω απόλυτα σου εύχομαι ολόψυχα να την χαρεις που είμαι σίγουρος γιατι πήρες <<< την μηχανη >>> !!!!! Οτι αγαπάς και επιθυμείς να το έχεις !!!!!

mAthosalas 08-04-2013 23:43

Καλοταξιδος...τα Ονειρα τα ζουμε δεν τα αφηνουμε Ονειρα...ζησε το :ye02:

AlexCorfu 08-04-2013 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AlexCorfu ( 877583)
Φίλε καινσυαρρωστε Βαγγέλη μου θυμίσει τον εαυτό μου πριν τρία χρόνια , την έβλεπα την κοίταγμα την ζαχαρωνα σαν μωρό παιδί το σκεφτόμουν απο δώ απο και με φοβιζαν ολα ακριβώς και εσένα και πέρσι τον Μάιο την έκανα δική μου καινούργια και απο τότε πίστεψε με ειναι σαν να μην έχει περάσει μια βδομάδα απο την στιγμή που την είδα την ακουμπισα την οδηγησα . Σε καταλαβαίνω απόλυτα σου εύχομαι ολόψυχα να την χαρεις που είμαι σίγουρος γιατι πήρες <<< την μηχανη >>> !!!!! Οτι αγαπάς και επιθυμείς να το έχεις !!!!!

Ασε που θα πάθεις πλάκα με το μοτέρ με τους διπλόυς εκκεντροφορους !!!!

mario 08-04-2013 23:50

Βαγγέλη καλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο. Θα σε ικανοποιήσει και θα το ευχαριστήθεις! Καλές και ασφαλής βόλτες φιλε!

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

vtheo 08-04-2013 23:57

Καλοτάξιδη φίλε!Καλά έκανες!Φοβερό συναίσθημα να αποκτάς αυτό που πραγματικά γουστάρεις!Σου εύχομαι να την λιώσεις στα ταξίδια...

frits 09-04-2013 00:02

Καλοτάξιδη, τώρα προγραμμάτισε κανά ταξιδάκι να την ευχαριστηθείς...:ye33:

Arkas 09-04-2013 00:14

Πολύ αισιόδοξο entry thread !

Καλορίζικη η κούκλα
και σιδεροκέφαλος στην κοινότητά μας !!!

Sent by Arkas via Tapatalk !

siraxanz 09-04-2013 00:26

καλοριζικη η μπεμπα:ye02:

nivo 09-04-2013 00:42

καλοταξιδη .....:ye02:

REK 09-04-2013 00:57

Τι μου θύμησες...τον REK πριν από 4 ακριβώς χρόνια...το "δούλευα"τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να το κάνω πράξη...καλές βόλτες να έχετε

Και να θυμάσαι οτι "....πλούσιοι ειναι οι άνθρωποι που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της φαντασίας τους...":)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-04-2013 01:08

Είναι μια κούκλα κάτω απ' τα πόδια σου ...

Ναι είσαι καλά να αδειάζεις τα τεπόζιτά της, το ένα μετά το άλλο ... ;)

MOYTPO 09-04-2013 01:17

Και εσυ λοιπον οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Να παλευει η καρδια με το μυαλο!!!!!

Καλοταξιδι φιλε μου και παντα ορθιος!!!!!!
:re27:

Georgek 09-04-2013 01:20

καταρχην καλοταξιδο το θηριο,:sm2: αν και τα ειπαμε και απο κόντα
Τωρα ρε φίλε Βάγγελη με τετοιους φίλους που έχεις (ονοματα δεν λέμε κατι σε La..... μου ερχεται:lo19::lo19:) κάλα να πάθεις.
κατα τα άλλα και εγω πριν απο ενα χρόνο τα ιδία πραγματα σκεφτόμουνα, αλλά τελικα δεν το μετάνοιωσα ουτε μία στιγμη
και στο δια ταυτα ρε φίλε απο το να μου τα φάνε τα λαμόγια !!!!! χίλιες φορές να τα φάω έγω και να το καταχαρώ κιολας.
Α που είσαι ευαγγελε να ετοιμαζομάστε σιγα-σιγα για κανενα χωματάκι οπου ναναι. :sm8:

steliosx 09-04-2013 01:38

Καλοτάξιδο το θηρίο και πάντα όρθιοι !!:ye02:
Σέβομαι αυτούς που κάνουν όνειρα και τα παλεύουν!! :re25::re25:

tsitsos 09-04-2013 06:33

καλοριζικη Βαγγελαρα, αντε γιατι κατι εχεις ταξει εκει γυρω στα ορεινα;););)

Alkinoos 09-04-2013 08:44

Καλοριζικη, καλοτάξιδη, να την χαρεις!
Μπράβο! Την καλύτερη απόφαση πήρες!
Καλα χιλιόμετρα κ πάντα χαρές!

LakisGS 09-04-2013 10:05

Bro μου..... Καλοτάξιδη και από εδώ!!!! Να έχεις ΠΑΝΤΑ όμορφα χιλιόμετρα, γεμάτα όμορφες εικόνες!!!

Όταν μπουν και τα χωμάτινα, θα δείξει πιο όμορφη η κούκλα... Ξέρεις εσύ.... ;):)

LakisGS 09-04-2013 10:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Georgek ( 877635)
καταρχην καλοταξιδο το θηριο,:sm2: αν και τα ειπαμε και απο κόντα
Τωρα ρε φίλε Βάγγελη με τετοιους φίλους που έχεις (ονοματα δεν λέμε κατι σε La..... μου ερχεται:lo19::lo19:) κάλα να πάθεις.
κατα τα άλλα και εγω πριν απο ενα χρόνο τα ιδία πραγματα σκεφτόμουνα, αλλά τελικα δεν το μετάνοιωσα ουτε μία στιγμη
και στο δια ταυτα ρε φίλε απο το να μου τα φάνε τα λαμόγια !!!!! χίλιες φορές να τα φάω έγω και να το καταχαρώ κιολας.
Α που είσαι ευαγγελε να ετοιμαζομάστε σιγα-σιγα για κανενα χωματάκι οπου ναναι. :sm8:

Θα σε φτιάξω εγώ εσένα Γιωργάκη... :p;) :D:D:D

THANOSG 09-04-2013 10:33

Γείτονα καλοτάξιδη και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!!
Σίγουρα θα την απολαύσεις.
Έξω η μιζέρια και ας χαρούμε αυτά που μπορούμε!!!

Georgek 09-04-2013 11:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 877717)
Θα σε φτιάξω εγώ εσένα Γιωργάκη... :p;) :D:D:D

Μαζί σου και στη στη κόλαση αγόρι μου:ye33:

kotskofi 09-04-2013 11:09

Καλορίζικη και πάντα όρθιος πατριώτη ;)!

pkaran 09-04-2013 11:27

Καλοτάξιδο πάντα όρθιος και με υγεία dude.

moby_gr 09-04-2013 12:05

Άξιζε η αναμονή, καλορίζικη & καλοτάξιδη!

lena1200s 09-04-2013 12:49

Βάγγο, καλοτάξιδη και να την χαρείς. Να πληρώνουμε όμως κανέναν φόρο, να ασφαλτοστρώνουν κανέναν δρόμο, για να μπορούμε να κάνουμε βόλτα παρέα με καμιά σοβαρή μηχανή...:D:D

Υ.Γ. Λάκη σταμάτα να φυτεύεις ανθρώπους στο χώμα...

Sotos_ 09-04-2013 14:20

και μενα περιπου τοσο μου πηρε να την αποκτησω !

Να ειναι καλοταξιδη και να σας παει στα πιο ομορφα μερη!

alexat 09-04-2013 17:43

Μπράβο! Εξαιρετική επιλογή. Να τη χαίρεσαι πάντα!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaggos73 ( 877555)
...Αυτή την συζήτηση την είχα κάνει άπειρες φορές με την σύντροφο μου Ιωάννα , που με ενθάρρυνε να κάνω αυτό που πραγματικά λέει η καρδιά μου...

:re12:

Ααααα, όσο για την καινούρια μηχανή, καλοτάξιδη! :ye33:

taksidiotis 09-04-2013 22:08

Καλοταξιδη,ευελπιστώ. Να την πήρες καλη τιμη,γιατι τις διώχνουν τωρα με προσφορές

Sent from my iPad using Tapatalk HD

vaggos73 09-04-2013 22:51

Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας. Αυτό που με εντυπωσίασε πάντως και σχημάτισε ένα πλατύ χαμόγελο:ye33: στο πρόσωπο μου καθώς διάβαζα τα σχόλια σας, είναι πως το ίδιο «έργο» της αναμονής και περισυλλογής για το τι να κάνω ,το έζησαν πολύ φίλοι εδώ μέσα….οπότε και κατάλαβαν τα συναισθήματα που ένιωσα. Τώρα για το GSA τι να πω….. εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που το έχουν σπουδάσει και το έχουν κάνει διατριβή . Μόνο μία λέξη θα πώ και αυτή αφορά την εντύπωση μου έχουν κάνει εώς τώρα τα φρένα, η ανάρτηση και ο ήχος……..Σ Ο Κ!!!:th11:

spirossam 10-04-2013 09:17

Καλορίζικη φίλε,καλά χιλιόμετρα και να την ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!

Ταξιδιώτη όσο και να την πήρε δεν έχει καμία σημασία.Το "τις διώχνουν" είναι άσχετο με το ποστ.

nivam 10-04-2013 11:13

Καλοτάξιδη Βάγγο!:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!