![]() |
I' m back to business again !!!!!
Εχθες, στα γενεθλια μου, μου αναγγελθηκε και απο σημερα ειμαι ΞΑΝΑ μελος της οικογενειας των εργαζομενων στην Ναυτιλια............ ΝΑΙ ειναι γεγονος κι οχι αστειο........... Με βρηκαν απο....την Ισπανια, εμαθαν οτι ειμαι ελευθερος, με κοντακταρισαν στο κινητο και μου ειπαν οτι θελουν να στησουν ναυτιλιακο γραφειο με εδρα τον πειραια για τα Κρουαζιεροπλοια τους και απο Δευτερα 15/6/13 δλδ 4 ημερες μετα τα γενεθλια μου και 36 μηνες και 28 ημερες μετα την απολυση μου και στα 50 μου χρονια I'M BACK TO BUSINESS AGAIN!!!!! Κοντρα σε οτιδηποτε ακουγεται και λεγεται απο τα χαζοκουτια που τοσο μας εχουν επηρεασει....οχι ολους βεβαια π.χ τον υπογραφοντα. Ξαναγυρνω στα δερματινα παπουτσια μου, τον δερματινο χαρτοφυλακα μου, τα σακακια μου και τις επαφες μου με ολο τον Ναυλιακο κοσμο που τοσο μου ελειψε.....και μην ξεχασω και τα ταξιδια...... IT'S A GREAT COMEBACK.............. Ο μισθος? τετοιοι μισθοι δεν παιζουν πια σημερα.......... Λιγο υπομονη και παμε για το νεο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ......λεγε με CROSSTOURER. ΠΟΤΕ μην το βαζετε κατω, ΠΟΤΕ μην απογοητευεστε, ΠΟΤΕ μην λετε οτι παει τελειωσε, τιποτε δεν τελειωνει αν δεν τελειωσετε εσεις πρωτα ΠΟΤΕ μην κοιταζετε μονον το σημερα αλλα ΠΑΝΤΑ να κοιτατε μπροστα, οσο πιο μπροστα μπορειτε........ ΠΟΤΕ μην ακουτε αυτους που φερνουν την καταστροφη, η καταστροφη ουτε καν εχει αγγιξει την πορτα μας, ρωτηστε τους γονεις σας και τους παππουδες σας γιαυτο αυτοι ξερουν τι θα πει καταστροφη.......... ΠΑΝΤΑ να εισαστε αισιοδοξοι για το μελλον και ΠΑΝΤΑ να εργαζεστε για αυτο που αγαπατε και θελετε να κανετε στην ζωη σας........ και κατι τελευταιο, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗς ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ............. |
Γιωργάρα μου,
τα νέα σου είναι ανέλπιστα ευχάριστα ! Σιδεροκέφαλος , ακμαίος και παραγωγικός και στα νέα επαγγελματικά σου πλάνα ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απάντηση: I' m back to business again !!!!!
Γιώργο μέρα σου καλη.
Σου εύχομαι ο,τι καλο στο νέο ξεκίνημα. |
Καλη αρχη λοιπον ξανα φιλε!!!!
Με το καλο ευχομαι στα < παλαια - νεα > γνώριμα στέκια σου!!! |
Φίλε Γιώργη,
ήταν αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη ... Άτομα σαν εσένα, δεν τ' αφήνουν οι εταιρίες "ανεκμετάλλευτα" ... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/th_good.gif Καλή αρχή/συνέχεια φίλε μου στα νέα σου καθήκοντα ... :) |
Συγχαρητήρια.
Καλο νέο ξεκίνημα... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Μπράβο φίλε! Πολύ καλά νέα!!! Καλή επιτυχία στο νεο σου ξεκίνημα!!!!
|
Καλημέρα Γιώργο .
...ευχάριστα νέα, καλή αρχή. |
Φίλε Γιώργο καλός ήρθες ξανά στη Ναυτιλία, Ότι χρειαστείς από Θεσσαλονίκη ή το σύλλογο στη διάθεση σου
|
Συνγχαρητηρια...αλλα CROSSTOURER??? Κατσε να φερω ποπκορν και πορτοκαλαδα(απο πορτοκαλια) ανοιγεις πληγες:ye33:
|
Αντε ρε ψηλέ! Να σου ευχηθώ κι από δω!
Καλή επιτυχία φίλε! Πάντα δεξιά! Πάντα δεξιά!:) |
μπραβο ρε φιλε σε χαρικα........καλη αρχη λοιπον και να πανε ολα κατ' ευχην οχι μονο σε σενα αλλα σε ολο τον κοσμο.........;) |
Mπράβο Γιώργαρε....:re25:
Πολύ χάρηκα...:) |
Εύχομαι τη καλύτερη συνέχεια.....
|
Αντε και ξανά μανά σιδεροκέφαλος.
|
Αυτά είναι νέα !!
Γιώργο καλή τύχη από εδώ και πέρα. :ye33: |
Καλή αρχή και σιδερένιος στην νέα δουλειά!!! Με το καλό το αξιόπιστο!!! |
Γιωργη αυτα που λες ειναι πολυ ωραια νεα!!!
Να στειλουμε και το ποτε μην το βαζεις κατω στη Χοντα να μας φτιαξει επιτελους ενα μηχανακι on off!! Kαλη συνεχεια στα γνωστα σου λημερια:) |
Μπραβο Γιωργη...:re25:
|
Γιώργο σου εύχομαι τα καλύτερα... Μακάρι να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η επιστροφή σου
|
Μπράβο Γιώργη...Πολύ καλά νέα που γυρίζεις στον "δερμάτινο χαρτοφύλακα" !
Ευχές για καλή επιτυχία και να σου έλθουν όλα βολικά..:) |
...χαιρομαι με την χαρα σου φιλε!...μας έλειψες!!!!:ye02::ye02:
|
πολυ χαιρομαι για σενα και για την αισιοδοξια που ξεχειλιζεις:)
σου ευχομαι τα καλυτερα:):):) |
Απόσπασμα:
εεεε εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!!!! Το ξερο σου το κεφαλι!!!!! :u58::u58: Καλες δουλειες φιλος και ολα πριμα!!!!!!!! :re27: |
Γιώργαρε, είναι και δική μας η χαρά.
Να 'σαι γερός αδερφέ και να σου έρχονται όλα όπως επιθυμείς. ΥΓ: Με το "κιτρινιάρικο" πως θα τα ταιριάξεις; Το πρωί πράκτορας, το βράδυ ταρίφας; :p Καλή δύναμη και πάλι. :) |
Καλά νέα ακούω.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά. |
:re25::re25::re25::re25: :ye30: |
Συγχαρητηρια φιλαρακι!!!!
Ολα να σου πανε καλα απο δω και περα!!!!! |
Να 'στε καλα ολοι........δεν ξερετε ποσο μου λειψατε. Θα μου πειτε ''μονο εμεις σου λειψαμε?'' Οχι, μου ελειψε κυριως η γυναικα και η κορη μου τους οποιους εβλεπα ''κουρασμενα'' τις Κυριακες μετα απο το Σαββατιατικο ξενυκτι στους δρομους της Αθηνας. Μου ελειψε και η μοτοσυκλετα που την τελευταια βολτα την εκανα στης 2/10/2012....η επομενη εγινε τον απριλιο του 2013 αφου την χρησιμοποιησα για το πηγαινε ελα στις συνεντευξεις δια την εργασια στην οποια ξεκιναω αυριο......6 μηνες ακινησια στον συντηρητη μπαταριας!!!!!!!
Απο αυριο ομως ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον, εγω γυρναω στην δουλεια που υπηρετησα επι 30 χρονια και στο ΤΑΧΙ μπαινει πωλητηριο. Το αυτοκινητο (σκαφος) πωλειται και η αδεια ενοικιαζεται. Οποιος θελει τα παιρνει και πακετο. Φυσικα θα γυρισω και στις πιστες....εεεεεε τις βολτες με την μοτοσυκλετα εννοω. Ευχομαι ολα να πανε καλα, οχι μονον σε εμενα αλλα σε ολους οσοι εχουν θιχτει με οποιονδηποτε τροπο απο την κριση, κι ας μην ξεχναμε οτι ποτε δεν το βαζουμε κατω και παντα αντιμετωπιζουμε τις δυσκολιες με χαμογελο και αισιοδοξια. |
Είναι εξαιρετικό νέο το ότι ξαναμπαίνεις στην "ενεργό δράση".
Οι επίμονες κ επίπονες προσπάθειές σου ανταμείφθηκαν με τη βοήθεια του Θεού. Οπότε θα έχεις ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif |
Ωχ!!! Θα ξαναρχίσεις τα σεντόνια τώρα;;:eek:
Φιλαράκι, καλοτάξιδος να είσαι στις καινούριες σου περιπέτειες.. Πραγματικά χάρηκα μόλις το διάβασα.. |
καλη αρχη φιλε!!
|
Απόσπασμα:
|
:ye02:
Καλορίζικος στη νέα σου δουλειά Γιώργη! Είθε να πάρεις σύνταξη από εκεί:ye33: |
Αυτό είναι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Γιώργο αυτά είναι τα ωραία οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται πάντα κάτι θα τους ανταμείψει Καλή επάνοδο στην νέα σου δραστηριότητα Να έχεις την υγεία σου να την παλέυεις Και φυσικά με πολλές βόλτες πάρα πολλές:ye02:
|
Απόσπασμα:
|
:re25: Σιδηροκέφαλος εύχομαι!! :ye33:
|
:ye30: |
-Ταξί....... ταξί! Πας παραλία;
-Ναι........ -Ωραίος φιλαράκι! Καλά να περάσεις!! :D |
σιδεροκεφαλος..απ τη δουλεια θυμασαι τιποτα ή τα ξεχασες???:sm7:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!