GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Γνωμες για Βαλκανια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=40004)

asotosios 15-04-2013 22:38

Γνωμες για Βαλκανια

Το ταξιδι προγραμματιζετε να γινει στα μεσα Αυγουστου...και ελπιζω αυτη την φορα να μην μεινω με το πουλακι τσιου στο χερι...:D οπως περυσι...!!!

ξενοδοχεια κτλ θα ηθελα να το αφησω οσο πιο χυμα γινεται...μιας και δεν ειμαι φαν του κλεισε και πηγαινε...
αλλα ανοιχτος σε καθε προταση...!!!

Athens to Athens - Google Maps

για περιπου 10μερες...!!!
τι λετε...???

GEO_K 15-04-2013 22:46

Απάντηση: Γνωμες για Βαλκανια

Γνωμη μου μην το αφησεις τελειως φλου το θεμα του ξενοδοχειου λογω αυγουστου κυριως στα πιο τουριστικα πχ βελιγραδι.....

commander 15-04-2013 22:47

καλο ειναι.... και τα χιλιομετρα βγαινουν σε αυτες τις μερες ,εγω να φανταστεις θα παω ακομα ποιο ψηλα....... καλο ταξιδι....

commander 15-04-2013 22:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 881527)
Γνωμη μου μην το αφησεις τελειως φλου το θεμα του ξενοδοχειου λογω αυγουστου κυριως στα πιο τουριστικα πχ βελιγραδι.....

μπαααα θα του κατσει Γιωργο........

nordkapp 15-04-2013 23:20

Σου ευχομαι να το πραγματοποιησεις αλλα αν μου επιτρεπεις μια αποψη.
-Αν προκειται για διαμονη σε ξενοδοχειο καλο ειναι απο την προηγουμενη να κλεινετε για να μην υπαρχει ταλαιπωρια.
-Υπαρχει δυνατοτητα απο Dubrovnik να επιστρεψεις με πλοιο στο Bari[αφου κανεις το tour στο Μαυροβουνιο]απειρως ασφαλεστερη επιλογη απο την Αλβανια που δεν εχει και τιποτα αξιολογο.
Με το καλο το ταξιδι σου.

Arkas 15-04-2013 23:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nordkapp ( 881560)
....
-Αν προκειται για διαμονη σε ξενοδοχειο καλο ειναι απο την προηγουμενη να κλεινετε για να μην υπαρχει ταλαιπωρια.
...

:ye02::ye33:

siraxanz 16-04-2013 00:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 881517)
Το ταξιδι προγραμματιζετε να γινει στα μεσα Αυγουστου...και ελπιζω αυτη την φορα να μην μεινω με το πουλακι τσιου στο χερι...:D οπως περυσι...!!!

ξενοδοχεια κτλ θα ηθελα να το αφησω οσο πιο χυμα γινεται...μιας και δεν ειμαι φαν του κλεισε και πηγαινε...
αλλα ανοιχτος σε καθε προταση...!!!

Athens to Athens - Google Maps

για περιπου 10μερες...!!!
τι λετε...???

Λέμε με το καλό να πας!

Αν οι δέκα ημέρες φτάνουν?

φτανουν και περισσεύουν:)

GEO_K 16-04-2013 00:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nordkapp ( 881560)
Σου ευχομαι να το πραγματοποιησεις αλλα αν μου επιτρεπεις μια αποψη.
-Υπαρχει δυνατοτητα απο Dubrovnik να επιστρεψεις με πλοιο στο Bari[αφου κανεις το tour στο Μαυροβουνιο]απειρως ασφαλεστερη επιλογη απο την Αλβανια που δεν εχει και τιποτα αξιολογο.
Με το καλο το ταξιδι σου.

Συμφωνω και επαυξανω για το θεμα ''Αλβανια''
Με μια λεξη.....ΜΑΚΡΙΑ!!!!

GEO_K 16-04-2013 00:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 881531)
μπαααα θα του κατσει Γιωργο........

Μακαρι ρε φιλε απλα θα ναι λιγο ταλαιπωρια να ψαχνει για δωματιο φορτωμενος με χιλιομετρα και ζεστη απο ολη την ημερα...
Εστω μια μερα πριν ας ριχνει μια ματια για τυχον διαθεσιμα δωματια...

billy boy 16-04-2013 01:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 881615)
Συμφωνω και επαυξανω για το θεμα ''Αλβανια''
Με μια λεξη.....ΜΑΚΡΙΑ!!!!

Γιατι έτσι ρε παιδιά;;;; Πως έχετε καταλήξει σε αυτο το συμπέρασμα;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

PanLampro 16-04-2013 01:04

(που χάθηκες?)
Κοιτα αυτη τη φορα να τα καταφερεις

Για τις κρατησεις, Στα χω ξαναπει...
Πολυ κακο για το τιποτα.
Μην κλεισειςμ πουθενα προκαταβολικά. Απλα , αποφυγε διανυκτερευσεις σε Super Τουριστικά μερη και μεσα στις μεγαλες πολεις. Θα περασεις καλυτερα και φθηνότερα
και μπορει να βρεθούμε και σε καμμια στροφη... :ye33:

nordkapp 16-04-2013 01:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από billy boy ( 881657)
Γιατι έτσι ρε παιδιά;;;; Πως έχετε καταλήξει σε αυτο το συμπέρασμα;;

Κακο οδικο δυκτιο,στις πολεις επικρατει-οδηγικο- χαος[σε πολλες πολεις δεν εχει φαναρια!]και περνας αναγκαστικα γιατι δεν εχουν περιφεριακο.Γενικα η μοτοσυκλετα τους ειναι αγνωστο στοιχειο.

billy boy 16-04-2013 01:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nordkapp ( 881667)
Κακο οδικο δυκτιο,στις πολεις επικρατει-οδηγικο- χαος[σε πολλες πολεις δεν εχει φαναρια!]και περνας αναγκαστικα γιατι δεν εχουν περιφεριακο.Γενικα η μοτοσυκλετα τους ειναι αγνωστο στοιχειο.

Ισως ένα κλικ παραπάνω απο τα υπόλοιπα Βαλκάνια στο κυκλοφοριακό χάος, αλλα μέχρι εκει.
Η εικόνα που περιγράφεις ειναι η transit εικόνα της Αλβανίας, απο εκει και πέρα ειναι μια πολυ όμορφη και πραγματικά παρθένα χώρα και αξίζει παραπάνω χρόνο απο όλους τους " ταξιδευτες" των Βαλκανίων.

VDR 16-04-2013 01:33

Βασικά η Αλβανία δεν έχει να δεις κάτι το ιδιαίτερο..αλλά 3 φορές που ταξίδεψα σε αυτήν εκτός από την επικίνδυνη οδήγηση των οδηγών δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα ασφάλειας..;)

billy boy 16-04-2013 01:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VDR ( 881673)
Βασικά η Αλβανία δεν έχει να δεις κάτι το ιδιαίτερο..αλλά 3 φορές που ταξίδεψα σε αυτήν εκτός από την επικίνδυνη οδήγηση των οδηγών δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα ασφάλειας..;)

Ταξιδεψες σε αυτήν ή περασες απο αυτήν; Γιατι αν ταξιδεψες σε αυτήν 3 φορές και δεν βρηκες κάτι να δεις κερναω καφε (μιας και είμαστε και κοντα) για να σου δώσω διαδρομές και μέρη.

mario 16-04-2013 02:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VDR ( 881673)

Ριξε και μια μάτια στα ταξίδια εξωτερικού " Albania komani lake" απο το μέλος D'Artagian και θα σου λυθούν πολλές απορίες για το αν έχει κατι να δεις.

Οπως και να έχει τα Βαλκάνια έχουν ομορφιά κι δεκα μέρες ειναι αρκετές!

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

VDR 16-04-2013 03:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 881697)
Ριξε και μια μάτια στα ταξίδια εξωτερικού " Albania komani lake" απο το μέλος D'Artagian και θα σου λυθούν πολλές απορίες για το αν έχει κατι να δεις.

Οπως και να έχει τα Βαλκάνια έχουν ομορφιά κι δεκα μέρες ειναι αρκετές!

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

Δεν έχω απορίες mario, την γνώμη μου έγραψα;), όπως και παραπάνω οι συμφορουμήτες μας.:)

Grs1 16-04-2013 09:58

Δεκα μερες ειναι αρκετες εκεινο που πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι ποσα χιλιομετρα εισαι διατεθιμενοςνα κανεις καθε μερα εγω θα σου προτεινω το παρακατω ταξιδι
Αθηνα οχριδα (fyrom)
οχριδα- Βελιγραδι (Serbia)
βελιγραδι -Βουδαπεστη (ουγγαρια)
βουδαπεστη- bratislava (σλοβακια)
bratislava- szeged (ΟΥΓΓΑΡΙΑ)
szeged novisad (Σερβια)
novisad- nis (Serbia)
nis - bansko (Βουλγαρια)
bansko -greece

Κατα την γνωμη μου θες 11 μερες για το εν λογο ταξιδι βουδαπεστη και μπρατισλαβα τουλαχιστον 2 μερες σε καθε πολη. απο εκει και περα παιζεις οπως θες αναλογως τα χιλιομετρα που μπορεις να βγαλεις.

GEO_K 16-04-2013 10:01

Επειδη ηξερα οτι θα υπαρξουν ''αντιδρασεις'' δεν εγραψα τιποτα στο πρωτο μου ποστ σχετικα με την Αλβανια.....
Οπως τονισα ομως αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη καθως ''περασα'' περυσι το καλοκαιρι και εκτος της αφορητης ζεστης του αυγουστου οι οδηγοι ειναι εξαιρετικα επικινδυνοι τρεχουν μην υπολογιζοντας μοτοσυκλετες κι γενικα Εμενα δεν μου αρεσε. Ο ανθρωπος ζητησε μια γνωμη ξεχωριστα απο τον καθενα.
Ας πουμε ο καθενας τη γνωμη του......
Φιλικα παντα!
Καλους δρομους σε ολους !!!

alpe 16-04-2013 10:07

Οι δεκα μερες ειναι αρκετες ακομα & αν θελησεις να μεινεις & δευτερη μερα σε καποια πολη.
Βεβαια θα πρεπει να οδηγεις περι τα 500χλμ ημερησιως. Οσο για τις ομορφιες της καθε χωρας αυτο μπορει να ειναι κ λιγο υποκειμενικο δηλ εμενα η Αλβανια δεν με εντυπωσιαζει εσυ μπορει να ξετρελαθεις. Οσον αφορα τα ξενοδοχεια καλο ειναι να τα εχεις κλεισει απο νωρις καθως τον Αυγουστο ειναι ο μηνας των διακοπων ως επι το πλειστωνκ τα βαλκανια ειναι προορισμος για αρκετους. Εγω γυρισα την Κυριακη απο Βαλκανια κ μπορω να σου πω οτι ηδη υπηρχε αρκετος τουρισμος. Η γνωμη μου ειναι αν μπορεις τα ξενοδοχεια να τα κλεισεις απευθειας οχι απο booking. Κανουν καλυτερες τιμες. Οπως & να εχει με καλη διαθεση ή καλη παρεα κοιτα να το ευχαριστηθεις κ να κανεις αυτο που θες εσυ! :ye02:

alpe 16-04-2013 10:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Grs1 ( 881747)
Δεκα μερες ειναι αρκετες εκεινο που πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι ποσα χιλιομετρα εισαι διατεθιμενοςνα κανεις καθε μερα εγω θα σου προτεινω το παρακατω ταξιδι
Αθηνα οχριδα (fyrom)
szeged novisad (Σερβια)
novisad- nis (Serbia)
nis - bansko (Βουλγαρια)
bansko -greece

Κατα την γνωμη μου θες 11 μερες για το εν λογο ταξιδι βουδαπεστη και μπρατισλαβα τουλαχιστον 2 μερες σε καθε πολη. απο εκει και περα παιζεις οπως θες αναλογως τα χιλιομετρα που μπορεις να βγαλεις.

Καλα τα λες.
Για να ετοιμαστουμε για το επομενο εμεις

GEO_K 16-04-2013 10:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Grs1 ( 881747)
Αθηνα οχριδα (fyrom)
szeged novisad (Σερβια)
novisad- nis (Serbia)
nis - bansko (Βουλγαρια)
bansko -greece

Πολυ καλος.....:ye02:

asotosios 16-04-2013 10:56

Ευχαριστω ολους για τις γνωμες και συμβουλες και τις ευχες φετος να το καταφερω...

ολες θα τις λαβω υποψιν μου...

Γνωμη μου που εχω παντα στα ταξιδια μου...ειναι να μην κλεινω τιποτα μιας και στις διακοπες δεν θελω προγραμμα...αρκετο προγραμμα εχω στην καθημερινοτητα μου/δουλεια μου...

μεχρι ενα σημειο η διαδρομη του Grs1, ειναι παρομοια με αυτη που εχω βαλει στο μυαλο αλλα δεν εχει κροατια μεσα...που εχω φιλους να συναντησω απο την περιοδο που ζουσα στην Αγγλια...

Νομιζω οτι δεν πρεπει να πιεσω να φτασω μεχρι Βουδαπεστη ωστε να βγει λιγο πιο ευκολα...

Οσον αφορα την Αλβανία, και εκει εχω καποιους φιλους να δω...οποτε θα ηθελα να μην βγει απο το πλανο...

η προταση να περασω Μπαρι δεν ειναι στα πλανα μιας και δεν θα ηθελα να περασω Ιταλια λογω Κοστους κ.α...

http://goo.gl/maps/P1ObN

Αυτη ειναι η ελαφρως τροποποιημενη διαδρομη προσθετοντας την Σλοβενία - Λουμπιανα στο πλανο, που ειναι εφικτο μιας και η "παρακαμψη" ειναι πολυ μικρη...

Οπως και να εχει Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ευχες / συμβουλες / γνωμες...!!!:re25::re25::re25:

Ακιs 16-04-2013 11:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 881783)
Ευχαριστω ολους για τις γνωμες και συμβουλες και τις ευχες φετος να το καταφερω...

ολες θα τις λαβω υποψιν μου...

Γνωμη μου που εχω παντα στα ταξιδια μου...ειναι να μην κλεινω τιποτα μιας και στις διακοπες δεν θελω προγραμμα...αρκετο προγραμμα εχω στην καθημερινοτητα μου/δουλεια μου...

μεχρι ενα σημειο η διαδρομη του Grs1, ειναι παρομοια με αυτη που εχω βαλει στο μυαλο αλλα δεν εχει κροατια μεσα...που εχω φιλους να συναντησω απο την περιοδο που ζουσα στην Αγγλια...

Νομιζω οτι δεν πρεπει να πιεσω να φτασω μεχρι Βουδαπεστη ωστε να βγει λιγο πιο ευκολα...

Οσον αφορα την Αλβανία, και εκει εχω καποιους φιλους να δω...οποτε θα ηθελα να μην βγει απο το πλανο...

η προταση να περασω Μπαρι δεν ειναι στα πλανα μιας και δεν θα ηθελα να περασω Ιταλια λογω Κοστους κ.α...

Athens, Greece to Athens, Greece - Google Maps

Αυτη ειναι η ελαφρως τροποποιημενη διαδρομη προσθετοντας την Σλοβενία - Λουμπιανα στο πλανο, που ειναι εφικτο μιας και η "παρακαμψη" ειναι πολυ μικρη...

Οπως και να εχει Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ευχες / συμβουλες / γνωμες...!!!:re25::re25::re25:

Αυτο ηθελα να σου επισημανω,αλλα το εγραψες μονος σου....η Λουμπλιανα ειναι απιθανη πολη και αξιζει να την επισκευθεις.Με το καλο το ταξιδι σου και ολα καλα να πανε.:)
Μπορει και να συναντηθουμε καπου...παρομοια γυρα με καποιες τροποποιησεις θα κανουμε κι εμεις....;)

phoenix 16-04-2013 12:14

σε δεκα μερες εγω παω βορειο ακρωτηριο και γυριζω :ye33:
γενικα φτιαξε ψυχολογια φορτωσε την μηχανη αφου εχεις κανει σερβις 1 μηνα πριν(παιζει σημασια)παρε ενα χαρτη των βαλκανιων και παρε δρομο
απο που θα πας και που θα φτασεις και απο που θα γυρισεις θα στο πει ο δρομος και ο αλλος σου εαυτος( ο πραγματικος)αυτον που τον εχει καταχωνιασει η καθημερινοτητα
στην ακρη
και θα βγει ενα ταξιδι μουρλια και αξεχαστο
σου προτεινω αν μπορεις περνα απο κοτορ μοσταρ ντουμπροβνικ

theoadon 16-04-2013 12:40

Κάνε μια βόλτα και στις λίμνες Πλιτβιτσε , και μπες Αλβανια από τα βουνά του Μαυροβουνίου, αξίζει περισσότερο.

Οι δεκα μέρες είναι καταπληκτικές. Αν μπορείς και σε βγάζει έστω για καφέ στο μουσικό λιμάνι του Ζαντάρ θα το ευχαριστηθείς.

asotosios 16-04-2013 13:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 881841)
σε δεκα μερες εγω παω βορειο ακρωτηριο και γυριζω :ye33:
γενικα φτιαξε ψυχολογια φορτωσε την μηχανη αφου εχεις κανει σερβις 1 μηνα πριν(παιζει σημασια)παρε ενα χαρτη των βαλκανιων και παρε δρομο
απο που θα πας και που θα φτασεις και απο που θα γυρισεις θα στο πει ο δρομος και ο αλλος σου εαυτος( ο πραγματικος)αυτον που τον εχει καταχωνιασει η καθημερινοτητα
στην ακρη
και θα βγει ενα ταξιδι μουρλια και αξεχαστο
σου προτεινω αν μπορεις περνα απο κοτορ μοσταρ ντουμπροβνικ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από theoadon ( 881857)
Κάνε μια βόλτα και στις λίμνες Πλιτβιτσε , και μπες Αλβανια από τα βουνά του Μαυροβουνίου, αξίζει περισσότερο.

Οι δεκα μέρες είναι καταπληκτικές. Αν μπορείς και σε βγάζει έστω για καφέ στο μουσικό λιμάνι του Ζαντάρ θα το ευχαριστηθείς.

η "νεα" διαδρομη συμπεριλαμβανοντας τις συμβουλες των φιλων παραπανω...

Παω να μαζεψω βαλιτσες απο τωρα...:sm3:

ilias vara 16-04-2013 16:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 881888)

η "νεα" διαδρομη συμπεριλαμβανοντας τις συμβουλες των φιλων παραπανω...

Παω να μαζεψω βαλιτσες απο τωρα...:sm3:

σε καλο δρομο εισαι .,.,.:D

μια γνωμη .,.,θα σου προτεινα να αποφυγεις την βαρετη διαδρομη θεσσαλονικη ---σκοπια---βελιγραδη και να διαλεξης την θεσσαλονικη -σοφια --βελιγραδη.,.,

αν δεν κανω λαθος ειναι καμια 50 χιλιομετρα επιπλεον αλλα πιο ενδιαφερουσα διαδρομη απο την βαρετη ευθεια.,.,.,.

οτι και να κανεις καλα να περασεις,.
,.,:ye33:

asotosios 16-04-2013 18:13

Μικρη αλλαγη και απο οτι φαινεται μιλαμε για 40χλμ διαφορα...

Διαδρομη μεσω Σόφιας : 3,741 km, 46 hours
Διαδρομη μεσω Σκοπίων : 3,711 km, 44 hours

Για να δουμε...!!!

τωρα προεχει να κλεισουμε αδεια για τις συγκεκριμενες μερες και να ελπιζουμε οτι τιποτα εκτακτο δεν θα συμβει οπως περυσι...και να μαζεψουμε πληροφοριες για τα μερη που στοχευουμε...!!!

γιατι ετσι την παθαμε και περυσι...και το πουλακι Τσιου καραδωκει και παλι...!!!:)

Grs1 16-04-2013 18:29

Ο Ηλιας εχει δικιο για την διαδρομη απλως πρεπει να εχεις στον νου σου την Βουλγαρικη αστυνομια που διψαει για ευρω υπαρχει και νουμερο αν σου κανουν σκηνικα να καλεσεις
Τελος οι φιλοι εχουν δικιο για kotor ντουμπροβνικ και mostar και γενικα για Δαλματικες ακτες αλλα μην ξεχνας και στο λεμε ολοι οσοι εχουμε ταξιδεψει εκει καλοκαιρι οτι και με την μηχανη ζοριζεσαι τρελλα απο τα πουλμαν και τα τροχοσπιτα και η εθνικη τους επι το πλειστον ειναι μια λουριδα ανα διαδρομη κολλας στην κινηση.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για μενα Δαλματικες ακτες αρχες ιουνιου ή τελος Σεπτεμβριου με οκτωβριο τσεκαροντας παντα τον καιρο.
Λουμπλιανια ειναι must επισης σου συστηνω ανεπιφυλακτα να πας και στο Σαραγεβο οτι και αν αποφασισεις καλα να περασεις το μονο που χρειαζεται τελικα ειναι καλη διαθεση :ye33:

element 16-04-2013 20:53

Από προσωπική εμπειρία λόγω της εποχής Δαλματικές Ακτές να είσαι προετοιμασμένος για πολύ κίνηση την συγκεκριμένη περίοδο και δωμάτια με το μικροσκόπιο. Μια μέρα πρίν ή ακόμα και στον δρόμο (παντού έχει wi-fi) κλείνεις δωματιάκι και είσαι άνετος ότι ώρα και να φτάσεις,πολύ σημαντικο. καλά να περάσετε ;);)

Giannme 16-04-2013 21:24

Άν θέλεις ρίξε μια ματιά και εδώ-http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...litvice-33791/ .. Καλή σχεδίαση και "εκτέλεση"......

VDR 16-04-2013 22:53

[QUOTE=asotosios;881783]

Εφόσον θα επισκεφτείς τη Λουμπλιάνα θα σου πρότεινα να επισκεφτείς αλλά και να διανυκτερεύσεις στο BLED, περίπου 50 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Επίσης στο ίδιο μέρος υπάρχει το VIΤGAR, μία όμορφη διαδρομούλα δίπλα σε ένα ποτάμι-φαράγκάκι!..Καλά να περάσετε..:ye30:

apk 17-04-2013 13:09

Η γνώμη μου είναι ότι μέρη όπως το Kotor, το Split, το Βελιγράδι, το Ντουμπρόβνικ, η Ριέκα (Opatije), η Λιουμπλιάνα, αξίζουν για να μείνεις δύο διανυκτερεύσεις. Αν μη τι άλλο, για να αναδιοργανωθείς, να ξεκουραστείς, να δεις το μέρος ξεκούραστος, να κάνεις κανένα μπανάκι στη θάλασσα, να πλύνεις καμία κάλτσα, κανένα σώβρακο, κανένα μπλουζάκι (γιατί δεν νομίζω να πάρεις όλη τη ντουλάπα σου μαζί).
Με δεδομένο αυτό, νομίζω ότι 10 μέρες για την τελευταία διαδρομή είναι πολύ φιλόδοξο σχέδιο...
Για Λιουμπλιάνα, σου προτείνω ανεπιφύλακτα:
Penzion pod Lipo: Hotel in Slovenia, Hotel in Ljubljana, Hotel a Lubiana
Η διάσχιση της Αλβανίας είναι από μόνη της μια εμπειρία που θα σε ικανοποιήσει (όταν τη θυμάσαι αργότερα). Το έχω κάνει και από λιγότερο τουριστικό δρόμο (Κρυσταλλοπηγή, Κορυτσά, Πόγραδετς, Ελμπασάν, Τίρανα, Σκόδρα) και είμαι πολύ χαρούμενος που το...ρίσκαρα.
Έχω και περισσότερες πληροφορίες. Αν θέλεις, πμ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!