![]() |
ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ρακές στου Heep!
Tην Κυριακή 21/04 ο Uriah Heep καλεί τους φίλους του στη γνωστή γιάφκα στο Χολομώντα, για ρακές κατά βολάς...
Μόλις τελείωσα από μια σειρά λεπτών χειρουργικών επεμβάσεων (αφαίρεσης οργάνων και σπονδυλικής στήλης) σε μικρό κοπάδι sardina pilchardus, που άφησαν σήμερα το πρωί τον μάταιο αυτό κόσμο... . ...και τις εναπόθεσα σε τονωτικό ελαιο-spa αντιγήρανσης με χαλαρωτικά βότανα, μονοκοτυλήδονων λειριοειδών του γένους “allium” και δικοτυλίδονων σεληνοειδών του γένους “anethum”... για meze'. Ο Μήτσος από τη Σάρτη καβάντζωσε μία κάσα σπάνιας αστακοσαρδέλας* ελληνικής ιθαγένειας, μόνιμων κατοίκων Σιγγιτικού κόλπου, για σχάρα σε ξυλοκάρβουνο Χολομώντος. Ο οικοδεσπότης δεν εγγυάται ανεκκλήτως και ανεπιφυλάκτως, ότι το light menu μεζέδων, δεν θα παρεκτραπεί σε πιθανή κραιπάλη βρώσης sausages “porcus domesticus” ή αρτιοδακτύλων αιγοδών (γένους ovis) και τινών ακόμη ειδών της εντόπιας μπουσερί... Κρασιά, τσίπουρα διαθέτουμε... Μουσικές επιλογές από country και Νίκο Παπάζογλου (late afternoon) Ένδυμα: από casual, ένδυμα περιπάτου, ατημέλητο, επαναστατικό μέχρι παπιγιόν, φόρμα BMW motorrad, φραμπαλά και babydoll... Για ρεζερβέ, κρατήσεις στο παρόν thread. Doors open ...κατά τις 12 το μεσημέρι. *σαρδέλα με νοστιμιά αστακού... |
Απάντηση: ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ρακές στου Heep!
:re27:
|
Χαμός λέμε!
Sent by george via Tapatalk |
Αχ βρε Βασιλάκι τι με κάνης Να περάσετε όμορφα αδελφέ με την όμορφη παρέα και τους εκλεκτούς μεζέδες σας Να μπορούσα θα συμπλήρωνα τα μεζεδάκια με χοχλιούς μπουρμπουριστούς εκ του κήπου μου δικιάς μου μαγειρικής συνταγής Την αγάπη μας :ye33: |
21;;;;; :eek::eek::eek:
με μαμησες τωρα.... :(:( |
Απόσπασμα:
Είσαι καλεσμένος σε καμιά επίσημη εορτή; :D |
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε. |
:sm3::sm3:
Εχουμε παρελαση!!!! :p:p |
Ετοιμάζετε κάτι εκείνη τη μέρα ??? :D:D:D
Ένα τάγμα από συνάδελφους μαζεμένοι, τί να μας ετοιμάζουν άραγε ? :D:D:D Θα κόψετε και ....τούρτα ένεκα της επετειακής μέρας ? :D:D:D Είχα υποσχεθεί από το περασμένο καλοκαίρι ότι θα ανέβαινα στα λημέρια σου αλλά τώρα δεν προλαβαίνω να το κανονίσω :( Κάποια επόμενη φορά θα σας πετύχω, η οποία εκτιμώ δεν θα αργήσει και πολύ ;) |
|
Καλά να περάσετε μπράβο Βασίλη!
|
Βασιλη ζηλευω....:(
καλα να περασετε ολη η παρεα:):):) |
Kαλα να περασετε καρντασια!!
|
Θα ειμεθα εκει οικογενειακως και ντιζελοκινητοι..
Στην ωρα μας ακριβως (12 η 1 η 2) ως Εγγλεζοι λορδοι, και με γενναια δοση λορδας:cool: |
Α βρε φιλε συναδελφε στην τρέλα να μην μας χωριζαν 600 χλμ και να ερχόμουν να ζησω κι εγω απο κοντά αυτές τις μαγικές βραδιές στι Χολομωντα!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Μπραβο Βασιλη καλα να περασετε με ολη την παρεα...:ye02:
|
Αυτά είναι τα ωραία !!!
|
μετα το τελος του μαραθωνιου .,.,.,.,που θα παραστω!!!!!!!!
θα ερθω να δω αυτο το φυσικο φαινομενο τις αστακοσαρδελας :ye33: |
|
Αν και με τα ανεπίσημα με πιάνει κάτι....:u05:
θέλω την επισημότητά μου ρε παιδί μου....:ha15: θα κάνω μια εξαίρεση...:di59:....:D |
Μετα απο ενδελεχη ελεγχο στο καλενταρι διαπιστωσα οτι η μερα ειναι ελευθερη!!! ;)
Μεσα με 1200!!!! :ha15::ha15: |
ΑΝ.,
(καλή η ταινία του Παπακαλιάτη εεεεε; Χθεσ την είδα ,.,) ,.,και βρίσκομαι ,., σε 60ήμερη νηστεία Αποχή απο .,αλκοόλ ,.,κρέας ,.,sex ,., πάσης φύσεως ναρκωτικών ουσιών Και γενικός ,. . Κρεπάλης και οργίων,. Θα προσπαθήσω να έρθω ,. Και πάλι να παλέψω Με τους δέμονες μου ,., αντικρίζοντάς το αναπόφευκτα ,., Να γράφει κανείς Η Να μην γράφει ,., ξαναερωτώμαι |
Με το καλό καρντάσια ... καλή σαρδελοκατάνυξη ... :)
|
Καλές ρακές!!
Να περάσετε όμορφα!!:) |
Με χαρά μεγάλη κι εγώ μέσα :)
|
αν ειναι καλα το ποδαρ θα τα πουμε απο κοντα
:) |
Να περασετε :ye30:!!
|
Απόσπασμα:
Κι ο Λάμπρος μέσα. Παρακαλώ τον Κύριο Sakis, να τον καθοδηγήσει με ασφάλεια στο Heepόραντζο. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:yz ρε φιλε μη με βαζεις στη πριζα...... το πρωι της Δευτερας 8 πιανω full δουλεια.. το καλοκαιρι απο ακρη σε ακρη της ελλαδας αλλα τωρα.......ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
|
Φχαριστώ θερμώς τους θαμώνες αυτού του thread, δια τας ευχάς!
Απόσπασμα:
Απ' ότι έγινε -μέχρις στιγμής- αντιληπτό, έχουμε... 1. 1974 2. nikos-x 3. ilias vara 4. paschalis & family 5. zandesiro 6. Sakis 7. ΜΟΥΤΡΟ 8. tatoopanther 9. evo 10. man gs 11. Λάμπρος 12. Petros 1200gs 'Οποιος δεν είναι γραμμένος, ας γράψει το όνομά του στη λίστα, μέχρι αύριο το απόγευμα. Μετά δεν θα έχω επαφή με το διαδίκτυο, στο Χολομώντα... ...see ya there!;) |
τα καλυτερα θα χασω....:mad:
καλη σαρδελομανα... |
Καλά να περάσετε παλλικάρια...
|
καλές ρακιές, να ευχαριστηθείτε! |
Απ' ότι έγινε -μέχρις στιγμής- αντιληπτό, έχουμε... 1. 1974 2. nikos-x 3. ilias vara 4. paschalis & family 5. zandesiro 6. Sakis 7. ΜΟΥΤΡΟ 8. tatoopanther 9. evo 10. man gs 11. Λάμπρος 12. Petros 1200gs 13. dimitrisgsx1400 'Οποιος δεν είναι γραμμένος, ας γράψει το όνομά του στη λίστα, μέχρι αύριο το απόγευμα. Μετά δεν θα έχω επαφή με το διαδίκτυο, στο Χολομώντα... ...see ya there!;) |
Καλά να περάσετε ωρέ καρντάσια....μακάρι να είμασταν πιό κοντά ...:)
|
Απόσπασμα:
14. Thanasis mk1 |
Απ' ότι έγινε -μέχρι στιγμής- αντιληπτό, έχουμε... 1. 1974 2. nikos-x 3. ilias vara 4. paschalis & family 5. zandesiro 6. Sakis 7. ΜΟΥΤΡΟ 8. tatoopanther 9. evo 10. man gs 11. Λάμπρος 12. Petros 1200gs 13. dimitrisgsx1400 14. Thanasis mk1 'Οποιος δεν είναι γραμμένος, ας γράψει το όνομά του στη λίστα, μέχρι αύριο το απόγευμα. Μετά δεν θα έχω επαφή με το διαδίκτυο, στο Χολομώντα... ...see ya there!;) |
8 κιλα σαρδελα μονιμος κατοικος σαρτης!!! klain main kalonis εμεις τους στελνουμε σαρδελα!!! ρακες κατα ριπας και οποιος αντεξει!!!:Dαντε καλο meeting θα γινει σουξε στου heep!!!!
Η μια μεριά του φαραγγιού δε σμίγει με την άλλη και λαχταρούνε το σεισμό ν' αγκαλιαστούνε πάλι. Στο πέταγμα του γερακιού τ' άλλα πουλιά ζηλένε γιατί πετούνε χαμηλά α θένε κι α δε θένε. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!