![]() |
METZELER TOURANCE NEXT.........
πωλούνται τα λαστιχα 3 εβδομάδων με 1400 χιλιομετρα ......τιμη 190 ευρο...... τηλ στο προφιλ..... |
Απάντηση: METZELER TOURANCE NEXT.........
...και ξέρεις ποιά είναι η επόμενη ερώτηση....
Τί δεν σε βόλεψε με αυτά ? καλή και συμφέρουσα η τιμή πάντως.....:):):) |
Απόσπασμα:
θελω ποιο "νευρικο" σε κορονα λαστιχο, δλδ θελω να με ριχνει η μηχανη μπαινοντας στην στροφη και οχι να την ριχνω εγω........ |
Καλοπουλητα φιλαρακι ,αν δεν το βλέπεις άγριο δεν μπορείς εεεεε,γεννηθηκες για τακουνια ;):D( να λοιπουν οι παραφρασεις):cool2:
|
Απόσπασμα:
Αλλαξε μηχανη:sm3: Καλη τιμουλα!! |
Απόσπασμα:
:D:D |
Απόσπασμα:
Καλοπουλητα τα λαστιχακια!!!:);) |
Απόσπασμα:
κι όμως άκουσα από φιλαράκια ότι είναι πιό "γρήγορο" στο πλάγιασμα από τα EXP.....όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι και εγώ προς...αναζήτηση ελαστικών (είμαι μόνιμος χρήστης METZELER) και η προσφορά σου είναι δελεαστική....:) Πως το έλεγε ο τυπάκος ο παρουσιαστής ο Θεσσαλονικιός ?....."Θα το σκεφτώ..." :D |
:re27: τιμη
|
Απόσπασμα:
καλαααααααα.....:D:D |
Το πες και το 'κάνες ε; Στρίβει κιολας η λατέρνα; :u58: Καλοπουλητα φίλε,είπαμε πάμε για άγρια τώρα :ye33: |
:th11: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
:ye07::ye07: :th11: Απόσπασμα:
|
Θεολογε, τι διαστασεις εχουν τα ελαστικα.... ειμαι στο παρα 1 να αγορασω NEXT.
Το Varadero φοραει 110/80/19 και 150/70/17 ... |
Καλοπουλητα Θεολογε....
Φιλε το λαστιχο που θα σε αφησει μ@λακα απο την αποψη να σε ριχνει και ΟΧΙ να το ριχνεις ...δυστυχως ειναι το DUNLOP ROAD SMART 2 και λεω δυστυχώς γιατι ναι μεν εχει την ποιο γρηγορη κορώνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ειναι για τα δικα μας μΑχανακια..:ye33::ye33: καλοπουλητα και παλι :):) |
Απόσπασμα:
κανουνε Γιωργο ......τα ιδια φορανε σε διαστάσεις να το ξερεις ...... |
Απόσπασμα:
να σε καλα τζωνη...... |
Mετά τα hainte......all terrain tyres το χάος!!!:D
Καλοπούλητα..:) |
Kαλοπουλητα θεολογε...:ye33:
Καλο στριψιμο με τα επομενα...:lo19::lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
μακραν τα πιο γρηγορα και οχι μονο, ελαστικα για τα gs...... γιατι δεν ειναι για τα μηχανακια μας????? καλοπουλητα τεο........:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
αντε κανονισε για κανένα πασακι........... (το μονο που θελω να βλεπω το κ0λαρακι του moby)..........τις μηχανης ρε σατιροι που σας πηγε το μυαλο.........:D |
Απόσπασμα:
:wo20: είσαι τόσο ανώμαλος?! :p :D :) Για αυτό είσαι συνέχεια από πίσω μου? :u58: (βασικά, εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μπροστά σου ή αλλιώς αρκετά πίσω σου γιατί στις υψηλές ταχύτητες, φεύγουν κομμάτια από το....τρακτέρ σου) |
Απόσπασμα:
Τρακτερ με next πρωτη φορα βλεπω! :rolleyes: Αντε μπας και τα χρησιμοποιησει κανεις σωστα κι οχι για μεταφορες :p Καλοπουλητα λατρεια! :di54: |
Απόσπασμα:
Καλοπούλητα είπαμε? :D:) Το λαστιχάκι (κατά τη γνώμη μου) = δύναμη (metzeler :re26:)! |
Kρίμα να μη θέλω λάστιχα τώρα:(:(:(:(:(
Καλοπούλητα φιλαράκι:ye33: |
φιλαρακι κατσε με αυτα ετσι και αλλιως η στριφτερα βαλεις το ενα και το αυτο ειναι:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:
|
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
Παρακαλω σταματήστε να (πειραζετε ) το φιλαρακι μου είναι που είναι μουτρομενο το τελευταίο καιρό
Ας τους Θεολόγο πάρε το καινούργιο GS και μη ψαχνεσε με τα λαστιχα |
Το ερώτημα εξακολουθεί να υφίσταται αφού εδώ διατυπώθηκε. Σε νήμα περί ελαστικών. Ειναι θεμιτό να σε ρίχνει η μηχανή στην στροφή, λόγω "νευρικής" κορώνας ελαστικού ή να την ρίχνει ελεγχόμενα ο αναβάτης της;
|
Απόσπασμα:
Εμενα προσωπικα αυτη η "στριφτερη" αισθηση μου αρεσει... |
Απόσπασμα:
Αυτό που λες, απλά δεν υφίσταται, ούτε τίθεται τέτοιο θέμα προς συζήτηση... Εννοώ ότι όπως το λες εσύ, φαίνεται κάτι επικίνδυνο, και είναι. Ο Θεολόγος δεν εννοούσε κάτι ανάλογο. Αν το δεις με την απόλυτη κυριολεξία, έχεις δίκιο. Αλλά είμαι βέβαιος ότι αναφέρθηκε στην ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης και καταχρηστικά χρησιμοποίησε τον όρο "ρίχνει". Κανένα λάστιχο δεν "σε ρίχνει"....:cool: Τεό, έχεις το λόγο , αν κάνω λάθος.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
και καλα ρε παναγιωτη σε αυτο το θεμα βρηκες να ανάπτυξης τους προβληματισμους σου???? κανε ενα καινούργιο θεμα και αναπτυξετο οσο θες....... |
Απόσπασμα:
Ρε θωδωρη υπαρχει περιπτωση να μην εχεις τον ελέγχω τις μηχανης σου........???????οπως τας λες ειναι.......... |
να κλειδωσει παρακαλω το θεμα ......Τα λαστιχα δεν ειναι προς πώληση πλέων. .......Ευχαριστω... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
και επειδή ειδες εσυ τους προαναφερθεν ειπες ...........εεεεεεεε... οι αλλοι δεν προβληματιζονται για κατι....... Εσυ ομως ζητας να κανεις καινουργιο θεμα στο θεμα.......... Καλα οκ.... Ας τελειωσει εδω το θεμα παρακαλώ. ..... |
καλοπουλητα θεολογε ....και στο κατω κατω δεν του κανουν τα πουλαει ειτε ειναι στριφτερα,τακουνατα,sleek...καντε προσφορες ρε παιδια να κλεισει ωραια και καλα η αγοροπωλησια
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!