![]() |
ΚΛΟΠΗ GS ADVENTURE από το Σύνταγμα !!!
Δυστυχώς η συμμορία των adve, ξαναχτύπησε !!! :mad: :( :mad: Αυτή τη φορά, θύμα της έπεσε το μέλος μας Νίκος (NikosNN), την περασμένη Δευτέρα 22 Απριλίου, μεταξύ 20:00 ~ 22:30, από τη Λεωφόρο Αμαλίας 46. Το adve είναι μοντέλο του 2008 και ο αριθμός κυκλοφορίας είναι ΟΑΧ 966 . |
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ GS ADVENTURE από το Σύνταγμα !!!
|
Το ίδιο βράδυ,
κατά πληροφορίες, εκλάπησαν συνολικά 5 adventure !!!! To συγκεκριμένο, ένα από το Γέρακα, ένα από την Κηφισιά, και δύο από την Ηλιούπολη !!! . |
:u57::u57::u60::u60::u59::u59:
|
Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα στην κυριολεξία ... :(
|
ευχομαι να την βρεις φιλε μου!:(
|
Γαμw την καταδίκη μου μέσα, μάστιγα είναι οι αλήτες που να τους κοπούν τα χέρια και τα πόδια από τη ρίζα.
|
Πάνω στη λεωφόρο Αμαλίας ήταν ;
Λεπτομέρειες ; |
που να τους κοπου τα χερια τους αχρηστους !
τωρα μεταξιμας φτεμε ολοι , γιατι ? διοτι οταν θελωμε ενα ανταλακτηκο ψαχουμε για μεταχηρησμενα κε φτηνα . που θα το βρουμε ? στο κολητο μας που εχει σηνεργειο . αυτος θα παρη μερηκα τηλ.sms ,το εμαθε η πιατσα μετα η πιατσα τον περνει τηλ ,ελα ρε Νικο τη γινεται εισαι καλα πλα πλα ,εχω κε ενα asventure που το εφερα για ανταλακτικα απο Αυστρια λιπουν οι ροδες κε η μηχανη κε δεν ξερω τη να το κανο -α τοτε φερμουτω να βοηθησω το Θαναση που θελει διαφορηκο κε ESAP τα υποληπα θα τα πουλησει σε καπιο αλλο μαστορα με την ιδια ιστορια κε παει λεγοντας αυτο το κυκλομα το γνωρηζεται ολοι κε μαληστα πηνεται κε κφεδες μαζη αλλα φωβαστε να το πητε φυληκα ο φυλοσας giclas καποτε ηθελα μερηκα κοματια απο φεαρη γιαμαχα κε μου φερανε ολο το fjr ψυχουλα |
:(:(Μακαρι να το βρουμε ρε παιδια θα εχουμε τον νου μας!
|
Κρίμα , μακάρι να το βρεις και μακάρι να μην χρειαστεί κανείς να ψωνίζει μεταχειρισμένα για να μην τους δίνουμε τροφή:mad:,
φυσικά αν χρειαστούμε θα ξεχάσουμε ότι μπορεί να είναι ανταλλακτικά του φίλου μας:o :( :rolleyes: |
:u59::u59::u59::u59::u59:ΝεύραΝεύραΝεύρα
Α ρε νικολα......:(:(:(:(:(:( Συντροχοι.....θυμηθειτε .... Α)ποσα τραβεστι aventure θα βγουν σε λογο στο δρομο.....:eek: Β)οι μηχανες χανονται γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιοι απο εμας......θελουμε.....τετοια ανταλλακτικα.... Οσο υπαρχει ζητηση... Θα υπαρχουν και αυτα τα φαινομενα.....:mad::mad::mad: Συγχωρηστε μου την πυρινη γλωσσα και το παθος.....αλλα ετυχε την 966 να την εχω παρεα σε αρκετα χιλιομετρα........ Οσο για τα καλοπαιδα...... Να τους πεσει η poutsa και να παθουν καρκινο....... Και μακαρι να τους βγουν τα αντερα:mad::mad: Και παλι συγχωρεστε με:( |
[QUOTE=vasorfa;886795]:u59::u59::u59::u59::u59:ΝεύραΝεύραΝεύραΑ ρε νικολα......:(:(:(:(:(:(
Συντροχοι.....θυμηθειτε .... Α)ποσα τραβεστι aventure θα βγουν σε λογο στο δρομο.....:eek: Β)οι μηχανες χανονται γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιοι απο εμας......θελουμε.....τετοια ανταλλακτικα.... Οσο υπαρχει ζητηση... Θα υπαρχουν και αυτα τα φαινομενα.....:mad::mad::mad:Συγχωρηστε μου την πυρινη γλωσσα και το παθος.....αλλα ετυχε την 966 να την εχω παρεα σε αρκετα χιλιομετρα........ Οσο για τα καλοπαιδα...... Να τους πεσει η poutsa και να παθουν καρκινο.......Και μακαρι να τους βγουν τα αντερα:mad::mad: Και παλι συγχωρεστε με:([/QUOTE] http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif |
Ξέχωρα από όλα τα άλλα το αίσθημα δικαίου σε
πνίγει κ θες να τα σαρώσεις όλα. Φίλε δεν σε γνωρίζω αλλά συμπάσχω μαζί σου γιατί είναι η αγαπημένη σου κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξέρεις ότι θα την βιάσουν κ θα την "ξεσκίσουν", θα την πετσοκόψουν κ θα πουλήσουν τα όργανά της. ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :u59::u57:Νεύρα:u01::u19::u40::u54::u52: |
Νικόλα, εύχομαι να βρεθεί γρήγορα, υπομονή.
|
..Eυχομαι πραγματικα απ την καρδια μου,να βρεθει κ συντομα!!!Νιωθω απολυτα το συναισθημα που νιωθεις,μιας και μου ειχαν κλεψει το πρωτο μου varadero 8 μολις μηνες απο την αγορα του...:oΕυτηχως για εμενα το βρηκα μονος μου μετα απο 12 ωρες περιπου!!Τι ιδιο ευχομαι να συμβει και σενα!!!Ας εχουμε ολοι το νου μας!
|
Πρέπει να μπει tracker στις μηχανές μας......:cool:
Στην τρώει ο γάτος για πλάκα και τραβάς τα μαλλιά σου:mad: Τουλάχιστον αν βρεις κάτι, θα βγάλουν πολλοί το άχτι τους:cool2: |
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Άμα βρεις καμία άκρη για tracker ενημέρωσε μας....
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
Θα γίνει και άμεσα. Μόνο μη σπαμάρουμε εδώ, σ' αυτό το θέμα. Ότι θέτε με πμ, μέχρι να τοποθετήσω και να παρουσιάσω ολοκληρωμένη λύση. |
:( :( έχει καταντήσει μάστιγα πια... :u59:
Ότι καλύτερο εύχομαι...:( |
Έλεος πια :u59:ΝεύραΝεύρα:u55::u55::u59: |
Κριμα...!!!
|
Απόσπασμα:
|
Κανένα νεο έχουμε?
|
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και και ιδιαιτερα τον Δημητρη για το αρχικο ποσταρισμα....δεν υπαρχει κανενα ευχαριστο νεο δυστυχως.... αντιθετως εμαθα για την κλοπη της μοτο του Αχιλλεα σημερα με τον οποιο επικοινωνησα τηλεφωνικως...!!! Συγνωμη που δεν ποσταρα νωριτερα αλλα μολις πριν λιγο ειδα τις συγεκριμενες δημοσιευσεις για την δικη μου μοτο ....επειδη συνηθως κοιταζα για τις αλλες κλεμμενες σε αλλο thread ....!!!
|
Απόσπασμα:
αρα ολα αυτα ξεκινουν απο μας. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δεν μπορώ ναπαρακολουθήσω την λογική των κλοπών για ανταλακτικά....
Την στιγμή που ότι χρειαστεί κάποιος υπάρχει στο αγγλικό κ στο γερμανικό ebay.... kαι μάλιστα βρίσκεις καταπληκτικές τιμές ορισμένες φορές.... Η δική μου εντύπωση είναι ότι τα κλεμμένα μηχανάκια αφού τα μαιμουδιάσουν πάνε για κυκλοφορία..... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα το ανέφερα και σε άλλο θέμα θα το αναφέρω και εδώ . Όσοι απο εμάς χρησιμοποιουμαι μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ας ζητάμε απόδειξη η τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών . Αν αρχίσουμε να μπαίνουμε στην λογική μα να γλύτωσε το ΦΠΑ και τα λοιπά γνωστά λυπάμαι για αυτο που θα πω αλλα είμαστε συνένοχοι . Και αν κάποιοι επικαλεσθουν την κρίση ε τι να κάνουμε βρε παιδιά όλοι ξέραμε ότι αγορασαμε μηχανάκια μα κάποιο Α κοστολόγιο συντήρησης , δεν ειναι ανάγκη να τα φόρτο ούτε έξτρα καλού δια άγνωστης προέλευσης η ακόμα και χρειαζουμενα ανταλλακτικα χωρις παραστατικά και ενδεχομένως άθελα μας να ακούμε κάποιους να κλαίνε τον κόπο τους και κάποιους ασυνηδητους κλέφτες πλούσιους .
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εννοείται ότι υπάρχει από την 1η μέρα αγοράς! Δεν είναι καθόλου ασύμφορη, αν σκεφτείς πόσα χάνεις...... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!