![]() |
Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών
Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών
Τους φόβους της ΔΕΗ για νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών «μαρτυρά» η αύξηση κατά… 50% στην πρόβλεψή της για επισφάλειες το 2013! http://nstatic.tanea.gr/EV_2_LARISSA...cnVlJmF0PTQ%3d Ξενοδοχεία από €12/δωμάτιο/βραδιά! Κλείστε τώρα με έκπτωση έως 60% Τους φόβους της ΔΕΗ για νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών «μαρτυρά» η αύξηση κατά… 50% στην πρόβλεψή της για επισφάλειες το 2013! Η επιχείρηση προχώρησε σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται και μέσα στους τέσσερις, μόλις, πρώτους μήνες του χρόνου, άλλαξε τις προβλέψεις της και αύξησε κατά 50% την εκτίμησή της για τους απλήρωτους λογαριασμούς το 2013. Συγκεκριμένα, στις προβλέψεις ύψους 228 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης των τιμολογίων ρεύματος, προσέθεσε τώρα επιπλέον 110 εκατ. ευρώ, προσδιορίζοντας πλέον τις προβλέψεις για το 2013 στα… 338 εκατ. ευρώ. Τα παραπάνω προκύπτουν από τη γνωμοδότηση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΡΑΕ, αναφορικά με τον καθορισμό των εύλογων δαπανών της ΔΕΗ για τις ανταγωνιστικές δραστηριότητες της παραγωγής και της προμήθειας, καθώς και για το μέγιστο επιτρεπόμενο για φέτος έσοδο της επιχείρησης. Βάσει ακριβώς αυτών των προβλέψεων, ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το Μάιο δεν πρόκειται να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Πάνω από 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί Η ραγδαία αύξηση των προβλέψεων για επισφάλειες από τη ΔΕΗ δείχνει την εικόνα που επικρατεί στην αγορά, τόσο λόγω της αδυναμίας των νοικοκυριών να πληρώσουν, η οποία επιτείνεται από την απόφαση της κυβέρνησης το «χαράτσι» να συνεχίσει να συνοδεύει, τουλάχιστον για φέτος, τους λογαριασμούς του ρεύματος. Υπολογίζεται ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ξεπερνούν τις 500.000 και ότι οι συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΗ αγγίζουν τα 1,3 δισ. ευρώ. Η κατάσταση αυτή οδήγησε πρόσφατα τη διοίκηση της ΔΕΗ στο να βελτιώσει τις προϋποθέσεις για διακανονισμούς στην πληρωμή, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένεται παρόμοιο νέο πρόγραμμα που θα αφορά όλους τους καταναλωτές. |
Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών
Το αστείο είναι, αν χρωστάς πχ 350 ευρώ λογαρισαμο και τους πας πχ 250 ευρώ δεν τα δέχονται .....
Τώρα θα τα εισπρατουν??? Μια καλή εξέλιξη ίσως....:D Ανάγκα και οι θεοί πείθονται |
Απόσπασμα:
γιατί αύριο, μπορεί να μην έχει ΟΥΤΕ αυτό ... :( |
:(
|
Εχω βρεί λύση ( και την υγειά μου) στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμών (όχι ATM), ότι έχουμε βάζουμε, κι αυτό τα ρουφάει και έτσι προχωράμε και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
|
Απόσπασμα:
Αλλα οπως ειπες και στο νημα για τα σπιτια Απόσπασμα:
|
Λογικό είναι να μ,ην πληρώσει ο κόσμος, γιατί πολλοί δεν έχουν.
|
κυριοι τον!!!!!ηπιαμε!!!!!! που λενε:ye33:
και μυαλο δε βαζουμε:u57: |
Απόσπασμα:
Εγω εσενα σε ζηλευω, σε ζηλεψα απο την στιγμη που μου ειπες οτι σε ''μεταναστευσαν'' απο την υπηρεσια σε επαρχια. ΕΣΥ εκει που εισαι, αν χρειαστει, μπορεις να ζησεις χωρις φραγκο στην τσεπη.......δυσκολα ναι αλλα θα ζησεις και απο αυτην την οψη κι οχι μονον σε ζηλευω βαθυτατα! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ελεος Γιώργο! Με την πληρωμή στο αυτόματο γλυτώνεις τις ουρές και καθορίζεις το πως θα πληρώσεις γνωρίζοντας ότι θα έχεις μερικούς τόκους υπερημερίας. Ο τρόπος αυτός βοηθά τον καταναλωτή και δεν επιβαρύνει κανένα! Σε λίγο θα μας πεις ότι μαμάω εγώ και πληρώνεις εσύ! Καταντάς κουραστικός! Αλλιώς σε είχα αξιολογήσει, μη με κάνεις να αναθεωρήσω! |
Τον έχει πιάσει "σύνδρομο καταδίωξης δανειοληπτών" :sm7:
|
Απόσπασμα:
Καταντας κουραστικος οταν προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω................... Το αερικο απο τα 100ε λογαριασμο της ΔΕΗ πληρωνει τα 10,20,30,40.....ισα ισα για να μην του κοψουν το ρευμα......τα υπολοιπα τα αφηνει μπανκα. Στο επομενο λογαριασμο που θα ειναι τα 100ε συν το υπολοιπο του προηγουμενου κανει το ιδιο....... Μετα η ΔΕΗ λεει, ''τι ελλειμα εχω? τοσο!!! ποσοι πληρωνουν κανονικα? τοσοι!! διαρεσε το ελλειμα με μαθηματικο τροπο ετσι ωστε να το επωμιστουν αυτοι, κι οταν αποπληρωσουν και οι αλλοι θα εχω και περισσευμα'' Δλδ με μαμαει και του πληρωνω και το ρευμα για να βλεπει τι μου κανει........το καταλαβες τωρα? Ετσι δουλευει η Ελλαδα απο παντα. Και τους φορους που δεν πληρωνουν οι φοροφυγαδες τους πληρωνουν αυτοι που δεν μπορουν να κλεψουν το κρατος στην Ελλαδα παντα. Ενω σε αλλες χωρες απλα τους κοβουν το ρευμα χωρις πολλα πολλα λογια, ειτε με κριση ειτε χωρις κριση....π,χ, Ισπανια οπου ειμουν προχθες. Ετσι δεν επιβαρυνονται οι υπολοιποι με αυξησεις καλυψης των απληρωτων λογαριασμων. Δεν μπορει να μην το καταλαβες, αν δεν το καταλαβες θα με κανεις να αναθεωρησω την αξιολογηση μου περι IQ:)............... |
Τελείως αυθαίρετο το συμπέρασμά σου! 10 μέρες μετά τη λήξη της ημερομηνίας πληρωμής εκκαθαριστικού λογαριασμού το ρεύμα κόβεται, εκτός αν πληρωθεί εξολοκλήρου το έναντι. Ως εκ τούτου μιλάμε για καθυστέρηση ενός λογαριασμού που απλά μεταφέρεται μέχρι ο πελάτης να κατορθώσει να τα φέρει ίσα βάρκα ίσα πανιά.
Οσο για τη φοροδιαφυγή να πας να τα πεις στους φίλους σου τους πλοιοκτήτες με τις σημαίες ευκαιρίας! Ελπίζω να τα καταλαβαίνεις αυτά, κι άσε περί IQ, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό! Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις λυσσάξει.... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επισης η Ελληνικη σημαια επιβαλλει και τον αριθμο πληρωματος ενος πλοιου με νομο του 1974 υπογεγραμμενο απο τον Φαιδωνα Γκιζικη. Ετσι για την Αγγλικη σημαια (ευκαιριας? δεν νομιζω!) για ενα πλοιο 35000 τοννων γενικου φορτιου απαιτουνται 8 ατομα ενω για την Ελληνικη......14!!!! Τωρα ισως καταλαβες γιατι για να πας στην Σαντορινι πληρωνεις ενα καρο λεφτα σε εισητηριο οταν στην Ιταλια για την ιδια αποσταση πληρωνεις κατι παραπανω απο τα μισα. Οπως εγω δεν μπορω να ορθοδοντησω κανενα στομα κανοντας τον εξυπνο στον ορθοδοντικο Γιαννη ετσι κι εσυ μην κανεις τον εξυπνο στον Ναυτιλιακο Γιωργο προσπαθωντας να του υποδειξεις το επαγγελμα του. Εχει 30 χρονια σε αυτο κι εχει ναυτολογησει/αποναυτολογησει χιλιαδες Ελληνες Ναυτικους κι εχει κλεισει μερικες εκατονταδες ναυτολογια....ξερει την νομοθεσια απέξω κι ανακατωτα. Φοροδιαφυγη σε αυτα τα πλοια δεν υπαρχει διοτι απλα δεν ειναι στο Ελληνικο Νηολογιο, φοροδιαφυγη θα υπηρχε αν ηταν στο Ελληνικο νηολογιο και δεν επληρωναν τυος φορους τους. Απόσπασμα:
Ολα αυτα δηλωνουν αδυναμια τεκμηριωσης των αντιρησεων σας.........IQ.......και λυσσα. |
Καλή Ανάσταση Γιώργο, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να το πάμε παραπέρα.
Αν και δεν ξέρω αν έχει πιά νόημα τέτοιου είδους συζήτηση μαζί σου..... |
Εγω πάντως Γιώργο , συγνώμη που θα το πω , κάνω ότι έκανες και εσυ με την ΔΕΗ όταν εισουν άνεργος.
Αλλο τρόπο να διαμαρτυρηθώ για όλο αυτό που γίνεται δεν μου έχουν αφήσει. Δίκαιο κράτος δεν υπάρχει , το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και η όλη κατάσταση μυρίζει σαπίλα. Τις πορείες (με τους δικούς τους να κάνουν επεισόδια) μας τις διαλύσανε. Η ανεργία κοντεύει να φτάσει το 50% και οι έχοντες γίνονται ακόμα πλουσιότεροι. Ο μόνος τρόπος που τους νοιάζει και μας λαμβάνουν υπόψη τους είναι , όταν δεν βγαίνουν τα φράγκα. Παράδειγμα ο πρόσφατος διακανονισμός των χρεών σε 48 δόσεις!!!! Συνηδητά λοιπόν προτιμώ τα χρήματα να τα κάψω, να τα ξοδέψω αλλού, να βοηθήσω τον διπλανό μου, παρά να πληρώνω κεφαλικούς φόρους, επειδή κάποιοι στο κράτος έκαναν και κάνουν κακοδιαχείριση και την πληρώνω εγώ και τα άλλα 7/8 των Ελλήνων. Προ κρίσης ήμουν και εγώ από αυτούς τους ηλίθιους που τα πλήρωναν όλα στην ώρα τους τώρα ......ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ όπου μπορώ και όπως μπορώ !!!!! Θα τους τα δώσω τελικά δεν γίνεται αλλιώς, αλλα θα δουλέψουν πραγματικά, για να τα πάρουν φίλε, όχι μόνο στα λόγια. Συγνώμη που σε δυσκολεύω με τον τρόπο μου συμφωνα με τα λεγόμενα σου, αλλά δεν έχω αλλο αποτελεσματικότερο μέσο για να αντιδράσω. . Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
Το κεφαλι λοιπον, αν και ζωντανο, βρωμουσε αλλα με την βοηθεια την δικια μας...κι εδω ειναι μια απο τις ευθυνες μας που σημερα αδυνατουμε να την δεχτουμε και μας φταινε ΜΟΝΟΝ οι πολιτικοι. Οι πορειες αγαπητε μου ΜΟΝΟΝ κακο εκαναν σε ολους, εργαζομενους και μη, ελ. επαγγελματιες και πουτ@νες, ακομα και στους συμμετεχοντες σε αυτες αφου και ξυλο εφαγαν και δεν κερδισαν και τιποτε...και στην συγκεκριμενη περιοδο μας πηγαν ακομα πιο πισω κι ερημωσαν την αθηνα μεχρι σημερα. Το κεντρο της Αθηνας δεν ερημωσε απο την κριση αλλα απο τις πορειες και απο τον φοβο αυτων. Εισαι πεπεισμενος οτι τις πορειες τις διελυσαν οι δικοι τους ανθρωποι, ομως εισασταν 10αδες χιλιαδες ενατι 10δων αντε 100αδων απο αυτους γιατι δεν τις περιφρουρησατε ως επρεπε? Αν νομιζεις αγαπητε μου οτι θα γλυτωσεις τους ''κεφαλικους'' φορους πλανασαι πλανης οικτραν, γιαυτο μην ξοδευεις τα οποια λεφτα σου δεξια κι αριστερα. Επανασταση δεν προκειται να γινει και τον οποιον κεφαλικο φορο θα τον πληρωσεις-ουμε οπως και δηποτε. Και να σου πω και κατι, ολοι εναντιωνεστε σε οτι, απο τα κακως για εμενα αποκτηθεντα κεκτημενα, αφαιρειται. Ολοι φωναζετε για τους κακους πολιτικους που μας εφεραν εδω.........ΟΚ!! αλλα ρε παιδια με αυτον τον τροπο δειχνετε ποσο εξαρτωμενοι ειστε απο δαυτους...απιστευτα εξαρτωμενοι!! Δεν μπορειτε δλδ να κανετε τιποτα μονοι σας? Αντι να φωναζετε εναντιον των παντων γιατι δεν κανετε κατι γιαυτο? Με δικαιολογια την οικονομια μην μονολογειτε ''θελω χρημα, θελω χρηματα'' αλλα καντε κατι για να τα αποκτησετε ακομα κι αν προσκαιρα γονατισετε......... Συγνωμη αλλα αυτο κανω απο παντα στην ζωη μου.....εχω την ζωη στα χερια μου...... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλα στο κείμενο που παραθετεις δεν βλεπω κατι τετοιο. :rolleyes::o Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
Απόσπασμα:
|
@ GeorgeP
Γράφω σβήνω γράφω σβήνω από χθες, είπα μέρες που είναι να μη μιλήσω και χαλάσω το κλίμα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμώ να καβγαδίσω μαζί σου, από την άλλη όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτά που γράφεις. Θα σου πω λοιπόν ότι και σε τούτη την περίπτωση όπως και σε πολλές άλλες στο παρελθόν, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα πραγματικά μη έχοντας γνώση παρά μόνον δικά σου παραδείγματα. Φίλε μου με λύπη μου θα σου πω ότι κατάντησες ΓΡΑΦΙΚΟΣ κι εύχομαι να μη βρεθείς σε πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως χιλιάδες συνανθρώπων μας. Λες ότι από πάντα όριζες τη ζωή σου και κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Φιλικά στο λέω, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ και παραμένεις απλός θεατής στα δρώμενα (πχ αρρώστια, αναπηρία κλπ που πιθανότατα δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό). Υπάρχουν λοιπόν δύο συγκεκριμένα παιδιά στο σχολείο της κόρης μου (δημοτικό) 9 κι 11 χρόνων τα οποία έχουν κατ' επανάληψη λιποθυμήσει κατά την διάρκεια του μαθήματος από την πείνα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα του 2013. Λες ο πατέρας τους ή η μητέρα τους αν είχαν 5 δεκάρες στην τσέπη τους, να έβαζαν προτεραιότητα την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ ή άλλων ΔΕΚΟ για να μην επιβαρύνουν τον δικό σου προϋπολογισμό (κατά τα λεγόμενά σου τα οποία σου είπα ότι είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα) ή το γέμισμα του τσουκαλιού??? Κάπου κάνεις λάθος. Αναθεώρησε, κινείσαι σε λάθος κι επικίνδυνο μονοπάτι. Food for thought. Φιλικά Vaska |
Απόσπασμα:
Άλλο τώρα, που δεν μπορείς να αποφήγεις. Έχω ένα πηγάδι και μια γεώτρηση από τον Πατέρα. Το ένα το έδωσα σε ένα φίλο και έβαλε περιβολάκι, τρώγαμε καμιά ντομάτα, το άλλο περναμε λγο νερό εδώ και εκεί καμιά φορά. Ερχόταν ο λογαριασμός, το πάγιο και οι kw σε κάθε λογαριασμό. Τέλος χρόνου (ξέχωρα από τους λογαριασμούς) ήρθε και ένα ``πρόστιμο`` 200ε +200ε για κάθε μοτέρ (την στιγμή που μισθός είναι 650ε στο λέω γιατί να δεις και την διαφορά) διότι λέει δεν καταναλώσαμε τις kw που έχει βάλει η ΔΕΗ σαν στάνταρ κατανάλωση!!!!! Άλλο και αυτό. Τους λέω σας πλήρωσε ο Πατέρας τις κολώνες? Ναι λένε, πλήρωσε ρολόγια λέω, ηλεκτρολόγους όλα? Ναι λένε αλλά τώρα παίζει πρόστιμο. Και λέμε τώρα Ζοζ, τι να γλυτώσεις από το περιβόλι? Όταν + τα άλλα θες και 400ε πρόστιμο? Μπας και είναι όλα τα έξοδα εαν αγόραζες τα προιοντα? Δηλ θέλω να πω (ή μάλλον νιώθω) ότι δεν γίνεται να πας εμπρός. Δεν σε αφήνουν. Αυτό νιώθω και έχω να πω πολλά παραδείγματα. Κερδισμένος θα είμαι εγώ περισσότερο εάν τα παρατήσω όλα. Θα κερδίσω χωρίε κόπο περί τα 600ε (δηλ 1 μήνα δουλειά). Και εάν βάλει και για τπτ παλιοχώραφα κανένα χαράτσι, άστα, θα τα δίνει ο κόσμος στην ...εκκλησία. Και έρχομαι να πω ότι αυτός είναι ο σκοπός. Να εξεφτελιστούν τα πάντα? Μα και το κράτος ή μάλλον η επιχείρηση θα χάσει διότι θα τα κόψω εγώ και θα βγει και αυτή μείων (μπας και θέλουν και αυτό?). |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν θες το καταλαβαινεις αυτο αν οχι πορευσου με υγεια και με την αντιληψη ''οχι δεν φταιω εγω, οχι δεν ειμαι μπαταχτσης.......'', το ιδιο εξάλλου λεει και ο φοροφυγας.............που ολοι βεβαια εμεις που χρωσταμε στην ΔΕΗ θελει να παει φυλακη ο αλητης διοτι πληρωνουμε και γιαυτον.......αρκει να μην αγγιξουν εμας βεβαιως βεβαιως....... Στοχοποιηση ειπες? εγω ερμηνευσα απλα τα λογια τα δικα σου, αν εσενα σου αρεσει να μπαινεις στον στοχο.........δεν φταιω εγω, να προσεχεις τι γραφεις. |
Απόσπασμα:
τον λαικισμο των δημοσιογραφων κρατα τον για τον εαυτον σου............ Τα ιδια γραφτηκαν, στην τοπικη εφημεριδα της Ν.Σμυρνης, και για το σχολειο της δικιας μου 9χρονης κορης πριν κανα 4μηνο, οταν ομως ρωτησα στο σχολειο κανεις δεν ειχε προσεξει, δει, ακουσει τιποτε. Αν ειχε γινει κατι τετποιο θα το ηξεραν τουλαχιστον τα παιδια, ουτε αυτα ηξεραν τιποτε. Γραφικοι φιλε μου καταντουν αυτοι οι οποιοι μεταφερουν στο χαρτι σαν γεγονοτα αυτα που ακουσαν και δεν ειδαν...... Γραφικοι καταντουν αυτοι οι οποιοι βλεπουν πολεμους πριν καλα καλα ξεκινησουν επειδη αυτο λεει ο Χ δημοσιογραφος.........."¨η επειδη ετσι συμπερανε ο ιδιος ο αναγνωστης... Καλα θα κανεις να ανοιξεις τα ματια σου και να επαληθευεις αυτα που ακους, τα λιποθυμα παιδια λογω ασιτιας εχουν καταντησει ανεκδοτο πια, καθε πολη εχει κι απο 5-6............. |
Εγώ γουστάρω που κράζουμε τους άλλους και εμείς κάποτε ήμασταν χειρότεροι.. ε ρε γλέντια..:p:p
|
Απόσπασμα:
Καλημέρες! |
Αυτο είναι πράξη Αγαπης!
Κατα τα αλλα χαρά στο κουράγιο σας. :-D Send from RAZR Tapatalk |
Απόσπασμα:
Αυτο ηταν το πνευμα του ποστ μου κι οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιες οικογενειες σημερα ¨η δεν υπηρχαν και χτες και προχτες.......... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κι αν τα περιστατικα το '90 ηταν ενας αριθμος ο οποιος σημερα αυξηθηκε σημασια εχει το ποσο αυξηθηκε σε απολυτους αριθμους κι οχι σε ποσοστο. Η λεξη ''πολλαπλασιαστηκαν'' δεν εχει καμια σημασια, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ζητιανοι, σκουπιδοψαχτες και ανθρωποι που περιμενουν να κλεισει μια λαικη για να πανε να μαζεψουν οτι εχει απομεινει.......και την 10ετια του '90. Επισης βαλε στο μυαλο σου σε τι εθνικοτητες ''πολλαπλασιαστηκαν'' ολοι οι παραπανω. Διοτι τα στατιστικα στοιχεια μιλανε για αλλοδαπους κι οχι για ελληνες. Και τελος θα σου υπενθυμισω τους ζαπλουτους ζητιανους που ερχονται στην επιφανεια συχνα πυκνα και τους οποιους βλεπεις να ζητιανευουν στους δρομους της Αθηνας λυποντας τους και περικλειοντας τους στον παραπανω πολλαπλασιασμο.......... Θα μου πεις και ποσοι ειναι αυτοι? αν ξεραμε δεν θα καναμε αυτην την συζητηση. |
Δυο τινά, ή δεν κατάλαβα τις λες ή ζούμε σε διαφορετική χώρα και δεν βλέπεις αυτά που βλέπω εγώ.
Τες πα το κουράσαμε πολύ, αν πιστεύεις ότι δεν έχουν αυξηθεί οι αναξιοπαθούντες σε απόλυτους αριθμούς.... τι να πω. Αυτά από μένα. |
Απόσπασμα:
Οπως καταλαβαινεις εγω δεν μιλαω βασιζομενος σε αυτα που μου λενε οι αλλοι ¨η ακουω/βλεπω/διαβαζω απο τους δημοσιογραφους καθε αποχρωσης. Εγω παντα μιλω με στοιχεια, επισημα στοιχεια τα οποια δεν αμφισβητουνται απο κανεναν παρα μονον απο αυτους που θελουν να βλεπουν/ακουν/διαβαζουν οτι ειναι εχαριστο γιαυτους. Τα στοιχεια λοιπον της ΕΛΣΤΑΤ τα οποια ακολουθει ολη η Ευρωπη λενε λοιπον οτι:
Ολα αυτα και πολλα αλλα μπορεις να τα δεις εδω ειναι ενδιαφεροντα. Οταν τελειωσεις, αν εχεις την υπομονη που απαιτειται, θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρα οσο μας τα παρουσιαζουν. Αν ηταν τοσο μαυρα τοτε τα ταξι δεν θα δουλευαν καθολου, τα νυκτερινα κεντρα θα κτυπαγαν μυιγες ακομα και τα Παρ/Σαββατα αλλα και το Πασχα δεν θα εγκατελειπαν την Αθηνα 640,000 αυτοκινητα απο τις δυο Ε.Ο. και 85000 ταξιδιωτες δια θαλασσης.......... Το ιδιο σε ενημερωνω οτι εγινε και την Καθαρα Δευτερα.........μικρο διαστημα για τοσους αναξιοπαθουντες και πεινωντες δεν νομιζεις? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!