GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Να σας πω τι βίωσα σήμερα! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=40840)

TIME 21-05-2013 16:47

Να σας πω τι βίωσα σήμερα!

1 Συνημμένο(α)
Ήθελα να αγοράσω κάποιο εξτραδάκι για την καλή μου που να δηλώνει πως είμαι "Ελληναράς"!
Εντόπισα το συγκεκριμένο προιόν σε κτάστημα της Κρήτης.
Που λέτε επικοινώνησα μαζί τους να δω αν υπάρχει διαθέσιμο (κι αυτό διότι υπήρχαν καταστήματα που ενώ έγραφαν πως ήταν διαθέσιμο κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους δεν το είχαν...και μου έλεγαν μετά από 20 μέρες κλπ κλπ).
Πάμε στο "ζουμί" τώρα!
Πραγματοποιώ την ηλεκτρονική αγορά και μετά από μία ώρα δέχομαι τηλεφώνημα από το εν λόγω μαγαζί όπου ένα ευγενέστατο παλικάρι με ενημερώνει πως πήραν την παραγγελία και το αξεσουάρ θα το παραλάβω αύριο κλπ κλπ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη και στα χρήματα που πληρώνει.
Είναι παράλογο βέβαια που συζητάμε για τα αυτονόητα και που μας φαίνονται παράξενα όταν όλα λειτουργούν σωστά στην Ελλάδα!
Ελπίζω να παραλάβω αύριο ώστε πράγματι να κατοχυρωθεί η καλή εντύπωση που μου άφησαν τα παιδιά.
Παρεπιπτόντως η τιμή που αγόρασα το προιόν μαζί με τα μεταφορικά ήταν η καλύτερη της αγοράς και δίχως έκπτωση όπως δήθεν μας κάνουν άλλοι για το forum...:ye33:

Υ.Γ.Δεν έγραψα το όνομα του καταστήματος για να μήν φανεί σαν διαφήμιση..
Το προιόν του ελληναρά επισυνάπτεται στην φώτο που ακολουθεί!

napgeo 21-05-2013 16:53

Απάντηση: Να σας πω τι βίωσα σήμερα!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TIME ( 898171)
Ήθελα να αγοράσω κάποιο εξτραδάκι για την καλή μου που να δηλώνει πως είμαι "Ελληναράς"!
Εντόπισα το συγκεκριμένο προιόν σε κτάστημα της Κρήτης.
Που λέτε επικοινώνησα μαζί τους να δω αν υπάρχει διαθέσιμο (κι αυτό διότι υπήρχαν καταστήματα που ενώ έγραφαν πως ήταν διαθέσιμο κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους δεν το είχαν...και μου έλεγαν μετά από 20 μέρες κλπ κλπ).
Πάμε στο "ζουμί" τώρα!
Πραγματοποιώ την ηλεκτρονική αγορά και μετά από μία ώρα δέχομαι τηλεφώνημα από το εν λόγω μαγαζί όπου ένα ευγενέστατο παλικάρι με ενημερώνει πως πήραν την παραγγελία και το αξεσουάρ θα το παραλάβω αύριο κλπ κλπ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη και στα χρήματα που πληρώνει.
Είναι παράλογο βέβαια που συζητάμε για τα αυτονόητα και που μας φαίνονται παράξενα όταν όλα λειτουργούν σωστά στην Ελλάδα!
Ελπίζω να παραλάβω αύριο ώστε πράγματι να κατοχυρωθεί η καλή εντύπωση που μου άφησαν τα παιδιά.
Παρεπιπτόντως η τιμή που αγόρασα το προιόν μαζί με τα μεταφορικά ήταν η καλύτερη της αγοράς και δίχως έκπτωση όπως δήθεν μας κάνουν άλλοι για το forum...:ye33:

:ye31:Πάνω σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σας.
Πρόσφατα πραγματοποίησα αλλαγή ελαστικών στον Περιστερά με κόστος 300€ και τα ίδια τα βρήκα με 220€ στον Υμηττό.
Και μην βρεθεί κάποιος από εδώ να μου πει για φρέσκα και μπαγιάτικα σας παρακαλώ.......................

TIME 21-05-2013 16:58

Αγαπητέ napgeo να υπενθυμίσω την κοροιδία με την προσφορά για ΚΤΕΟ προ ημερών όπου μετά από επίσκεψη στο site του εν λόγω "επαγγελματία" που υποτίθεται πως μας έκανε προσφορά για το forum είχε ακριβώς τις ίδιες τιμές.
Έπειτα από διαμαρτυρία μου εντός του forum μας έκανε προσφορά...

Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα όμως!:u55:

όριστε και ο σύνδεσμος -> http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...tml#post877937

MOYTPO 21-05-2013 17:51

Φιλε μου μπορω να σε πω αλλες 5 περιπτωσεις που τα πραματα γιναν με το χειροτερο τροπο. Αλλα και αλλες 5, εκτος της δικης σου, που ηταν αριστος. Μαλλον ζαρια ειναι και οπου κατσει. Παντως σε γενικες γραμμες απο οτι ειπαν και οι φιλοι στα Χανια προσπαθει παντα για το καλυτερο. Υπαρχει νημα στο φορουμ που τα αναφερει.

paschalis 21-05-2013 18:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 898175)
Πρόσφατα πραγματοποίησα αλλαγή ελαστικών στον Περιστερά με κόστος 300€ και τα ίδια τα βρήκα με 220€ στον Υμηττό.
Και μην βρεθεί κάποιος από εδώ να μου πει για φρέσκα και μπαγιάτικα σας παρακαλώ.......................

Κοιτα συμπτωση!!
Μολις ανελαβα να αλλαξω λαστιχα και φρενα στο ΝΤ 700
του γυναικολογου και οικογενειακου φιλου μας .
Και ημουν φουλ για Περιστερα αφου ειναι κατα
πολυ φθηνοτερος απο τους Θεσσαλονικεις εμπορους.
Δωσε μου σε παρακαλω αμεσα πληρεις οδηγιες
για τον τυπο των ελαστικων και το καταστημα στον Υμηττο.
Θα προτιμουσα στο παρον θρεντ ωστε να επωφεληθουν και αλλοι φιλοι!:)

vassilis68 21-05-2013 18:59

Σε παρακαλώ δώσε τα στοιχεία από το κατάστημα ελαστικών, καθόσον ενδιαφέρονται και άλλα μέλη για αλλαγή, ώστε να υπό υπήρχε άμεσα σύγκριση των διαθέσιμων τιμών.
Σε ευχαριστώ.

xurxes 21-05-2013 20:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TIME ( 898171)

Απόσπασμα:

αλλαγή ελαστικών στον Περιστερά με κόστος 300€ και τα ίδια τα βρήκα με 220€ στον Υμηττό.

να μας τα πείτε κύριοι, γιατί να μείνουν αυτα τα νεα κρυφά?
άλλωστε τις ευκαιρίες πρέπει να τις επωφελουντε όλοι......;)

tazakos 21-05-2013 22:08

Αυτό με τον περιστερά πολύ περίεργο μου φαίνεται φίλε...το διασταύρωσες?? μεγάλη η διαφορά για να μην παίζει κάτι άλλο η γνώμη μου!:hmmm:

forester 21-05-2013 22:27

Απόσπασμα:

Νάπο, αν έρθεις με τη μοτό αύριο στον καφέ, να ρίξω μια ματιά στα φρέσκα σου λάστιχα?

paschalis 22-05-2013 02:47

Napo οταν σε ειπα γραφικο συμφωνησες...
Κατι ηξερες:(

forester 22-05-2013 10:23

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 898205)
Κοιτα συμπτωση!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tazakos ( 898332)
Αυτό με τον περιστερά πολύ περίεργο μου φαίνεται φίλε...το διασταύρωσες?? μεγάλη η διαφορά για να μην παίζει κάτι άλλο η γνώμη μου!:hmmm:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 898343)
Νάπο, αν έρθεις με τη μοτό αύριο στον καφέ, να ρίξω μια ματιά στα φρέσκα σου λάστιχα?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 898439)

Καλημέρα σε όλους:)
Έχω ένα "πρόβλημα" που με χαρακτηρίζει και είναι "εκ γενετής" που λένε:cool2:
Δεν μπορώ τις ανακρίβειες και τις συγκεχυμένες καταστάσεις.
Ψάχνοντας λίγο το θέμα, κοίταξα το νήμα με την ομαδική των ελαστικών και διαπίστωσα:
1. Δεν υπάρχει τιμή 300€ στον κατάλογο προσφοράς του Περιστερά στο gsforum.
2. Δε βρήκα πουθενά δημοσίευση του Νάπο για την τοποθέτηση:confused::confused::confused::confused::confused:

Το συμπέρασμα που βγάζω (κι επιβεβαιώθηκε τηλεφωνικά με το Νίκο τον Περιστερά) είναι ότι ο Νάπο πήγε εκεί, ρώτησε για λάστιχα χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μέσω φόρουμ, οπότε του έδωσε ο άνθρωπος την τιμή που δίνει σε όλο τον κόσμο..... Βεβαίως ο Νάπο του είπε προφορικά ότι είναι μέλος, αλλά αλίμονο! 7000 μέλη και βάλε είμαστε. Ο άλλος πώς να λειτουργήσει?

Ασφαλώς σε κάποιο συγκεκριμένο λάστιχο, υπάρχουν μαγαζιά που θα είναι πολύ φθηνότερα από τον Περιστερά, για διάφορους λόγους.
Σε μέσους όρους τιμών για όλα τα λάστιχα της αγοράς, ο Νίκος είναι πολύ κάτω από τη μέση τιμή της υπόλοιπης αγοράς.
Σε ότι αφορά την προσφορά του φόρουμ δε, απλά δεν παίζεται!!!

Οπότε Νάπο μου μια χαρά είναι τα λαστιχάκια σου, αλλά κάτι έκανες λάθος σε σχέση με τη διαδικασία;):)

napgeo 22-05-2013 10:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 898439)

Εμένα χαρακτήρισες γραφικό αλλά εσύ απεκάλεσες τους συμφορουμίτες και συνοδοιπόρους σου Φασίστες και Χρυσαυγίτες. Είναι ο όρος έθεσες επειδή οδηγούν Γερμανικό.
Ψάχνοντας στο Πανελλήνιο είναι μόνο δικός σου όρος.
Απλά για να σε γνωρίσουν και οι υπόλοιποι...........................

napgeo 22-05-2013 10:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 898483)
Καλημέρα σε όλους:)
Έχω ένα "πρόβλημα" που με χαρακτηρίζει και είναι "εκ γενετής" που λένε:cool2:
Δεν μπορώ τις ανακρίβειες και τις συγκεχυμένες καταστάσεις.
Ψάχνοντας λίγο το θέμα, κοίταξα το νήμα με την ομαδική των ελαστικών και διαπίστωσα:
1. Δεν υπάρχει τιμή 300€ στον κατάλογο προσφοράς του Περιστερά στο gsforum.
2. Δε βρήκα πουθενά δημοσίευση του Νάπο για την τοποθέτηση:confused::confused::confused::confused::confused:

Το συμπέρασμα που βγάζω (κι επιβεβαιώθηκε τηλεφωνικά με το Νίκο τον Περιστερά) είναι ότι ο Νάπο πήγε εκεί, ρώτησε για λάστιχα χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μέσω φόρουμ, οπότε του έδωσε ο άνθρωπος την τιμή που δίνει σε όλο τον κόσμο..... Βεβαίως ο Νάπο του είπε προφορικά ότι είναι μέλος, αλλά αλίμονο! 7000 μέλη και βάλε είμαστε. Ο άλλος πώς να λειτουργήσει?

Ασφαλώς σε κάποιο συγκεκριμένο λάστιχο, υπάρχουν μαγαζιά που θα είναι πολύ φθηνότερα από τον Περιστερά, για διάφορους λόγους.
Σε μέσους όρους τιμών για όλα τα λάστιχα της αγοράς, ο Νίκος είναι πολύ κάτω από τη μέση τιμή της υπόλοιπης αγοράς.
Σε ότι αφορά την προσφορά του φόρουμ δε, απλά δεν παίζεται!!!

Οπότε Νάπο μου μια χαρά είναι τα λαστιχάκια σου, αλλά κάτι έκανες λάθος σε σχέση με τη διαδικασία;):)

Δεν κατάλαβα τι αμφισβητείς. Έχω το τιμολόγιο και μάλιστα πλήρωσα από Πιστωτική.
Και γιατί να ανεβάσω αλλαγή εδώ. Τα είχα αντικαταστήσει και παλαιότερα σε αυτόν.
Δεν μιλάω ούτε σε δεύτερο ούτε σε τρίτο πρόσωπο. Έχω το θάρρος της γνώμης μου και την καταθέτω.
Μεσάζοντες είστε.
Εάν ο ίδιος το αμφισβητεί ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι πλατύς και ανοιχτός. Ιδού η Ρόδος Ιδού και η Πρέβεζα..............

napgeo 22-05-2013 10:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 898205)
Κοιτα συμπτωση!!

Γιατί φιλαράκι μου την βγαίνεις με κόκκινο. Γιατί να ούμε μου εξηγείσαι σκουληκιάρικα.
Κάνεις εσύ παρέα με παρακατιανούς.
:Απορία:Γιατί το κάμεις αυτό:re26: ....................

TIME 22-05-2013 11:34

1 Συνημμένο(α)
Ποτηροθήκη παρελήφθει!
Όσο για τους προλαλίσαντες το μόνο που θα πω είναι πως στην περίπτωση που ανέφερα προσκόμισα στοιχεία.Παίδες τα "γραπτά μένουν" και πρέπει κάποια στιγμή σην Ελλάδα να συνειδητοποιήσουμε πως τα χρήματα δεν μας περισεύουν και οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόπο μας και έπειτα να το δίνουμε να το καταλαβαίνουν και όλοι οι επιτήδειοι.

forester 22-05-2013 11:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 898500)
Δεν κατάλαβα τι αμφισβητείς. Έχω το τιμολόγιο και μάλιστα πλήρωσα από Πιστωτική.
Και γιατί να ανεβάσω αλλαγή εδώ. Τα είχα αντικαταστήσει και παλαιότερα σε αυτόν.
Δεν μιλάω ούτε σε δεύτερο ούτε σε τρίτο πρόσωπο. Έχω το θάρρος της γνώμης μου και την καταθέτω.
Μεσάζοντες είστε.
Εάν ο ίδιος το αμφισβητεί ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι πλατύς και ανοιχτός. Ιδού η Ρόδος Ιδού και η Πρέβεζα..............

Νάπο δεν αμφισβητώ τίποτα.
Απλώς διαπίστωσα ότι η τιμή που σου είπε ο Περιστεράς, δεν ήταν τιμή για το gsforum.
Ήταν τιμή για όλον τον κόσμο, οπότε λογικό είναι να υπάρχει και καλύτερη.
Αν ποστάριζες κι έστελνε mail o Λεοντόκαρδος, η τιμή θα ήταν άλλη!
Αυτό το "γιατί να ανεβάσω αλλαγη ε΄δω", επίσης δεν το καταλαβαίνω. Γιατί είναι η διαδικασία Νάπο μου. Το ότι έχεις ξαναπάει, τι σημαίνει? Δεν μπορεί να έπαψες να είσαι μέλος έκτοτε? Εφ' όρου ζωής θα εχεις έκπτωση? Τέλος πάντων, αφού βολεύτηκες, όλα καλά.
Αλλά θεωρώ το ποστάρισμά σου εδώ (σε σχέση με την εξυπηρέτηση ή όχι από κάποιους επαγγελματίες) λάνθασμένο μιας και η μη εξυπηρέτησή σου δεν οφείλεται στον έμπορο, αλλά σε δική σου παράλειψη.

Το "μεσάζοντες είστε", ανακάλεσε ή διευκρίνησε please:).....
Παραπάμπει σε κάποιους που εμπλέκονται στη μεταπώληση και κερδίζουν!
Δεν ξέρω τι εννοείς με το μεσάζοντες???????:wha13::wo20:

Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις!

evo 22-05-2013 11:54

Απόσπασμα:

Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει κ για να μπορεσουμε να βγαλουμε συμπερασμα, καλο θα ήταν να αναφέρεις:
1. Τι λάστιχα αγορασες, τύπος κ διάσταση,
2. το όνομα του εμπόρου στον Υμηττο,
3. πότε τα αγορασες απο τον Περιστερα κ
4. πότε πήρες την προσφορά των 220€.

King C. 22-05-2013 11:56

αγαπητε napgeo θα με ενδιεφερε και μενα το καταστημα του υμητου.

ευχαριστω.

TIME 22-05-2013 11:59

επισύναψα την απόδειξη όπου και φαίνονται τα στοιχεία του καταστήματος.
Επίσης ενημέρωσα το κατάστημα γι ατο forum και τους πρότεινα αν θέλουν να κάνουν κάποια έκπτωση ως συνηθίζεται..:ye33:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 898267)
να μας τα πείτε κύριοι, γιατί να μείνουν αυτα τα νεα κρυφά?
άλλωστε τις ευκαιρίες πρέπει να τις επωφελουντε όλοι......;)

napgeo 22-05-2013 12:02

Απλά εκνευρίζομαι όταν ο άλλος προσπαθεί να με βγάλει τρελό.
Τι το πιο απλό από το να κάμεις αλλαγή. Τυφλός βέβαια δεν έψαξα την αγορά. Και γιατί να ποστάρω κάτι εδώ. Ο ίδιος με είχε πελάτη. Ήμουν στο αρχείο του.
Ο τρόπος που μου έγραψες δεν είχε τιμές δεν το ανέφερες δεν πόσταρες.
Εντάξει είπαμε φτωχοί είμαστε. Επαίτες και ζήτουλες όμως δεν θα καταντήσουμε.
:ye35:Δεν αφορά το πρόσωπο σου για το μεσάζοντες ούτε αφήνω υπονοούμενα για κάποιον.
Έγραφα την άλλη φορά για Εθνικούς ευεργέτες και ο Τζώρτζ μου έγραφε για τον Αλαφούζο και Κόκκαλη. Γράφουμε για τα αίσχη των Πασάδων και άλλος να ζητήσεις συγνώμη επιτακτικά διότι έχει εφήμερη εξουσία. Ο άλλος (Πασχάλης) σας χαρακτήρισε φασίστες και Χρυσαυγίτες και αντί κάποιος να του βουλώσει το στόμα το κάνατε όπως και πολλά άλλα γαργάρα.
Απλά εγώ αναρωτιέμαι τι θέση έχω ανάμεσα σας...................

jtnakos 22-05-2013 12:32

ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ λοιπον.........

το ονομα απο το μαγαζι στον Υμηττο ...................

ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ????????????

napgeo 22-05-2013 13:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 898561)
ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ λοιπον.........

το ονομα απο το μαγαζι στον Υμηττο ...................

ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ????????????

Για αρχή μην φωνασκείς διότι με τους διορισμένους υπεύθυνους δεν τα πάω και καλά.
Έκαμα λάθος στην τιμή που σας είπα. 220€ και με την τοποθέτηση 240€. Περιλαμβάνει και ζυγοστάθμιση. Μιλάμε για το ίδιο ελαστικό.

Και επαναλαμβάνω ότι αυτή η αδικαιολόγητη κατ΄ εμέ συμπεριφορά και επίθεση από μερικούς μου προκαλεί έκπληξη. Τι συμφέρονται μπορεί να παίζονται πίσω από την πλάτη μας και εν αγνοία μας.

Είναι Κάρπου 24 και λέγεται Δημήτρης.
Προσωπικά δεν τον ξέρω τον Άνθρωπο. Τυχαία συνάντηση. Φαντάσου να τον γνώριζα κιόλας.............

King C. 22-05-2013 13:23

napgeo μηπως ειναι το wheel city?

εχω περασει κι εγω καποια στιγμη απο εκει για μια επισκευη ελαστικου και τα παιδια ηταν εξυπηρετικοτατα.

κι ενας φιλος με scooter εβαλε προσφατα λαστιχα εκει. ειχαν τη χαμηλοτερη τιμη και αψογη εξυπηρετηση. τα δε λαστιχα ηταν παραγωγης 2μήνου.

:re27:

napgeo 22-05-2013 13:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από King C. ( 898586)

εχω περασει κι εγω καποια στιγμη απο εκει για μια επισκευη ελαστικου και τα παιδια ηταν εξυπηρετικοτατα.

κι ενας φιλος με scooter εβαλε προσφατα λαστιχα εκει. ειχαν τη χαμηλοτερη τιμη και αψογη εξυπηρετηση. τα δε λαστιχα ηταν παραγωγης 2μήνου.

:ye35:Σωστά τα γράφετε....

Eftixis 22-05-2013 13:49

Βρε παλικάρια τι πάθατε Ειρήνη ημήν
Εδω μέσα είμαστε για να μην τρελαθούμε και για περνάμε ευχάριστα
Να βοηθειώμαστε σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση χρημάτων και όχι μόνο
Ειναι άσχημο να χαρακτηρίζουμε φίλους η να αφήνουμε υπονοούμενα
Αλλωστε η άποψη μου ειναι οτι όπως και να έχει θα πρέπει να ψαχνόμαστε γενικά
Ναπολέων δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά εκπλήσωμαι για τους χαρακτηρισμούς σου
Αν έχεις η έχει κάποιος να πει οτιδήποτε ας το γράψει ευθραυσώς εδω μέσα
Μην χαλάμε τις καρδιές μας

mario 22-05-2013 13:53

Λοιπόν αγαπητοί συμφορουμιτες για να μην παρερμηνευουμε τα αυτονόητα έχουμε και λέμε :
Ο φίλος TIME μεσολογγιτης σωστά μας είπε για την χαμηλότερη τιμή που βρήκε σε προϊόν,λανθασμένα όμως επιτέθηκε στις ομαδικές μας γενικά καθ 'ότι θα έπρεπε να γνωριζει ότι τα καταστήματα μας έχουν δώσει εκπτώσεις σε συγκεκριμένες εταιρίες και κωδικούς. Σαφώς και πάντα θέλουμε το φθηνότερο ΟΛΟΙ ΜΑΣ και καλό είναι να κάνουμε ομαδικές προς όφελός μας αλλά ας είμεθα πιο επιφυλακτικοί στις κατηγορίες μας εναντίων αυτών των καταστημάτων.
Ο φίλος Ναπολέων καλά θα κάνει πριν ποστάρει την κάθε.....σκέψη του να ανατρέξει στην πρώτη σελίδα κάθε ομαδικής που αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνει τα προνόμια της κάθε έκπτωσης. Όπως είπε και ο forester καλά έκανε και δεν σου έδωσε την έκπτωση της ομαδικής παρά ίσως μια απλή μείωση τιμής. Αν μη τι άλλο να εμφανιζόταν ο καθένας και με της πλάτες του GSforum να ζητάει εκπτώσεις και ότι άλλο.

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω πως ο κάθε επαγγελματίας που μας κάνει κάποια έκπτωση,περιμένει στο τέλος του χρόνου να δει αν είχε νόημα. Αυτό λοιπόν το βλέπει μόνο μέσα από το GSforum δεν έχει κάποιο άλλο τρόπο και γι'αυτό επιβάλλεται να τηρούμε τους κανόνες της εκάστοτε ομαδικής.

Υ.Γ προς τους φίλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα στοιχεία για το κατάστημα που πήγε ο Ναπολέων να μην είστε παρορμητικοι. Δείτε τι νούμερα λάστιχα φοράει και αν είναι ίδια με της BMW και όπως προείπαν και άλλοι δείτε και πόσο φρέσκα είναι.

Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου!

mario 22-05-2013 13:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από King C. ( 898586)

Χαμηλότερη τιμή στα λάστιχα για το σκούτερ εννοείς προφανώς; Γιατι για BMW δεν γνωρίζουμε ακόμα οπότε δεν ξέρουμε αν συμφέρει!

King C. 22-05-2013 14:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 898595)
Χαμηλότερη τιμή στα λάστιχα για το σκούτερ εννοείς προφανώς; Γιατι για BMW δεν γνωρίζουμε ακόμα οπότε δεν ξέρουμε αν συμφέρει!

εχει και ενα TDM ο φιλος. δεν το ηξερα οτι ενα π.χ. bridgestone bw501/502 εχει διαφορετική τιμη αναλογα με τη μαρκα της μηχανης. (αν υποθεσουμε οτι ειναι ιδια διασταση)

οσο ζει κανεις, μαθαινει..

ευχαριστω για την ενημερωση.

Arkas 22-05-2013 14:13

Βρε Νάπο μου !
Κάπου έχεις μπερδευτεί βρε φίλε ... :(
Πώς είναι δυνατόν να σου έδωσε τιμή 220 ευρώ
για τα δύο ελαστικά, ο συγκεκριμένος έμπορος,
όταν στο site του τα
Bridgestone BT023,
που έβαλες,
τα
πουλάει 372 ευρώ
και τα βάζει προσφορά στα 285 ευρώ + τοποθέτηση ...
Η καλύτερη τιμή του λοιπόν, λόγω αγοράς μέσω internet,
είναι 285 ευρώ !
Πώς σου τα προσέφερε εσένα 220 ;
Μήπως δεν κατάλαβε για ποιο λάστιχο του μίλαγες ;
.

TIME 22-05-2013 14:44

mario όταν έγραψα το συγκεκριμένο ποστ προσκόμισα στοιχεία για την "κοροιδία" κάποιων εμπόρων (όχι όλων).Ανέφερα χαρακτηριστικά την δήθεν προσφορά που μας είχε κάνει κάποιος για ΚΤΕΟ και έπειτα από ένα ψαξιματάκι στο site του διαπίστωσα κι εγώ και άλλοι από εδώ μέσα πως μας δούλευε διότι οι τιμές ήταν ίδιες με αυτές που μας είχε προτίνει.Έπειτα έσπευσε να το διορθώσει μετά από επικοινωνία των moderator του forum.Που σφάλω λοιπόν;
Προφανώς δεν διάβασες όσα έγραψα και παρέθεσα.
Επειδή από την πρώτη μέρα που μπήκα στο forum διαπίστωσα πως ο καθένας νοιάζεται για τον άλλο (είναι παράξενο για την εποχή μας - αλλά και οι bmwδάκιδες έχουν "αγκιά" και καρδιά!) ήθελα να προφυλάξω - ενημερώσω.
Που είναι το λάθος μου;
Τώρα αν η κουβέντα χάθηκε κάπου στο δρόμο δε φταίω εγώ.
Δεν ενεπλάκην και άφησα να κυλήσει..
Βλέπεις είμαστε όλοι παιδιά και βράζει το αίμα μας οπότε ξεφεύγει καμιά φορά η κουβέντα από τα σαβουάρ βίβρ!!!Εκεί το αποδίδω!
Όσο για τις ομαδικές έχω ψωνίσει κάμποσα πραγματάκια και δεν γυρίζω την πλάτη ούτε τις αποφεύγω...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 898593)
Λοιπόν αγαπητοί συμφορουμιτες για να μην παρερμηνευουμε τα αυτονόητα έχουμε και λέμε :
Ο φίλος TIME μεσολογγιτης σωστά μας είπε για την χαμηλότερη τιμή που βρήκε σε προϊόν,λανθασμένα όμως επιτέθηκε στις ομαδικές μας γενικά καθ 'ότι θα έπρεπε να γνωριζει ότι τα καταστήματα μας έχουν δώσει εκπτώσεις σε συγκεκριμένες εταιρίες και κωδικούς. Σαφώς και πάντα θέλουμε το φθηνότερο ΟΛΟΙ ΜΑΣ και καλό είναι να κάνουμε ομαδικές προς όφελός μας αλλά ας είμεθα πιο επιφυλακτικοί στις κατηγορίες μας εναντίων αυτών των καταστημάτων.
Ο φίλος Ναπολέων καλά θα κάνει πριν ποστάρει την κάθε.....σκέψη του να ανατρέξει στην πρώτη σελίδα κάθε ομαδικής που αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνει τα προνόμια της κάθε έκπτωσης. Όπως είπε και ο forester καλά έκανε και δεν σου έδωσε την έκπτωση της ομαδικής παρά ίσως μια απλή μείωση τιμής. Αν μη τι άλλο να εμφανιζόταν ο καθένας και με της πλάτες του GSforum να ζητάει εκπτώσεις και ότι άλλο.

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω πως ο κάθε επαγγελματίας που μας κάνει κάποια έκπτωση,περιμένει στο τέλος του χρόνου να δει αν είχε νόημα. Αυτό λοιπόν το βλέπει μόνο μέσα από το GSforum δεν έχει κάποιο άλλο τρόπο και γι'αυτό επιβάλλεται να τηρούμε τους κανόνες της εκάστοτε ομαδικής.

Υ.Γ προς τους φίλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα στοιχεία για το κατάστημα που πήγε ο Ναπολέων να μην είστε παρορμητικοι. Δείτε τι νούμερα λάστιχα φοράει και αν είναι ίδια με της BMW και όπως προείπαν και άλλοι δείτε και πόσο φρέσκα είναι.

paschalis 22-05-2013 14:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 898492)
Εμένα χαρακτήρισες γραφικό αλλά εσύ απεκάλεσες τους συμφορουμίτες
και συνοδοιπόρους σου Φασίστες και Χρυσαυγίτες.
Είναι ο όρος έθεσες επειδή οδηγούν Γερμανικό.

Ψάχνοντας στο Πανελλήνιο είναι μόνο δικός σου όρος.
Απλά για να σε γνωρίσουν και οι υπόλοιποι...........................

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 898502)
Γιατί φιλαράκι μου την βγαίνεις με κόκκινο. Γιατί να ούμε μου εξηγείσαι σκουληκιάρικα.
Κάνεις εσύ παρέα με παρακατιανούς.
:Απορία:Γιατί το κάμεις αυτό:re26: ....................

Ειναι πολυ καλα παιδια αυτοι οι παρακατιανοι.
Καλυτερα να τους αποφευγεις ....
και να το πεις και σε οσους γνωριζεις:)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 898537)
Γράφουμε για τα αίσχη των Πασάδων και άλλος να ζητήσεις συγνώμη επιτακτικά διότι έχει εφήμερη εξουσία.

Ο αλλος ειναι ο ιδιοκτητης αυτου του χωρου.
Προφανως και σου καταλογιζει το ακαταλογιστο γι αυτο και δεν αντικρυζεις τιο επιθετο εκδιωγμενος(banned) κατω απο το ψευδωνυμο σου.
Πραγμα που συνεβη σε αντιστοιχη ανευ
στοιχειων αντιπροταση για ομαδικη ελαστικων στο παρελθον.
Γραφικος δε,αυτοχαρακτηρισθηκες με τα γραφομενα σου.
Εγω εκανα απλως τη διαπιστωση!!!
Και μαλιστα συμφωνησες,
προφανως ξεροντας κατι παραπανω.

Ο άλλος (Πασχάλης) σας χαρακτήρισε φασίστες και Χρυσαυγίτες και αντί κάποιος να του βουλώσει το στόμα το κάνατε όπως και πολλά άλλα γαργάρα.

Απλά εγώ αναρωτιέμαι τι θέση έχω ανάμεσα σας...................

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ
ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
Θα σε παρακαλεσω λοιπον μεχρι το βραδυ να βρεις
και να παραθεσεις τα λεγομενα μου για τους συμφορουμιτες
και τη συνειρμικη σχεση τους με τη Χρυση Αυγη.
Εχω κανει ακριβως το αντιθετο οταν ενας καλος συμφορουμιτης
απεκαλεσε σαν Χρυσαυγιτες οσους οδηγουν μπεμβε.
Και μαλιστα δεχθηκα υβρεις γι'αυτο στο moto.gr!

Σε περιπτωση που δεν βρεις τα σχετικα γραπτα μου
να βγεις εδω και να μου ζητησεις δημοσια συγγνωμη!
Αν δεν κανεις κατι απο τα δυο θα αποκτησεις στα ματια του κοσμου
διπλα στο επιθετο γραφικος και το αλητης:mad:

mario 22-05-2013 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από King C. ( 898598)

εχει και ενα TDM ο φιλος. δεν το ηξερα οτι ενα π.χ. bridgestone bw501/502 εχει διαφορετική τιμη αναλογα με τη μαρκα της μηχανης. (αν υποθεσουμε οτι ειναι ιδια διασταση)

οσο ζει κανεις, μαθαινει..

ευχαριστω για την ενημερωση.

Όχι δεν έχει και καλά κανείς και το αναφέρεις! Υποθετικά μιλώντας όμως και όχι με προσφορές τότε ίσως και να συμβαίνει στις διαφορετικές διαστάσεις ελαστικών!

phoenix 22-05-2013 15:45

βλεπω οτι εχουν αναψει τα αιματα
αυτο απο την μια πλευρα ειναι καλο διοτι δειχνη οτι ειμαστε ζωντανοι ακομα!!!!
απο την αλλη ομως μου δημιουργει και ενα συναισθημα θλιψης διοτι αν υπαρχει θεμα πολυ πολυ οικογενειακο καλυτερα να το λεινουμε με ενα τηλ η ενα προσωπικο μνμ
ζητω προκαταβολικα την ανεχεια σας ως προς τα γραφομενα μου δεν εχω καμια σκοπιμοτητα και μιλω για τον εαυτο μου γνωριζετε και οι δυο σας ποσο σας αγαπαω και εσας και το φορουμ

phoenix 22-05-2013 15:50

και κατι απο την προσωπικη μου συλογη ετσι!!!για να φυγει η ενταση

phoenix 22-05-2013 15:51

asotosios 22-05-2013 15:52

Ειρηνη ημην αδελφια,

Ορθως κανετε και ενημερωνεται ολους εμας για καποιες προσφορες ή καλυτερες τιμες τελος παντων που πετυχατε...και σας ευχαριστουμε...

Ορθως και το φορουμ απο την αλλη προσπαθει στο μετρο που αυτο ειναι δυνατον να προσφερει στα μελη του οτι καλυτερο μπορει...

απο την αλλη ομως δεν ειναι σε θεση να μπορει να ελεγχει την αγορα συνεχως οποτε και συνεχως να μπορει να πετυχενει την "καλυτερη" τιμη της αγορας...

εκει θα επρεπε ισως ο εκαστωτε εμπορος να προνοει και να προσφερει μονος του καποιες διαφορετικες τιμες καθε τοσο...πως θα εκανε για παραδειγμα αν το εισαγωμενο προιον του επερνε αυξηση απο την μαμα εταιρια αρα και δεν θα μπορουσε πλεον να το προσφερη σε τοσο χαμηλη τιμη...ΙΣΩΣ λεω να ηταν δυνατον...

Γνωμη μου περα απο καθε ομαδικη αγορα / προσφορα κτλ κτλ οποιος θελει μπορει να ψαξει παραπερα και αν βρει και κατι καλυτερο γιατι οχι να το επικοινωνησει με τους υπευθυνους του φορουμ ισως να μπορεσουν να επικοινωνησουν και να παρουν μια εξισου καλυτερη τιμη...ωστε να επωφεληθουμε ολοι...

Πανω απο ολα πρεπει να θεωρουμε οτι δεν κρυβεται δολως μεταξυ μας...υπευθυνους και απλα μελη...

mario 22-05-2013 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TIME ( 898643)
mario όταν έγραψα το συγκεκριμένο ποστ προσκόμισα στοιχεία για την "κοροιδία" κάποιων εμπόρων (όχι όλων).Ανέφερα χαρακτηριστικά την δήθεν προσφορά που μας είχε κάνει κάποιος για ΚΤΕΟ και έπειτα από ένα ψαξιματάκι στο site του διαπίστωσα κι εγώ και άλλοι από εδώ μέσα πως μας δούλευε διότι οι τιμές ήταν ίδιες με αυτές που μας είχε προτίνει.Έπειτα έσπευσε να το διορθώσει μετά από επικοινωνία των moderator του forum.Που σφάλω λοιπόν;
Προφανώς δεν διάβασες όσα έγραψα και παρέθεσα.
Επειδή από την πρώτη μέρα που μπήκα στο forum διαπίστωσα πως ο καθένας νοιάζεται για τον άλλο (είναι παράξενο για την εποχή μας - αλλά και οι bmwδάκιδες έχουν "αγκιά" και καρδιά!) ήθελα να προφυλάξω - ενημερώσω.
Που είναι το λάθος μου;
Τώρα αν η κουβέντα χάθηκε κάπου στο δρόμο δε φταίω εγώ.
Δεν ενεπλάκην και άφησα να κυλήσει..
Βλέπεις είμαστε όλοι παιδιά και βράζει το αίμα μας οπότε ξεφεύγει καμιά φορά η κουβέντα από τα σαβουάρ βίβρ!!!Εκεί το αποδίδω!
Όσο για τις ομαδικές έχω ψωνίσει κάμποσα πραγματάκια και δεν γυρίζω την πλάτη ούτε τις αποφεύγω...

Φίλε μεσολογγιτη ο γραπτός λόγος είναι πάντα δύσκολος. Και ναι ανεβάσεις ένα θέμα για κάτι φτηνό που αγόρασες και μας άφησες γεμάτους υπονοούμενα ότι τα άλλα καταστήματα είναι ακριβά (χωρίς να μας έχεις δώσει τιμές ή κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης) ή ότι ενώ λένε οτι έχουν στοκ, δεν έχουν. Η επόμενη κίνησή σου ήταν να βάλεις την φιτιλια ( και μετά να λες οτι άφησες το θέμα και εξελίχθηκε μόνο του) για τις δήθεν προσφορές/ομαδικές τους Φόρουμ μας όπως αυτή του ΚΤΕΟ υπονομεύοντας/υπονοώντας όμως και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι και τις υπολοιπες. Έτσι λοιπόν αγαπητέ φίλε όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς το σπίρτο εσύ το ανάψες,τα ξύλα είναι γύρω και περιμενουν.

Γι'αυτό φίλε καλά έκανες και μας παρεθεσες τον ενθουσιασμό σου για την άψογη εξυπηρέτηση και καλά έκανες και μας ανέφερες οτι υπάρχει και ένα ακόμα κατάστημα που μπορούμε να επωφεληθουμε! Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν σάλτσα που δεν χρειαζόταν γιατί το μόνο κακό που έγινε ήταν στο θέμα σου.

MARK 22-05-2013 16:09

Παιδιά να πώ και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.Καταρχήν να υπενθυμίσω οτι στην αγορά ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.Κάποιο μαγαζί μπορεί να έχει stock ένα προϊόν και για να το δίωξει μπορεί να το δίνει σε σκοτωμένη τιμή.
Να πώ επίσης για τις ομαδικές αγορές του forum κάποιοι άνθρωποι έχουν τρέξει και ιδρώσει για να τις πάρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.Γι'αυτό τον λόγο δεν νομίζω οτι πρέπει να τις απαξιώνουμε.Επίσης ένας έμπορος όταν κάνει μία προσφορά στο forum δεν μπορούμε να ξέρουμε τις ανάγκες της επιχείρησης του.Τι εννοώ με αυτό(υποθετικά μιλάω)αυτός μπορεί να έχει μια επιταγή τέλος της βδομάδα και να μην έχει να πληρώσει,αν λοιπόν κάποιος πάει να πάρει κάτι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να σκοτώσει τα προϊόντα του για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του;;;Τι μπορείς να πεί κανείς λοιπόν,οτι μας δουλεύει και κάνει αντίστοιχες τιμές γενικά;;;Εννοείται οτι δεν είναι σωστό αλλά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να βγάλει τις υποχρεώσεις του με οποιαδήποτε τρόπο έστω και αν είναι εκτεθειμένος απέναντι σε άλλους....
Να πάω τώρα στο άλλο κομμάτι.Η πλειοψηφία των παιδιών εδώ και γενικά αντιμετωπίζει προβλήματα βιοτικά.Όλοι μας έχουμε προβλήματα και εδώ είμαστε μια μεγάλη και όμορφη παρέα που εδώ μέσα πρέπει να το βλέπουμε και ως διέξοδο στα καθημερινά μας προβλήματα.Μην το χαλάμε αυτό.Μην αναλωνόμαστε σε μικρότητες και ύβρεις μεταξύ μας.Εννοείται οτι αντιπαραθέσεις θα υπάρχουν αλλά έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούμε.
Γι'αυτό και μόνο please :di27: brothers

TIME 22-05-2013 16:32

εδώ -> http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...tml#post702799 όπως θα δεις (ως ένα παράδειγμα διότι θέλω να μιλώ με επιχειρήματα) δείχνω το σεβασμό μου προς τον κόπο κάποιων ανθρώπων μέσα στο forum.
Θα μπορούσα να σου παραθέσω και άλλα παραδείγματα εαν κριθεί απαραίτητο.Όσοι με γνωρίζουν εδώ μέσα μπορούν να το επιβεβαιώσουν...
Το θέμα της "φιτιλιάς" που ανέφερες πίστεψέ με με υποβιβάζει και δυστηχώς για κάποιους αδαείς και άβουλο ον θέλω να πιστεύω(στην κρίση του καθενός βρίσκόμαστε ανεξάρτητα από το αν αδιαφορούμε φυσικά) πως δεν είμαι.Η λέξη¨"κατινιά" ήταν γένους θηλυκού μέχρι το πρόσφατο παρελθόν αλλά καθ΄όσον φαίνεται προσπαθούμε να αποδείξουμε ο αντίθετο.
Η ποιότητα του χαρακτήρα μου είναι διαθέσιμη μέσα από τα ποστ μου και τον τρόπο γραφής μου οπότε οιοσδήποτε θέλήσει μπορεί να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Τι να άλλο να γράψω πραγματικά μόνον πως πέφτω από τα σύννεφα.(για όλα υπάρχει η πρώτη φορά βέβαια.

Υ.Γ.αν οι διαχειριστές κρίνουν πως σφάλω παρακαλώ να με διαγράψουν από το forum.Το να θίγουμε προσωπικότητες είναι πολύ εύκολο τη σήμερον ημέρα αγαπητοί αλλά ευτυχώς για μένα δεν είναι αποδεκτό βάση των αρχών που με διέπουν.
Το αν υπονοώ κάτι ή όχι είναι τουλάχιστον "αθώο" (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλον χαρακτηρισμό) ,διότι δεν υπονοούσα αλλά μίλησα ευθέως.Φορώ παντελόνια κι από μέσα σκελέα (για να κάνω και λίγο χιούμορ!)
Τέλος είμαι στην αγορά και γνωρίζω πως κινούνται οι έμποροι διότι έχω υπάρξει κι εγώ.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 898692)
Φίλε μεσολογγιτη ο γραπτός λόγος είναι πάντα δύσκολος. Και ναι ανεβάσεις ένα θέμα για κάτι φτηνό που αγόρασες και μας άφησες γεμάτους υπονοούμενα ότι τα άλλα καταστήματα είναι ακριβά (χωρίς να μας έχεις δώσει τιμές ή κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης) ή ότι ενώ λένε οτι έχουν στοκ, δεν έχουν. Η επόμενη κίνησή σου ήταν να βάλεις την φιτιλια ( και μετά να λες οτι άφησες το θέμα και εξελίχθηκε μόνο του) για τις δήθεν προσφορές/ομαδικές τους Φόρουμ μας όπως αυτή του ΚΤΕΟ υπονομεύοντας/υπονοώντας όμως και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι και τις υπολοιπες. Έτσι λοιπόν αγαπητέ φίλε όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς το σπίρτο εσύ το ανάψες,τα ξύλα είναι γύρω και περιμενουν.

Γι'αυτό φίλε καλά έκανες και μας παρεθεσες τον ενθουσιασμό σου για την άψογη εξυπηρέτηση και καλά έκανες και μας ανέφερες οτι υπάρχει και ένα ακόμα κατάστημα που μπορούμε να επωφεληθουμε! Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν σάλτσα που δεν χρειαζόταν γιατί το μόνο κακό που έγινε ήταν στο θέμα σου.

tazakos 22-05-2013 16:38

+1 σε ότι έγραψε ο ΜΑΡΚ πιο πάνω...ακόμη κ με φουλ στοιχεία παίζουν όλα αυτά τα ενδεχόμενα ρευστότητας, ξεστοκαρίσματος κτλ κτλ..
μετά από τόσα ποστ με διάφορα περί ανέμων κ υδάτων, ακόμη δεν έχουμε αξιωθεί να δούμε να γράφεται : "πήρα αυτά σε αυτήν την διάσταση, τόσο, με απόδειξη, η παρτίδα είναι την τάδε εβδομάδα του τάδε έτους ορίστε μια φωτογραφία μεγειά μου!
Αν δεν ήταν μοναδική προσφορά να χτυπήσουμε την πόρτα να πάρουμε προσφορά κ από αυτόν τον επαγγελματία κ όλα καλά!
Μην θίγετε ο ένας τον άλλο, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.:ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!