![]() |
Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Ο λογαριασμός του μέλους napgeo δεν κλειδώνεται,
προκειμένου να του δοθεί ο χρόνος κ το βήμα για να δώσει τις ανάλογες απαντήσεις στα ερωτήματα που του έχουν τεθεί !!! Αυτό θα γίνει στο παρόν νήμα … Θερμή παράκληση, να μην απαντήσει κανείς άλλος, εκτός απ’ το εν λόγω μέλος … |
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Νίκο . Εγώ ξαφνικά δεν θα σας αποκαλέσω Κύριε Δουρίδα.
Προσωπικά δεν λογοδοτώ σε κανέναν. Η τροπή που πήραν τα πράγματα έγινε πια φανερό πως και ποιοι φταίνε. Την εξέλιξη δεν μπορώ να φανταστώ. Πιθανόν να την επιδιώξατε. Θα μπορούσατε όμως να μου πείτε απλά να αποχωρήσω χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Πιστεύω ότι ο ενορχηστρωτής είναι ο Δημήτρης και ο Χάρης και βάλανε εκτελεστή τον Πασχάλη και ακόμη μερικούς. Που γράφω για Λάστιχα . Πουθενά. Είπα ότι τα βρήκα φθηνότερα και ανέφερα που και σε ποιο κατάστημα. Έγραψε το παλληκάρι που έψαχνε για μηχανικό. Του έστειλα πμ (το οποίο σβήστηκε και μην το αμφισβητείται) να πάει στον Φαίδωνα και να βρει τον Σπύρο. Άς του πρότεινε κάποιος άλλον. Εάν εδώ υπάρχουν συμφέροντα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Ζήτησα απλά να διαγραφώ από μέλος. Τι το ποιο Αντρίκιο κάποιος να ζητάει τη διαγραφή του χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Οι προθέσεις μου είναι. 1115 έχω ραντεβού με τον δικηγόρο μου Κύριο Ανδρέα Αλασσώνα στην Εισαγγελία. Θα παραλάβουμε εντολή και θα μεταβούμε στην Αλεξάνδρας στην υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 13ος όροφος. Για μένα οι κατηγορίες που θα προσπαθήσω να αποδείξω είναι ότι έγινε σε εταιρίες τηλεμάρκετινκ η παράδοση των προσωπικών μου δεδομένων. Επίσης θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι εδώ μέσα γίνεται διακίνηση (εμπόριο) αφορολόγητο προιόντων. Εσείς θα προσπαθήσετε να αποδείξετε το αβάσιμο. Όλα αυτά θα είχαν τελειώσει με ένα απλό πάτημα πλήκτρου δικό σας. Γραφικό δεν με έχει αποκαλέσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου κανείς. Το αποδεχτήκατε και η σιωπή σας αυτό σημαίνει. Καλημέρα σας. Κιν δεν θα έχω μέχρι το απόγευμα. Και όχι ότι το έχω κλειστό. Απλά μου ξαναέπεσε και καταστράφηκε......................... |
Υπερβολές πατριώτη.Δε νομίζω ότι αξίζει να χαλαμε χρόνο,συναίσθημα και διάθεση.
|
Το οτι εχουμε μια αγαπη εδω μεσα ολοι μας το ξερουμε και το αποδεικνυουμε καθημερηνα.
Το οτι καποιοι προσπαθουν να επιβληθουν σε καποιους το γνωριζουν ολοι και μην προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δακτυλο μας. Δυστηχως αυτα ειναι λυπηρα γεγονοτα και το μονο που καταφερνουν ειναι να χαλανε το υπαρχον ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΕΑΚΙ του GSforum αλλα και να απομακρυνει τα καινουργια μελη μας....... Καθε μερα ολοι τρωμε τα σωθικα μας με αυτα που βλεπουμε και ακουμε και φτασαμε στο σημειο να σπερνουμε την διχονεια αναμεσα μας. Δεν ξερω ποιος φταιει λιγοτερο και ποιος περισσοτερο αλλα εφοσων ειμαστε ολοι εδω μεσα ΟΛΟΙ εχουμε μια μεριδα ευθυνης για οτι συμβαινει. Μια φωτια σβηνεται λενε με μια κουταλια νερο στην αρχη και με μια τεραστια θαλασσα μετα..... ΛΥΠΑΜΕ που μερικοι δεν ηθελαν να σβησει αυτοι η φωτια..:u57::u57: Και λυπαμε περισσοτερο που θα μεινουν μονο αυτοι....... |
Απόσπασμα:
|
επειδη ειμαι ατομο αισιοδοξο θελω να πιστευω οτι θα λυξη η παρεξιγηση ,θα ανακαλεση την αιτηση ο φυλος μου ο napgeo κε στο τελος θα βγη πιο δυνατο το gs forum !
|
Απόσπασμα:
Δηλ αν κατάλαβα καλά και αν ακόμα υπήρχαν 5-10 άνθρωποι που προάγουν την δουλειά τους μέσα από ετούτον τον χώρο, εσύ θα προσπαθούσες με κάθε τρόπο να τους καταστρέψεις και να κατηγορηθούν για φοροδιαφυγή για να νιώσεις ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!! Ευχόμουν να έχω πέσει έξω στην εκτίμησή μου για σένα, αλλά μπααα!!! Και τώρα που είσαι και συνταξιούχος, για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου να υποθέσω ότι θα σύρεις πολύ κόσμο στα δικαστήρια. Μάϊστα μάϊστα. Υ.Γ. Τα στοιχεία μου στη διάθεσή σου , αν θελήσεις να καταφερθείς κι εναντίον μου, μιας κι έχω γνώμη αντίθετη από την δικιά σου. Βασίλης Ορφανός, Πάτρα, ο επονομαζόμενος και vaska. |
Κυριοι δεν σας γνωρίζω, καποτε θα γίνει και αυτό αλλά τετοιες εξελίξεις και τροπές γεγονότων με κατηγορίες, δικαστήρια και κλπ δεν αρμόζουν σε μοτοσικλετιστές!!!!!!!!!!....και η συζήτηση προσωπο με προσωπο αλλάζει και εκτονώνει πολλές καταστάσεις που δημιουργούνται πίσω από την <ασφάλεια> της οθόνης!!!!!!!
|
αυτα δεν ειναι ωραια και δεν πρεπει να γινονται!!ληξτε το ομορφα!!
|
Τι είναι αυτά φίλε Ναπολέοντα;!
παρακολουθώ μέρες τα γραφόμενά σου και δε βγάζω άκρη! Ας τα πάρουμε ένα ένα! Στο θέμα που λες για το μήνυμα στο φίλο gptjet, δεν ξέρω αν έστειλες στον άνθρωπο πμ, ξέρω όμως ότι ποστάρισες ακριβώς αυτό που λες εδώ : http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...58/index2.html, ποστ 11. Κι από ότι βλέπεις δεν έχει διαγραφεί τίποτε. Οσο για τα πμ, κι εγώ έχω γίνει μπίλιες μερικές φορές εδώ, κανένας δε μου διέγραψε πμ, δεν νομίζω άλλωστε ότι έχει κάποιος τη δυνατότητα να το κάνει. Και πίστεψέ με, αν γινόταν θα γινόταν κατά κόρο και θα είχε βγει στη φόρα προ πολλού. Ακόμη και σήμερα, μετά τα δικά σου γραφόμενα, δεν έχει βγει άλλος να ισχυριστεί τέτοιο πράγμα. Διαμαρτύρεσαι και δικαίως ότι ο Πασχάλης σε αποκάλεσε γραφικό, όταν ο ίδιος εσύ δεν αντέδρασες όταν έγινε http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...A%CE%B9-40686/ , ποστ 10, και τώρα μέμφεσαι το Δημήτρη ( Αρκάς ) ότι δεν τον επανέφερε στην τάξη. Ας τον μαμούσες ο ίδιος τη στιγμή που το έγραψε! Δεν είναι ο νηπιαγωγός μας ο Δημήτρης, ούτε ο Νίκος ( Λεοντόκαρδος ). Ποιά υπηρεσία τηλεμάρκετιν ρε φίλε; Και γιατί δε δόθηκαν τα στοχεία άλλων 7.000 μελών και τα δικά μου;! Και να μας στείλουν διαφήμιση ως μέλη μοτοφόρουμ για τι;! προβιά να βάλουμε στη σέλλα;! Επίσης μην ξεχνάς ότι έχει όλα τα στοιχεία σου στο προφίλ σου, ονοματεπώνυμο και κινητό και σταθερό τηλέφωνο. Φίλε μου κι εγώ επαγγελματίας είμαι, λες να δίνω τα στοιχεία των ασθενών μου, που έχω και ποιό ευαίσθητα δεδομένα σε τρίτους;! Αμ το τελευταίο;! Εμπόριο αφορολόγητων προϊόντων! Συγγνώμη Νάπο μου, τι ακριβώς λες; Αν εννοείς τις προσφορές από μέλη σε μέλη, ιδίως στους δύσκολους καιρούς που όλοι ζούμε....δεν έχω σχόλιο. Αντιλαμβάνεσαι ότι δε γίνεται να σχολιαστεί σοβαρά! Κάποια στιγμή αποκάλεσες κάποιους εδώ μέσα μεσάζοντες και προφανώς αναφερόσουν στους ιδιοκτήτες του φόρουμ. Φίλε Νάπο αυτό είναι άσχημη κατηγορία κι ανυπόστατη κι αν τα παιδιά θελήσουν να σε κυνηγήσουν σε βλέπω να το αποχωρίζεσαι το ΝΤ. Εν κατακλείδι φίλε μου ξεροκέφαλε Πρεβεζάνε, έχεις λάθος σε αυτά που γράφεις, με αγάπη σου ζητάω να τα ξανασκεφτείς, να ανακαλέσεις ανυπόστατες κατηγορίες και να πάει η ζωή παρακάτω. Εχοντας περάσει κι εσύ εδώ μέσα όμορφες στιγμές μην τα κάνεις όλα π........, αν μη τι άλλο δεν έχεις δίκιο! Κι αν θέλεις να φύγεις, φεύγεις. Οι Δημήτρης και Νίκος σου έδωσαν την ευκαιρία, όχι να απολογηθείς, αλλά να πεις την άποψή σου. Αν τελικά αυτή είναι που έγραψες, τότε φίλε κακώς καθόσουν τόσα χρόνια.....Κακές στιγμές υπάρχουν και θα υπάρξουν, δεν ακυρώνουν όμως αυτό που εγώ τουλάχιστον αρκετές φορές έχω περιγράψει ως "δεύτερο σπίτι μου". Στα γράφω γιατί θλίβομαι Ναπολέοντα! Ο φίλος σου Γιάννης! |
Ενα έχω να πω... Τα παιδία παίζει.... Αυτά είναι σαχλαμάρες και (αναθεωρήστε) όλοι σας
|
κ. Ναπολεοντα αν εχεις πικραθει απο μια παρεα φευγεις αξιοπρεπως και δεν της δινεις αξια με το να ασχολεισαι κι αλλο. Τα περι δικαστηριων και δικηγορων οταν για τοσο καιρο ησουν εδω και δεν σε ενοιαζε μονο εκδικηση μου κανουν....και ειμαστε μοτοπαρεα εκτος απο το πισι θα βρεθουμε και στους δρομους (πριν μια εβδ ημουν πρεβεζα με το 36ωρο) . εισαι ψηλα και μην ξεπεφτεις
|
:cool:... εγω παιδες να πω την αμαρτια μου ... καθοτι δεν συμμετεχω και τοσο στα μη μοτοσυκλετιστικα θεματα τελέυταια...δεν μπορεσα ακομα να καταλαβω γιατι τοσο πικρία και χολή! Συνεχιζω ομως να απορώ και να θαυμαζω την υπομονή και την ανοχή των υπευθύνων του διαδικτυακού αυτου χωρου σε τετοιου ειδους συμπεριφορες.
... Απο εκει και περα ...και για να πω την αληθεια ....αν και η Bayern εχει επιβεβαιώσει οτι ειναι φετος η καλυτερη ομαδα... πιστευω και θα ηθελα πολυ να παρει την κούπα το Dortmund. ... :lo20: |
Απόσπασμα:
|
Ναπολέων, ζούμε σε δύσκολες εποχές, έχουμε να περάσουμε δια πυρός και σιδήρου, χρειαζόμαστε την οικογένεια, τους γνωστούς και φίλους για να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι μαζί μπορούμε, ας κάνουμε άλλη μια προσπάθεια.
|
Με συγχωρείς και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση φίλε aeriko αλλά τι ''όλοι μαζί μπορούμε και άλλη μια προσπάθεια''?
Ακούγεται σαν Α.Σαμαρά. Ο napgeo πήγε σε εισαγγελίες και υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος :eek::eek: ΠΗΓΕ!!Όπως τουλάχιστον έγραψε. Είμαστε και γράφουμε στο GS FORUM.Forum με κύριο άξονα τις μοτοσυκλέτες bmw.Δεν είμαστε ούτε σε δικαστήρια,ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες,ούτε στη Χάγη. Το οτί ο συγκεκριμένος δεν είχε bmw εμένα κάτι μου λέει...Αλλά τελικά είναι στην προσωπικότητα και στην ψυχολογία του εκάστοτε ανθρώπου... Τι άλλο να πούμε ή να πει κανείς??? Ειλικρινά προκαλεί θλίψη το όλο γεγονός.Και στην τελική καθόλου αντρίκια εξήγηση. Έχεις θέμα-διαφωνία-πρόβλημα-οτιδήποτε?? Προσπάθησε να το λύσεις πρώτα εκ των έσω με τους αρμόδιους και μετά αν δεις κάτι που δεν σε εκφράζει-δεν συμφωνείς βγες δημόσια και γράψε αυτά που πιστεύεις. Για μένα η συγκεκριμένη κίνηση είναι το λιγότερο που μπορώ να τη χαρακτηρίσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΡΙΜΑ και μόνο ΚΡΙΜΑ..... Το να γράψω λόγια συμπαράστασης στον Νίκο που γνωρίζω προσωπικά μέσα από αυτό το φόρουμ είναι για μένα τυπικό αλλά θα το κάνω. Νίκο δυστυχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα τέτοιοι άνθρωποι... Μόνο τα καλύτερα εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση σε αυτό το απαράδεκτο σκηνικό που έκανε το συγκεκριμένο ''μέλος'' του φόρουμ.... |
Απόσπασμα:
Η προσωπική μου εμπειρία δεν μου επιτρέπει να δεχτώ οτι το GSForum εμπλέκεται σε παρανομίες, αλλά ούτε σε διαγραφή π.μ. χωρίς την αίτηση του ενδιαφερομένου. Οι δε "προσβολές" που μπορεί να τύχουν κατα καιρούς μεταξύ μελών, απαντώνται δημοσίως, με π.μ. ή τηλεφωνικά. Είμαστε αρκετά ώριμοι για να αποφεύγουμε τις πρόχειρες δικαιολογίες. Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα κάπως αλλά προτιμώ αυτόν τον τρόπο στούς φίλους και όχι τον άλλο που συνηγορεί με τα εκ παραδρομής λεγόμενα ! Νάσαι πάντα καλά !! |
Απόσπασμα:
|
Εχε χαρη που χει μπλεξει με ατομα σαν τους αφους Δουριδα που δεν εχουν καμια προθεση ν αρχισουν τις αγωγες σε εξυπνακιδες μελη για συκοφαντικη δυσφημιση κ σ αυτον κ στους αλλους τους καλοθελητες τον βασιλια με τον κουμπαρο του να τους φυγει ο κωλ0ς να πληρωνουν τα μαλιοκεφαλα τους για τις ανιποστατες μ@λακιες που λενε εδω μεσα απο περυσι για τις ομαδικες...λες κ αυτοι μιλησανε με το θεο κ τους τα πε ως εχουν τα πραγματα... κ ολοι οι υπολοιποι τρωμε κουτοχορτο κ ηρθαν οι σωτηρες να σωσουν 7000 μ@λακες που μας κοροιδευουν....
......σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω γω... μεγαλοι ανθρωποι που φοραμε υποτιθεται παντελονια.....κ αν δεν εχουμε κατσει κ φαει κ πιει μαζι....ντροπη σας! Κ κατι αλλο...αιτηση διαγραφης δεν ειχε κανει ουτε ο πιο ξεφτυλας εδω μεσα....αιτηση διαγραφης?????ελεος!!! Οι Κυριοι...οπου νιωθουν ανεπηθυμητοι περνουν το καπελακι τους κ φευγουν...δεν καθονται να ανακοινωνουν ηρωικες αποχωρησεις!!!αυτα ειναι ρομπιλικια κ ξεφτιλικια! Τα σεβη μου κ φιλικα προς ολους ασχετα απ τον τονο! sent from my galaxy S2 |
Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Συμφωνώ απόλυτα με τον ortho και τον tzima
Πάνω στον θυμό σου κατηγορεις και προσβάλεις πολύ κόσμο και είναι κρίμα. Και με τις γυναίκες μας όταν τσακώνομαστε θέλουμε να τις χωρίσουμε, αλλά τις αγαπάμε και δεν κάνουμε χωρίς αυτές !!! Κρίμα να λέγονται πικρόχολα με τέτοιες αφορμές ΓΙΑ ΤΑ ΛΆΣΤΙΧΑ ; ; ; Άστο ρε Ναπο να πάει στο καλό. Δεν αξίζει το κόπο. Εξακολουθώ να σε συμπαθώ και να θέλω να πιούμε καφεδάκι παρέα να περάσουμε καλά με πειράγματα, άστεία έτσι όπως μοναδικά εσυ ξέρεις. . Α ρε admins τι τραβάτε και εσείς σε αυτή την τεράστια παρέα είμαστε για ψυχοθεραπείας όλoi μας. Χαράς την υπομονή σας. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
Ρε Ναπο σε είχα για τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του φόρουμ μιας και δεν σου προσέφερε καμία γνώση για το "ματρακα"(ΧΑ ΧΑ) σου.Ησουν ίσως ο μοναδικός χωρίς BMW με τόσο ενεργή συμμετοχή. Αρα για άλλους λόγους ζουσες τόσα χρόνια εδώ μέσα.Σιγουρα δεν ζουσες για τις τεχνικές γνώσεις που σου προσέφερε. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!!! |
Απόσπασμα:
Για εξηγησέ το λίγο αυτό |
Απόσπασμα:
:u18: |
δεν το κλειδωνετε λεω εγω...!!!!
|
Απόσπασμα:
Και να πάει στράφι η ψυχοθεραπεία; :D Πραγματικά, δεν φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη . . . αν και με στΑναχωρίθκα, εύκολα το θεωρώ ''αστείο'' . . . Στάλθηκε από μούγκαΦον, πινοντας κρύα μπίρα στην πλατεία μενεμένης , λίγο μετα από την επιστροφή μου και έχοντας περάσει ενα ΤΈΛΕΙΟ τριήμερο με αδερφικους και πραγματικούς ΦΙΛΟΥΣ. |
Απόσπασμα:
|
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα επίμαχα σημεία στα ποσταρίσματα που, ασ'το πούμε προκάλεσαν, όλη αυτή την "φασαρία". Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι το ότι πρόκειται 100% για παρεξήγηση από την πλευrρά του Νάπο. Δεν δέχομαι ότι το έκανε με δόλο, ούτε με διάθεση να προκαλέσει πρόβλημα στο forum. Όλοι άνθρωποι είμαστε, και πρώτος εγώ δηλώνω ότι έχω δημιουργήσει κάνα δυο φασαρίες εδώ μέσα, χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο. Λίγο οι καταστάσεις που ζούμε, λίγο η άνοιξη (:p), λίγο το ένα, λίγο το άλλο, δεν θέλουμε και πολύ για να "πάρουμε φωτιά"... Κρίμα όμως να γίνεται αυτό για ΜΗ σοβαρούς λόγους.
Όσο αφορά στο θέμα των ελαστικών, είναι προφανές ότι κάπου έγινε παρανόηση. Ή από την μεριά του Νάπο, ή από την μεριά του εμπόρου.Την περασμένη εβδομάδα, τσακώθηκα με την γυναίκα μου για παρόμοιο λόγο. Είπα τιμή σε έναν πελάτη για έναν φακό για τα γυαλιά του, ενώ αυτός ήθελε να αλλάξει και τους δύο. Όταν ξανάρθε στο μαγαζί και μίλησε με την γυναίκα μου, εννοήτε "κλώτσησε" για την τιμή που του είπε αυτή. Καταλάβαμε το λάθος και φυσικά φτιαξαμε τα γυαλιά στην τιμή που είχα πει εγώ. Δηλαδή πλήρωσε ένα και πήρε δύο. Τυχερός αυτός, ας πρόσεχα εγώ...:o Το θέμα telemarketing, πραγματικά δεν το κατάλαβα... Τα στοιχεία σου, αγαπητέ Νάπο, υπάρχουν στο προφίλ σου. Κινητό και σταθερό τηλέφωνο καθώς και ονοματεπώνυμο και τόπος κατοικίας. Όποιο μέλος θέλει, μπαίνει και τα βλέπει. Πως τα πούλησαν λοιπόν οι admins??? Παρεξήγηση νούμερο 2 λοιπόν... :o Τώρα για το σβήσιμο προσωπικών μηνυμάτων, τι να πω... Τεχνικά ΔΕΝ γίνεται, εκτός κι αν τα παιδιά προσέλαβαν χάκερς για να σβήσουν αυτό που ο ίδιος ποστάρεις ΚΑΙ σε κανονικό μύνημα και ΟΧΙ pm. Μήπως ήθελες να πείς ότι σου έσβησαν μύνημα και όχι pm? Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Παρεξήγηση νούμερο 3...:o Δεν σου κρύβω ότι πραγματικά έχω στεναχωρεθεί πολύ από την στάση σου. Είναι μία ευκαιρία όμως να βγεις και να πεις: Οκ μάγκες, έκανα λάθος. ΣΥΓΝΩΜΗ. Στα μάτια μου, και πιστεύω στα μάτια όλων, θα είσαι ο πρώτος "μάγκας". Γιατί, μαγκιά και αντρισμός είναι να έχεις τα "καρύδια" να το παραδέχεσαι και όχι να κάνεις "γαργάρα" το λάθος και να συνεχίζεις στον λάθος δρόμο. Και επιδή πιστεύω ότι ο Νάπο, και άντρας είναι και "καρύδια" έχει, σε περιμένω να κάνεις το πρώτο βήμα. Και μετά, έχεις τον λόγο μου, θα έρθω Πρέβεζα να πιούμε τσιπουράκι και να τα πούμε από κοντά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις και ΔΕΝ θα με κάνεις να πιστέψω ότι δεν άξιζες την συμπάθεια μου. Φιλικά, Λάκης. |
Απόσπασμα:
Μόλις επέστρεψα και πήγα να πω ένα "γεια" τ' αφεντικό, 15 λεπτά στάση. Συγνώμη για το σπαμ . . . διαφημίσεις, τέλος. :D |
Απόσπασμα:
:ye36: |
Απόσπασμα:
Μόλις υπήρχε κάποιο πρόβλημα τεχνικό-κάποιο θέμα βλάβης μοτοσυκλέτας ή παρόμοιο έβγαζε χολή. Ναι κάποιες φορές με χιούμορ και με πείραγμα με φίλους. Αλλά ''πιανόταν'' άμεσα και με το παραμικρό φίλε μου. Δεν υπονοώ ότι οι κάτοχοι άλλων εταιριών δεν είναι ευπρόσδεκτοι να γράφουν ή να λένε τη γνώμη τους αν κατάλαβες αυτό,ίσα ίσα το αντίθετο. |
Μετά λύπης διαβάζω όλα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα το γιατί!!! Διαμάχες για προσφορές γίνονται μέχρι και στην καθημερινότητά μας για πολλά θέματα και διαφορές τιμών αλλά δεν φτάνουμε σε δικαστικές διαμάχες, αλλά προσπαθούμε να το λύσουμε όμορφα και με τα λόγια!!! Θέμα διάθεσης τον στοιχείων μας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται, καλύτερα να αναλογιστούμε ότι μόνοι μας τα δίνουμε!!! Το θέμα ότι δεν έχει κάποιο μέλος BMW και είναι μέλος μου δείχνει ότι για κάποιο λόγο κάτι το κρατάει εδώ μέσα!!! Εδώ και καιρό πλέον μέλος, όταν ήρθα σε αντιπαραθέσεις με το Νίκο και το Δημήτρη πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο ήρεμοι είναι, πόσο σφαιρικά βλέπουν τα πράγματα και καμιά φορά βάζουν και νερό στο κρασί τους για να μην δημιουργήσουν εικόνα ότι παίρνουν το μέρος μιας πλευράς!!! κ.Ναπολέων θεωρώ ότι η στάση απέναντι σε μια μεγάλη παρέα που έχει δώσει κάτι παραπάνω απ την καρδιά της και την ψυχή της είναι λάθος!!Δεν ξέρω αν μετράει, αλλά η γνώμη μου είναι πως θα είναι καλύτερο και για τις 2 πλευρές να λήξη!!! Πάντα φιλικά Στέφανος!!!! |
Διάβασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορούν το θέμα κ στα "κλειδωμένα"
κ στα ελεύθερα. Κρίμα κ άδικο να έχουμε κάποιοι ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας κ κάποιοι να τους έχει δώσει ο Θεός υγεία-χρόνο-χρήμα κ να τον σπαταλούν σε αηδίες κ ανοησίες. Ο νοών νοείτω... Πάντως σέβομαι ιδιαίτερα την προσπάθεια της ομάδας των διαχειριστών που αφιερώνει ότι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος (μετά την υγεία του) τον ελεύθερό τους χρόνο. Ο Θεός μαζί μας κ να μου βάζει μυαλό. :ye02: http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif |
Μια και το θέμα είναι σοβαρό και όποιος έχει άποψη την καταθέτει,παίρνω το θάρρος να καταθέσω και γω τη δική μου.
Έχω διαβάσει και εγώ όλα τα θέματα και έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα. Όλοι έχουμε τα δικά μας κουμπιά και όταν κάποιος μα τα πατήσει γινόμαστε πυραυλάκια. Με όλο το σεβασμό στον Napo , φαίνεται πως το σχόλιο περί γραφικότητας τον έκανε πύραυλο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχουν οι άνθρωποι είναι πως όταν ξεστομίσουν μια κουβέντα δύσκολα την παίρνουν πίσω. Δε ξέρω αν τι θα κάνει και αν θα επιστρέψει ο Napo ανακαλώντας. (Δε με αφορά κιόλας). Εκείνο όμως που ξέρω καλά είναι πως κάθε μαγαζί πρέπει να έχει διάπλατα και τις 2 πόρτες του ανοικτές. Αυτήν της εισόδου αλλά και αυτήν της εξόδου. Αν θέλει να φύγει ένα μέλος, ας φύγει.Στο καλό και καλή ζωή. Μου φαίνεται περιττό να τον παρακαλάει όλη η παρέα να μη φύγει, ή έστω να τον ανακαλεί στην τάξη και τη λογική. Άσχετα με το ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που θέλει να φύγει, ας φύγει αφού το ζήτησε(ή το υπονόησε με τις πράξεις του). Αν ποτέ στο μέλλον θελήσει να επανέλθει το ξαναβλέπει η ομάδα (το μαγαζί- το φόρουμ - κλπ)με βάση τις πολιτικές του πάνω στο θέμα της επανένταξης. Υ.Γ. Τα περί καταγγελιών όπως και το ακριβές περιεχόμενο τους, που δεν έχω λόγο να επαναλάβω ,με κάνουν και χαμογελώ . Μου επιβεβαιώνουν απλά πόσο πυραυλάκι έγινε στα αλήθεια αυτός που τα ξεστόμισε. Και στο τέλος τέλος δικό του το πρόβλημα. Σιγά μη το κάνω δικό μου. Καλό βράδυ και καλή αυριανή σε όλους μας |
Απόσπασμα:
|
Νομίζω ότι εφόσον θέλει να διαγραφεί το μέλος και μάλιστα με δικηγόρους θα έπρεπε ήδη να του έχει ικανοποιηθεί το αίτημα και εάν θέλει ξαναγράφεται...
:cool: |
Απόσπασμα:
Επίσης, έδωσε μία απάντηση ήδη από το δεύτερο ποστ σε αυτό το θρεντ... Ας ανταπαντήσουν-αν προτίθενται-οι άμεσα θιγόμενοι και ας τελειώσει το ζήτημα, με διαγραφή/απενεργοποίηση του λογαριασμού και ο,τιδήποτε άλλο, τέλος πάντων... |
Και εγω νομιζω οτι το θεμα αφορα μονο τα ατομα που εμπλεκονται αμεσα στη διαφωνια και δεν θα επρεπε να γινεται "δημοσκοπηση" και εκθεση αποψεων απο ολους.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν ηθελα να γραψω αλλα αυτα που ειπες ακριβως ειχα και εγω στο μυαλο μου. Μιας και παρακολουθησα το θεμα απο την αρχη. +οτι καποιοι αισθανονται πιo αρσενικα κανοντας τετοια σκηνικα (και ομιλο γενικα) :cr14: |
Απόσπασμα:
:cool: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!