![]() |
Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες
Στην πόλη που ζούμε μερικές φορές νιώθουμε ότι κάτι έχουμε χάσει.
Κάτι μας έχουν κλέψει ρε φίλε! Θες τον αέρα, θες τα χρώματα, θες τις μυρουδιές, θες τις γεύσεις ή μήπως θες την ελευθερία. Γι’ αυτό λοιπόν μερικοί φίλοι από το forum αποφάσισαν για καμιά βδομάδα μπορεί και παραπάνω, να πάνε βόρεια στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου (Βάλια Κάλντα) για να βρουν τα κλοπιμαία (τις μυρουδιές, τον αέρα, τις γεύσης και τα χρώματα). http://www.imageshack.gr/files/ecs1ouz38jwk53rtoglu.jpg Το μόνο που βρήκαμε για το πρόγραμμα είναι το όνομα. Το ονομάσαμε το πρόγραμμα της ευεξίας. Το πράγμα είναι απλό, φτάνουμε σε ένα μέρος, κάνουμε τις βόλτες μας στα πέριξ, και κατά το σούρουπο αφού πάμε για φαγητό (γιατί μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να βρούμε τις κλεμμένες γεύσεις) αποφασίζουμε (επί χάρτου) για τον επόμενο προορισμό. Βέβαια πάντα ο κύριος άξονας είναι να επισκευθούμε τον Εθνικό δρυμό της Πίνδου (Βάλια Κάλντα) αλλά και τις πρέσπες!! Μην ξεχνάμε και την ελευθέρια μας κλέψανε. Και επειδή είμαστε ελεύθεροι, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν όσοι θα είναι στα διόδια αφυδνών το Σάββατο το πρωί στις 25/7/2009 από τις 6:15 έως 6:45. Πρώτη μέρα Βοβούσα Πίνδου. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!!! Συμμετέχοντες: 1. Κύρος Γρανάζης (Δημήτρης)...................GS 1200 2. Arisxios (Άρης)..................................GSA 1200 3. georgekostas (Γιώργος)........................1200 RT 4. ckalfas (Χρήστος)...............................GSA 1200 5. leonidas (Λεωνίδας)...........................GSA 1200 6. riko46 (Μιχάλης)..................................GS 1200 7. PortoLeone (Παντελής)..........................GS 1200 8. Nick (Νίκος)........................................Varadero 9. ??? . |
Απάντηση: Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες
Καλα να περασετε!
|
Απάντηση: Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες
Μέσα και εγώ μάλλον διπλός, με την yamaha... Αν και πολύ θα θελα το KTM εκει πάνω στην Πίνδο αλλά είναι πολλές οι ώρες Άρη... ;):D
|
:yzΑν και ζηλεύω ..δυστυχώς οπως σας εχω πει και προσωπικά δεν δύναμαι να ακολουθήσω αν και θα το ήθελα πάρα πολύ...
Καλά να περάσεται και περιμένω νέα σας :sm8: |
Σας ζηλευω καλα να περασετε!
|
Η προετοιμασία ξεκίνησε θα πρέπει να μάθουμε τι τρώνε η αρκούδες.
http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4034/8203.jpg Όταν θα πάμε στο καταφύγιο αρκούδας Αρκτούρος στο Νυμφαίο Φλώρινας, ως σωστή επισκέπτες, δεν πρέπει να πάμε με άδεια χέρια. |
Απόσπασμα:
|
Με το συνεταιρακι μου αποφασίσαμε από κοινού και….....έχω δυο επιλογές,,,,(θεωρήστε δεδομένο ότι θα έρθω η δισελος ή καθόλου…..)
α)να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι , το που θα μείνουμε ποιες περιοχές σκεπτόμαστε να επισκεφτούμε...αν θα κάνουμε μπάνιο κ.α έτσι ώστε ... β)να δηλώσω και εγώ συμμετοχή...εννοείτε με το συνεταιρακι μου.....την γνωστή ξανθιά....χιχιχι.....και ........ γ)μην με πει κανείς παντοφλακια...................το ΝΟΥ σας!!!!! Με…..αγωνιστικούς-Φιλικούς χαιρετισμούς:hmmm::hmmm::hmmm: Βασίλης |
Απόσπασμα:
Το γνωρίζω φίλε Στράτο μεταφορικά μιλάω για το τάισμα . Για όσους θέλουν να τις «ταισουν» θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα. Eπικοινωνία για εθελοντές: Μαρία Στυλιάδου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΑΡΚΤΟΥΡΟΥ Αετός Φλώρινας 530 75 Τηλ: 23860 41500 e-mail: mstyliadou@arcturos.gr Τμήμα εύρεσης πόρων Μαρία Σπηλιωτοπούλου Ιπποκράτους 150 11472 ΑΘΗΝΑ τηλ. 210 6... email: mspiliotopoulou@arcturos.gr |
Φιλαράκια
Επειδή μάλλον αλλάζει το πρόγραμμα εργασίας μου και μάλλον θα έχω ελεύθερο 5ήμερο ….αρχίζω να καλοσκέφτομαι… την εκδρομούλα. Οπότε θα ήθελα ορισμένες extra πληροφορίες αν δεν σας κάνει κόπο. 1. Επειδή πρέπει να ξέρω και να δηλώσω : θα έρθει κανείς διπλός; Να έρθει ή όχι η συζυγάτα μου; επίσης πώς θα πάμε ομαδικά; (ομαδική οδήγηση ), ή σαν φιλική παρέα (με κάμποσα…) οπότε το GTθα «ξεμπουκώσει» και η Βάσω δεν θα έρθει; (χιχιχιχιχι) 2. Αν πάμε ελεύθερα ….έχετε κλείσει ξενοδοχεία; (για να σας περιμένω…..χιχιχιχι) 3.Μήπως να ξέραμε και το ημερήσιο πλάνο –χλμ-στάσεων-βενζίνες- καφέ κ.τ.λ. για να βγει το παρακάτω 4. Κόστος εκδρομής; Αν σας κούρασα συγνώμη και περιμένω αν με θέλετε στην παρέα σας :):):) |
GS 650 παίρνετε στην παρέα σας???:sm7::sm7::sm7:
|
Πρόγραμμα – Πλάνο Εκδρομής.
Σαββάτο Αθήνα – Καμένα βούρλα Καφές. Καμένα βούρλα - Καρδίτσα Νερά Αναψυκτικά Καρδίτσα Μέτσοβο Κάτι να τσιμπήσουμε πολύ ελαφρύ . Μέτσοβο- Βοβούσα μέσω πηγών Αωού Τα χιλιόμετρα εθνικής θα γίνονται με την ανώτερη επιτρεπόμενη από τον ΚΟΚ. Ο λόγος είναι απλός θα έχει πολύ ζέστη το Σάββατο και θα πρέπει να φτάσουμε σε υψόμετρο πριν τις δύο το μεσημέρι. Σύνολο χιλιομέτρων 470. Κυριακή περιήγηση στον εθνικό δρυμό με αρκετά έως πολλά χιλιόμετρα χώμα τύπος δρόμου δασικός. Διανυκτέρευση μάλλον στο περιβόλι. Δευτέρα Αναχώρηση πρωί πρωί. Προορισμός Νυμφαίο μέσω Σιάτιστας – βλάστη η διαδρομή θα έχει και χώμα δασικό βατό. Διανυκτέρευση στον αετό ή στο ξινό νερό. Τρίτη Προορισμός Πρέσπες μέσω Φλώρινας. Τετάρτη. Περιήγηση στις Πρέσπες . Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο . . . . . Υπόλοιπο πρόγραμμα ανοιχτό πιθανά μέρη Καστοριά, Κόνιτσα, Ζαγόρι , Γιάννενα. Θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση από αυτούς που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή με καθεστός πλήρους ελευθερίας, για τον περιορισμό της καθώς και από τους φίλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής για το ότι δεν μπορεί να δοθεί πλήρες και ακριβές πρόγραμμα. Ευχαριστώ όλους. |
κυρος γραναζης εχεις πμ:D
|
Απόσπασμα:
|
Χωρίς να θέλω να γρουσουζέψω τίποτα, η περιήγηση στον εθνικό δρυμό (με ότι αυτό συνεπάγεται...) με μεγάλο αριθμό μηχανών, εν μέσω θερινής - αντιπυρικής περιόδου νομίζω ότι πρέπει να γίνει κατόπιν άδειας του δασαρχείου Γρεβενών ή μέσω του φύλακα του Δρυμού στο Περιβόλι. Σκεφτείτο λίγο παίδες...
Πάντως όπως και να έχει σας εύχομαι να περάσετε πανέμορφα;) |
Απόσπασμα:
ωχ ωχ ωχ ...... φιλενάδα ανάβεις φωτιές ........Λες να το τολμίσουμε;;;;:) έχεις ΠΜ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
140+ είναι λίγο ταλαιπωρία με το 650.
Δεν είναι καν και η ανετότερη ταχύτητα του 1200 (το 1150 πάει καλύτερα εκεί). Είναι επίσης εκτός νόμου. Απλά σας το θυμίζω :sm7: |
Απόσπασμα:
Αλλάζει η ταχύτητα σε 120 μέγιστη. Φυσικά όταν φτάσουμε στο Μέτσοβο θα έχουμε γίνει σούπα αλλά θα έχουμε κάνει ένα καλό τεστ αντοχής. |
Αυτό που κουράζει σε μια διαδρομή είναι η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ταχύτητας. Αν έχετε μια σχετικά σταθερή ταχύτητα (που μπορεί νόμιμα να είναι 130 πια όχι 120) με λιγότερα φρεναρίσματα και γερές γκαζιές θα φτάσετε όχι σούπα αλλά σούπερ ξεκούραστοι.
Προσωπικά αν είναι να κάνω καμιά 100στη χιλιόμετρα πάω σαν το διάολο (ξεχάστε ότι το έγραψα αυτό χεχεχε)... όταν όμως πάω να κάνω καμιά 500αριά, πάω όπως είπα πιο πάνω και φτάνω ΠΙΟ ξεκούραστος από τα 100 της άλλης διαδρομής. Η ταπεινή μου συμβουλή. |
Συμφωνώ, μέγιστη ταχύτητα είναι αυτή συγχρονίζει την επιθυμία του
αναβάτη για ξεκούραση με την επιθυμία της μηχανής για βενζίνη με όσο το δυνατόν λιγότερες στάσεις. |
Παιδιά με το συμπάθιο..........
Είναι εκδρομή του φόρουμ ή κάποιων φίλων από το φόρουμ? Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Σήμερα είναι Τρίτη και συζητάμε αν το ταξίδι θα γίνει με 120, ή με 140, ή με λιγότερα ή και με περισσότερα ίσως. Τελικώς υπάρχει οργάνωση? ή όχι? και όταν ποστάρετε ένα θέμα πχ εκδρομή, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε ή όχι?. Και πάλι εξηγούμαι. Αν-λέω- αν το Σάββατο εμφανιστούν πάνω από 20 άτομα (λίγο πολύ 10 υπάρχουν ήδη-περίπου-)έχει προβλεφθεί που θα γίνει ο ύπνος ? γιατί π.χ. εγώ σε κάμπινγκ δεν κοιμάμαι (τελευταία φορά ήταν πριν 10 χρόνια σε κατασκήνωση καθότι πρώην βαθμοφόρος Προσκόπων για πάνω από 15 χρόνια),από την άλλη βέβαια και τα οικονομικά μου δεν φτάνουν για 5αστέρων ξενοδοχείο. Εφόσον λοιπόν είναι θεσμική εκδρομή και την ποστάρετε σαν φόρουμ... και το 650 έρχεται, εφ' όσον το δηλώσει... και ο αρχάριος έρχεται, εφόσον κι αυτός το δηλώσει και τα πάντα φτιάχνονται για μία ΑΣΦΑΛΗ εκδρομή όταν μάλιστα υπάρχουν και πολλά χλμ μπροστά μας. Εγώ προσωπικά 3 μέρες πριν την εκδρομή δεν θα είχα υπαρξιακά θέματα του στυλ με 140 ή με 120 η με περισσότερα, αλλά το πως θα δέσω τον κόσμο σαν παρέα και την ασφαλή διασκέδαση μας και όχι διαγωνισμό ταχυτέρου αναβάτη (συμφωνώ απόλυτα με τον ΝLS). Άλλωστε αν είναι κάθε μεσημέρι να μετράω αν ήρθαν όλοι ...να μου λείπει. Ή θα αφήσουμε τον μικρό Στελάκη που δεν είναι δα και ROSSI μόνο του - για να μας αποδείξει τελικά ότι είναι - τρέχοντας να μας φτάσει... Τελικά ο Vasorfa θα έρθει για να έρθει και η Waso ή όχι ? Και έρχομαι στο αρχικό ερώτημα είναι εκδρομή φίλων από το φόρουμ? γιατί αν είναι, πρώτα πραγματοποιείται η εκδρομή και μετά ποστάρουμε φωτό και σχόλια. Εκτός και εάν το θέμα είναι... Kοιτάτε μας !!! Πράγμα που ειλικρινά δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το πιστεύω . Οι μέχρι τώρα λιγοστές βόλτες μου με το φόρουμ και οι καφέδες, μου έχουν δείξει ότι τα πάντα γίνονται με πολύ οργάνωση και ασφάλεια. Με το συμπάθιο και χωρίς καμία διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής περιμένω τις δικές σας σκέψεις– κρίσεις – απόψεις.:):):) |
Σε μια οργανωμενη εκδρομη η εστω και σε μια βολτα με πολλες μηχανες παμε με βαση την μηχανη η τον οδηγο με τις μικροτερες δυνατοτητες.
Μπορει ενας με 1200 να φοβαται η να μη μπορει να παει πανω απο 120χλμ και ενας με ενα 650 να το πηγαινει στα ορια η και το αναποδο. Το αναφερω επειδη μου εχει τυχει σε 11ημερο ταξιδι με 6 μηχανες ο ενας να μην μπορει ν'ακολουθησει τους αλλους 5 και να πηγαινουμε μονιμως βασει αυτου. Οποτε δε νομιζω οτι πρεπει να βαζουμε ορια αυτα φαινονται στην πορεια. |
εγώ καταλαβαίνω ότι τα παιδιά ξεκίνησαν πιο "απλά" και τους τα κάναμε "πολύπλοκα"
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
συμφώνησαν ότι ό στόχος είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός και είπαν να δοκιμάσουν την ελευθέρια και το ρομαντισμό που προσφέρει η μοτοσυκλέτα. Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του φόρουμ γιατί θεωρούν όλους όσους συμμετέχουν στο φόρουμ φίλους που μπορούν και αυτή αν θέλουν να συμμετάσχουν στο όνειρο του μοτοσυκλετισμού. Εάν δεν αναρτώνταν στην ιστοσελίδα του forum δεν θα υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής. Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να γνωρίζεις ότι τέσσερις από τους συμμετέχοντες είναι τα ιδρυτικά μέλη του φόρουμ. Ελπίζω η εξηγήσεις που σου έδωσα να είναι επαρκείς. |
Απόσπασμα:
Το πρόβλημα που στόχευε να λύση ήταν η ζέστη, προβλέπετε 37 βαθμούς στο Μέτσοβο. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε με λιγότερες στάσεις. |
Κάτι μας έχουν κλέψει ρε φίλε! Θες τον αέρα, θες τα χρώματα, θες τις μυρουδιές, θες τις γεύσεις ή μήπως θες την ελευθερία. Γι’ αυτό λοιπόν μερικοί φίλοι από το forum αποφάσισαν για καμιά βδομάδα μπορεί και παραπάνω, να πάνε βόρεια στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου (Βάλια Κάλντα) για να βρουν τα κλοπιμαία (τις μυρουδιές, τον αέρα, τις γεύσης και τα χρώματα). http://www.imageshack.gr/files/ecs1ouz38jwk53rtoglu.jpg Το μόνο που βρήκαμε για το πρόγραμμα είναι το όνομα. Το ονομάσαμε το πρόγραμμα της ευεξίας. Το πράγμα είναι απλό, φτάνουμε σε ένα μέρος, κάνουμε τις βόλτες μας στα πέριξ, και κατά το σούρουπο αφού πάμε για φαγητό (γιατί μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να βρούμε τις κλεμμένες γεύσεις) αποφασίζουμε (επί χάρτου) για τον επόμενο προορισμό. Βέβαια πάντα ο κύριος άξονας είναι να επισκευθούμε τον Εθνικό δρυμό της Πίνδου (Βάλια Κάλντα) αλλά και τις πρέσπες!! Μην ξεχνάμε και την ελευθέρια μας κλέψανε. Και επειδή είμαστε ελεύθεροι, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν όσοι θα είναι στα διόδια αφυδνών το Σάββατο το πρωί στις 25/7/2009 από τις 6:15 έως 6:45. Πρώτη μέρα Βοβούσα Πίνδου. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!!! Συμμετέχοντες: 1. Κύρος Γρανάζης (Δημήτρης)...................GS 1200 2. Arisxios (Άρης)..................................GSA 1200 3. georgekostas (Γιώργος)........................1200 RT 4. ckalfas (Χρήστος)...............................GSA 1200 5. leonidas (Λεωνίδας)...........................GSA 1200 6. riko46 (Μιχάλης)..................................GS 1200 7. PortoLeone (Παντελής)..........................GS 1200 8. Nick (Νίκος)........................................Varadero 9. ??? Αναχώρηση διόδια αφυδνών το Σάββατο 25/7/2009 ώρα 6:45. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
[QUOTE=essel;50713]Παιδιά με το συμπάθιο..........
Είναι εκδρομή του φόρουμ ή κάποιων φίλων από το φόρουμ? Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Σήμερα είναι Τρίτη και συζητάμε αν το ταξίδι θα γίνει με 120, ή με 140, ή με λιγότερα ή και με περισσότερα ίσως. .............. Φίλε essel ίσως εγώ άρχισα την πλάκα με το αν δέχονται στην παρέα GS 650 και άρχισαν στη συνέχεια για την ταχύτητα και διάφορα άλλα.... Πολύ θα ήθελα να πάω μαζί τους:yzαλλά δεν έχω άδειαΝεύρακαι έτσι θα μείνω εδώ......Εύχομαι σε όσους λάβουν μέρος στην εκδρομή να περάσουν πολύ πολύ όμορφα:):):):) .....και περιμένουμε φωτογραφίες!!!!!! |
Αν και το έχω γράψει παραπάνω ότι δεν τίθεται θέμα ταχύτητας.
Θα απολογηθώ ξανά για την ατυχή αναφορά στην ταχύτητα στην εθνική οδό. Έχω ένα άγχος όσο αφορά την οδήγηση στα όρια του καύσωνα. Είχα ταξιδέψει Γιάννενα Ηγουμενίτσα τον Αύγουστο του 2006 με 42 υπό σκιά και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Ζητώ και πάλι συγνώμη για την ατυχή αναφορά. |
φροντίστε (πάντα αλλά τώρα μια παραπάνω) να έχετε εύκολα υγρά σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής
|
Απόσπασμα:
|
παιδες......δυστυχως εγω τελικα δεν μπορω να παρω αδεια.....περιμενω να δω φωτο!!!και video!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz
|
Απόσπασμα:
Λόγο καύσωνα αλλάζει η ώρα αναχώρησης. Ώρα συγκέντρωσης 6:00. Ώρα αναχώρησης 6:15. |
Κάτι μας έχουν κλέψει ρε φίλε! Θες τον αέρα, θες τα χρώματα, θες τις μυρουδιές, θες τις γεύσεις ή μήπως θες την ελευθερία. Γι’ αυτό λοιπόν μερικοί φίλοι από το forum αποφάσισαν για καμιά βδομάδα μπορεί και παραπάνω, να πάνε βόρεια στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου (Βάλια Κάλντα) για να βρουν τα κλοπιμαία (τις μυρουδιές, τον αέρα, τις γεύσης και τα χρώματα). http://www.imageshack.gr/files/ecs1ouz38jwk53rtoglu.jpg Το μόνο που βρήκαμε για το πρόγραμμα είναι το όνομα. Το ονομάσαμε το πρόγραμμα της ευεξίας. Το πράγμα είναι απλό, φτάνουμε σε ένα μέρος, κάνουμε τις βόλτες μας στα πέριξ, και κατά το σούρουπο αφού πάμε για φαγητό (γιατί μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να βρούμε τις κλεμμένες γεύσεις) αποφασίζουμε (επί χάρτου) για τον επόμενο προορισμό. Βέβαια πάντα ο κύριος άξονας είναι να επισκευθούμε τον Εθνικό δρυμό της Πίνδου (Βάλια Κάλντα) αλλά και τις πρέσπες!! Μην ξεχνάμε και την ελευθέρια μας κλέψανε. Και επειδή είμαστε ελεύθεροι, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν όσοι θα είναι στα διόδια αφυδνών το Σάββατο το πρωί στις 25/7/2009 από τις 6:15 έως 6:45. Πρώτη μέρα Βοβούσα Πίνδου. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!!! Συμμετέχοντες: 1. Κύρος Γρανάζης (Δημήτρης)...................GS 1200 2. Arisxios (Άρης)..................................GSA 1200 3. georgekostas (Γιώργος)........................1200 RT 4. ckalfas (Χρήστος)...............................GSA 1200 5. leonidas (Λεωνίδας)...........................GSA 1200 6. riko46 (Μιχάλης)..................................GS 1200 7. PortoLeone (Παντελής)..........................GS 1200 8. Nick (Νίκος)........................................Varadero 9. ??? Αναχώρηση διόδια αφυδνών το Σάββατο 25/7/2009 ώρα 6:15. |
Απόσπασμα:
Επειδή πολύ λόγος έγινε σχετικά με την ατυχή αναφορά του Δημήτρη (Κύρος Γρανάζης) σχετικά με την ταχύτητα ταξιδίου θα ήθελα να τονίσω το αυτονόητο!!! Το κονβόι λοιπόν θα κινηθεί (όλο μαζί - λόγω μικρής συμμετοχής) με την εκάστοτε ασφαλή ταχύτητα που επιβάλλουν εξωγενής παράγοντες (όπως π.χ. ροή κυκλοφορίας, δημόσια έργα, καιρικές συνθήκες κ.λ.π.), και την οποία σε κάθε περίπτωση ορίζει ο επικεφαλής (Leader) του group. |
Απόσπασμα:
|
Αυτό είναι το σωστό νομίζω κι εγώ.Μπράβο Λεωνίδα!!!
Πρώτα από όλα η ασφάλεια.Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη εκδρομή που κάνουμε και πιστεύω πως ήδη μερικοί φίλοι έχουν τύχει να έρθουν μαζί μας και αν είχαν άδεια τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα έρχόντουσαν μαζί μας.Εμείς πάντως σας περιμένουμε όλους και όλες!!!!;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!