![]() |
Μουδιαζμα καρπου
Φιλοι μου καλημερα σε ολους
κανω μια ερωτηση και εαν καποιος ξερει μου απαντα περιπου καθε 10λεπτα αλλαζω πιασημο στο grip του γκαζιου γιατι μουδιαζει ο καρπος λετε να ειναι απο κραδασμους στο τιμονι η το πολυ το τακα τακα (οχι πονηραδες για το ποντικι στο pc ενοω) ρε παιδια για βοηθατε Chris |
Απάντηση: Μουδιαζμα καρπου
μηπως πας συνεχεια τσιτωμενος και ο καρπος ειναι σε υπερεκταση??:sm7:
δοκιμασε να κανεις διατασεις στον καρπο 3-4 φορες την ημερα και αλλες τοσες να βαζεις παγο η κρεμα παγου(πιο καλα)που βρισκεις στα φαρμακεια!;) |
Απόσπασμα:
...τον τσίμπησες τον πελάτη .... "κοράκι" ......:D |
Φίλε Χρήστο,
μου συμβαίνει και μένα κατά καιρούς .... Πιστεύω ότι, δεν φταίνε οι κραδασμοί (μπορεί να συμβάλουν) αλλά όπως σωστά επισημαίνεις, η πολύωρη χρήση του ποντικιού .....;) Ρίξε μιά ματιά στον καρπιαίο σωλήνα .....:( . |
Εχω κι εγώ μούδιασμα αλλά στην δεξιά παλάμη και συγκεκριμένα όταν φοράω γάντια.
|
Παιδια Ευχαριστω για το responde
θα το παλαιψω με φυσιοθεραπεια Home made και βλεπουμε ΥΣ .., παντως ειαναι ενας λογος που σου χαλει λιγο την διαθεση ####το αλλα θα το ξεπερασουμε Ευχαριτω Chris |
φιλε μου το παθενω και εγώ συχνα και ένα βασικό που πρέπει να προσέξεις η σωστή θέση οδηγήσεις το βάρος πρεπει να ειναι στα ποδια και οχι στα χερια και η δυναμη της μηχανης να πεφτει στα ποδια επήσεις επηκαρπια απο το φαρμακιο θα βοηθησουν αρκετα!!αν βρεις κατι αλο πεστω και σε μας !!;)
|
Απόσπασμα:
εσυ πρεπει να εχεις κανει μαθηματα ασφαλους οδηγησης!:p |
Απόσπασμα:
http://www.motorradgarage.com.au/cat...20Controll.jpg http://www.balderston.net/Throttle%20rocker.JPG |
Τι κάνει αυτό φίλε μου?
|
Κάτι σαν αυτόματο γκάζι?
|
Απόσπασμα:
|
link παίζει?
|
|
υπάρχουν ένα σωρό - μέχρι πατέντα με ελαστικό δακτύλιο έχω δει
αν το μούδιασμα βλέπεις ότι προέρχεται από το κράτημα του γκαζιού σταθερά ανοιχτό (απίθανο στην πόλη, χλωμό στον μέσο Ελληνικό Δρόμο), τότε έχει νόημα κάτι τέτοιο να βάλεις |
Απόσπασμα:
|
Είχα και εγώ κάποιο μούδιασμα στο δεξί χέρι, αλλά υπάρχει σε είδη γυμναστηρίου,ένα μηχανημα με αμορτισέρ για την ενδυνάμωση του καρπού και των δακτύλων...
http://athlitis.gr/assesuar/GripExersSoustes.jpg από τότε που το χρησιμοποίησα,σταμάτησε το μούδιασμα στο χέρι... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
επειδη το αντιμετωπίζω χρονια αυτο το πρόβλημα ουτε επικαρπια ουτε ο παγος με βοηθησε...πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα κυκλοφοριακου κ κουρασης...μετα απο καπιες θεραπείες με ρεφλεξολογια ηρθα στα ισια μου κ συνήλθε ο καρπος...μετα απο καμποσο καιρο ομως επανήλθε....εχουμε ξεχασει ολοι μας την σωστη ορθη θεση του σωματος μας...απο την πιο απλη πως πρεπει να καθομαστε σε μια καρεκλα εως την πιο δυσκολη.να σηκωσουμε βαρος απο χαμηλο σημείο!!!:D:D:D:D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
οντως κανουμε τεραστια λαθη εις βαρος του μυοσκελετικου μας!:( |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μετα απο πολλες ερωτησεις γιατι το προβλημα το ειχε και ενας φιλος...του ειπαν οτι αυτο ηταν απο τον αυχενα και του μουδιαζε ο καρπος...:D:D |
Εγώ πάντως όταν ήμουν 20 χρονών δεν είχα τέτοια προβλήματα...:D
|
Απόσπασμα:
|
arkas αλλα και οι νεοτεροι (συμφωνω)
αλλα μετα την ελευση της μπεμπας αυτη εχω δυο αποροιες πως οταν ειμουν 22 ετων και εκανα μοτοκρος στον {μαραθωνα,στο (πανι στην αυλη του σπιτιου του τακη τωρα χαχαχα)} α)δεν ειχα προβλημα με το υψος της σελλας του CR και του Ηusky μετα και β) ο καρπος ηταν συνεχως σε κινηση απο 0 σε 60 μοιρες και δεν καταλαβαινα τιποτα υσ:η μαγνητικη δεν εδειξε τιποτα αλλα ο Χρηστος Καρ........ γνωστος φυσιοθεραπευτης μου εδωσε κατι ασκησεις με την magic ball και ξεκιναμε βεβαια αυτα που προτινει ο syan θα αγοραστουν παραυτα Να ειστε ολοι καλα Chris |
θυμάστε τη διαφήμιση (νομίζω για καταναλωτικά δάνεια ήταν) με τον αναβάτη που δεν μπορούσε να σηκώσει το πόδι για να καβαλήσει τη μηχανή και έβγαζε το κράνος και ήταν παππούς; :sm7:
|
Απόσπασμα:
|
aeriko
αστον σε μενα αυτον ειναι δικος μου Νικ σορυ για το επιθετικο εαν κρινεις οτι πρεπει να το διαγραψεις κανε το οκ απο εμενα NLS ΜΑ*****Σ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ σε βλεπω με αυτο το στυλακι εδω και καιρο Ειμαι 45 εχω τρια παιδια 52 αλαματα στατικου 14 ελευθερας εχω κανει 3 80kmαρες τρεχω 6km σχεδον καθε ημερα κερδιζω με δουλεια σκληρη 100,000euro τον χρονο και παρόλο το βολεμα που νομιζεις οτι υπαρχει,.. σου λεω λοιπον 01:30 την κυριακη στα λιμανακια στο 3ο για να δουμε ποιος ειναι ο παππους {εχω να παω 20 χρονια για να αποδειξω σε κατι σαν και εσενα πως στριβει η μηχανη} εαν καταλαβες με ποιν μιλας DON'T F**k with ME (που ελεγε και ενας πολωνος ) CHRIS PAVLOY και οχι NLS MA*****S Θυμασαι μια διαφημιση που ελεγε {ο χορευοντας με του τους Λυκους ,.. το καινουργιο λοιπον ειναι {ο NLS Ma*****ες} Ελπιζω να σε δω ΧαΧαΧα |
δεν μπορώ να σχολιάσω
δεν κατάλαβα καν την αντίδραση |
και εχω και δυο εγχειρησεις σε χιαστους η μια πριν απο 4 μηνες ΚΑΡΑΚΙΟΖΗ και για να νην διαγραφη το μυνημα (με την κακια ενοια το λεω)
δηλ οι αλλοι συμφορουμυτες που απαντησαν οπως αρμοζει σε ενα τετοιο forum τι ειναι NLS M******Σ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ |
Τι έγινε ρε παιδιά, ξεφύγαμε;
|
Δεν καταλαβες γιατι εισαι ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ
και οπως σε εψαξα αυτο κανεις αλλα στο ΞΑΝΑΛΕΩ dont #### with me και να μην ξανα απαντησεις σε δικα μου μυνηματα δημοσια εκτος και εαν ερθεις στο ραντεβου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ NLS Malakies |
aeriko sory
sory απο ολους εκτος απο τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ NLS######## απο εμενα τελος chris pavlou |
Chris
μήπως, λέω μήπως, η ατάκα του NLS είχε το στοιχείο του χιούμορ και δεν αναφερόταν σε κάποιον προσωπικά μέσα στο φόρουμ;:Απορία: Εκτός εάν....:hmmm: |
Τωρα που το λες μαλον εχεις δικιο δεν ξερω,..
αλλα σε ολους ετσι απαντα και δεν μου αρεσει αλλα εκανε και ενα καλο και μλλον θα τον συγχωρεσω απο τα νευρα μου τεντωθηκαν οι αποληξεις τους και εφτιαξε και το μυαλο αλλα και το καρπιαιο tunnel (περιου το threat) αρα για εμενα ολα καλα ακυρο και το ραντεβου thanks aeriko chris pavlou |
Χρηστο δεν ξερω αν εχεις προηγουμενα με τον Νικο εδω η απο αλλου.
Απο τη συγκεκριμενη καταχωρηση δεν βλεπω κατι προσβλητικο για το προσωπο σου , ειναι μαλλον χιουμοριστικη προσεγγιση στο συγκεκριμμενο post. Η αντιδραση σου ειναι το ελαχιστο υπερβολικη , μαλλον απαραδεκτη και λυπαμαι που φιλοξενειται στον συγκεκριμενο Forum. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!