![]() |
Καρότσι ΒΕΒΕ....
4 Συνημμένο(α)
Αφού πλέον ο μπούμπης πήρε καινούργιο καρότσι λέω να το δώσω....
Έχει τα πάντα....port bebe - θεση για το αυτοκίνητο - κανονική θέση - ομπρέλα, κάλυμα για βροχή και τσάντα μεταφορας στο χρώμα του καροτσιού... Βγαίνουν οι πίσω ρόδες με ένα κλικ και διπλώνει με 2 κινήσεις. Οι πίσω ρόδες είναι με αέρα! Τιμή που το αγόρασα online 650€ Τιμή πώλησης 200€ και βλέπουμε..... θα πρότιμηθούν αγοραστές που μπορούν να πάνε στο καράβι να το παραλάβουν γιατί λόγω όγκου ξεχνάμε τα ΕΛΤΑ...υπάρχει βέβαια και η λύση της μεταφορικής... Το port bebe και η θέση του αυτοκινήτου είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. Το καρότσι είναι γενικά σε παρα πολύ καλή κατασταση. Το τηλέφωνο μου είναι στο πρόφίλ μου... |
Απάντηση: Καρότσι ΒΕΒΕ....
Αν δω "γαριδάκι" στο επόμενο υπερηχογράφημα, επικοινωνούμε ;)
|
Σου το εύχομαι φιλε.......:ye02::ye02:
|
Up.........
|
:ha15::ha15::ha15:
|
Εχε κ εμενα στα υπ'οψιν ;)
Μονο που δε θα μπορεσω να παω στο καραβι! :u58: |
:re28::ha15::ha15:
|
...............:ye33:
|
:ye33:
|
:rolleyes:
|
150€ να φύγει...
|
Πάνω...
|
Καλησπέρα,
Εμένα η γυναίκα είναι ήδη 5 μηνών οπότε κοιτάμε για καρότσι σιγά σιγά. Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα? Τι μάρκα είναι το καρότσι? Τι μοντέλο είναι? Το καρότσι έχει περάσει μόνο από ένα μωρό. Σωστά? Σε τι αμάξι το έβαζες? Εμείς έχουμε ένα ford focus του 2005. Λες να χωράει? Φιλικά Ανδρέας |
Ανδρέα καλημέρα.
Το καροτσι ειναι (αν θυμαμαι) απο Βιοτεχνία στην Γερμανια και δεν θυμαμαι ονομα αλλα δεν εχει καποιο απο τις γνωστες... Μοντέλο?? Ένα μωρο για λιγες φορες και ειναι σε πολυ καλη κατασταση Το εβαζα σε fiat bravo |
:(:(
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!