GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43528)

VILLY 29-09-2013 16:52

Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Μετά από 14 ώρες που βρέθηκα σε Γ.Α.Δ.Α. & Ευελπίδων για το ρεπορτάζ, έχω να πω τα εξής:
Χθες στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α. και ακολούθως στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, όσοι βρεθήκαμε εκεί και όσοι τα παρακολουθήσατε από τους δέκτες σας, ζήσαμε μια Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή η οποία συνεχίζεται σήμερα σε τουρκοκάναλα, όπου "διακεκριμένοι συνάδελφοί" μου παρουσιάζουν κατά το δοκούν το θέμα.
Χθες λοιπόν είδαμε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να συνοδεύονται «δεμένοι χειροπόδαρα» από άνδρες της αντιτρομοκρατικής «οπλισμένους σαν αστακούς», λες και συνέλαβαν τον ίδιο τον Χίτλερ.
Ερωτήματα:
• Και αναρωτιόμασταν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι εκεί, γιατί τέτοια μέτρα, αφού λίγες ώρες πριν οι ίδιοι άνθρωποι κυκλοφορούσαν ακίνδυνα στο Ελληνικό κοινοβούλιο;;
• Από τι κινδύνευε το «σύστημα» και τους περιέφεραν σαν τους μεγαλύτερους εγκληματίες;;
• Και αν ήταν όντως τόσο επικίνδυνοι γιατί δεν τους φυγάδευσαν από το υπόγειο της ΓΑΔΑ για να τους πάνε στην Ευελπίδων, αλλά τους πέρασαν μπροστά από τις δεκάδες δεκάδων δημοσιογράφους;;
• Διότι αν τα μέτρα ήταν τέτοια ακόμα και για την προστασία των χρυσαυγιτών, εγώ προσωπικά πέραν της δημοσιογραφικής διαπίστευσης που είχα, θα μπορούσα και ναχα ένα όπλο και να «καθάριζα» όποιον ήθελα, αφού και οι 5 βουλευτές πέρασαν από δίπλα μου στη ΓΑΔΑ σε απόσταση 2 μόλις μέτρων (!!)

Με απλά λόγια χθες σκηνοθετήθηκε μια πανάκριβη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή την ίδια ώρα και να μην το ξεχνάμε αυτό, ότι πίσω από το προπέτασμα καπνού που δημιουργήθηκε για την Χ.Α. ...:
- ψηφίζονται μέτρα 5,5 Δις,
- ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του δήθεν 1,5 Δις για το οποίο έκανε πάρτι ο κ Σαμαράς ήταν τελικά μόνο 80 εκατ. σύμφωνα με τη τρόϊκα,
- την ίδια ώρα που το πάρτι σε μίζες στο χωρο της υγείας δεν εχει προηγούμενο,
- την ίδια ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ είναι έτοιμο να εξαπολύσει το "μεγάλο ξεπούλημα" δημοσίων ακινήτων
- και άλλα πολλά που ... δεν «βλέπουμε» τούτη τη περίοδο!!

Κυρίες & κύριοι, έχω την εκτίμηση και μακάρι να διαψευστώ, ότι αυτά που βιώνουμε 2 βδομάδες τώρα και αυτά που έγιναν χθες, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους ενορχηστρωτές & σκηνοθέτες της χθεσινής χολιγουντιανής υπερπαραγωγής.

Κοντολογίς, δεν βλέπω η Χ.Α. να πέφτει σε ποσοστά, τουναντίον!
Επίσης βλέπω συσπείρωση της ομάδας τους και εισαγωγή νέων ψηφοφόρων στο εκλογικό τους σώμα, είτε αυτό συνεχίσει με την ονομασία Χρυσή Αυγή, είτε το αλλάξουν σε Χρυσή Ανατολή ή ότι άλλο.
Αυτό μάλιστα (για την ονομασία και τυχόν αλλαγής του σε περίπτωση που χαρακτηριστερί το κόμμα: εγκληματική οργάνωση) σχημάτισα ως εντύπωση όταν πήρα συνέντευξη χθες από 2 βουλευτές της Χ.Α. (Μιχάλη Αρβανίτη και Δημήτρη Κουκούτση).
Όπως και νάχει η κατάσταση, αν δημιουργηθεί κενό στη Χ.Α. αυτό δείχνει ότι θα καλυφθεί άμεσα, διότι οι λόγοι που δημιούργησαν το φαινόμενο της Χ.Α. παραμένουν και ολοένα διογκώνονται.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς «χτύπησαν» χθες τη Χρυσή Αυγή και έπρεπε να είχαν χτυπήσει το «κακό δαίμονα» που δημιούργησε τη Χ.Α.
Δυστυχώς όμως, αυτός ο «κακός δαίμονας» είναι οι ίδιοι οι «ενορχηστρωτές & σκηνοθέτες» του χθεσινού φιάσκου.
Και τα γράφω όλα αυτά ΕΓΩ, που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ψηφοφόρος της Χ.Α. αλλά πέρα για πέρα δημοκράτης και πάνω απ'όλα... αγωνιστής δημοσιογράφος!

Και αν συνέλαβαν χθες τους 5 βουλευτές της Χ.Α. μαζί με άλλα 19 άτομα για:
1)την συνεργία ή αυτουργία στη δολοφονία Φύσσα
2)την συμμετοχή τους σε μπραβιλίκια νυχτερινών μαγαζιών
3)και επειδή κάποιοι εξ αυτών είχαν και κάποια παράνομα όπλα

Τότε γιατί δεν συλλαμβάνουν και καμιά 500αριά ακόμα βουλευτές (νυν & πρώην) που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ :
1) είναι εκτελεστές & ηθικοί αυτουργοί στον αργό θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων
2)είναι οι ίδιοι νταβατζήδες του Ελληνικού λαού με αυτά που έχουν υπογράψει
3)είναι οι ίδιοι τα οπλικά συστήματα εναντίον του Ελληνικού λαού

Τα ρωτώ αυτό διότι
οι μεν πρώτοι (χρυσαυγίτες.)... μέλλει να αποδειχθεί η ενοχή τους και
οι δε δεύτεροι ... είναι ήδη ένοχοι στα μάτια του Ελληνικού λαού και έχουν ήδη καταδικασθεί από τη κοινή γνώμη του λαού, για τα εγκλήματά τους.

• Το να φυλακίσεις σήμερα την Χ.Α. το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκτοξεύσεις τα ποσοστά της σε ασύλληπτα νούμερα.
• Αν την χαρακτηρίσεις εγκληματική οργάνωση και την καταργήσεις ως κόμμα, την άλλη μέρα θα δημιουργηθεί άλλο κόμμα στη θέση της και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκτοξεύσεις τα ποσοστά του και πάλι σε ασύλληπτα νούμερα.
• Αν δεν οδηγηθεί στη ποινική δικαιοσύνη το «Τέρας» που δημιούργησε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Και επειδή το «Τέρας» αυτό είναι το ίδιο το σύστημα (υπουργοί, βουλευτές, δικαστικό) που φυλάκισε χθες την Χ.Α. καθίσταται σαφές, ότι όλα αυτά γίνονται στο όνομα του «Διαίρει και Βασίλευε», ενός νέου εθνικού διχασμού και πολιτικοκοινωνικής αστάθειας με στόχο την αδιάκοπη και άκοπη κερδοσκοπία από τους κατακτητές μας.

Και κάτι πολύ σημαντικό για την χθεσινή σύλληψη του αρχηγού και των μελών της ΧΑ…
Ξέρετε γιατί χαμογελούσαν χθες;
Όσοι είναι αρκούντος διαβασμένοι θα θυμούνται από την ιστορία, ότι στην Γερμανία το τότε «σύστημα» που είχε καταφέρει να διαλύσει τη χώρα, είχε φυλακίσει τον ο Χίτλερ το 1924 ως αρχηγό κόμματος χαρακτηρίζοντάς τον ένοχο για το "Πραξικόπημα της Μπυραρίας", τιμωρώντας τον σε 5ετή κάθειρξη, από την οποία ποινή εξέτισε μόνο το ένα περίπου έτος.
Την μαύρη ιστορία από κει και ύστερα την γνωρίζουμε όλοι!!!
Δηλαδή αν η ιστορία δεν μας διδάσκει τι θα πάθουμε και μεις σήμερα τότε εκτός από ηλίθιος λαός είμαστε και ανιστόρητοι. Έτσι απλά!

(Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από σημερινό μου άρθρο)

ortho 29-09-2013 17:20

Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Έπρεπε δηλαδή η ΧΑ να αφεθεί να συνεχίζει τους τραμπουκισμούς ;
Καλά θα κάνει η πολιτεία να φερθεί ανάλογα σε όσους ασκούν βία.
Το δημοκρατικο πολίτευμα δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε αυτούς που σιχαινονται τη δημοκρατία να συμμετέχουν στους θεσμούς της.
Όσο για όσους οδήγησαν τη χώρα στην κατάντια αυτή, ο λαός μπορεί να τους στείλει εκεί που τους αξίζει.
Η ΧΑ ξεπέρασε τα όρια ανοχής και θα το πληρώσει.
Ελπίζω από δω και στο εξής ο Άρειος Πάγος να ελέγχει τα καταστατικά των κομμάτων που θέλουν να συμμετάσχουν σε εκλογές.
Ελπίζω να είδατε τη ροχαλα του Κασιδιαρη στους δημοσιογράφους και τι είπε. Αν και μετά από αυτό δεν αναρωτήθηκαν όσοι τους ψήφισαν, τι ψήφισαν, δεν έχουν νόημα οι αναλύσεις...

frits 29-09-2013 17:30

Σε λίγο θα μας πείτε ότι τον Ρουπακιά τον έβαλε ο Σαμαράς να σκοτώσει το παιδί, για να στήσει το κατ' εσάς σόου.

Έλεος πια......Για αυτό δεν έχουμε καμιά τύχη εις το διηνεκές, αριστεροί, δεξιοί και παπαριές, λογικούς ανθρώπους χρειάζεται η χώρα και δεν τους έχει.

Με αυτή την λογική ο Παπανδρέου το 2010 θα έπρεπε να είχε φυλακίσει την Παπαρήγα...:D

Villy το πρώτο πράγμα που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα δημοσιογράφο είναι η αντικειμενικότητα και η ικανότητα να βλέπει τα πράγματα από ουδέτερη σκοπιά, μάλλον δεν το έχεις....

PACO 29-09-2013 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 952369)
Μετά από 14 ώρες που βρέθηκα σε Γ.Α.Δ.Α. & Ευελπίδων για το ρεπορτάζ, έχω να πω τα εξής:
Χθες στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α. και ακολούθως στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, όσοι βρεθήκαμε εκεί και όσοι τα παρακολουθήσατε από τους δέκτες σας, ζήσαμε μια Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή η οποία συνεχίζεται σήμερα σε τουρκοκάναλα, όπου "διακεκριμένοι συνάδελφοί" μου παρουσιάζουν κατά το δοκούν το θέμα.
Χθες λοιπόν είδαμε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να συνοδεύονται «δεμένοι χειροπόδαρα» από άνδρες της αντιτρομοκρατικής «οπλισμένους σαν αστακούς», λες και συνέλαβαν τον ίδιο τον Χίτλερ.
Ερωτήματα:
• Και αναρωτιόμασταν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι εκεί, γιατί τέτοια μέτρα, αφού λίγες ώρες πριν οι ίδιοι άνθρωποι κυκλοφορούσαν ακίνδυνα στο Ελληνικό κοινοβούλιο;;
• Από τι κινδύνευε το «σύστημα» και τους περιέφεραν σαν τους μεγαλύτερους εγκληματίες;;
• Και αν ήταν όντως τόσο επικίνδυνοι γιατί δεν τους φυγάδευσαν από το υπόγειο της ΓΑΔΑ για να τους πάνε στην Ευελπίδων, αλλά τους πέρασαν μπροστά από τις δεκάδες δεκάδων δημοσιογράφους;;
• Διότι αν τα μέτρα ήταν τέτοια ακόμα και για την προστασία των χρυσαυγιτών, εγώ προσωπικά πέραν της δημοσιογραφικής διαπίστευσης που είχα, θα μπορούσα και ναχα ένα όπλο και να «καθάριζα» όποιον ήθελα, αφού και οι 5 βουλευτές πέρασαν από δίπλα μου στη ΓΑΔΑ σε απόσταση 2 μόλις μέτρων (!!)

Με απλά λόγια χθες σκηνοθετήθηκε μια πανάκριβη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή την ίδια ώρα και να μην το ξεχνάμε αυτό, ότι πίσω από το προπέτασμα καπνού που δημιουργήθηκε για την Χ.Α. ...:
- ψηφίζονται μέτρα 5,5 Δις,
- ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του δήθεν 1,5 Δις για το οποίο έκανε πάρτι ο κ Σαμαράς ήταν τελικά μόνο 80 εκατ. σύμφωνα με τη τρόϊκα,
- την ίδια ώρα που το πάρτι σε μίζες στο χωρο της υγείας δεν εχει προηγούμενο,
- την ίδια ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ είναι έτοιμο να εξαπολύσει το "μεγάλο ξεπούλημα" δημοσίων ακινήτων
- και άλλα πολλά που ... δεν «βλέπουμε» τούτη τη περίοδο!!

Κυρίες & κύριοι, έχω την εκτίμηση και μακάρι να διαψευστώ, ότι αυτά που βιώνουμε 2 βδομάδες τώρα και αυτά που έγιναν χθες, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους ενορχηστρωτές & σκηνοθέτες της χθεσινής χολιγουντιανής υπερπαραγωγής.

Κοντολογίς, δεν βλέπω η Χ.Α. να πέφτει σε ποσοστά, τουναντίον!
Επίσης βλέπω συσπείρωση της ομάδας τους και εισαγωγή νέων ψηφοφόρων στο εκλογικό τους σώμα, είτε αυτό συνεχίσει με την ονομασία Χρυσή Αυγή, είτε το αλλάξουν σε Χρυσή Ανατολή ή ότι άλλο.
Αυτό μάλιστα (για την ονομασία και τυχόν αλλαγής του σε περίπτωση που χαρακτηριστερί το κόμμα: εγκληματική οργάνωση) σχημάτισα ως εντύπωση όταν πήρα συνέντευξη χθες από 2 βουλευτές της Χ.Α. (Μιχάλη Αρβανίτη και Δημήτρη Κουκούτση).
Όπως και νάχει η κατάσταση, αν δημιουργηθεί κενό στη Χ.Α. αυτό δείχνει ότι θα καλυφθεί άμεσα, διότι οι λόγοι που δημιούργησαν το φαινόμενο της Χ.Α. παραμένουν και ολοένα διογκώνονται.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς «χτύπησαν» χθες τη Χρυσή Αυγή και έπρεπε να είχαν χτυπήσει το «κακό δαίμονα» που δημιούργησε τη Χ.Α.
Δυστυχώς όμως, αυτός ο «κακός δαίμονας» είναι οι ίδιοι οι «ενορχηστρωτές & σκηνοθέτες» του χθεσινού φιάσκου.
Και τα γράφω όλα αυτά ΕΓΩ, που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ψηφοφόρος της Χ.Α. αλλά πέρα για πέρα δημοκράτης και πάνω απ'όλα... αγωνιστής δημοσιογράφος!

Και αν συνέλαβαν χθες τους 5 βουλευτές της Χ.Α. μαζί με άλλα 19 άτομα για:
1)την συνεργία ή αυτουργία στη δολοφονία Φύσσα
2)την συμμετοχή τους σε μπραβιλίκια νυχτερινών μαγαζιών
3)και επειδή κάποιοι εξ αυτών είχαν και κάποια παράνομα όπλα

Τότε γιατί δεν συλλαμβάνουν και καμιά 500αριά ακόμα βουλευτές (νυν & πρώην) που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ :
1) είναι εκτελεστές & ηθικοί αυτουργοί στον αργό θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων
2)είναι οι ίδιοι νταβατζήδες του Ελληνικού λαού με αυτά που έχουν υπογράψει
3)είναι οι ίδιοι τα οπλικά συστήματα εναντίον του Ελληνικού λαού

Τα ρωτώ αυτό διότι
οι μεν πρώτοι (χρυσαυγίτες.)... μέλλει να αποδειχθεί η ενοχή τους και
οι δε δεύτεροι ... είναι ήδη ένοχοι στα μάτια του Ελληνικού λαού και έχουν ήδη καταδικασθεί από τη κοινή γνώμη του λαού, για τα εγκλήματά τους.

• Το να φυλακίσεις σήμερα την Χ.Α. το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκτοξεύσεις τα ποσοστά της σε ασύλληπτα νούμερα.
• Αν την χαρακτηρίσεις εγκληματική οργάνωση και την καταργήσεις ως κόμμα, την άλλη μέρα θα δημιουργηθεί άλλο κόμμα στη θέση της και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκτοξεύσεις τα ποσοστά του και πάλι σε ασύλληπτα νούμερα.
• Αν δεν οδηγηθεί στη ποινική δικαιοσύνη το «Τέρας» που δημιούργησε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Και επειδή το «Τέρας» αυτό είναι το ίδιο το σύστημα (υπουργοί, βουλευτές, δικαστικό) που φυλάκισε χθες την Χ.Α. καθίσταται σαφές, ότι όλα αυτά γίνονται στο όνομα του «Διαίρει και Βασίλευε», ενός νέου εθνικού διχασμού και πολιτικοκοινωνικής αστάθειας με στόχο την αδιάκοπη και άκοπη κερδοσκοπία από τους κατακτητές μας.

Και κάτι πολύ σημαντικό για την χθεσινή σύλληψη του αρχηγού και των μελών της ΧΑ…
Ξέρετε γιατί χαμογελούσαν χθες;
Όσοι είναι αρκούντος διαβασμένοι θα θυμούνται από την ιστορία, ότι στην Γερμανία το τότε «σύστημα» που είχε καταφέρει να διαλύσει τη χώρα, είχε φυλακίσει τον ο Χίτλερ το 1924 ως αρχηγό κόμματος χαρακτηρίζοντάς τον ένοχο για το "Πραξικόπημα της Μπυραρίας", τιμωρώντας τον σε 5ετή κάθειρξη, από την οποία ποινή εξέτισε μόνο το ένα περίπου έτος.
Την μαύρη ιστορία από κει και ύστερα την γνωρίζουμε όλοι!!!
Δηλαδή αν η ιστορία δεν μας διδάσκει τι θα πάθουμε και μεις σήμερα τότε εκτός από ηλίθιος λαός είμαστε και ανιστόρητοι. Έτσι απλά!

(Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από σημερινό μου άρθρο)

:ye02:

VILLY 29-09-2013 17:48

Το πλήρες άρθρο εδώ

Καλό θα ήταν οι βιαστικοί που ίσως θέλουν να σχολιάσουν αρνητικά το άρθρο (επειδή απλά ως λαός είμαστε από καταβολής αντιρρησίες και εραστές του ατεκμηρίωτου αντιλόγου), καλό θα ήταν λοιπόν να τοποθετούνται στο θέμα και όχι στο συντάκτη για να αποφεύγουν τα αχρείαστα λάθη.

peterv 29-09-2013 18:11

Εγω πάλι βρίσκω πολύ προσεκτική και διυσδιτικη την ματιά του villy χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο , μόνο διαβάζοντας το παραπάνω post.

Η ΧΑ δημιουργήθηκε και υπήρχε 26 χρονια για συγκεκριμένους λόγους στην πολιτική σκηνή.
Για κάποιους άλλους λόγους έπρεπε να κλείσει ή τουλαχιστον να περιοριστεί έν μία νυκτί .

Οι λόγοι ύπαρξης η ποινικοποίησης της ΧΑ ειναι καθαρά πολιτικοί και δεν θα αναφερθώ καθόλου σε αυτούς αφού επιδέχονται πολλαπλών ερμηνιών και αναλύσεων.

Όμως , ρε μπαγασιδες πολιτικοί , θέλετε να την κλείσετε κλείστε την. Θέλετε να τους αποδυναμωσετε αποδυναμωσετε τους.
Η συγκεκριμένη φιέστα με χειροπέδες σε βουλευτές (οποίοι και αν ειναι αυτοί ) μόνο κακό κάνει στην δημοκρατία.
Αντιμετωπιστε τους και εκμηδενιστε τους πολιτικά.
Εμπλέκοντας την δικαιοσύνη διαφαίνεται ότι η πολιτική και οι υπόλοιποι βουλευτές μας που την αςκουν, ειναι ανίκανοι να εκμηδενίσουν το φαινόμενο πολιτικά.

Ασε που μας βάζουν ιδέες !!!!
για ειδικά δικαστήρια - χειροπέδες - διαπόμπευση ...
και για άλλους βουλευτές του δημοκρατικού τόνου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. :)

Ειναι φως φανάρι ότι η δημοκρατια μας δεν αποδίδει , βρίσκεται σε παρακμή και εδώ και στην πλειονοτητα των χωρών του εξωτερικού.

Πρόσφατα διάβαζα για το διεθνές δίκαιο και την δικαιοσύνη στους διεθνείς οργανισμούς. Θα φριξετε αν καταλάβετε πως δουλεύουν !!
Ακομα και μεγάλοι οργανισμοί ο ΟΗΕ η Ευρωπαϊκή κοινότητα κλπ.

Καλο απόγευμα στην παρακμαζουσα κοινωνία που ζούμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

frits 29-09-2013 18:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 952385)
Το πλήρες άρθρο εδώ

Καλό θα ήταν οι βιαστικοί που ίσως θέλουν να σχολιάσουν αρνητικά το άρθρο (επειδή απλά ως λαός είμαστε από καταβολής αντιρρησίες και εραστές του ατεκμηρίωτου αντιλόγου), καλό θα ήταν λοιπόν να τοποθετούνται στο θέμα και όχι στο συντάκτη για να αποφεύγουν τα αχρείαστα λάθη.

:)

yannis 29-09-2013 18:53

Εγώ πάλι το βρίσκω φοβερά οπορτουνιστικό το άρθρο αυτό. Εύχομαι να εκφράζει απλώς τις απόψεις του αρθρογράφου και να μην είναι κατευθυνόμενο, αν και το αποτέλεσμα δεν διαφέρει πολύ.
Σίγουρα την Ν.Δ. δεν την πήρε ο πόνος για τα φασιστικά έκτροπα. Όμως αυτά, πέρασαν αφ' ενός τα όρια και αφ' ετέρου ο Σαμαράς είχε και μια συνάντηση με τον πλανητάρχη. Αν κάνατε τον κόπο να δείτε λίγο πέρα από την μύτη σας, θα βλέπατε πως το πείραμα της δύσης στα Αραβικά κράτη βρίσκεται σε μια κρίσημη καμπή και η Ελλάδα, θα μπορούσε να διαδραματίσει έναν άκρως σημαντικό ρόλο στην περιοχή. Αυτό όμως προϋποθέτει σταθερότητα. Ο συγκερασμός της οικονομικής κρίσης και η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί, επίσης πιέζει για σταθερότητα.

Αυτά, χοντρικά για τα διεθνή.
Στα οικογενειακά μας τώρα. Εμείς που ζούμε από κοντά τις φρικαλεότητες, τα αίσχη και τα εγκλήματα που διαπράττουν αυτά τα πιθήκια. ανακουφιστήκαμε, χαρήκαμε, ανασάναμε με την κίνηση αυτή. Όσο κι αν τα κίνητρα της κυβέρνησης είχαν και άλλα ελατήρια πέραν της καταπολέμησης του κοινού εγκλήματος, εμείς εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας.
Κάθε άλλη προσέγγιση, με δικαιολογίες και άλλοθι στους εγκληματίες ειναι καταδικαστέα.

stukas 29-09-2013 18:54

προς φιλους ορθο κ φριτς:παιδια δε σας ξερω δε με ξερετε,δεν ειναι προσωπικο αυτο που θα πω αλλα θελω να σας επισημανω κατι...Δεν σας κανει καμια εντυπωση η ολη `φιεστα` που σωστα λεει ο πετερβ,αυτο ειναι δειγμα ευνομουμενου κρατους ρε παιδια..?
Κ ρε φιλε ορθο η ροχαλα του κασιδιαρη σε πειραξε?Δηλαδη ενταξει ειναι ακραιος φερεται με αγενεια,φτυνει βριζει,εμενα λιγοτερο με πειραζει αυτο,παρα να βλεπω τον μπουμπουκο κουστουμαρισμενο με προγουλι απο το σφιχτο κολαρο του πουκαμισου να αραδιαζει παπ@ρολογιες,η την αλλη της ΝΔ,μπατζελη πως τη λενε να κανει σαν κατινα που τσακωνεται για την μπουγαδα...
Τουλαχιστον εγω το φχαριστηθηκα οταν εκραξαν τον βουλευτη του πασοκ Χατζηοσμαν ο οποιος φωτογραφιζοταν να κανει χειραψια μπροστα απο την σημαια της `Ανεξαρτητης Θρακης`.Για να μην πω οταν τους απανταγε σε σπαστα ελληνικα `αυτο ντεν σημαινει οτι ειμαι πρακτορα`...(ψαξτε να δειτε τι γινετε στη θρακη,εδω κ πολλα χρονια,αλλα μαλλον ηδη τα ξερετε...)
Δε λεω κ αυτοι της Χ.Α ειναι παιδια...τεφαρικια,αλλα το ολο θεμα δεν ειναι αν ειναι μεμπτοι πολιτικα η οχι αν ειναι αξιοποινοι δικαστικα,ειναι κ το ξερουμε..Το πανυγηρι αυτο δε σας προσβαλλει?Δεν προσβαλει την νοημοσυνη σας?Δεν το λεω να σας προσβαλλω,βαζω απλα μια επισημανση,σε αυτο που θεωρω εγω το σημαντικοτερο εδω.Αν τωρα θεωρειτε οτι κ ο Vιlly δεν ειναι αντικειμενικος δεν ξερω,ομως εμενα με καλυπτει το οτι λεει για τη φιεστα που εχει στηθει.
Αν τωρα φιλε ορθο ο λαος τους στειλει εκει που τους αξιζει,-μεγαλη κουβεντα θα πω-αλλα επιφυλασομαι γιατι πιστευω αυτο :``Αν τον κάφρο τον βγάζεις στους δρόμους να κυνηγήσει μετανάστες και λοιπούς κακομοίρηδες, τον αμφισβητία, τον νανουρίζεις. Τον μορφωμένο τον αποπλανείς με υποσχέσεις. Τον καχύποπτο τον μπερδεύεις.``ειναι απο εδω:Καλώς την άοπλη πολιτοφυλακή του Ναζισμού. | ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ,ειναι λιγο μεγαλο αλλα καντε ενα κοπο κ διαβαστε το..Κοινως δεν σκεφτομαστε πλεον,λειτουργουμε αντανακλαστικα κ αυτοι,απλα...εχουν παρει ενα σφυρακι κ μας χτυπανε στο γονατο...Φιλικα,stukas.

yannis 29-09-2013 18:58

Σωστά!!!!
Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα.

frits 29-09-2013 19:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 952409)
προς φιλους ορθο κ φριτς:παιδια δε σας ξερω δε με ξερετε,δεν ειναι προσωπικο αυτο που θα πω αλλα θελω να σας επισημανω κατι............

Aποφεύγω να γράφω στα πολιτικά θέματα, πιστεύω πλέον ότι δεν βγάζει πουθενά. Έχω άποψη, την έχω για τον ευατό μου και δεν προσπαθώ να την επιβάλλω στους άλλους. Για να το κάνεις πρέπει να είσαι ή ο Πάπας ή ο GeorgeP.

Επιγραμματικά θα γράψω...

Η Χ.Α. πάει εκεί που πρέπει, τα υπόλοιπα είναι μέρος του παιχνιδιού εξουσίας όπως ήταν και όπως θα είναι πάντα. Εχω επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να είμαι έξω από την σκακιέρα αυτή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος να είναι κανείς κερδισμένος ή αν θέλεις όχι χαμένος...

malco 29-09-2013 19:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 952425)
Aποφεύγω να γράφω στα πολιτικά θέματα, πιστεύω πλέον ότι δεν βγάζει πουθενά. Έχω άποψη, την έχω για τον ευατό μου και δεν προσπαθώ να την επιβάλλω στους άλλους. Για να το κάνεις πρέπει να είσαι ή ο Πάπας ή ο GeorgeP.

Η Χ.Α. πάει εκεί που πρέπει, τα υπόλοιπα είναι μέρος του παιχνιδιού εξουσίας όπως ήταν και όπως θα είναι πάντα. Εχω επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να είμαι έξω από την σκακιέρα αυτή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος να είναι κανείς κερδισμένος ή αν θέλεις όχι χαμένος...

yannis 29-09-2013 20:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 952425)

Εφ' όσον είναι άποψη που δεν προσπαθείς να επιβάλλεις, είναι σαφώς σεβαστή.
Η απόφαση σου να μην γράφεις στα πολιτικά θέματα, εξ ίσου σεβαστή και εν πολλοίς κατανοητή.
Η χ.α., ο τσοχατζόπουλος, ο φονιάς της Ραφήνας, τα μέλη των πηρύνων της φωτιάς, η παπαδιά στη Ζαχάρω και τόσοι άλλοι, όπως σωστά είπες είναι εκεί που πρέπει.
Επειδή ίσως αυτό σου το σχόλιο, να αναφέρεται και στην δική μου εμμονή και μόνο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
Όπως είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα έκτροπα γύρω από το Πολυτεχνείο, έτσι κι εγώ είμαι ιδιαίτερα αρνητικός σε κάθε τι που προσπαθεί να "ξελασπώσει" τους εγκληματίες αυτούς.
Ιδιαίτερα, όταν έρχονται ενδεδυμένοι τον δημοκρατικό μανδύα και μας κοροϊδεύουν μεσ' τα μούτρα μας, εξανίσταμαι.
Δεν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί εδώ μέσα να απειλούν και να προτρέπουν σε λυντσάρισμα, διαφόρων κοινωνικών ομάδων και προσώπων, εντός και εκτός Ελλάδος και να είναι μεμπτή η καταδίκη των εγκληματιών και όσων τους υποθάλπτουν.

PLOIGOS 29-09-2013 20:27

Ρε σεις τι δεν καταλαβαινετε πια σ αυτην την χωρα?Τα παντα ειναι χολυγουντιανες υπερπαραγωγες,απο τις ειδησεις μεχρι κ τις εξαγγελιες για την προσφυγη μας στο ΔΝΤ...:sm7:

Ειμαστε λαος των ακρων,δεν το βλεπετε παντου γυρω σας?Οποτε στην συλληψη των ΧΑτων,γιατι να αλλαξει κατι?:ye33:

frits 29-09-2013 20:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952433)
Εφ' όσον είναι άποψη που δεν προσπαθείς να επιβάλλεις, είναι σαφώς σεβαστή.
Η απόφαση σου να μην γράφεις στα πολιτικά θέματα, εξ ίσου σεβαστή και εν πολλοίς κατανοητή.
Η χ.α., ο τσοχατζόπουλος, ο φονιάς της Ραφήνας, τα μέλη των πηρύνων της φωτιάς, η παπαδιά στη Ζαχάρω και τόσοι άλλοι, όπως σωστά είπες είναι εκεί που πρέπει.
Επειδή ίσως αυτό σου το σχόλιο, να αναφέρεται και στην δική μου εμμονή και μόνο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
Όπως είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα έκτροπα γύρω από το Πολυτεχνείο, έτσι κι εγώ είμαι ιδιαίτερα αρνητικός σε κάθε τι που προσπαθεί να "ξελασπώσει" τους εγκληματίες αυτούς.
Ιδιαίτερα, όταν έρχονται ενδεδυμένοι τον δημοκρατικό μανδύα και μας κοροϊδεύουν μεσ' τα μούτρα μας, εξανίσταμαι.
Δεν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί εδώ μέσα να απειλούν και να προτρέπουν σε λυντσάρισμα, διαφόρων κοινωνικών ομάδων και προσώπων, εντός και εκτός Ελλάδος και να είναι μεμπτή η καταδίκη των εγκληματιών και όσων τους υποθάλπτουν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται σε αυτούς που τις τελευταίες 2 μέρες προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειτε για στημένη δουλειά - Δες το δεύτερο μέρος του τίτλου. Όταν μάλιστα το κάνουν όχι με την ιδιότητα του μέλους αλλά αυτή του δημοσιογράφου. Έχω και εγώ τα κωλύματά μου και πως το πες ..... εξανίσταμαι....:D.

yannis 29-09-2013 20:51

Σεβαστόν!!!!!!!!!!:lo19:

ortho 29-09-2013 22:27

Όταν πριν ενάμισι χρόνο ο Κασιδιαρης χαστουκισε την Κανέλλη πολλοί χάρηκαν.....
Φίλε stukas ο Κασιδιαρης είπε παλιολινατσες και #### το σπίτι σας.
Αυτός κι οι όμοιοι του ψηφίστηκαν από πολλούς Έλληνες για διάφορους λόγους.
Το σόου λίγο με ενδιαφέρει, το σημαντικό είναι συνεχίσει η δικαιοσύνη σε αυτό το μονοπάτι, γρήγορη δουλειά και ξερίζωμα της βίας ένθεν κακείθεν
Σε μερικούς μήνες έχουμε ευρωεκλογέςκαι δεν είμαστε μόνοι μας.
Τα πράγματα είναι απλά, η ΧΑ πέρασε το όριο με τη δολοφονία Έλληνα.
Όσο σκότωναν της γης τους κολασμενους δεν κουνήθηκε φίλο. Ακούμε για διάβρωση των σωμάτων ασφαλείας, αυτό έπρεπε να τελειώσει. Δε μιλάμε για οπαδούς της χούντας, μιλάμε για ναζιστές, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.
Και για να τελειώνω, ας μαζέψουν και τους μπαχαλακηδες, αριστερούς και δεξιούς κι ας κάνουν όσα σόου θέλουν.
Ο ελληνικός λαός θέλω να πιστεύω ότι έχει πάψει να τρώει κουτόχορτο.
Για να δούμε, θα εισπράξουν τίποτε από τη λίστα Λαγκάρντ;

ortho 29-09-2013 22:31

Κι όσον αφορά τον Γεωργιάδη, είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι κάνει καλή δουλειά.
Από αυτά που ακούω από εργαζόμενους σε νοσοκομεία είναι πανταχού παρών.
Απλά το αναφέρω, μην το πιάσουμε, είναι αμαρτωλή ιστορία η υγεία.

vpentza 29-09-2013 22:53

Όλο αυτή η πρωτόγνωρη διαδικασία είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία αποδεκτή από τον Ελλ λαό και δίνει τη δυνατότητα στο Σύστημα να φερθεί με την ίδια αυστηρότητα και σε άλλους χρόνια ανέγγιχτους μπαχαλάκηδες :rolleyes:. Για να δούμε.....

ortho 29-09-2013 23:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 952478)
Όλο αυτή η πρωτόγνωρη διαδικασία είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία αποδεκτή από τον Ελλ λαό και δίνει τη δυνατότητα στο Σύστημα να φερθεί με την ίδια αυστηρότητα και σε άλλους χρόνια ανέγγιχτους μπαχαλάκηδες :rolleyes:. Για να δούμε.....

Έτσι. Εδώ θα κριθεί η ιστορία αυτή. Ας λειτουργήσει έστω προς παραδειγματισμό.
Πέμπτη πρωί πήγα τέρμα Μιχαλακοπούλου, σπασμένες βιτρίνες, αλλού σπασμένα αυτοκίνητα, ας τους μαζέψουν. Αρκετά.
Και να θυμίσω ότι είναι δημοκράτης

ckalfas 29-09-2013 23:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 952478)

GeorgeP 29-09-2013 23:42

επιτελους, συμφωνω με τους περισσοτερους ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!:re26:
Δεν ειναι απιστευτο???:);)

Η ΧΑ και οι καραγκιοζηδες της θα παει απο εκει που ηρθε.......

Καθηστε να δειτε τι θα βγει ακομα στην φορα, να δειτε που την Αθηνα δεν την καιγανε οι αναρχικοι αλλα οι ΧΑυγητες.......
Κατι ακουστηκε και για συγκεκριμενο βαρυ οπλισμο σε κρυπτες.......λετε να βρεθει καμια σχεση με τρομοκρατικες ενεργειες? πλακα θα εχει!!!!!!

PITS 30-09-2013 00:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 952496)

Καθηστε να δειτε τι θα βγει ακομα στην φορα, να δειτε που την Αθηνα δεν την καιγανε οι αναρχικοι αλλα οι ΧΑυγητες.......
Κατι ακουστηκε και για συγκεκριμενο βαρυ οπλισμο σε κρυπτες.......λετε να βρεθει καμια σχεση με τρομοκρατικες ενεργειες? πλακα θα εχει!!!!!!

η ΧΑ μπορει η ασημενια,ροζ εμπριμε που θα βγει μεθαυριο μηπως παει 30% ??? αυτο να φοβομαστε μηπως ειναι το σχεδιο ολα τα αλλα .....απλα σωου
και οι μολοτωφ στυλιαρια καυσιμα που βρισκαν μεχρι προσφατα στα πανεπιστημια και στα σπιτια των καταληψεων??? χρυσαυγιτικα??? μπορει αλλα δεν ειδα τοτε τους αριστερους φασιστες να φωναζουν για φυλακισεις και για ομορφες νυχτες στα κελια, χα χα αλλοι κ ω λ ο ι αυτοι,
οσο για τον οπλσμο που βρισκουν (κροτιδες ροπαλα τειζερ μαχαιρια σιδερογροθιες και νυχοκοπτες μπορουν να τα βρουν στα περισσοτερα σπιτια του κοσμου μιας και πωλουνται ακομα και στους παγκους των πανυγυριων (δεν κανω πλακα) εκτος περιπτωσεων θα ελεγα γελωντας σοβαρα ευρηματα!!!
σημερα στην κορινθο σε μια βολτα που εκανα ειδα τα περισσοτερα κτιρια με συνθηματα κατα του ναζισμου γραμμενα απο τα τζιμανια τους <<πλυμενους απλυτους>> αυτους τους ανθρωπους πιος θα τους αποζημιωσει σκεφτομαι τωρα εγω ή ειναι παραπλευρεςε απωλειες???
προσωπικα αν ειχα μαγαζι και ερχοταν ο απλυτος να μου γραψει στη βιτρινα ή να μου την κατεβασει για τον αγωνα του θα του ανοιγα το κεφαλι και ας ερχοταν να με πει φασιστα

και ειχα πει οτι δε θα ξαναγραψω:u55::sm7:

AKIS_21 30-09-2013 00:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 952496)

:sm3::sm3::sm3::sm7::sm7::yz:sm7::sm7:

Καλα τι είπε το άτομο

KAS 30-09-2013 00:44

Σαν άτομο απεχθάνομαι αυτά τα μορφώματα , πολύ περισσότερο όταν μέσα σε αυτά κυοφορούνται ιδεολογίες όπως αυτή του ναζισμού .Ωστόσο ο προβληματισμός μου έγκειται στο εάν οι αρχές δεν καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν ενώπιον της Ελληνική Δικαιοσύνης τις κατηγορίες που ακούγονται .
Πραγματικά δεν θέλω ούτε καν να φανταστώ την περίπτωση που αυτοί οι τύποι θα κυκλοφορούν ελεύθερα και θα ζητούν ξανά την ψήφο του Ελληνικού Λαού .

PITS 30-09-2013 01:10

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
Λαϊκός Σύνδεσμος: Νέο κόμμα, οι ίδιοι υποψήφιοι αν αποφασίσουν εκλογές
29/09/13 - 14:30

http://www.defencenet.gr/defence/sit...poklopesXL.jpg Στον Λαϊκό Σύνδεσμο έχουν αποφασίσει να χαράξουν νέα πορεία και πιθανότατα αυτό θα συμβεί άμεσα, από την στιγμή που παραιτηθούν οι βουλευτές και προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.

Ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε συζητήσει το θέμα με τους συνεργάτες του και είχαν αποφασίσει από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσιζε να κάνει αυτό που έκανε, δηλαδή να τους συλλάβει και να χαρακτηρίσει το κόμμα "εγκληματική οργάνωση" να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.

To νέο καταστατικό είναι έτοιμο, όπως έχει βρεθεί και ο τίτλος του νέου κόμματος. Υποψήφιοι θα είναι όλοι οι νυν φυλακισμένοι βουλευτές και πολλά από τα στελέχη.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να είναι υποψήφιοι, γιατί δεν έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, ενώ αποφυλακίζονται άμεσα σε περίπτωση εκλογής τους.

Το καταστατικό και οι παραιτήσεις των συλληφθέντων βουλευτών βρίσκονται στα χέρια της νομικής υπηρεσίας του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το αν θα προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση ο Ν.Μιχαλολιάκος θα φανεί τις επόμενες 72 ώρες.

Πηγές από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι "Δεν θα επιτρέψουν την διαδοχική παραίτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής" (ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε προειδοποιήσει με "Παραιτήσεις κατά σειρά των βουλευτών της ΧΑ ανά ένα μήνα" και προσφυγή, βάσει του Συντάγματος σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις στις περιφέρειες που εκλέγονταΙ).

Η κυβερνητική πηγή εννοούσε ότι θα προκηρύξει άμεσα γενικές εκλογές με την πρώτη παραίτηση βουλευτή της ΧΑ και των επιλαχόντων που ακολουθούν.

http://www.defencenet.gr/defence/ite...84%CE%BF%CF%82

η συνεχεια που λεγαμε...σπεσιαλ:wo20:

AKIS_21 30-09-2013 01:28

Ο νέος νόμος που θα (φωτογραφικά) ψηφιστεί για τις εγκληματικές συμμορίες θα τους στερεί τα πολιτικά δικαιώματα ,,,,,,,,έφτασεεεεεεεε

VILLY 30-09-2013 12:57

Αγαπητοί φίλοι συνφορουμίτες.
Διάβασα με μεγάλη προσοχή αλλά και χαρά, τις απαντήσεις σας για το άρθρο μου και ομολογώ ότι διακρίνω ανθρώπους με οξυδέρκεια και ανησυχίες.
Οι τοποθετήσεις σας ήταν ευστοχότατες. Ακόμα και εκείνες οι οποίες ήταν αντίθετες με το σχολιασμό και το ρεπορτάζ μου!!

Επειδή κάποιοι δηλώσατε ότι δεν με γνωρίζετε θεωρώ επιβεβλημένο να γράψω δυό λόγια για μένα.

Καταρχήν είμαι μέλος του Gsforum από καταβολής του, απλά λόγω υποχρεώσεων απείχα για μεγάλο διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα… είμαι δημοσιογράφος, εκδότης εφημερίδων, συγγραφέας και παρουσιαστής εκπομπών σε τηλεόραση & ραδιόφωνο.

Τα περισσότερα χρόνια δημοσιογραφούσα στη Κρήτη και από τον Φεβρουάριο του ’13 βρίσκομαι και πάλι στην Αθήνα για τις τηλεοπτικές μου εκπομπές, αφού παρουσιάζω την ενημερωτική εκπομπή «Κρητική ΦΩΝΗ» στο Channel 9 και ανήκω και στην ευρύτερη συντακτική ομάδα της τηλεόρασης του Alpha. Για όσους γνωρίζουν ο Alpha & το Channel 9 είναι το ίδιο πράγμα και ανήκουν στον όμιλο Κοντομηνά. Εδρεύουν και τα δύο στην Αττική Οδό (Κάντζα).
Πάνω από όλα όμως είμαι … δημοσιογράφος-ρεπόρτερ και μέσα από αυτό το μετερίζι δίνω τους προσωπικούς μου αγώνες.
Στην δε εκπομπή μου δεν είμαι υπάλληλος του καναλιού αλλά είμαι ο παραγωγός της εκπομπής. Για αυτό το λόγο και δεν έχω "κατευθυντήριες γραμμές"!

Ως δημοσιογράφος και επειδή πολλοί έθεσαν ορθά και εύλογα ερωτήματα για το πρόσωπό μου, να πω ότι το άρθρο όπως και όλα τα άρθρα μου δεν στοχεύουν πουθενά αλλού παρά μόνο στην ορθή ενημέρωση, παραθέτοντας παγίως και τους προσωπικούς μου σχολιασμούς.
Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό μόρφωμα, καθόσον είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι ο δημοσιογράφος… από την ημέρα που λαμβάνει την δημοσιογραφική του ταυτότητα και διαπίστευση, θα πρέπει να καταθέτει το Α.Δ.Τ. του και να μην ψηφίζει ακν (παρότι είμαι κατά της γενικής αποχής) , αφού κατά την άποψή μου, είναι απαράδεκτο να δημοσιογραφείς στα ΜΜΕ (άρα να καθοδηγείς το λαό) και ταυτόχρονα να ανήκεις σε πολιτικό χώρο.
Άρα δεν εκπροσωπώ κανέναν και τα άρθρα μου καθώς και οι εκπομπές μου δεν καθοδηγούν προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.
Σε αντιδιαστολή, ήμουν πέρσι υποψήφιος βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες από τους οποίους παραιτήθηκα (λόγω αυτών που διαπίστωσα) 2 βδομάδες προ των περσινών εκλογών, παρότι δημοσκοπικά έπαιρνα έδρα. Για εκείνο το συγκεκριμένο διάστημα είχα σταματήσει να δημοσιογραφώ!

Ως δημοσιογράφος (παγίως αντικυβερνητικός) έχω «χτυπηθεί» ανηλεώς από το σύστημα έως σήμερα καθόσον έχω ενοχλήσει πάμπολλες φορές το «κυβερνητικό τόξο» το οποίο έκανε ότι μπορούσε για να απομονώσει την «φωνή» μου. Ευτυχώς δίχως επιτυχία, παρότι το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά από την τσέπη μου μέχρι σήμερα!
Ταυτόχρονα και αυτό ίσως ενδιαφέρει το συγκεκριμένο thread, δεν έχω ουδεμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, Τοσούτο μάλλον που αποτελούσα στόχο της Χ.Α. στην Κρήτη για αυτά που έγραφα μέχρι τις περσινές εκλογές. Έκτοτε και επειδή και οι χρυσαυγίτες μου αναγνώρισαν τις αντικειμενικές μου προσεγγίσεις, διατηρώ και με αυτό το πολιτικό χώρο όπως και όλους τους άλλους άλλωστε, καλές & τυπικές σχέσεις.
Τα γράφω αυτά διότι ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς και η δυσπιστία του κόσμου είναι στον υπέρτατο βαθμό.
Θεώρησα λοιπόν σωστό (και αφού κάποιοι εξ ημών αναρωτήθηκαν για το πρόσωπό μου) να γράψω δυό λόγια για μένα.

Και τώρα θα τοποθετηθώ στο άρθρο μου.
Φίλοι μου, ο σχολιασμός της εκκρεμούς ποινικής υπόθεσης της Χ.Α. με αέρα και κίνητρα θυμόσοφης και μνησίκακης κατίνας, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στο τεκμήριο της αθωότητας, δεν είναι απλώς επικίνδυνο και έλλειμμα καλών τρόπων, αλλά πρόκληση στα κοινωνικά και τοπικά ήθη.
Αρνούμαι λοιπόν να δράττω με στοιχεία αντιδεοντολογικής και άσκοπης διαιώνισης μιας κριτικής φαυλότητας. Γράφω για του ζουμί και μόνο για αυτό.
Στα πολιτικά μου ρεπορτάζ ουδέποτε επιχειρώ ακροβασίες στον μύθο, με ψήγματα πραγματικότητας, αλλά εστιάζω στο πυρήνα του ζητήματος και αρκούμαι σε αυτό.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Περισσότερα για το δημοσιογραφικό μου ύφος μπορείτε να δείτε και μέσα από τις τηλεοπτικές μου τοποθετήσεις… εδώ.

yannis 30-09-2013 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 952634)
...

... επειδή και οι χρυσαυγίτες μου αναγνώρισαν τις αντικειμενικές μου προσεγγίσεις...

...

Έχεις την καλοσύνη να γίνεις λίγο πιο διαφωτιστικός παρακαλώ;;
Εκπλήσσομαι για την μοναδικότητά σου και θα ήταν ευχάριστο να μας κάνεις κοινωνούς της παγκόσμιας αυτής επιτυχίας!!

jmar 30-09-2013 13:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 952634)
Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό μόρφωμα, καθόσον είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι ο δημοσιογράφος… από την ημέρα που λαμβάνει την δημοσιογραφική του ταυτότητα και διαπίστευση, θα πρέπει να καταθέτει το Α.Δ.Τ. του και να μην ψηφίζει ακν (παρότι είμαι κατά της γενικής αποχής) , αφού κατά την άποψή μου, είναι απαράδεκτο να δημοσιογραφείς στα ΜΜΕ (άρα να καθοδηγείς το λαό) και ταυτόχρονα να ανήκεις σε πολιτικό χώρο.
Άρα δεν εκπροσωπώ κανέναν και τα άρθρα μου καθώς και οι εκπομπές μου δεν καθοδηγούν προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.
Σε αντιδιαστολή, ήμουν πέρσι υποψήφιος βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες από τους οποίους παραιτήθηκα (λόγω αυτών που διαπίστωσα) 2 βδομάδες προ των περσινών εκλογών, παρότι δημοσκοπικά έπαιρνα έδρα. Για εκείνο το συγκεκριμένο διάστημα είχα σταματήσει να δημοσιογραφώ!

Ως δημοσιογράφος (παγίως αντικυβερνητικός) έχω «χτυπηθεί» ανηλεώς από το σύστημα έως σήμερα καθόσον έχω ενοχλήσει πάμπολλες φορές το «κυβερνητικό τόξο» το οποίο έκανε ότι μπορούσε για να απομονώσει την «φωνή» μου. Ευτυχώς δίχως επιτυχία, παρότι το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά από την τσέπη μου μέχρι σήμερα!
[/SIZE].

Παλι καλα που δεν ανηκεις πουθενα :wo20: :sm7:

aeriko 30-09-2013 13:23

Σας λέει κάτι; Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία

VILLY 30-09-2013 13:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952642)
Έχεις την καλοσύνη να γίνεις λίγο πιο διαφωτιστικός παρακαλώ;;
Εκπλήσσομαι για την μοναδικότητά σου και θα ήταν ευχάριστο να μας κάνεις κοινωνούς της παγκόσμιας αυτής επιτυχίας!!

Παρότι διακρίνω ένα ύφος ειρωνείας στην ερώτησή σου Γιάννη, (προσωπική μου εκτίμηση και ίσως και να κάνω λάθος) θα σου απαντήσω.
Καταρχήν δεν αποτελεί "παγκόσμια επιτυχία", ούτε ανακάλυψα την πυρίτιδα.
Ο πυρήνας της Χ.Α. στη Κρήτη με είχε στοχοποιήσει για κάποια άρθρα μου. Θωρούσαν ότι έπαιρνα ο ίδιος θέση σε ένα μέγα δημοσιογραφικό θέμα στο τόπο, ενώ εγώ το προσέγγιζα αμιγώς δημοσιογραφικά.
Επειδή δεν φοβάμαι κανέναν, δέχθηκα να βρεθώ μαζί τους, συζητήσαμε επί ώρες, εξαντλήσαμε το θέμα και κατάλαβαν ότι έκανα απλά τη δουλειά και το καθήκον μου και δεν εξυπηρετούσα αλλότρια κέντρα.
Έτσι και έληξε η στοχοποίησή μου την οποία την ανέφερα παραπάνω για να φανεί περίτρανα ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με το συγκεκριμένο μόρφωμα.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν έχεις και άλλα ερωτήματα επί προσωπικού, ευχαρίστως να στα απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα, αφού δεν αφορούν το thread.
Εκτιμώ ότι αρκετά είπα για το πρόσωπό μου και ας επικεντρωθούμε στο θέμα.

Και με την ευκαιρία… θέτω ένα ακόμα ερώτημα στη συζήτηση σήμερα στους συνφορουμίτες.
Γιατί αφού για την προχθεσινή τηλεοπτική (Χολιγουντιανού τύπου) υπερπαραγωγή της σύλληψης των μελών της Χ.Α. γράφονται τόσα και τόσα στο διαδίκτυο από τους πολίτες, σχετικά με το «στημένο» της υπόθεσης …
γιατί λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έχει βγει στα τουρκοκάναλα και το σύνολο των καλεσμένων στα τηλεοπτικά παράθυρα μιλούν ΜΟΝΟ διθυραμβικά και δίνουν τα εύσημα για την κυβερνητική πρακτική και την μέθοδο της πομπώδους «τηλεοπτικής» σύλληψης; Που είναι ο τηλεοπτικός αντίλογος;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει αντίλογος, αφού διαβάζουμε χιλιάδες τέτοια μηνύματα στο διαδίκτυο και ελάχιστοι εξ αυτών που γράφουν … είναι χρυσαυγίτες!
Τυχαίο… δεν νομίζω!

vpentza 30-09-2013 13:34

το Σύστημα έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά.....σε 5 μέρες τα είχαν όλα έτοιμα και το Σ τους μπουζούριασαν.....
κάτι που τσίμπησα ανάμεσα στον ορυμαγδό των "αποκαλύψεων" ήταν ότι η ΕΥΠ είχε καταγράψει συνομιλίες τους καιρό πριν.....αυτό μου λέει ότι το κουστούμι ήταν ραμμένο και ανέμεναν την κατάλληλη ευκαιρία να το ...προωθήσουν...
παρατηρώ πολύ οργάνωση, μεθοδικότητα από το Σύστημα την ώρα που η ΧΑ έκανε ερασιτεχνικές κινήσεις αντιμετώπισης των γεγονότων....
παράλληλα από τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφ συνδιαλέξεις αποδεικνύεται :rolleyes: ότι η εντολή εκτέλεσης δεν δόθηκε ιεραρχικά ως διατείνονται οι εισαγγελείς για την στρατιωτική δομή της οργάνωσης :cool: ....ο "προιστάμενος του τύπου στη Νίκαια έμαθε για το έγκλημα από το ..τηλέφωνο....

πολλές συμπτώσεις μαζί λοιπόν και ως λάτρης των θεωριών συνομωσίας βλέπω ένα πολύ πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο να τους βγάλουν από τη μέση άμεσα, όποτε τους ήταν βολικό, εξ ου και η προσπάθεια Συνταγματικής :rolleyes: εξοστράκισης της ΧΑ από εκλογές, χρηματοδοτήσεις κτλ κτλ..

άραγε, αν η οργάνωση και οι ικανότητες του Σ είναι τόσο καταπληκτικές όπως μας τις παρουσιάζουν σε σχέση με τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, με οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα ότι και στα υπόλοιπα που ζούμε καθημερινά, το σχέδιο έχει εξυφανθεί σε πρότερο χρόνο και η εκτέλεσή του πάει κατ ευχήν....
ο ζήλος να φανεί ότι όλα γίνονται επαγγελματικά ακυρώνει τις πιθανές μου σκέψεις ότι, όσον αφορά στα υπόλοιπα, βαδίζουμε σε βαθιά , θολά νερά...
τα γεγονότα νομίζω αποδεικνύουν το λογικό μου συμπέρασμα...:cool:

VILLY 30-09-2013 13:34

Φίλοι μου, ξεκαθαρίζω ότι είμαι κι εγώ από εκείνους που επιθυμώ να ποινικοποιηθεί το παραβατικό τμήμα της Χ.Α. και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι παραβάτες του νόμου.
Διαφωνώ όμως κάθετα και οριζόντια με το τρόπο που έγιναν όλα αυτά, διότι
αφενός δεν εξυγιάναμε σε καμία περίπτωση το δαίμονα που δημιούργησε τη Χ.Α
και αφετέρου ο πραγματικός δαίμονας που δημιούργησε τη Χ.Α. ... παραμένει ασύλληπτος και ατιμώρητος.
Ο δαίμονας αυτός είναι οι Ρουσσόπολοι, Παπακωνσταντίνηδες, Λαλιώτηδες, Μαντέληδες Παπανδρέϊδες, Βενιζέλοι, Σαμαράδες και ότι λογής «καλαμαράδες» όλοι αυτοί δηλαδή που οδήγησαν τη χώρα μας στην πραγματική εξαθλίωση και είναι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της δημιουργίας και γιγάντωσης του φαινομένου της Χ.Α.

Lepanto ii 30-09-2013 13:37

"Αναγνώριση "απο χρυσαυγιτες ,υποψήφιος με τον Καμένο και δημοσιογράφος ανεξάρτητος αυτές τις εποχές;

yannis 30-09-2013 13:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 952645)
Παρότι διακρίνω ένα ύφος ειρωνείας στην ερώτησή σου Γιάννη, (προσωπική μου εκτίμηση και ίσως και να κάνω λάθος) θα σου απαντήσω...

Είναι διακριτό ιδίωμα του ανθρωπίνου είδους (και όχι μόνο) να μπορεί να διακρίνει πίσω από τις φυλλωσιές. Επέτρεψε μου να έχω και εγώ αυτήν την ιδιότητα.

...δέχθηκα να βρεθώ μαζί τους, συζητήσαμε επί ώρες, εξαντλήσαμε το θέμα και κατάλαβαν ότι έκανα απλά τη δουλειά και το καθήκον μου και δεν εξυπηρετούσα αλλότρια κέντρα...

Υπάρχει κάποιο στοιχείο (βίντεο ή ηχητικό) που θα συνηγορούσε σε αυτή την διαπίστωση;

… γιατί λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έχει βγει στα τουρκοκάναλα και το σύνολο των καλεσμένων στα τηλεοπτικά παράθυρα μιλούν ΜΟΝΟ διθυραμβικά και δίνουν τα εύσημα για την κυβερνητική πρακτική και την μέθοδο της πομπώδους «τηλεοπτικής» σύλληψης; Που είναι ο τηλεοπτικός αντίλογος;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει αντίλογος, αφού διαβάζουμε χιλιάδες τέτοια μηνύματα στο διαδίκτυο και ελάχιστοι εξ αυτών που γράφουν … είναι χρυσαυγίτες!
Τυχαίο… δεν νομίζω!

Με ποιά δεδομένα γίνεται ο προσδιορισμός που χρησιμοποιείς; Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Alpha;
Με ποιά στοιχεία αποδυκνείεται πως οι ελάχιστοι που σχολιάζουν στα διάφορα φόρουμ, μπλογκς κλπ υπέρ της συνωμοσίας που επικαλείσαι, δεν είναι μέλη, οπαδοί και γενικά εντεταλμένοι των έγκλειστων κακοποιών και της αποδεδειγμένα από την εκτελεστική εξουσία, συμμορίας;

vpentza 30-09-2013 13:45

οι περισσότεροι οπαδοί είναι φίλα προσκείμενοι χωρίς καμιά φασιστική ιδεολογία...σαφώς έβλεπαν τους μπραβίσκους να γίνονται βουλευτές, η επιθυμία όμως να τιμωρήσουν τους παλιούς ήταν μεγάλη και ξέπλεναν τη ντροπή για την επιλογή τους στα ανδραγανθήματα προστασίας υπέργηρων κυριών ενάντια στους αλλόθρησκους, στο πέρασμα της λεωφόρου μετά συνοδείας και βοήθεια στη πληκτρολόγηση του pin στη τράπεζα......
οι υπόλοιποι είναι μάλλον θρασύδειλοι που έβρισκαν προστασία για τις δικές τους μικροαλητείες στη δομή της οργάνωσης....
εφόσον δεν υπάρχει ξεκάθαρη ιδεολογία στα ανώτερα στελέχη παρά μόνο αυτή της εγκληματική δραστηριότητας, εκτιμώ οι οπαδοί θα λακίσουν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια, θα κάψουν τα μπλουζάκια και θα κάνουν ότι ξέχασαν το παρελθόν.....
μη παραβλέπεται ότι φημιζόμαστε ότι ξεχνάμε...εύκολα, το χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι καργαρισμένο...

VILLY 30-09-2013 13:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Lepanto ii ( 952650)
"Αναγνώριση "απο χρυσαυγιτες ,υποψήφιος με τον Καμένο και δημοσιογράφος ανεξάρτητος αυτές τις εποχές;

Γιατί σου κάνει εντύπωση φίλε μου; Διότι αν σου κάνει τόσο εντύπωση τότε θα πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα καμία σήμερα και όλα και όλοι είναι νοθευμένα... άρα και εσύ ο ίδιος!!
Μην χάνεις λοιπόν την πίστη σου, διότι αν τη χάσεις τότε οι "κατακτητές" νίκησαν ... και εσύ έχασες!

Και κάτι άλλο, είχα ζητήσει εξ αρχής να τοποθετηθούμε στα του ζητήματος του thread (επί της ουσίας δηλαδή) και να μην επιδωθούμε και πάλι στο γνωστό "τρυπάκι" των στοχευμένων παραθέσεων από ποστ, έτσι απλά για να κάνουμε χαβαλέ.
Το ότι παρέθεσα ένα άρθρο μου εδώ δεν σημαίνει ότι θα δεχθώ κρίσεις και επικρίσεις για το πρόσωπό μου.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή και βλέπω ότι Δευτεριάτικα σήμερα, κάποιοι έχουν όρεξη για χαβαλέ.
Πιάστε λοιπόν την ουσία. Σε αντίθετη περίπτωση και επειδή είμαι λίαν έμπειρος από δημόσιες συζητήσεις όπου μετέχουν άκοπα και απερίσκεπτα ορισμένοι, θα πρέπει να αποσυρθώ από την συζήτηση που άνοιξα.

VILLY 30-09-2013 13:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952651)

Με ποιά δεδομένα γίνεται ο προσδιορισμός που χρησιμοποιείς; Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Alpha;
Με ποιά στοιχεία αποδυκνείεται πως οι ελάχιστοι που σχολιάζουν στα διάφορα φόρουμ, μπλογκς κλπ υπέρ της συνωμοσίας που επικαλείσαι, δεν είναι μέλη, οπαδοί και γενικά εντεταλμένοι των έγκλειστων κακοποιών και της αποδεδειγμένα από την εκτελεστική εξουσία, συμμορίας;

Γιάννη κάνεις ερωτήματα που γνωρίζεις εκ πρωϊμίου, ότι δεν θα πάρεις δημόσια απάντηση. Μην αμελείς άλλωστε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και μετέχω στο forum μας. Άρα είναι και δική συ υποχρέωση να το προστατέψεις αυτό. Για αυτό σου ζήτησα παραπάνω, ότι αν έχεις επιπλέον ερωτήματα κάντα μου σε ΠΜ.
Ευχαριστώ.

vpentza 30-09-2013 14:03

δεν αφήνετε (ουμε) τις εξομολογήσεις και τις δηλώσεις πολιτικών φρονημάτων ???
δεν πιάνουμε το ζουμί της υπόθεσης να ανταλλάξουμε τοποθετήσεις γι ατα τεκταινόμενα ?????? :cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!