![]() |
Κράνος BMW System 6
Πωλειται κρανος BMW System 6 χρωματος γκρι ματ, μεγεθος 58 / 59 σε αρκετα καλη κατασταση λογω λαθους στο μεγεθος.
Εχει φορεθει συνολικα max 15 φορες σε μικρες βολτες με balaclava και περαν της αριστης καταστασης στο εσωτερικο του, φερει 2 μικες εκδορες (1 στο πισω μερος και μια στη ζελατινα) που εγιναν μεσα στη βαλιτσα και δεν ενοχλουν,ουτε εχουν επηρεασει το κελυφος. Τιμη 400€ ελαφρως συζητισημη. θα ανεβασω φωτογραφιες αργοτερα... |
Απάντηση: Κράνος BMW System 6
|
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/f105/k%CF%81%C...tem-6-a-38733/ Το λινκ που εχει ο συμφορουμιτης δεν ανοιγει:confused: Αν αυτο το site ειναι φθηνο, τοτε το γκρι ματ κοστιζει 469€ + μεταφορικα... Οποτε δεν βλεπω κατι περιεργο (ετσι ελπιζω δηλαδη) οταν αγοραστηκε προ 6 μηνου εναντι των 550€;) Αν υπαρχει system 6 με 290€ σε 60/61 η τιμη ειναι 150€ αλλιως ισχυει η τιμη του 1ου post:ye33: |
Απόσπασμα:
μην το βαλεις ........θα το χασεις.......:D Καλοπουλιτο κωστη .. |
Απόσπασμα:
|
Η προσφορα εχει τελειωσει με τα 290euro....;)
To κρανος εχει 469euro+13euro μεταφορικα απο το συκγεκριμενο site...;) BMW Kirsch Onlineshop - Klapphelme - BMW Kirsch Onlineshop - Helme - BMW Motorradbekleidung und Zubehr Παρολα αυτα,νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησεις λιγο την τιμη....γνωμη μου.:) Καλοπουλητο να ειναι!!:) |
Απόσπασμα:
Αλλαζω λοιπον την τιμη στα 350€ |
7 Συνημμένο(α)
Φωτογραφιες :
|
300€ τελικη τιμη |
Μολις εγινε και ενα στεγνο καθαρισμα στο εσωτερικο (για λογους υγιεινης) μιας και η σεζον κλεινει σιγα σιγα για εμας τους υπερ Βορειους:)
|
Ίδιο με το κράνος που μου έκλεψαν πριν 2 μήνες μέσα απο την μπαγκαζιέρα.Καλοπούλητο!!
|
Απόσπασμα:
:th11: |
Απόσπασμα:
|
Θα συζητουσα και ανταλλαγη με ενα νουμερο μεγαλυτερο (60/61) αντιστοιχης καταστασης....
|
Καλησπέρα σου. Είμαι ο Δημήτρης από Αθήνα. Εγώ έχω το ίδιο με εσένα, σε νούμερο 60/61 στο χρώμα του πάγου και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ψάχνω να το πουλήσω, γιατί μου είναι μεγάλο και όταν ταξιδεύω μου πέφτει στα μάτια. Έχω και την κουκούλα του και έχει και την αντιθαμπωτική ζελατίνα.
|
Απόσπασμα:
|
:hi50:
|
Αν το "Hi" σημαίνει διαθέσιμο μισό να ρωτήσω ένα φιλαράκι που ίσως ενδιαφέρεται!
|
Απόσπασμα:
|
Ελεύθερο από μένα φίλε . . . Το φιλαράκι θέλει fullface!!!
|
Το θεμα μπορει να κλειδωσει, αφου επιβεβαιωσει και ο Δημητρης για την παραλαβη του δικου μου...παρελαβα πριν λιγο και το 60-61 ειναι το ιδανικο για μενα :)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!