![]() |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ
ΚΥΡΙΟΙ
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ( ΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ 25 ΕΥΡΩ Ο ΤΟΝΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑ Η΄Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η΄ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ. ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 30 ΤΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΕΥΡΩ (Π.Χ. 30 Χ 25 = 750 + 1200 = 1950 / 30 = 65 ΕΥΡΩ Ο ΤΟΝΟΣ) ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΟΝΟΣ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. |
Απάντηση: ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ
Απόσπασμα:
Αν μαζευτούμε ΑΡΚΕΤΟΊ είμαι μέσα:) ! |
Κι εγώ μεςα...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
αυτοι οι 30 τονοι ειναι σε παλετα η ειναι χυμα....θελω να πω πως ειναι το φορτιο... παλετα η σε καροτσα με παραπετι...και απο ποιο μερος της Βουλγαρίας φορτώνεται. .. |
Για Βολο παιζει τπτ... αν ναι και γω μεσα για 3 τονους
|
Ενδιαφέρομαι
|
Η τιμη ειναι πολυ καλη αν τα ξυλα ειναι ξερα
Ποιος εγγυάται την ποιότητα? Αν υπάρχε δυνατότητα ελέγχου της ποιότητας και χώρος εκφόρτωσης που να βολεύει όλους προχωρήστε σε ομαδικη συμφέρει πολύ! Στο Άργος τα ξυλα απο δάσος , οξυες δρυς κλπ κοστιζουν πανω απο 150 ευρω:di59: |
Χαρη αυτο που ειπες εχει μεγαλη σημασια..
Εμεις εδω στα Βορεια τα Βουλγάρικα τα ξύλα τα εχουμε φαει με το κουταλι... Αν το ξυλο προέρχεται απο ανήλιο μερος ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση να καει σωστα οσο και να στεγνώσει.. Αν σας εγγυηθούν οτι ειναι ξερα και προσήλια τοτε ειναι μια χαρα και καίγονται σαν τα εγχώρια.. Εδω οι εμποροι φερνουν συνεχως απο Βουλγαρια,βλεπω να ξεφορτωνουν νταλικες συρόμενες συνεχεια..Και αυτοι μεχρι να μαθουν απο ποιο μερος να ψωνιζουν εκτεθηκαν στο πελατολογιο τους με την κακη ποιοτητα ξυλου.. ΔΕΝ σας τα γραφω για να σας αποτρεψω ,απλα οποιος μιλησει με τον Βουλγαρο να του τα πει για να αποφυγετε κακης ποιοτητας ξυλου που θα θελει και αυτος να ξεφορτωθει,ενω αν του δωσετε να καταλαβει οτι ειστε γνωστες τοτε θα το σκεφτει διπλα για κουτσουκελα..:ye33: Τωρα αν υπαρχει σιγουρη πηγη μεσολαβησης μην παιρνετε αραδα το παραπανω σεντονι και προχωριστε ανετα στην ομαδικη..Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ :ye02: ΚΑΛΟ ΝΤΙΛ ΝΑ ΕΧΕΤΕ |
Απόσπασμα:
Γιαννη γι αυτο το αναφερα ποιο πανω για το μερος και περιμένω απάντηση. ....θα δουμε το παλικαρι τη θα μας πει.... |
Eκτός της ποιότητας που προαναφέρθηκε...συνήθως τα ξύλα είναι κομένα στο 1,20m και χύμα πάνω στο φορτηγό..
Το σκεφτήκαμε με φίλους και γείτονες αλλά είναι δύσκολο εγχείρημα, από το σημείο ξεφορτώματος,κοψίματος και μοιράσματος των τόνων. Για να γίνει ομαδική θεωρώ ότι πρέπει να τα φέρει κομμένα και φορτωμένα σε παλέτες ανά τόνο με άλλη τιμή φυσικά :ye02: |
σωστα όλα τα παραπάνω, είδικα για το θέμα της υγρασίας που κρατα η οξιά.. χρειάζεται έλεγχος στην ποιότητα..;) |
Στην αθήνα θα τα περνουμε με 190€ οπότε δεν χανεις να δοκιμάσεις . Δεν ξερω απο χαλια ποιότητα αλλα φανταζομαι να μην κανει μεγάλη φλόγα. Δεν τρεχει και κατι.
Ο Θεολογος πρεπει να τα φερει και να κανει μεταπώληση :D;) Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
οποτε φιλε Ανδρεα ................ θεολογος!!!!!!!!! θεολογος!!!!!!!!! θεολογος!!!!!!!!! θεολογος!!!!!!!!! θεολογος!!!!!!!!! θεολογος!!!!!!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::lo19::lo19::lo19::lo19::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: |
15 τονους θελω εγω για πολυκαστρο
|
Επίσης να μην είναι από βάλτους και τα ξύλα είναι σάπια.
Αν μπορέσουμε να έχουμε επιτόπιο έλεγχο κατά την φόρτωση και παραλαβή, είμαι και εγώ μέσα για 3 τόννους, για παράδοση Αττική - πολύ κοντά στην Εθνική Οδό. Τέλος αν μπορέσουμε να βρούμε φορτηγό που να πηγαίνει Βουλγαρία γεμάτο και επιστρέφει άδειο, η τιμή θα πρέπει να παίξει πολύ πιο κάτω. Όλη η αμοιβή θα πάει στην τσέπη του. Έχω την εντύπωση ότι, οι επαγγελματίες του χώρου από δω μέσα, όλο και κάποιον συνάδελφο - γνωστό - φίλο θα έχουν με το συγκεκριμένο δρομολόγιο. |
Απόσπασμα:
φιλε μου Ανδρεα υπαρχει μεγαλο προβλημα σε αυτο που αναφερεις και στο λεω μια και την πατησα περυσι. Τα ξυλα(απο Βουλγαρια τι συμπτωση...) που αγοραζαμε εδω στους Αγιους ηταν νωπα...σε παραπονα που εκανα στο καταστηματαρχη(χρονια ψωνιζω απο αυτον) μου απαντησε οτι μονο αυτο μπορει να βρει και δεν μπορει να κανει κατι...το ηξερε οτι ηταν νωπα.... οποτε λοιπον οταν τα εβαζα στο τζακι που αναβε καθε μερα,αναβανε πολυ δυσκολα και οταν τα καταφερνα με χαμηλη φωτια. Αποτελεσα ηταν να βγαζουν(και στην προσπαθεια να αναψουν και κατα το χαμηλο αναμα)ασπρο πυκνο καπνο.αυτος ο καπνος(αυτο γινοταν για 2 μηνες τουλαχιστον)σε συνδιασμο με το πολυ δαδι για να αναψουν τα ξυλα ``κολαγε`` στη καμιναδα και στην ουσια αποθηκευοταν εκει...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???? Στην πρωτη δυνατη φλογα που εκανε το τζακι,απο ξερα ξυλα που τελικα βρηκα,πηρε φωτια η καμιναδα.....η καμιναδα περναγε πισω απο την ντουλαπα και αρπαξε λιγο και αυτη...πανικος φιλε... επισης ειδικα περυσι ειχαμε 300% ανοδο στις καμενες καμιναδες λογο τον βρεγμενων ξυλων. Αν τελικα ειναι καλα τα ξυλα ενδιαφερομαι και εγω...περιμενω.. ΖΗΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΞΥΛΑ που ειναι κομμενα ΝΟΜΙΜΑ :ye32::ye32::ye32: |
Ε ρε που μας κατάντησαν...:u57::u57::u57:
|
Απόσπασμα:
|
ΛΟΙΠΟΝ
Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΥΛΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΖΑΝΛΟΥΚ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΞΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ. Η΄ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΦΟΡΤΙΑ. Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ. |
Αν βγει κάτι καλό ενδιαφέρομαι σε σχεςη με την ποιότητα και την τιμή και εγώ για μια μικρή ποσότητα …
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
αλλη μια ερωτηση,τα ξυλα προερχονται απο νομιμη υλοτομια??
αυτο ειναι βασικο...αν ειναι απο παρανομη κοπη εγω δεν ενδιαφερομαι.:u57: |
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΥΜΑ ΦΟΡΤΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΙΣΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ.
Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΥΛΑ. ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ Η ΥΛΟΤΟΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΙΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΛΩΤΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ Η' ΟΧΙ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΞΥΛΑ (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ - ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ) ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΞΥΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ;; ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πολλους πολλους πολλους τονους.. γιατι ρωτας?? |
Απόσπασμα:
οκ συμφωνω μαζι σου αλλα στα μαγαζια την ευθηνη την εχει ο μαγαζατορας και η εταιρεια...εδω η ολη καταστασα ειναι πολυ χυμα για αυτο και ρωτησα...εννοειτε οτι δεν ειναι δικη μας δουλεια ο ελεγχος αλλα καλο ειναι να μην ενισχυουμε τα λαθραια κομμενα ξυλα μια και τα δαση λιγοστευουν..εστω και η ερωτηση σου αλλα και η απαντηση του κατι κανανε...ευχαριστω πολυ. Οποτε αν ειναι βρεγμενα μονο για μιξη με ξερα θα αξιζουν και με το παραπανω.. |
Αφου μπορει να γίνει πολλαπλή παράδοση και είναι κύβοσμενα...
Ενδιαφερόμαι και εγω για μια παλλετα... Ευχαριστω Send from my Moto Guzzi Breva :D using Tapa Tapa Tapa Talk |
Απόσπασμα:
Xαρη στην Αθηνα διπλα στο σπιτι μου αγορασα τωρα με το κυβικο σε bigbang οξυα και ελια με 75ευρω.......Το mercedes σου θα παρει καμια 10αρια μεσα. Αν θελεις μου λες. |
Ηλία πόσο βάρος έχει το bigbag με την οξυά ?
|
Απόσπασμα:
Eαν θελεις την αποψη μου, ειναι λαθος η αγορα των ξυλων με το βαρος τα ξυλα ακομα και αυτα που αγοραζω στο μαγαζι μου για να φτιαξω κουζινες-ντουλαπες ΠΑΝΤΑ με το κυβικο τα παμε. Ακομα και ο εμπορος που αγοραζει τα καυσοξυλα και αυτος με το κυβικο αγοραζει. Σκεψου μονο οτι αγοραζουν με το κυβικο τα παρατανε στην βροχη η τα βρεχουν με το λαστιχο το σ/κ και μετα ζητανε 150-200 ευρω τα 1000kg γιατι πρεπει εμεις να τα πληρωσουμε βρεγμενα; |
Tον Ιουλιο που ημουν Ρουμανια η υλοτομηση ηταν στο ζενιθ, περασα απο 2 τεραστιες μαντρες με ξυλα που φορτωναν και Ελληνικες νταλικες και τα ξυλα τα πλακωναν με μανικες πυροσβεσης για να παρουν βαρους.
|
Απόσπασμα:
μπορεις να μας πεις την οδο που ειναι το μαγαζι? Για να το επισκεφθουμε. |
Απόσπασμα:
Οι τιμες που εγραψα μην περιμενεις να σου τα φερει στο σπιτι πας εκει με το φορτηγο σου (το γεμιζεις) και φευγεις |
και με gps 38.054102,23.728188
|
Ευχαριστώ Ηλία για την πληροφορία
Δεν αγοράζω ξύλα. .. Καίω ότι παράγεται από τον ελαιώνα μου.. Μακάρι να επωφεληθούν άλλοι συνφορουμιστες από την καλή πληροφορία που μας έδωσες |
Απόσπασμα:
ναι δεν εχω προβλημα παμε να σε παρω τηλ απο βδομαδα να το δουμε ??....οσο για μεταφορα η δουλεια μου ειναι αυτη.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εαν θελει καποιος απο τα βορεια προάστια μπορω να τον εξυπηρετησω με την μεταφορα μεχρι το σπιτι και να το ξεφορτωσω στην πορτα (παντα για μπικ μπακ μιλαω.)..... Ευχαριστω πολυ Ηλεια θα σε παρω .... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Α) big bag ειναι το τσουβαλι-σακουλα που μπαινει η αμμος. Απλα αυτα ειναι τα μεγαλα που περνουν 1 κυβικο. Β) Οταν ο φιλος λεει στην πορτα εννοει εκει που σταματαει το αμαξι του. Γ) Τα φορτηγα καινε πετρελαιο (1ltr/3klm) και οχι νερο:sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!