GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ιδέες και σχόλια. (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Τι θέλουμε από το GSforum; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43788)

ortho 12-10-2013 00:16

Τι θέλουμε από το GSforum;

Είναι μιά διαρκής κι ατελείωτη συζήτηση.....

Κάθε φορά που κάποια κουβέντα, συνήθως σε θέμα που αφορά την επικαιρότητα και την πολιτική, κάποιοι ξεφεύγουν/ ξεφεύγουμε είτε με χαρακτηρισμούς, είτε με προσωπικές επιθέσεις κι ανταλλαγές ύβρεων, κάποιοι εξανίστανται και ζητούν ή να κλειδώνουν τα σχετικά θέματα ή ακόμη καλύτερα να καταργηθούν τελείως οι αντίστοιχες ενότητες.
Κλίκαρα πριν λίγο στα "σημερινά μηνύματα", στα πρώτα 50, δύο πρώτες σελίδες, τα πολιτικά ήταν 3! Και βέβαια εκεί θα γίνει όταν κι αν γίνει το ξεκατίνιασμα! Που θα γίνει; Στην αλλαγή υγρών φρένων;!

Οπως λέει κι ο λαός, όσοι κ.ώλοι τόσες πορδές.
Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει η ενότητα των καλημερο-καλησπερο-καληνύχτας, σε άλλους αυτή με τις ευχές, σε κάποιους εκείνη του χιούμορ και τελειωμό δεν έχει.

Ωντας στο φόρουμ 4 γεμάτα χρόνια το παρακαλουθώ να μεγαλώνει, τόσο σε εγγεγραμένα μέλη όσο και σε θεματολογία. Ενότητες έχουν "απλωθεί" για να γίνει προφανώς πιό εύκολη η εύρεση των θεμάτων, τα ταξιδιωτικά ας πούμε ή οι αγγελίες.

Το GSforum, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μεγαλώνοντας έχει ξεφύγει από τα στενά όρια ενός φόρουμ μηχανόβιων, δεν ασχολείται μόνο με τι λάστιχο ταιριάζει καλύτερα στο 1200 και πόσο καίει.....είναι πλέον ένα PORTAL, με κεντρικό θέμα τη μηχανή και την αγάπη μας σε αυτή.

Εχει τόσο πλούσια θεματολογία που θα προέτρεπα όσους γκρινιάζουν να σκεφτούν ότι ίσως να υπάρχουν μέλη που το GSforum αποτελεί πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσή τους για τα τεκταινόμενα είτε αυτά αφορούν γενικά τη μοτοσυκλέτα είτε την πραγματικότητα στην οποία όλοι μας ζούμε.
Κάποιοι, έχοντας έλλειψη χρόνου, μέσω του αγαπημένου μας φόρουμ συνδυάζουν το τερπνό ( μηχανή ) μετά του ωφελίμου ( νέα, ειδήσεις .... ) κι ότι άλλο.

Το έχω ξαναγράψει, πρόσφατα, ακόμη κι αν κάποιες στιγμές ξεφεύγουμε μέσω του διαλόγου μαθαίνουμε, αλλάζουμε ίσως κάποιες φορές την οπτική μας γωνία, ακόμη ακόμη εκτονωνόμαστε.

Τα αδέρφια Δουρίδα έφτιαξαν με μεράκι έναν διαδικτυακό χώρο που έχει εξελιχθεί και σε προσωπικές σχέσεις, φιλίες, κουμπαριές, επαγγελματικές σχέσεις. Ας σεβαστούμε τον κόπο, τα έξοδα σε χρόνο και χρήμα και τα στομάχια τους.

Με όλο το θάρρος, μιά και γνωρίζω αρκετό κόσμο πλέον προσωπικά, το φόρουμ με την πληθώρα των θεμάτων του έχει να προσφέρει κάτι σε όλους.
Δεν είναι ανάγκη να γκρινιάζουμε διότι ο ortho ξεκατινιάστηκε με τον GeorgeP ή επειδή "ακούστηκαν" και μπινελίκια.
Για κάθε έναν από εμάς υπάρχει κάτι που χαλάει την αισθητική μας είτε εδώ είτε στον "πραγματικό" κόσμο. Η ζωή όμως είναι όλα τα ωραία, τα άσχημα, τα χρήσιμα, τα άχρηστα......διαλέγουμε αυτά που μας κάνουν, δεν είναι ανάγκη όλοι να υποκλίνονται στις δικές μας επιθυμίες, δεν έχουν λόγο άλλωστε να το κάνουν.....

Συμβιώνουμε με κάποιο τρόπο...... μαθαίνουμε πάνω απ' όλα....

Ελπίζω να μη σας κούρασα.....σκέφτηκα ότι έπρεπε να τα γράψω αυτά....

jmar 12-10-2013 00:45

Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Αυτο ειναι μοτοσυκλετιστικο φορουμ...και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ PORTAL!! Και ουτε θελω να γινουμε...:ye33:

Εγω θα κοιμηθω ονειρευομενος εικονες του Νικου...καληνυχτα σας... :hi46:

Gemat 12-10-2013 00:46

Εχω την αποψη οτι καλως το φορουμ εχει επεκταθει σε θεματολογια.
Με αφορμη τη μοτοσυκλετα εχουμε βρεθει σε αυτον το χωρο και ο καθενας εχει χτισει συμπαθειες και αντιπαθειες με αλλα μελη αναλογα τις αποψεις και το τεμπεραμεντο του.
Λογικο ειναι οτι θελει να συζητησει με τους διαδικτυακους (και οχι μονο) φιλους του διαφορα θεματα περα απο αυτα της μοτοσυκλετας.
Αν σε καποιους δεν αρεσουν καποια θεματα ή αντιπαραθεσεις μπορουν απλα να μην τα διαβαζουν. Αλλωστε το φορουμ ειναι κατανεμημενο σε διακριτες ενοτητες.

AKIS_21 12-10-2013 00:46

:ye36:
Απλα υπάρχουν άτομα που δε σέβονται την αξιοπρέπεια του αλλου ,
Και για μένα πρεπει να απομακρύνονται αν δε ζητούν δημόσια συγνώμη
Σε πολλούς δε αρέσουν κάποια θέματα αλλα σε κανέναν δε δίνεται το δικαίωμα οσο και αν διαφωνεί με τον άλλον να τον προσβάλει εκει δε πρεπει να υπάρχει ανοχή ΚΑΜΙΑ

Astakos82 12-10-2013 00:56

Χαλαρα παιδια και η διαφωνια ειναι μεσα στα πλαισια της Δημοκρατιας και της Ελευθερια του λογου...

μην τρελενεστε...
σημερα θα διαφωνισουμε ,αυριο θα ειμαστε κ_ολος και βρακι που λεει ο λαος μας....

Γι'αυτο ΧΑΛΑΡΑ...:ye33::ye33::ye33:

Ακιs 12-10-2013 01:00

Ενα πραγμα θα πω μονο......
Αυτο το forum δεν χρωσταει τιποτε και σε κανεναν.....
Αντιθετα ΟΛΟΙ χρωσταμε σε αυτο......

commander 12-10-2013 01:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 957609)
Ενα πραγμα θα πω μονο......
Αυτο το forum δεν χρωσταει τιποτε και σε κανεναν.....
Αντιθετα ΟΛΟΙ χρωσταμε σε αυτο......

ποιος ρε ακη χρωσταει σε ποιον...?????

Εγω σε σενα και συ σε μενα.......αυτο ειναι το φορουν...ο κοσμος του....αρα ολοι "χρωσταμε" σε ολους.....αλλα χρωσταμε τις γνωσεις.........τις γνωσεις για την μηχανη μας για το ταξίδι μας για το δρομο που μπορει να εχει λακουβες......Οχι για τον αν θα βαλουν τον τσοχατσοπουλο 20 30 40 50 χρονια μεσα......

Papadopaidi 12-10-2013 01:16

Είμαι χαρούμενος που μπορώ κ συνδιαλέγομαι σε αυτό τον ιστοχώρο
με ετερόκλητους χαρακτήρες.;)

squad 12-10-2013 01:23

ειμαι χαρουμενος,που ειμαι μελος αυτης της κοινοτητας!

Astakos82 12-10-2013 01:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 957613)

Εγω σε σενα και συ σε μενα.......αυτο ειναι το φορουν...ο κοσμος του....αρα ολοι "χρωσταμε" σε ολους.....αλλα χρωσταμε τις γνωσεις.........τις γνωσεις για την μηχανη μας για το ταξίδι μας για το δρομο που μπορει να εχει λακουβες......Οχι για τον αν θα βαλουν τον τσοχατσοπουλο 20 30 40 50 χρονια μεσα......

Χαλαρα.... Ολα ειναι δεκτα .... ρε παιδια μην κανουμε θεμα ,ειδικά ''εμεις'' που εχουμε το μυαλο ... μην κανουμε σαν ανώριμα παιδακια ... ειναι κρίμα να καθομαστε να ασχολουμαστε με τετοια φαινομενα... αντι να χαιρομαστε αυτο που εχουμε καθομαστε και ασχολουμαστε με το τι ειπε ο ενας και ο αλλος... αμα δεν ασχολουμαστε καποια στιγμη θα βαρεθουν...

Αντε κλειστε το θεμα γιατι πραγματικα θεμα δεν υπαρχει... η διαφορετικοτητα ειναι μεσα στην ζωη :):):) θα ηταν βαρετο αν συμφωνούσαμε σε ολα...;)

xurxes 12-10-2013 01:38

η απάντηση είναι: τι ΔΕΝ θελουμε στο gsforum.....:rolleyes:

Αυτιαδες, Τατιανες, Πρεντεντερηδες & Τραγκες:rolleyes:

εγώ ξενερωνω απίστευτα που δεν μπορώ να απομονωσω οτι δεν με ενδιαφερει(πολιτική).......

όσο για μοτο φόρουμ.....θα λέγα Γιάννη ότι κάτι τέτοιο εννοείς!:cool:

Ακιs 12-10-2013 01:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 957613)

Αυτο αστο στην ακρη...ειναι μεγαλο θεμα και δεν ειναι του παροντος...

Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το να μαθω για τον Τζοχατζοπουλο...αντιθετα ενημερωνομαι κιολας.Η συνεχεια ειναι αυτη που με χαλαει,αλλα και παλι εχω την επιλογη να αλλαξω ''καναλι'' και να παρακολουθησω κατι αλλο.Αν μη τι αλλο ομως και σε καμμια περιπτωση,δεν θα τιμωρησω το ''forum'' ,γιατι περιεχει ενοτητες που δεν ειναι του γουστου μου....

..

jmar 12-10-2013 01:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 957627)
όσο για μοτο φόρουμ.....θα λέγα Γιάννη ότι κάτι τέτοιο εννοείς!:cool:

Αυτο ειναι ΤΟ φορουμ!! :re26:

mAthosalas 12-10-2013 01:48

Τι θελω απο το GSforum ε;...
Θελω μετα απο μια γ@μημενη δυσκολη μερα στη ζωη μου,ως συνηθως,να καθομαι στην πολυθρονα,να βαζω ενα παγο κι ενα Drambuie και να απολαμβανω χαλαρωνοντας ενα χωρο που γουσταρω...
Δε με νοιαζει αν θα δω Πολιτικα ή Αθλητικα ή γενικου περιεχομενου θεματα...θα σταθω προσωπικα στα μοτοσυκλετιστικα περισσοτερο...ομως θα ανοιξω και τα υπολοιπα αν εχουν να μου πουν κατι...
...αυτο που ΔΕΝ θελω ειναι να στραβοκαταπινω το ποτακι μου γιατι ξεφευγει η κουβεντα απο τα ορια τού σεβασμιου λογου των συνομιλητων και να ερχεται στο νου μου η λεξη "ρομπα"......εκει μαχαιρι και τελος!

Ηρεμια θελω,αν θελω κατι διαφορετικο εχω χιλιες αλλες επιλογες...οχι το GSforum :rolleyes:

mpampis 12-10-2013 01:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Astakos82 ( 957608)
Χαλαρα παιδια και η διαφωνια ειναι μεσα στα πλαισια της Δημοκρατιας και της Ελευθερια του λογου...

μην τρελενεστε...
σημερα θα διαφωνισουμε ,αυριο θα ειμαστε κ_ολος και βρακι που λεει ο λαος μας....

Γι'αυτο ΧΑΛΑΡΑ...:ye33::ye33::ye33:

:ye31::ye31::ye31::ye31::ye36:00

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!

Astakos82 12-10-2013 01:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 957629)
Αυτο ειναι ΤΟ φορουμ!! :re26:

tattoopanther 12-10-2013 02:05

Μερικοί έχουν μπερδέψει τον Μοτοχώρο
με τα κομματικά τους γραφεία ,..

αν θέλω να ενημερωθώ ,..για την πολιτική,.
Ξέρω που να στραφώ ,.

δεν θέλω να μετατρέπεται ο χώρος
Που αγαπώ σε πολιτική αρένα,..

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ,.
ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

Φου φου ένα δυο ένα δύο ,., ακούγομαι όβερ όβερ,.

yns 12-10-2013 02:17

Εγώ πάλι γουστάρω ΜΟΝΟ τα μοτοσυκλετιστικά θέματα. Τα άλλα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εδώ μέσα μπαίνω (όσο μου το επιτρέπει ο -ελάχιστος- ελεύθερος μου χρόνος) αποκλειστικά για να χαλαρώσω. Για να μιλήσω με τους φίλους μου είτε συναντιόμαστε κατ'ιδίαν είτε χρησιμοποιώ μέσα κοινωνικής δυκτίωσης. Τα ξεκατινιάσματα με ξενερώνουν απίστευτα και με κάνουν να αμφιβάλω για το επίπεδο αυτών που εκφράζονται με τον συγκεκριμένο τρόπο. Μακάρι να μπορούσα να αποκλείσω θέματα ή και ενότητες (ή ακόμα και χρήστες) που απλά με ενοχλούν...

Γενικά θα ήθελα το " Το απόλυτο forum της μοτοσυκλέτας" όπως γράφει κάτω στην σελίδα να είναι αυτό που είναι και όχι μεσημεριανό. Θες γιατί τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής μου έχω επιλέξει να μην παρακολουθώ τηλεόραση; Θες γιατί γουστάρω να έχω face to face τον άλλον;

MARK 12-10-2013 02:19

Κύριοι δυστηχώς η ζωή και η καθημερινότητα μας δεν είναι μοναχά μία μηχανή.
Το Gs Forum όσο και αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν δεν περιορίζεται στα μοτοσυκλεστικά δρώνενα μόνο αλλά μέσα απο τα μέλη του παρακολουθεί και ζεί την επικαιρότητα,τα άγχη και την αγωνία όλων μας.
Η ζώη της πλειοψηφίας της κοινότητας του GS FORUM δεν περιστρέφεται γύρω απο μια μοτοσυκλέτα μόνο,όσο και αν η μοτοσυκλέτα είναι μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητας μας.
Οι περισσότεροι είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν ξεκινήσαμε στα γεράματα να ασχολούμαστε με τις μηχανές.
Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες στο Gs Forum για το καλό που μας έκανε ,να μας κάνει μία μεγάλη παρέα σε όλη την Ελλάδα και οχι μόνο.
Εδώ είναι ενας ιστοχώρος διαφυγής απο την καθημερινότητα,αλλά δυστυχώς η επικαιρότητα είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας.
Θα ήταν πιο ορθολογικό αφού η θεματολογία του forum ειναι αν μή τι άλλο πλούσια να ασχολούμαστε και να εστιάζουμε σε θέματα που μας ενδιαφέρουν και οχι και όχι σε θέματα που μπαίνοντας ή θα χαλάσουμε την διάθεση μας ή θα ξεκατινιαστούμε ρίχνοντας το επίπεδο μας αλλά και το επίπεδο των υπολοίπων συμφορουμιτών μας ξεκινόντας διαδυκτιακές κοκορομαχίες.

Να είστε όλοι καλά και νε θυμάστε οτι είμαστε μια παρέα με μια κοινή αγάπη.Την ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ μας.
Ειναι κρίμα να χαλάμε την προσωπική μας εικόνα με μικροπρέπειες αλλά και την εικόνα του GS FORUM που σε αυτό οφείλουμε πολλοί τις προσωπικές φιλίες και αδερφικές σχέσεις που αναπτύξαμε εδώ..........

tattoopanther 12-10-2013 02:26

Μάλλον χαλασμένο ειναι το μικρόφωνο ,..

Astakos82 12-10-2013 02:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 957649)
Μάλλον χαλασμένο ειναι το μικρόφωνο ,..

Σε ξεμπριζωσα.... :u58::lo19::lo19:

Ασε τα λογια και ετοιμασε αυτο που θα αναψει φωτιες παλι στο Φορουμ... ξερεις εσυ!!!!

Astakos82 12-10-2013 02:36

http://img.tapatalk.com/d/13/10/12/uqa8ata5.jpg

Ήταν να μην ανάψει η φλόγα ... Τώρα δεν θα μαζευόμαστε ... Δεν θα μείνει ...

http://img.tapatalk.com/d/13/10/12/e4ugy7eg.jpg

.....

Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!!

tattoopanther 12-10-2013 02:38

Μανάβης ,.,.μανάβης

Μανάβης ,.

φωτιές,,.:lo19:

Κλείσαμε φίλος ,

., απο δώ και πέρα για ενημέρωση
θα μπαίνουμε μονο στα μοτοφόρα,.,
όλη η αλήθεια ,.,
Χωρίς φόβο και πάθος,.,

kostas_366 12-10-2013 02:42

Τι να πούμε τώρα, από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Θες πολλές μέρες να λες....

Astakos82 12-10-2013 02:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 957654)
Τι να πούμε τώρα, από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Θες πολλές μέρες να λες....

Αστο και Κωστακη ... Εδώ ξεκινά νέο θέμα ....

http://img.tapatalk.com/d/13/10/12/a7e3yzav.jpg

Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!!

tattoopanther 12-10-2013 02:45

Σιγά σιγά ,., με το μαλακό,.,:D

Astakos82 12-10-2013 02:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 957657)
Σιγά σιγά ,., με το μαλακό,.,:D

Λες να παει για Πανελληνια .... σουυυσσσσσ .... :lo19::lo19::lo19:

kostas_366 12-10-2013 02:51

Πως να απαντήσω δεν ξέρω, μάλλον με στίχους :)

Astakos82 12-10-2013 02:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 957660)
Πως να απαντήσω δεν ξέρω, μάλλον με στίχους :)

Ναι... εχω ενα καλο... εδω καραβια χανονται ...βαρκουλες αρμενιζουν...:lo19::lo19::lo19:

kostas_366 12-10-2013 03:00

Πιάσε, Παντελίδη

Astakos82 12-10-2013 03:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 957663)
Πιάσε, Παντελίδη

Σε εχω....

:lo19::lo19::lo19::sm7::sm7::sm7::lo19::lo19::lo19:

gepol 12-10-2013 07:05

Κάποτε είχα προτείνει στους Δουρίδες να κόψουν μέλη και θέματα με πολιτικό περιεχόμενο. Το είχα πεί και σε κάποια μέλη να μην ανεβάζουν τέτοια θέματα σε μοτο-φορουμ. Εχω φτάσει τώρα στο σημείο να συμφωνώ με την ύπαρξη ολων ανεξαιρέτως των θεμάτων.

Πιάνω τον εαυτό μου να με κεντρίζει αυτή η αντιπαράθεση η/και ενημέρωση στα πολιτικά, και να μπαίνω ανελλιπώς μέσα με ποπκορν και να χαζεύω χωρίς να παίρνω μέρος.

Συμφωνώ με την άποψη πολλών μελών ότι εδώ είναι μια κοινωνία και έχει απ'όλα. Μια κοινωνία όμως έχει και νόμους, άλλωστε υπάχουν και γραμμένοι. Δεν με πειράζει που δεν εφαρμόζονται, ως ένα σημείο όμως. Ακούστηκε ότι κάποια μέλη έφυγαν η έστω δεν συμμετέχουν λόγω αυτής της κατάστασης, το θεωρώ λυπηρό εως και απαράδεκτο εν μέρει.

Αυτό που με χαλάει πάρα πολύ, και το έχω πεί πολλές φορές και στους Δουρίδες αλλά και σε μέλη, είναι ότι έχω δεί να χαλάνε φιλίες, να χαλάνε σχέσεις. Αυτό είναι ότι χειρότερο για μια κοινωνία μοτοσυκλετιστών. Μου έχει συμβεί προσωπικά εδώ μέσα, και δεν θέλω ούτε να το χαρακτηρίσω...

Θεωρώ λοιπόν, ότι κάποια στιγμή, πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους επέμβαση με σωστή αξιολόγηση, έστω στον τρόπο έκφρασης κάποιων μελών. Ο τρόπος που εκφράζουμε τις απόψεις μας δείχνει τον πολιτισμό μας.

peterv 12-10-2013 08:41

Τι θέλουμε από το GSforum;

Όλοι σε αυτό το φόρουμ ξεκινήσαμε από την αγάπη μας για τις μηχανές , διαβάσαμε άπειρα θέματα για εκδρομές , σέρβις , μετατροπές κλπ.

Πέρασαν τα χρόνια , γνωριστήκαμε οι πιο πολλοί κάνουμε παρέα , πηγαίνουμε για καφέ , βόλτες, ταβερνάκια , άπειρες φορές.
Τώρα πια ξέρουμε κάποια μέλη χρόνια , έχουμε άποψη προσωπική για αρκετούς , άλλες φορές θετική άλλες όχι.

Τι κάνουμε όμως όταν γνωριζόμαστε πιο καλά ;

Α) Τα χώνουμε σε αυτόν που μας την λέει και υποστηρίζουμε το φιλαράκι μας που το ξέρουμε χρόνια.

Β)θα συζητάμε χρόνια τώρα τα ίδια και τα ίδια για τακακια, για την εκδρομή στις Άλπεις , για την εντουραδα ; ΜΟΝΟ ;
Μπα… Θα μιλήσουμε και για την επικαιρότητα, για τα καθημερινά νέα μας , για τα ενδιαφέροντα μας, για τα χόμπι μας κ.α.

Ειναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων , όλα ωριμάζουν και προχωράνε εξελίσσονται.

Το φόρουμ δεν μπορει να ειναι ούτε μόνο για τους παλιούς ούτε μόνο για τους νέους. Χρειάζεται να έχει από όλα, να μπορεί ο καθένας να βρεί τα δικά του ενδιαφέροντα. Με κοινή πάντα βάση τον μοτοσυκλετισμό αυτός ειναι άλλωστε και ο λόγος που μας ενώνει

Το φόρουμ ορθώς κατα την γνώμη μου έχει απο όλα. Η ποσότητα και ποιότητα των θεμάτων εξαρτάται μόνο από ΕΜΑΣ και τα ενδιαφέροντα μας. Η κάθετες παρεμβάσεις το μόνο που καταφέρνουν τις περισσότερες φορές ειναι να διακόπτουν την φυσική ροή των πραγμάτων.
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα μέλη έχουν υψηλό ήθος και ύφος στα γραφόμενα τους. Εκτός ελαχιστοτατων εξαιρέσεων.
Ακόμα και κάποιοι που παρεκτρέπονται (ο πρώτος αναμάρτητος το λίθο βαλετο) μαζεύονται μπροστά στην συντριπτική πλειοψηφία του ήθους των μελών

Καταλήγω λοιπόν, ότι για να μπαίνω και να συμμετέχω εγώ και ο καθένας μας σαφώς έχω πράγματα που με ενδιαφέρουν. Όχι όλα αλλά αρκετά ώστε να με κανουν να παραμένω ενεργό μέλος.

Καλό λοιπόν ειναι να επικεντρωθούμε στα θέματα που περιλαμβάνουν τα ενδιαφεροντά μας και τα αλλα ας υπάρχουν για τους άλλους.

Νομίζω ότι τελικά αυτό που θέλω από το Gsforum το έχω :
Υποστήριξη και ενημέρωση σε θέματα για την μηχανή μου, φιλαράκια που με βοηθάνε σε δυσκολίες (Ανταλακτικά , σέρβις , βλάβες) και τους βοηθάω και εγώ όπου μπορώ (μεσα απο την δουλεια μου και τα ενδιαφέροντα μου)
Καλή παρέα σε βόλτες εξορμήσεις , εξόδους για καφε φαγητό σινεμά κλπ.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω απο ένα φόρουμ. Ήδη μου προσφέρει πολύ περισσότερα απο όσα είχα φανταστεί.

Καλό ΣΚ σε όλους.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Gasgs 12-10-2013 09:34

Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το οτι ανεβαινουν θεματα με πολιτικη επικαιροτητα γιατι οπως και στο σπιτι μου εχω επιλεξει να μην βλεπω ειδησεις, ετσι και εδω τα προσπερνω.

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ομως για μενα ειναι οτι εκτος απο τα τεχνικα θεματα, ο κοσμος δεν εχει την οικονομικη ανεση να κανει ταξιδια και εκδρομες και να τα ανεβασει. Και αυτος ειναι ο λογος που η πρωτη σελιδα κατακλυζεται απο θεματα πολιτικων και εορτων.

Αν λοιπον δεν κοιταξουμε τα πολιτικα , τι αλλο έχει να διαβασεις ?

Εχει επηρεασει η οικονομικη κριση και το φορουμ.

Λοιπον ας προσπαθησουμε τουλαχιστον στους καφεδες και στις μικρες εξορμησεις να περναμε ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ καλά !

irene 12-10-2013 10:24

....

paschalis 12-10-2013 10:37

Πριν πουμε εμεις τι θελουμε γραπτως
ας μας πουν οι ιδιοκτητες του τι θελουν!!!!
Γιατι η σελιδα αυτοι καλως η κακως εχει ιδιοκτητες.
Εχει και ορκισμενους μηχανοβιους
απιθανους φωτογραφους
χαρισματικους αφηγητες
επιμονους πολιτικαντηδες
αστερια του ebay
δεμενες παρεες
εγκλωβισμενους μπαμπαδες
μοναχικους ταξιδιωτες
τεχνικους παντογνωστες
κι αλλους πολλους,
αλλα, δυστυχως η ευτυχως ,πρωτα εχει ιδιοκτητες.
Διοτι η αισθηση του δικου μας ειναι απλα μια ψευδαισθηση...
Ας βγουν λοιπον αυτοι πριν απο εμας να πουν τι ειναι το Gs Forum.
Τωρα που σιγουρα δεν ειναι το μοτοφορουμ που αγαπησαμε....
Κι ας αποφασισει ο καθενας την πορεια του:)

lepanto 12-10-2013 10:48

Καλημέρα λοιπόν σε όλους ,Γιάννη έβαλες στο / χαρτί / μια ωραία έκθεση και θέλω να γράψω ,αλλά......μπερδευομε ,δεν ξέρω πως να γράψω σαν ένας πίσω απο το πληκτρολόγιο η σαν αυτό που ειμαι? να γράψω σαν φίλος ,που τόσους έχω εδώ μέσα ?να διαλέξω το θέμα ( μιας και σε κάποια θέματα το έχω)?ναβγαλω το άγχος μου γιατί μου την έπεσε η Ρανια ?να την πω στους Δουριδες γιατί δεν με κάνανε μοντερειτορ η δεν με αγκάλιασαν στον καφε?...........
Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή με πολλα προβλήματα γύρο μας .
Το τι ειναι μοτο forum εεε όλοι ξέρουμε
Το τι θελουμε απ αυτό εεεεε όλοι ξέρουμε

Πολλοί άνθρωποι πολλοί χαρακτήρες πολλές απόψεις πολλές ........

Ζηστε όμορφα μαζί του

Και συμφωνώ με τον Ακη .( δεν μου χρωστά - του χρωστώ )

Gasgs 12-10-2013 10:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 957711)
Πριν πουμε εμεις τι θελουμε γραπτως
ας μας πουν οι ιδιοκτητες του τι θελουν!!!!
Γιατι η σελιδα αυτοι καλως η κακως εχει ιδιοκτητες.
Εχει και ορκισμενους μηχανοβιους
απιθανους φωτογραφους
χαρισματικους αφηγητες
επιμονους πολιτικαντηδες
αστερια του ebay
δεμενες παρεες
εγκλωβισμενους μπαμπαδες
μοναχικους ταξιδιωτες
τεχνικους παντογνωστες
κι αλλους πολλους,
αλλα, δυστυχως η ευτυχως ,πρωτα εχει ιδιοκτητες.
Διοτι η αισθηση του δικου μας ειναι απλα μια ψευδαισθηση...
Ας βγουν λοιπον αυτοι πριν απο εμας να πουν τι ειναι το Gs Forum.
Τωρα που σιγουρα δεν ειναι το μοτοφορουμ που αγαπησαμε....
Κι ας αποφασισει ο καθενας την πορεια του:)

Πασχάλη δεν είναι ψευδαίσθηση ότι είναι "δικό μας", το φόρουμ είμαστε ΕΜΕΙΣ . Αν δεν ήμασταν εμείς θα ήταν άδειο. Οι ιδιοκτήτες το έχουν κατασκευάσει και έχουν φτιάξει και κάποιους κανόνες συμπεριφοράς.

aeriko 12-10-2013 11:19

Γιατί ΤΟ πειράζετε, γιατί ΤΟ αναμοχλέυετε, γιατί ΤΟ σκαλίζετε μιά χαρά είναι ΤΟ φόρουμ.Ποικιλία θεμάτων, μοτοσυκλετισμός,πολιτική, κοινωνιολογία, ψυχιατρική, ιντριγκες, λαδόξυδα, μηχανική, ταξίδια, φαγητό, επικαιρότητα κλπ. Τι άλλο να ζητήσεις, όλα σ' ένα.
Οποιος προσπαθήσει να ΤΟ τιθασεύσει θα κάνει μεγάλο σφάλμα.

spitiko 12-10-2013 11:43

Φιλοι μου συνφορμιτες, σα Γιαννης δεν μου αρεσε ποτε η εκθεση ειτε στα γραφτά είτε στην ζωή. Μετα απο τεσσερα χρονια στο φορουμ, μου εχετε γίνει εθισμός, σας ψάχνω, σας σκιαγραφώ, σαν χαρακτήρες κριμένοι πισω απο πληκτρολόγια, εκτεθω τον εαυτο μου σε εσας, ανυπομονώ να σας ξανακανω παρεα και έχετε γίνει η καθημερινότητά μου, νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος, που αισθανομαι ετσι, με αλλους εχω δεθεί περισσότερο αλλους λιγότερο. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ απο το GSforum. Οποια αντιθετη αποψη και να έχετε πάλι θα σας αγαπω.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!