![]() |
Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγαρο Πηγή:
Επέμβαση της Αστυνομίας, με εντολή εισαγγελέα, έλαβε χώρα στις 4:20 τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, προκείμενου να εκκενωθεί το ραδιομέγαρο που βρίσκονταν υπό κατάληψη επί πέντε μήνες.
Η επιχείρηση ξεκίνησε με αποκλεισμό του χώρου της ΕΡΤ και εντολή του εισαγγελέα στους εργαζομένους να εγκαταλείψουν τον χώρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους εργαζόμενους που βρίσκονταν έξω από το κτήριο, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Τρία άτομα οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Ομάδα 10 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πύλη του ραδιομεγάρου και διαπραγματεύεται με τους αστυνομικούς ώστε να μπει στο κτήριο. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης, οι βουλευτές προσπαθούν να βρουν τον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να του θέσουν ερωτήματα για την επέμβαση της Αστυνομίας. Για εισαγγελέα που «κρύβεται» έκανε λόγο στο σταθμό μας η βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη. «Βρώμικη κατοχική επιχείρηση» σε ένα ραδιομέγαρο που «ανήκει στους εργαζόμενους της ΕΡΤ», και όχι σε μία «παράνομη κυβέρνηση» που παραβίασε κάθε νομιμότητα, κατήγγειλε ο βουλευτής Παναγιώτης Λαφαζάνης, από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Προσέθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν γίνει κυβέρνηση, θα ξανανοίξει την ΕΡΤ ως ήταν. Σκληρή κριτική άσκησε η συνδικαλιστική εκπρόσωπος των εργαζόμενων, Μάχη Νικολάρα, σημειώνοντας πως οι αστυνομικοί, χωρίς καν να έχουν διακόψει την κυκλοφορία επί της λεωφόρου Μεσογείων, έσπρωχναν τους εργαζόμενους μέσα στα αυτοκίνητα. Πηγή: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγαρο — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) σχολια: 1- «ανήκει στους εργαζόμενους της ΕΡΤ»: δλδ οχι στους ελληνες αλλα μονον στους εκει εργαζομενους αρα την κανουν οτι θελουν......... 2- «παράνομη κυβέρνηση» που παραβίασε κάθε νομιμότητα: δλδ η κυβερνηση αυτη δεν ειναι εκλεγμενη? ειναι παρανομη διοτι δεν περασε απο ''αριστερη'' εγκριση? Η νομιμοτητα της επεμβασης δεν διασφαλιστηκε απο τον αρμοδιο εισαγγελεα? αυτος δεν ειναι πευθυνος για την νομιμοτητα της καθε επεμβασης??? Μαλλον τον αμφισβητουν οπως και ολα τα αλλα........ 3- ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν γίνει κυβέρνηση, θα ξανανοίξει την ΕΡΤ ως ήταν.: οπως και τοσα αλλα θα επαναφερει στην προ κρισης εποχη....ο Αλεξης ακουει τον Λαφαζανη? ¨η μαλλον ο Λαφαζανης ακουει τον αρχηγο του??????? Φυσικα προτιμουσανε η ΔΤ να συνεχιζει να εκπεμπει απο το ιδιωτικο στουντιο που εχει νοικιαστει μαζι με τον εξοπλισμο του για αυτον τον σκοπο πληρωνοντες φυσικα ολοι εμεις. Επεισης προτιμουν να κρατουν ομηρο ενα ολοκληρο κτιριο μαζι με τον εξοπλισμο του και τα αρχεια του μη αποδεχομενοι την απολυση τους οπως συμβαινει με τους 1000 καθημερινα απολυομενους του Ι. τομεα εδω και 4 χρονια........ ....μα σε ποιους απευθυνονται ηθελα να ηξερα........ |
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
|
Πολιτεία του Πλάτωνα - Βικιπαίδεια
Μάλιστα... Και φυσικά, αφού περάσουμε από το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" του Αριστοτέλη, θα καταλήξουμε πως μια παγκόσμια συνωμοσία εξυφαίνεται με τους φιλοσόφους ή όσους νομίζουν πως είναι φιλόσοφοι, για τον έλεγχο των μαζών... Τους έχω βαρεθεί - Μαρία Δημητριάδη (dmariet) - YouTube "Αυτούς τους έχω βαρεθεί" Ποίηση: Βολφ Μπίρμαν Μελοποίηση: Θάνος Μικρούτσικος Μετάφραση: Δημοσθένη Κούρτοβικ τραγουδά η Μαρία Δημητριάδη Πολιτικά τραγούδια 1975 Τις κρύες γυναίκες που με χαϊδεύουν, τους ψευτοφίλους που με κολακεύουν, που απ' τους άλλους θεν παλικαριά κι οι ίδιοι όλο λερώνουν τα βρακιά, σ' αυτήν την πόλη που στα δυο έχει σκιστεί, τους έχω βαρεθεί. Και πέστε μου αξίζει μια πεντάρα, των γραφειοκρατών η φάρα, στήνει με ζήλο περισσό, στο σβέρκο του λαού χορό, στης ιστορίας τον χοντρό το κινητή, την έχω βαρεθεί. Και τι θα χάναμε χωρίς αυτούς όλους, τους Γερμανούς, τους προφεσόρους, που καλύτερα θα ξέρανε πολλά, αν δεν γεμίζαν ολοένα την κοιλιά, υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί, τους έχω βαρεθεί. Κι οι δάσκαλοι της νεολαίας νταντάδες, κόβουν στα μέτρα τους τους μαθητάδες, κάθε σημαίας πλαισιώνουν τους ιστούς, με ιδεώδεις υποτακτικούς, που είναι στο μυαλό νωθροί, μα υπακοή έχουν περισσή, τους έχω βαρεθεί. Κι ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος, κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος, που συνηθίζει στην κάθε βρωμιά, αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά κι επαναστάσεις στ' όνειρά του αναζητεί, τον έχω βαρεθεί. Κι οι ποιητές με χέρι υγρό, υμνούνε της πατρίδας τον χαμό, κάνουν με θέρμη τα στοιχειά στιχάκια, με τους σοφούς του κράτους τα 'χουνε πλακάκια, σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί, τους έχω βαρεθεί. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και μετά, τα καλσόν παραλλαγής, θα βάλουμε τα τσουράπια της επανάστασης!!!!!:D:D:D |
Και αφού φύγαμε απ'αυτούς που πιστεύουν ότι είναι φιλόσοφοι και
πήγαμε στους original φιλοσόφους με άλλοτε copyright και άλλοτε copyleft φιλοσοφία και αφού κάναμε ένα επαναστατικό μουσικό διάλειιμα με Μασσαλιώτιδα σε ρέγκε chill out διάθεση γιατί από την πολλή επανάσταση πιάνετε και η μέση αν δεν έχεις καλά μαξιλάρια στον καναπέ και αφού τετραγωνίσαμε τον κύκλο και βρήκαμε και πρόσθετα μέλη για τα άκρα που δεν έχουμε γιατί έχουμε πιάσει μέση για σιγουριά,φτάσαμε στα καλσόν παραλλαγής και στα τσουράπια επανάστασης που κάποτε έβγαιναν από άλλα εργοστάσια και υπήρχε διαφορά ενώ τώρα βγαίνουν φασόν από το ίδιο,πως να ξεχωρίσεις τα ##### από τα από#####,όποιος ασχολείται σήμερα με καλσόν παραλλαγής και επαναστατικά τσουράπια είναι επειδή τα γερμανικά πλυντήρια είναι ακόμη αξιόπιστα και θέλουν αριστερές και δεξιές σκηνές όταν υπάρχει διάλειμμα στην κεντρική θεατρική σκηνή,οι υπόλοιποι ασχολούνται με τα σοβαρά και ουσιαστικά στη ζωή τους και προσπαθούν να τα προστατέψουν από τους θιασώτες της ελληνική πραγματικότητας,το να την σχολιάζεις όμως έχει πλάκα.Το τι θα κρατήσει ο καθένας απ'αυτή τη πραγματικότητα και το τι θα πετάξει είναι το θέμα,και όταν βλέπεις ότι υπάρχει κόσμος και κυρίως νέοι να στρατολογούνται με καλσόν παραλλαγής ή να είναι έτοιμος να βάλει επαναστατικά τσουράπια υπάρχει θέμα!!! Αλλιώς μένουμε στα high κομμωτήρια με υπηρεσίες μανικιούρ πεντικιούρ,τόσα εσπα πού θα πάνε ,και καινοτομούμε στις τρίχες,κάτι είναι κι αυτό,αν θέλουμε καινοτομία χωρίς τρίχες τότε χρειαζόμαστε επαναστατικά μυαλά χωρίς τσουράπια,Έλληνες χωρίς καλσόν παραλλαγής και πολιτικούς οραματιστές,για αυτή την κουκκίδα στον χάρτη αλλά λίκνο πολιτισμού τεχνών και γραμμάτων και όχι πατριδοκάπηλους εθνικιστές,επαναστάτες της χαμένης βολεψιάς και πολιτικάντηδες. |
Παιδιά η πολυ φιλοσοφία με πείραξε η ο καπνός απο το τριφυλλο?:sm2:
|
Απόσπασμα:
:rolleyes: Διακρίνω μια... στροφούλα;;;;; Από εντιεξουσιαστής, προς αναζήτηση πολιτικών οραματιστών!!!! Και κάτι ακόμα. Αλήθεια πιστεύεις πως επιλέγουμε "κέντρο";;; Και μάλιστα για "εξασφάλιση"!!!!?!????!! Α, και το θέμα των "γιαλαντζί" φιλοσόφων (αν το πήρες προσωπικά) προκύπτει από αλλού... http://hypethros.blogspot.gr/2011/12...post_3779.html |
Σου αρέσουν οι ταμπέλες???:cool:
Μια σιγουριά καλή είναι!!!;) |
Μα αν δεν κάνω λάθος εσύ προσπαθείς να μου κρεμάσεις!!!
Το να το κάνουν άσχετοι... αδιάφορο... από σένα όμως;;;; |
Απόσπασμα:
σου,αν κατάλαβες κάτι τέτοιο στα γραπτά μου δεν έγινε εσκεμμένα και αν κάποια στιγμή διαφώνησα προσπάθησα να το κάνω απαντώντας έμμεσα.Σέβομαι και εκτιμώ γενικά και ειδικά!!! |
:)
|
ert
Σε δέκα μέρες θυμίστε του μπλε παπαγάλου να μας ξαναπεί ότι το Πολυτεχνείο που είχαν καταλάβει οι φοιτητές το 73 ήταν δημόσιο κτήριο και άρα παράνομα το κρατούσαν σε ομηρία μαζί με τον εξοπλισμό του, άρα καλά τους κάνανε.
Μ' αρέσει κατά τα άλλα που η κυβέρνηση ασκεί πολιτική με τα ρόπαλα των ΜΑΤ και μετά απορεί από που πηγάζει η βία στην κοινωνία. |
Καθαριστε τα σημερινα μηνυματα. Ειδησεις διαβαζω και σε αλλα site.
;) |
Σε δεκα ημερες, ¨η μαλλον αμεσα θυμιστε του κοκκινου/ροζ παπαγαλου οτι σημερα εχουμε εκλεγμενη κυβερνηση ενω τοτε ειχαμε επιβληθισα κυβερνηση με πραξικοπημα.........
Αν τον ενοχλουν τον κοκκινο/ροζ παπαγαλο τα ροπαλα των Ματ καλα θα κανει να υπακουει στους νομους της εκλεγμενης κυβερνησης την οποια προσπαθουν αλλα δεν μπορουν να ριξουν καποιοι διοτι την εμπιστευονται οι περισσοτεροι. Ετσι ολες οι παροτρυνσεις για επανασταση εχουν αποτυχει παταγωδως.......... ως εκ τουτου δεν εχει το δικαιωμα μη συμορφωσης στους καλους/κακους νομους διοτι ετσι αμφισβητει την ψηφο των διαφορετικα απο εκεινον ψηφισαντων......ενω φυσικα θα το απαιτουσε απο αυτους αν ειχε εκλεγει το δικο του κομμα!!!!!!!!! ....ειδαλλως τα ροπαλα των ΜΑΤ θα συνεχισουν να υψωνονται ΚΑΙ για περιπτωσεις οπως της ΕΡΤ ουτως ωστε να αποδιδονται σε χρηση κτηρια κατειλλημενα παρανομως απο Συνδικαλιστες που μονη τους εννοια ειναι η καρεκλα και τα κεκτημενα τους τα οποια ΕΥΤΥΧΩΣ χανονται ταχυτατα............ |
Έλαααα!!!!!
Κι άλλος με σφουγγαρόπανο!!?!?!?!!!?!? |
Απόσπασμα:
Επίσης μαθαινεις και απο πρωτο χερι πως αισθανονται οι συμφουρμιτες σου για τα καθεκαστα της χωρας που ζεις απο πρωτο χερι.........σημαντικο πλεονεκτημα δεν νομιζεις?:) |
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19: Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ...ΚΑΙΝΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΠΛΕΟΝ:lo19::lo19::lo19: |
Η κυβέρνηση βγήκε λέγοντας τα ανάποδα από αυτά που πράττει. Ψηφίζει "με την διαδικασία του κατεπείγοντος" τα χειρότερα χωρίς να είναι κανένας στην ψηφοφορία. Απλά για να μην κατεβάζει τανκς -για τα οποία δεν έχει ούτε βενζίνη- χάρισε χτες τις ψηφιακές συχνότητες στους μεγαλομηντιάρχες. Και το παραμύθι έφτασε και μέχρι το GS Forum, από τα παπαγαλάκια της.
Κατ' αυτά όποιος φωνάζει είναι κρυφοκομ#####στής, συνδικάλας με μεγαλοσυμφέροντα και "εναντίον του νόμου", γκέι, εξωγήινος, φασίστας, λόμπι της δραχμής, αντίβαρο στη θεωρία των δύο άκρων, πράκτορας του Σόρος κλπ κλπ Οπότε όπως μας απειλεί και ο George P (apadopoulos?) "όστις δεν συμμορφωθεί εις τας διαταγάς θα παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά... διατί η χώρα βρίσκεται προ ενός κομ#####στικού κρημνού" κλπ κλπ δηλαδή ή θα κάτσουμε να μας γ@μήσουνε ή θα μας γ@μήσουνε στο ξύλο. Γιατί πήρανε τις τελευταίες εκλογές αυτά. Ε και ο Παπαδόπουλος μια εκλογές την έκανε για νομιμοποίηση αλλά γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι, μέσα και έξω από την χώρα. Αλλά δεν σας κόβει ότι ο κόσμος ανάμεσα στα δύο γ@μίσια θα προτιμήσει αυτό με το ξύλο που είναι και πιο αξιοπρεπές; Δεν είδατε και τότε το "ξύλο" που οδήγησε τα πράγματα; Πάλι εκεί το πάτε; |
Αν περιμένετε με το να λετε τους άλλης παπαγάλους να μας πείσετε για την ορθότητα των σκέψεων σας χαιρετίσματα θα καταντησετε σαν κάτι γραφικούς εδω μέσα που χρησιμοποιούν όλο το ζωικό βασίλειο για χαρακτηρισμούς .
Ειτε τους λετε πράσινους ειτε μπλε ειτε ροζ ειτε μαύρους οι παπαγάλοι δεν έχουν α.Ρ.Χ.ι.δ.ι.α ενω εσείς πιστευω εχετε για να πείτε τη γνώμη σας χωρίς ταμπέλες αμάν πια .......σας βαρέθηκα Τη γνώμη σας με επιχειρήματα αλλιώς σε καμια κομματική συνάντηση σας τα υπόλοιπα |
Γι αυτό λέμε "όχι πολιτικά στο φόρουμ", αλλά......:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
|
Τώρα δηλαδή πιστεύεις πως αν φτιάξετε ένα δικό σας φόρουμ χωρίς πολιτικά και κάτσετε εκεί... θα μας λείψετε;;;;;;;
Εδώ που τα λέμε, κάπου πήρε το μάτι μου ένα καφενείο που μαζεύοντε κάτι "παλιές" χήρες και κλαίνε!!! |
Απ´ολα εχει ο τόπος αυτός και ταστιερα με κανονακι.Αλλα κόλπα σούπερ ντουπερ γουαου να Ουμ. |
Απόσπασμα:
σου διαφευγει η Αρχη των συγκοινωνουντων δοχειων! Κατι σαν τα ξενοδοχεια στα χωρια των Αλπεων.. Στροφαρεις ολη μερα και το απογευμα μπαινεις στο χωριο. Σε ποιο ξενοδοχειο θα πας? Σε αυτο που εχει απ'εξω μηχανακια!!! :ye33: |
Απόσπασμα:
Μου αρέσουν οι γνωσεις σου αλλα και οι παραλληλισμοι σου........ Οι γνωσεις σου διοτι γνωρίζεις πολυ καλα οτι οι εκλογες του Παπαδοπουλου ηταν για το ''παρδαλο κατσικι'' και οι παραλληλισμοι σου αφου τις εξωμειωνεις με τις ελευθερες κι αδιαβλητες εκλογες απο το 1974 μεχρι σημερα....... συνέχισε σου λεω........:) |
Απόσπασμα:
Συγνώμη που ρωτώ αλλά οι εμφανίσεις των πολιτικων νηματων και ο αριθμος των απαντησεων σε αυτά υποδυλώνουν άλλα...... Απόσπασμα:
Οταν το δασος καει τοτε αναγενιεται ξανα αλλα περνει χρόνο.......αναγεννιεται με επιβολη του ιδιου στο περιβαλλον........ Αν δεν μπορεις να παρακολουθησεις αυτη την αναγεννηση, ή οποία παρατιθεται στα νήματα δεντρο-δεντρο μνημονευοντας φυσικα το καθε καινουριο δεντρο ξεχωριστά, δεν υπάρχει λογος να παρακολουθείς τα σχετικά νηματα...... Επιβολή του τι θα γραφτεί δεν χωράει....ειναι σαν να βαζεις φωτιά και να καις ξανα το καθε νεο δεντρο που φυτρωνει στις σταχτες....... |
Απόσπασμα:
Εγω θα πήγαινα σε αλλο ξενοδοχείο οπου εχει απέξω αυτοκινητα, ακριβα αυτοκινητα, διοτι θα το θεωρουσα καλυτερο για την διαμονή μου αλλα και κυριως διότι 35 χρόνια συζητησεις για μηχανακια και γκομενες ειναι πολλα......τωρα θελω να συζητω και για αλλα πραγματα.....;) ...και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος.... |
ο ξερόλας - Νίκος Κυπουργός - YouTube
έλα μουσικό διάλειμμα.,.,.,., κάθε παραλληλισμός με οποιονδήποτε είναι κακόβουλες σκέψεις :cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση, και φυσικά το αξιολογώ αρνητικά. Η πρόταση μομφής από το ΣΥΡΙΖΑ απλά διευκολύνει την κυβέρνηση να συσπειρώσει τους "επαναστάτες" βουλευτές των κομμάτων που τη σχηματίζουν κι επίσης αφαιρούν από την αξιωματική αντιπολίτευση τη δυνατότητα κατάθεσης πρότασης μομφής για πολύ σοβαρότερους λόγους που θα εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον.
Εμένα μου κάνει για εθελοντικός αφοπλισμός. Στό Τέξας φαίνεται έχουν τον τρόπο τους, αν δεχτεί κάποιος δηλαδή ότι υπήρχε εναλλακτική πρόταση.... Σπαμ ον Κι ένα σχόλιο αγαπητέ Μάριε.... Κι εγώ τσατίζομαι με κάποιους που τα 8 στα 10 νήματα ή ποστ τους είναι αγγελίες πωλήσεων αλλά δεν το κάνω θέμα. Κι αν δεν κάνω λάθος διαπληκτισμοί και προσωπικές διαμάχες έχουν υπάρξει κι εκεί. Για να μην πούμε για τα ξεκατινιάσματα σε εκδρομικά, πολύ πρόσφατα μάλιστα. Μη σπαμάρετε λοιπόν κάθε πολιτικό θέμα, αρκετά λοιπόν με την εναντίωση στα πολιτικά θέματα. Οποιος θέλει να κάνει σχόλιο επί των θεμάτων κι όχι επί της ύπαρξής τους. σπαμ οφφ |
Απόσπασμα:
Οπως και να ειναι ομως ο σκοπος μου δεν ειναι να πεισω αλλα να ενημερωσω και να συζητησω.......πειθεσαι ¨η οχι, εσυ και αλλοι, μου/μας ειναι παντελως αδιαφορο.......οπως αδιαφορο μου/μας ειναι αν καποιοι δεν θελουν την πολιτικη στο φορουμ αυτο. Οσο υπαρχουν τα νηματα ''επικαιροτητα'' κι ''ελλαδα'' νομιμοποιουμαι(-στε) να γραφω(-ουμε) για την πολιτικη της χωρας μου(μας) και τα τεκταινομενα σε αυτην την χωρα....... ....οσο και να αντιτιθεσθε.......:) |
Παρακαλώ να σεβαστείτε και εμας που παρακολουθούμε τα πολιτικά θέματα ....
Γιατί πρέπει με το ζόρι να τα ανοίγετε και να τα διαβάζετε????? Θυμήθηκα ένα περιστατικό ...:p Μια ώριμη κυρία παίρνει έξαλλη την αστυνομία και καταγγέλλει ότι απέναντι απο το διαμέρισμα της σουλατσάρει ένα γυμνός άνδρας. Οταν έφτασε η αστυνομία για επιτόπιο έλεγχο δεν μπόρεσαν να δουν κάτι το επιλήψιμο. Λεει το όργανο στην κυρία ότι δεν πλέπουν τίποτα. Και τους απαντά η κυρία ¨¨¨αμα ανεβείτε πάνω στην καρέκλα θα τον δείτ娨 Τόσα θέματα έχει το φόρουμ .Προσπεράστε αυτά που δεν σας κάνουν ...τόσο απλά:) |
Απόσπασμα:
Γιάννη απόλυτα σεβαστή η άποψή και με βρίσκει και σύμφωνο ως ένα σημείο. Και το λέω αυτό γιατί τα πολιτικά κατέχουν τα πρωτεία. Απόσπασμα:
Κακός ασχολήθηκα γιατί σας έδωσα και αξία. Συνέχισε το καλό έργο της ενημέρωσης Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!! (Υ.Γ θα ήθελα να μου απαντήσεις μόνο και μόνο για να μην χαλάσεις την σειρά σου και νομίζουμε πως άλλαξες,αλλά να ξέρεις ότι ήδη εσύ και τα πολιτικά σου συνδεθήκατε) Ένα μεγάλο συγγνώμη από τους υπόλοιπους συμφορουμιτες Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δυστιχως αυτου του ιδους θεματα με εκαναν να μπαινω ολο και λιγοτερο στο forum απομακρυνοντας με απο αυτο ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,βεβαια σε μερικους ισως στους περισσοτερους ,,ξερω τους καηκε η ριγανη ΑΛΛΑ με στενοχωρει για τα αδερφακια που εκανα εδω μεσα οτι θα τα εχω κοντα μου ολο και ΛΙΓΟΤΕΡΟ μιας και τα θεματα δεν μου ειναι ευχαριστα :(:( |
Ελα ρε Γιάννη, .......Μην το γενικεύουμε!
|
Ελα ρε Γιάννη, δεν έχετε κουραστεί με την καραμέλα; Οποιος δεν μπαίνει έχει τους λόγους του και σίγουρα δεν είναι η εικόνα των πολιτικών συζητήσεων.
Τα θέματα δημιουργούνται πάντα επί προσωπικού. Μην το γενικεύουμε! |
Κύριοι, μην μας αναγκάζετε να κάνουμε τον χωροφύλακα ...
Στο μέλλον, όταν τα πράγματα "ξεφεύγουν" το θέμα θα κλειδώνεται ... |
Ε ρε λυσσα ......................
........................................................... ...................................................................... |
Ε ρε λυσσα με τα πολιτικα θεματα....
Σε μια τοσο κρισιμη εποχη που ζουμε,τι θελετε ρε σεις να συζηταμε? ΜΟΝΟ για τις αναρτησεις? ΜΟΝΟ για τα νεα μοντελα? ΜΟΝΟ για τις εκδρομες? Εφοσων μετα απο ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηση που εγινε προ λιγου καιρου,τα πολιτικα θεματα ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ,δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω τι ζορι τραβατε... Υ.Γ.Ρε σεις η NOVA εχει τσοντοκαναλα κ οποτε ζαπαρω εκει καταληγω,ακου να δεις...;)Αφου χαλιεσαι γιατι δεν παρακολουθεις ΑΠΛΑ αλλο καναλι?;) |
Εφόσον σε μερικούς η δημόσια .....................................
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο θέμα,
μπορούν μόνο παραθέτοντας τη γνώμη τους (επί του θέματος) και ΟΧΙ επί προσωπικού ... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!