![]() |
ΚΟΜΟΤΗΝΗ 10/11/2013
Μια και ο καιρός ακόμα κρατάει...........:sm8: το σερραικό team εκ δράμει προς Κομοτηνή,:di01: για να συναντήσει το νέο μέλος της παρέας τον Θωμά (thomavridis):sm2::sm2: αλλά και όποιο φιλαράκι από εκείνα τα μέρη τον βολέψει...........:ye33: Εντός της ημέρας θα ακολουθήσει και το αναλυτικό πρόγραμμα:rolleyes::rolleyes: |
Απάντηση: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Σάββατο ή κυριακή..?
|
Απόσπασμα:
Μιλάμε φυσικά για την Κυριακή:ye33: |
Έλα Κορνήλιε δώσε info!!! |
μέσα είμαι..!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ραντεβού το σερραικό team την Κυριακή στις 9:15 στο καφέ μπαρ stavros https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...78_n.jpg?lvh=1 Εθνικής Αντιστάσεως 3 - Πλατεία Ελευθερίας για ένα γρήγορο καφέ και αναχώρηση στις 10:00 για Κομοτηνή Στην Κομοτηνή θα είμαστε στις 12:00 όπου θα απολαύσουμε ένα καφεδάκι στο καφέ μπαρ θέατρο Πλατεία Ειρήνης 36 https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...41390892_a.jpg Theatro - Komotini-City.GR Αναχώρηση στις 14:00 από το Θέατρο με προορισμό το Πάνδροσο ένα χωριό περίπου 8 χιλιόμετρα από Κομοτηνή για μεσημεριανό φαγητό. Η επιστροφή άνευ απροόπτου θα γίνει περίπου στις 18:00 |
Από καφέ σε καφέ και σε μεσημεριανό φαγητό!
Οι βόρειοι ξέρετενα οργανωνετε εκδρομές με μηχανές... Έμπλεξα εγω εδώ κάτω... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
Ξέρεις να καλοτρώς βλέπω... :ye33: Στο Νερόμυλο προτείνω να είναι το γεύμα!!!80% μέσα επιβεβαίωση μετά από καφέ με τα γκαρντάσια!!! |
κανονιστηκε και η υπηρεσια οποτε περιμενω την αδεια απο μεγαλο αφεντικο......
|
|
Γιατί ρε παιδιά γιατί μου το κάνετε αυτό εεεεε γιατί,αυτά τα λένε πιο μπροστά. :yz:yz:yz.
Βρήκατε την μέρα που έχω υπηρεσία να έρθετε; Θα προσπαθήσω να βρω αντικαταστάτης για να έρθω, δεν γίνετε να ερθετε και να μην είμαι εγώ απλά δεν γίνετε. Τα νεεεευράαααα μου :u56::u56::u56::u56::u56: Πάντως η επιλογή για το χωρίο ΠΑΝΔΡΟΣΟ και για την ταβέρνα ο ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ είναι η καλύτερη. Τηλ όπως και δήποτε για κλείσιμο τραπεζιού.:ye02: Τηλέφωνο :253 103 2178 Κινητό :697 464 9362 |
Πω πω πωωωωω!!!!
Ως εδω μυρισε το αγριογουρουνο!!!!:re27: Ρε Ηλια;;;;; Ποσα χλμ ειναι απο εκει για Ζάμπλιακ? :cool2: |
Θεσσαλονίκη Καβάλα ακούει??? |
:ye28:
|
Απόσπασμα:
Μόνο θα σ' αφείνουν να έρθεις???:D |
:cr13: :cr13: :cr13:
|
Να κάνουμε και μια λίστα σιγά σιγά...........;):)
1.kornlaz 2.mikearmy 3.kef 4.serkostas 5.blackjohn77 6.N4pSt3R 7.lazaros28 8.faker 9.thomavridis(θα τα καταφέρεις τελικά:D:D) 10......................... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
και δε με δινεις το δεκάρι να παίξω τον Ριβάλντο,, και με στολίζεις :u03: :lo17::lo17::lo17::lo17: |
Απόσπασμα:
1.kornlaz 2.mikearmy 3.kef 4.serkostas 5.blackjohn77 6.N4pSt3R 7.lazaros28 8.faker 9.thomavridis(θα τα καταφέρεις τελικά) 10.264George(απέναντι από το αγριογούρουνο:D) 11............................. |
:re25::re25::re25: ωραιος ο Δον Κορνήλιος....περιμένουμε επιβεβαιωση απο το Γιωργο της Δραμας.
|
Οι διαδρομές που προκύπτουν για τους Σερραίους είναι οι ακόλουθες:
https://maps.google.gr/maps?saddr=se...=h&mra=ls&z=10 https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...=h&mra=mr&z=10 αναλόγως ποια θέλετε να ακολουθήσουμε θα κανονιστούν και τα ραντεβού με τους υπόλοιπους:ye33: Επίσης τονίζω για την εκδρομή για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα........... εξοπλισμό φουλ και ρυθμό όλοι τον ίδιο.(θα υπάρξει αρχηγός της πορείας και σκούπα που θα τηρηθούν με θρησκευτική ευλάβεια).:ye02: Ο καιρός προμηνύετε πολύ καλός με υπόνοιες βροχής το βράδυ όμως που δεν θα μας επηρεάσει:ye02::ye02: Κομοτηνή Καιρός για το Σαββατοκύριακο - Πρόγνωση AccuWeather για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Ελλάδα (EL) |
Κορνήλιε μίπως πρέπει να ξεκινήσετε ποιο νωρίς???Ας πούμε 9??? |
Απόσπασμα:
|
εγώ λέω απο δράμα
|
Απόσπασμα:
|
βασικά δεν έχω προβλημμα, απλά εκεί φτάνοντας στην Καβάλα με γαργαλάει το χέρι, κ απ ότι διάβασα πρεπει να συμμορφωθουμε με του κανόνες :u58:
|
Απόσπασμα:
|
:cr13::cr13::yz:yz:yz Δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά kornlaz δεν μπόρεσα να αλλάξω την υπηρεσία, την τύχη μου μέσα πρώτη φορά στα μέρει μου και να μην μπορέσω να σας υποδεχτώ ,να περάσετε οσο γίνετε καλύτερα που είμαι σίγουρος 100% οτι δεν θα ύπαρξη ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει το αντίθετο.
respect στην παρέα. Απο Δράμα Σταυρούπολη Ξάνθη Κομοτηνή να έρθετε. :ye02: |
Απόσπασμα:
Την επόμενη φορά φιλαράκι:ye33: |
Απόσπασμα:
https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...=h&mra=ls&z=10 :p:p:p |
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3: |
Μπερδεύτηκα με το αιφονι.....
Μήπως να το πάμε για την άλλη Κυριακή ήθελα να γράψω να γίνει σωστά η βόλτα ... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Οκ το είπα για να είναι και ο ΘΩΜΑΣ στην συνάντηση οπότε άκυρη η σκέψη μου...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!